Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    07. Studeni 2022. 19:19

Loorna41

Leeloo101

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna ma naravno da je bit imati vremena za te klincd i njima je to i najvažnije.
    Mi smo htjeli udomiti jednog dječaka iz Nazorove al nam CZSS nije dao dozvolu za udomljavanje jer naša kuća koja je u sporednoj slijepo ulici nema ograđeno dvorište. I to je bilo taman sad u 10 mj kad smo krenuli u postupak.

A nisu mogli kuću tretirati kao stan?
    Stvarno su užasni ti iz czss.
    Pa vi bi jako pomogli tom dječaku, to je stvarno u interesu djeteta.

Ma kakvi to je obiteljska kuća. Ja ih molila da dođu pogledati da bi mi žena izjavila niste vi tako blizu da bi mi dolazili za bezveze. Došlo mi je da vrištim na nju.

Ja bi je prijavila. Doduše ja sam u mom društvu ona koja se žali na sve, pa kad njima nešto treba se zaliti onda me svi žicaju da im pišem molbe.
    Ali mislim da okretanjem glave, pa i ako ste odustali, se me postiže ništa. Ja bi se zalila, ministarstvu ako ne nadređenima. A i taj razlog sa ogradom mi je🤮

Htjela sam prvo odraditi ovaj postupak pa ću sjesti i napisati žalbu i zamolbu samo da mi se hormoni srede da ne napišem svašta. Bili smo tako ljuti i razočarani. A na prvom sastanku smo joj objasnili o kakvoj se kući radi i da mi nismo vlasnici i da nije ograđena pa je rekla da će to vjerojatno zanemariti. Ma joooj baš da vrištiš

Možda bi ti hormoni bili baš lijepi vjetar u leđa #justsayin 🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Loorna41
    07. Studeni 2022. 19:23

Leeloo101

Loorna41

Leeloo101

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna ma naravno da je bit imati vremena za te klincd i njima je to i najvažnije.
    Mi smo htjeli udomiti jednog dječaka iz Nazorove al nam CZSS nije dao dozvolu za udomljavanje jer naša kuća koja je u sporednoj slijepo ulici nema ograđeno dvorište. I to je bilo taman sad u 10 mj kad smo krenuli u postupak.

Ma kakvi to je obiteljska kuća. Ja ih molila da dođu pogledati da bi mi žena izjavila niste vi tako blizu da bi mi dolazili za bezveze. Došlo mi je da vrištim na nju.

Ja bi je prijavila. Doduše ja sam u mom društvu ona koja se žali na sve, pa kad njima nešto treba se zaliti onda me svi žicaju da im pišem molbe.
    Ali mislim da okretanjem glave, pa i ako ste odustali, se me postiže ništa. Ja bi se zalila, ministarstvu ako ne nadređenima. A i taj razlog sa ogradom mi je🤮

Htjela sam prvo odraditi ovaj postupak pa ću sjesti i napisati žalbu i zamolbu samo da mi se hormoni srede da ne napišem svašta. Bili smo tako ljuti i razočarani. A na prvom sastanku smo joj objasnili o kakvoj se kući radi i da mi nismo vlasnici i da nije ograđena pa je rekla da će to vjerojatno zanemariti. Ma joooj baš da vrištiš

Možda bi ti hormoni bili baš lijepi vjetar u leđa #justsayin 🤣

Ne odgovaram za sebe i svoje riječi sada.🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    07. Studeni 2022. 19:56

Sani88 🙏🍀🤰💕

Stelatocno to, i ja sam htjela uzeti 2 mjeseca za sebe da odmorim, da se maknem od svega pa puna snage i elana u sijecnju u postupak al ne mozes, moram pretrage pa cekaj nalaze, pa de se naruci na nove konze i na kraju opet sve se oko mpo vrti 🙄.
    Ja sam inace jedna jako optimisticna osoba, ne odustajem lako ni od cega, ali mislim da mi bas optimizma ponestaje, jer imam 7 transfera iza sebe i sad se pitam zasto bi i 8i bio uspjesan, i frustira me zasto to toliko dugo traje.. Ali drzi me koliko god ludo zvucalo ta jedna biokemijska koju sam imala da je ipak moguce samo treba potrefit i docekat dobar embrij, i sve nade polazem u Alebica, pa vidjet cemo 🙏..
    Ma cini mi se da imam i tu zakasnjelu reakciju na zadnji neuspjeh ili neki kasni pms u sred ciklusa 🤪🤦‍♀️.
    Luckybojim se da i zivaca ponestaje 🤪😁❤

