Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    08. Studeni 2022. 09:44

dreamer, jako mi je žao da te to zapalo...bitno da se osjećaš ok i da se oporaviš. To mi je u biti uvijek bilo najgore u IVF, isplaniraš kad ćeš u postupak i onda uvijek nešto voli iskrsnut da se postupak mora odgodit. Nadam se da nećeš dugo čekati, prošlo ti je dosta od zadnjeg FET-a i veselim se tvom postupku.😘❤️
    Pupice, hoće se koja uskoro usudit pišnut? 😜

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

dreamer ❤
    08. Studeni 2022. 09:50

Flowerson

dreamer, jako mi je žao da te to zapalo…bitno da se osjećaš ok i da se oporaviš. To mi je u biti uvijek bilo najgore u IVF, isplaniraš kad ćeš u postupak i onda uvijek nešto voli iskrsnut da se postupak mora odgodit. Nadam se da nećeš dugo čekati, prošlo ti je dosta od zadnjeg FET-a i veselim se tvom postupku.😘❤️
    Pupice, hoće se koja uskoro usudit pišnut?😜

Ja se nadam da cu u 12.mjesecu nakon pregleda dobiti zeleno svjetlo za FET ❤️🥰

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2; ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄
    1. ET 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: Gonal, Cetrotide, Ovitrelle~3bc

Afrodita06
    08. Studeni 2022. 09:57

Kachusa ja sam koristila led prije i poslije Decapeptyl po preporuci Rein, kod mene je upalilo, nisam ih ni osjetila. S tim da ja nisam imala strpljenja čekati 5 min pa sam znala samo 10-15 sekundi držati svaki put.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Panda.
    08. Studeni 2022. 10:01

Dreamer pa ja ne mogu vjerovati kako ti se ta histero iskomplicirala. Ajde nadam se da ćeš se brzo oporaviti i dovesti sve u red da možeš na novi FET. 🤞😘
    Sani moj put traje nešto kraće i slično me uvjeravaju kao tebe. Nije kao neki sad veliki problem, ali nema uspjeha. Moji pco jajnici nisu neki strašan faktor jer mnoge i prirodno ostanu s tim trudne. Sve se čude kako nije uspjelo. I hvatam se na tu biokemijsku sad i da mi se samo sve treba posložiti. E pitanje je kad će se to posložiti i što je ključno da se sve to sretno posloži. Možda jednostavno treba imati puno sreće. Ni sama ne znam. 🙄 Okušat ću se još jednom s hzzo pa svakako razmišljam u smjeru Repromeda ili Cita koji isto ima super embriologa. Cito mi je bliže pa možda to bude prva opcija. A za dalje ne mislim i nadam se da neću morati misliti. Teško je zadržati onaj pobjednički mentalitet. 😅
    MalaG hvala puno na informacijama. Svaka je dobro došla. Nije se jednostavno odlučiti. Ali vidim da su cure ovdje složne u preporuci Repromeda kad je u pitanju lošiji muški faktor.
    Mimica nadam se da nećeš imati potrebe misliti za dalje. 🤗🤞❤️
    Rainbow samo se ti nama odmaraj malo trudnice. 🥰❤️😘

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

💜Medenko
    08. Studeni 2022. 10:08

dreamer ❤

Flowerson

dreamer, jako mi je žao da te to zapalo…bitno da se osjećaš ok i da se oporaviš. To mi je u biti uvijek bilo najgore u IVF, isplaniraš kad ćeš u postupak i onda uvijek nešto voli iskrsnut da se postupak mora odgodit. Nadam se da nećeš dugo čekati, prošlo ti je dosta od zadnjeg FET-a i veselim se tvom postupku.😘❤️
    Pupice, hoće se koja uskoro usudit pišnut?😜

