Ja namjeravam piškiti u subotu ujutro. Sad mi je još preprerano.
Dobra vijest je da nam je 6ti dan jedna blastica zamrznuta i to odlične kvalitete, tako da sam sretna zbog toga 🤞
Sreetnooooo🙏🙏🙏🙏
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Rein ti si prava vrijednica 😁 drago mi je da se seka lijepo oporavlja 🤗❤️❤️Hvala ti Rein dok prikupimo sve nalaze onda ću kemijati što ću i gdje ću 😁 btw svakako ću te udavati s nalazima🤣🤣🤪
Lelloo hvala ti, kako si ti? 🤗❤️❤️
Pandice tebe čekam ženo samo se ti javi kada stigneš da znam da je sve ok 😁 kakav je plan za dalje 🤗❤️❤️❤️❤️
Kacusha ova naša Sani mi čita misli i otima rečenice 🤣🤪 sve ti je Sani rekla što bi i ja sretno sunce 🤗❤️❤️
Lorna dnd odmor i brufen 🤗❤️❤️
Mimica odlično za 🐧 neka bude za bracu ili seku🤞🙏😁🤗❤️
Dreamer držim fige za fet 🙏🤞🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ana26, Leeloo, kaya baš mi je žao radi bete i testova. Držite mi se cure. 💪🥰❤️
Stela tu sam povremeno i škicnem što se događa, ali nikako stići nešto napisati. Vidim da si ti zasukala rukaviće i ništa ne prepuštaš slučaju. Samo 💪 dalje. Pratim ja sve i jedva čekam tvoj novi FET. 😊😘❤️
Kacusha sretnoooo i ajmo više dobitni. 🤞🍀😘❤️
Sani totalno razumijem tvoj osjećaj. A tko ga ovdje neće razumjeti. Ja sam prošla 4 neuspjela transfera i već mi je dosta svega. Uzmemo tobože taj predah, ali nikako izaći iz MPO priče jer stalno neke pretrage i nešto u vezi toga. Prati nas kao sjena. 😅
Ja i dalje razmišljam kuda još na konzultacije. Nekako mi se sve više čini da ću dati zadnju šansu svojoj dr. i ekipi u kbc. Ali nisam otpisala druge opcije poput privatno jer mislim da nam je ključan dobar embriolog, a ovdje sam saznala gdje su. 🤭 Ps ne vidim da je puno cura u Repromedu osim naše Sunny. Pa ako ima netko svježi, slobodno neka javi dojmove. 🤗
Pozdrav,stara clanica,al i dalje imam potrebu procitat po forumu, ugl nakon 6 tranfera (privatne klinike u St), 7 i ujedno i 1 u Repromedu uspjesan!Sve pohvale timu Repromed!!!😍
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
dreamer, jako mi je žao da te to zapalo…bitno da se osjećaš ok i da se oporaviš. To mi je u biti uvijek bilo najgore u IVF, isplaniraš kad ćeš u postupak i onda uvijek nešto voli iskrsnut da se postupak mora odgodit. Nadam se da nećeš dugo čekati, prošlo ti je dosta od zadnjeg FET-a i veselim se tvom postupku.😘❤️
Pupice, hoće se koja uskoro usudit pišnut?😜
Nisam sigurna koji dan da pisnem...a znam da je jos rano..pa kao cekam..kupljene trakice u Mulleru i sad cekaam...i cekaam da prođu dani...😅😏
Kad ste vi najranije pisnule?
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Rein ti si prava vrijednica 😁 drago mi je da se seka lijepo oporavlja 🤗❤️❤️Hvala ti Rein dok prikupimo sve nalaze onda ću kemijati što ću i gdje ću 😁 btw svakako ću te udavati s nalazima🤣🤣🤪
Pandice tebe čekam ženo samo se ti javi kada stigneš da znam da je sve ok 😁 kakav je plan za dalje 🤗❤️❤️❤️❤️
Kacusha ova naša Sani mi čita misli i otima rečenice 🤣🤪 sve ti je Sani rekla što bi i ja sretno sunce 🤗❤️❤️
Ja Čardak ni na nebu ni na zemlji... ujutro beta, molim se Judi Tadeju za nemoguće, Antunu Padovanskom da nađe taj hcg koji se zagubio na testu I tako....
Mimica super vijest drago mi je
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Kako hzzo broji pokusaje ? Tj da li je i fet za njih pokušaj ili samo stimulacija
Loorna žao mi je zbog menge. Drži se!
Mimica sretno! Super za smrzlića .
Hope33 koliko te je izašao postupak u Repromedu? Imaš li smrzlića? Drago mi je čuti takva iskustva.
Leeloo FET se ne broji, samo stimulacija. Ja sam prvi put pravila test 4 dan nakon transfera blastice, ali je bolje kasnije,ovako loviš sjene.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja Čardak ni na nebu ni na zemlji… ujutro beta, molim se Judi Tadeju za nemoguće, Antunu Padovanskom da nađe taj hcg koji se zagubio na testu I tako….
Draga šaljem ti ljubav i gomilu zagrljaja i trudnicku prašinu ako je imam 💓
Ana26 zao mi je ali imamo se čemu nadati 🙏💓🤞
Bit ce sve dobro 🙏
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja Čardak ni na nebu ni na zemlji… ujutro beta, molim se Judi Tadeju za nemoguće, Antunu Padovanskom da nađe taj hcg koji se zagubio na testu I tako….
Draga šaljem ti ljubav i gomilu zagrljaja i trudnicku prašinu ako je imam 💓
Ana26 zao mi je ali imamo se čemu nadati 🙏💓🤞
Bit ce sve dobro 🙏
Hvala ti od ❤️
Loorna žao mi je zbog menge. Drži se!
Mimica sretno! Super za smrzlića .
Hope33 koliko te je izašao postupak u Repromedu? Imaš li smrzlića? Drago mi je čuti takva iskustva.
Leeloo FET se ne broji, samo stimulacija. Ja sam prvi put pravila test 4 dan nakon transfera blastice, ali je bolje kasnije,ovako loviš sjene.
Hvala, znači imam fet plus još jedan pokusaj
Sortiraj odgovore
Najstariji