Znam da ti ponestaje optimizma jer nije malo iza sebe imati 7 transfera i svakim se transferom nadati pa s oproštenjem pojesti govno, možda nisam prošla sve što si ti prošla ali te mogu razumijeti jer više niti sama ne vidiš izlaz s jedne strane bi si nekako htjela pomoći i napraviti sve što je u tvojoj moći da uspije a niti sama ne znaš kako tako da te u potpunosti razumijem... o Alebiću sam čula samo riječi hvale i mnogim ženama je donio ostvarenje snova (ajde da i nama muškarci ispunjavaju najdublje snove🤣🤣) I ja ti držim fige na rukama, nogama, mislim i molim za tebe jer znam da je tvoja borba teška, dugotrajna i iscrpljujuća i nadam se da ona stoji poslije svake kiše dođe sunca i jedna divna 🌈🌈🌈 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

bopsich
    07. Studeni 2022. 20:09

Dobar dan, zanima me ima li tko iskustva s dr. Emreom iz Turske? Moj partner ima klinefelterov sindrom, što znači da nam je jedina opcija Micro Tese operacija (i to nam daje oko 50%) šanse, ali vrijedi pokušati. 
    Kontaktirala sam doktora i jako sam se iznenadila što mi se odmah javio on osobno i strpljivo mi odgovarao na sva pitanja. Očekivala sam da će mi se javiti netko tko će mi samo dogovoriti termin za razgovor pa nisam bila skroz pripremljena, ali za početak sam saznala okvirne cijene i što trebamo nabaviti od nalaza. 
    Mene zapravo najviše zanima ako je netko već prošao to iskustvo u Turskoj, pogotovo ako je netko imao isti problem kao moj partner. Svaki savjet mi je dobro došao. Doktor je rekao da bi nas mogao primiti već u prosincu, ali zbog obaveza mi planiramo ići početkom siječnja ako sve bude po planu. 
    Javljam se ovdje jer sam nekako nespremno upala u sve ovo, i ne znam odakle da krenem. Gdje da tražim smještaj, što da očekujem kad tamo dođemo, postoji li neki prevoditelj ili sve dogovaramo na engleskom? 
    Malo sam se raspisala, ali izgubljena sam u svemu ovome i dobro bi mi došao svaki savjet.

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

dreamer ❤
    07. Studeni 2022. 21:05

Drage curke, nisam se javljala jer sam trebala posložiti dojmove 🙈 Neznam ako se sjećate ali išla sam na histeroskopiju i naravno, pehist, prilikom zahvata posumnjali su na perforaciju maternice i obustavili su daljnji postupak (još neznam ako su bilo šta uspjeli) i za nagradu sam ostala u bolnici 3 dana na promatranju. Hvala bogu nije bilo dodatnih krvarenja pa se nadam i ako su oštetili da će se samo zarasti. Imam pregled nakon sljedeće menge iliti između 20-25 dc. Tako do nažalost ću morati odgoditi FET kad se riješi pregled. 😔❤️

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2; ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄
    1. ET 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: Gonal, Cetrotide, Ovitrelle~3bc

Stela_M
    07. Studeni 2022. 22:18

Dreamer bemu sve baš mi je žao nadam se da je sve ok i da će sve biti spremno za fet držim ti fige 🙏🤞❤️❤️ btw i mene čeka histero sad se dvoumim 🤪😁❤️❤️
    Sani 🤗🤗❤️❤️❤️
    Rein ako nas čitaš fališ 🤗❤️❤️ nadam se da je seka dobro 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Rainbow_Hope 🌈
    07. Studeni 2022. 23:02

Stela čitam, čitam, sve pratim, samo sam sporija u pisanju, a nisam imala niš pametno za reći 🤭 kak sam rekla, završavam projekte prije porodiljnog, a onda me umor satre 🙈 seka je dobro, hvala na pitanju, oporavlja se od carskog, a mala buhtlica je preslatka i stvarno minijaturna 🥰 ako budeš imala pitanja za histero, samo se javi, nadam se da budu svi ovi nalazi došli dobri ❤️ i mene su iskasapili na vađenju za ogtt, imam masnicu od 10-ak cm 🤭
    Ana žao mi je za nisku betu, leeloo, kaya i za testove 😢
    kachusa moj savjet je led 5 minuta prije i 5 minuta poslije injekcije, onda je okej 💪 držim fige i navijam jako jako 🥰
    Dreamer pa gdje si to radila? Nadam se da ne bude ništa strašno i želim ti brz oporavak ❤️
    anemona se nije dugo javila, nadam se da sve ide po planu i da ćeš uskoro u fet ❤️
    Puse i anči, ona uživa po vani 🥰
    Sani ❤️❤️❤️ čeka tebe tvoja 🌈 nakon biokemijske, navijam iz prikrajka ❤️
    Puse svima 🥰

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Kacusha
    08. Studeni 2022. 05:58

Loorna41

Leeloo101

Loorna41

Razumna

Loorna41

Nama za posvojenje nisu nista gledali, niti je li nekretnina u nasem posjedu, niti kvadraturu djwcje sobe, a posebno ne dvoriste jer smo u stanu 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    08. Studeni 2022. 06:02

Sani88 🙏🍀🤰💕

Stelatocno to, i ja sam htjela uzeti 2 mjeseca za sebe da odmorim, da se maknem od svega pa puna snage i elana u sijecnju u postupak al ne mozes, moram pretrage pa cekaj nalaze, pa de se naruci na nove konze i na kraju opet sve se oko mpo vrti 🙄.
    Ja sam inace jedna jako optimisticna osoba, ne odustajem lako ni od cega, ali mislim da mi bas optimizma ponestaje, jer imam 7 transfera iza sebe i sad se pitam zasto bi i 8i bio uspjesan, i frustira me zasto to toliko dugo traje.. Ali drzi me koliko god ludo zvucalo ta jedna biokemijska koju sam imala da je ipak moguce samo treba potrefit i docekat dobar embrij, i sve nade polazem u Alebica, pa vidjet cemo 🙏..
    Ma cini mi se da imam i tu zakasnjelu reakciju na zadnji neuspjeh ili neki kasni pms u sred ciklusa 🤪🤦‍♀️.
    Luckybojim se da i zivaca ponestaje 🤪😁❤

Draga razumijem te i meni ce biti 8. transfer i ono vise ga odrađujem a drzim se za izvanmaternicnu 🤣 Tuga 😔 isto sam mislila da je intralipidna moj korak do uspjeha 🌈 Zelim ti puno srece kod Alebica da imam love isla bih opet jer je bas ljudina 💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Leeloo101
    08. Studeni 2022. 06:22

dreamer ❤

Drage curke, nisam se javljala jer sam trebala posložiti dojmove 🙈 Neznam ako se sjećate ali išla sam na histeroskopiju i naravno, pehist, prilikom zahvata posumnjali su na perforaciju maternice i obustavili su daljnji postupak (još neznam ako su bilo šta uspjeli) i za nagradu sam ostala u bolnici 3 dana na promatranju. Hvala bogu nije bilo dodatnih krvarenja pa se nadam i ako su oštetili da će se samo zarasti. Imam pregled nakon sljedeće menge iliti između 20-25 dc. Tako do nažalost ću morati odgoditi FET kad se riješi pregled. 😔❤️

A baš te krenulo...
    Stela ako treba što za histeroskopiju pitaj... moja je prošla glatko na sreću 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.