Ja se nadam da cu u 12.mjesecu nakon pregleda dobiti zeleno svjetlo za FET ❤️🥰

držim ti 🤞🏼🤞🏼🙏🏽💪🏽😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

• T_Ivy
    08. Studeni 2022. 10:08

bopsich mi imamo odlicno iskustvo sa dokor Enverom. Moj muz na zalost ima azoospermiju i pre 10 godina mu je uradjena biopsija testisa gde nista nije pronadjeno. Letos smo po preporuci razgovarali sa dr. Enverom, koji je isto bio tako totalno dostupan i ljubazan i prijatan i on nam je na osnovu istorije bolesti (spusten testis kasno) rekao da ima sanse 60% da nadje materijal. Kod nas je jos dodatno komplikacija sto su moje j.s. lose, pa idemo sa donorkom, sto u Turskoj nije dozvoljeno, tako da je dr Enver dosao na Kipar da odradi mikro Tese zbog nas (gde radimo donaciju j.s.). Pronasao je mnogo materijala kod mog supruga, sto je za nas veliko kao kuca. Mislim da je ogroman strucnjak i jako je pazljiv i svakako realistican sa procenama (ja bih rekla cak i malo konzervativan). Ako je rekao 50% za tvog muza, ja sam sigurna da je to bar toliko. Nama je bas pricao za to da ima dosta iskustva i zna kako da trazi bas kod muskaraca koji imaju dijagnozu kao tvoj muz. 

Na zalost ne znam kako stvari idu tacno u Turskoj, ali sigurna sam da ce klinika biti od velike pomoci. Ako se cujes sa njim, slobodno ga pozdravi od nas - sigurna sam da ce se setiti microTesea koji je radio na Kipru.

ako imas jos bilo kakva pitanja, slobodno pitaj. Srecno!!!!

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Ana26
    08. Studeni 2022. 10:39

Dreamer žao mi je zbog tvog iskustva s histeroskopijom. Da, to je iznimno rijetko,ali se nažalost dogodi. Nadam se da ćeš se što prije oporaviti i da nema nikakvih komplikacija pa da možeš u FET.
    Panda, Sani i ja razmišljam o Repromedu. Ako mi sad ne uspije trudnoća iz ova 4smrzlića, naručujem se u Repromed. Na VV sam iskoristila 3 postupka i ako ne uspije , definitivno idem tamo. Ključan nam je embriolog. Kod nas je npr u prvom postupku bilo 5j.s.i svih 5 došlo do blastociste, a sad od 8 je 6 oplođeno i isto blastociste,a nikako da uspije. Samo jedan spermij je dovoljan. Nisam očekivala baš da mi uspije od prve,ali baš to što kažete kad imaš iza sebe više neuspješnih transfera , onda se preispituješ . Njima je kao super što sam ja već zatrudnila  (kamo sreće da nisam), i isto misle samo je pitanje kad ću. Imala spontani,samo me unazadilo,morala čekati s postupkom i sve se zakompliciralo. I još mi ostao komadić posteljice pa prvo pratili par mjeseci pa mislili polip pa sam išla na histeroskopiju ,na kraju nije polip nego komadić posteljice. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Loorna41
    08. Studeni 2022. 11:43

Kacusha

Loorna41

Leeloo101

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna ma naravno da je bit imati vremena za te klincd i njima je to i najvažnije.
    Mi smo htjeli udomiti jednog dječaka iz Nazorove al nam CZSS nije dao dozvolu za udomljavanje jer naša kuća koja je u sporednoj slijepo ulici nema ograđeno dvorište. I to je bilo taman sad u 10 mj kad smo krenuli u postupak.

A nisu mogli kuću tretirati kao stan?
    Stvarno su užasni ti iz czss.
    Pa vi bi jako pomogli tom dječaku, to je stvarno u interesu djeteta.

Ma kakvi to je obiteljska kuća. Ja ih molila da dođu pogledati da bi mi žena izjavila niste vi tako blizu da bi mi dolazili za bezveze. Došlo mi je da vrištim na nju.

Ja bi je prijavila. Doduše ja sam u mom društvu ona koja se žali na sve, pa kad njima nešto treba se zaliti onda me svi žicaju da im pišem molbe.
    Ali mislim da okretanjem glave, pa i ako ste odustali, se me postiže ništa. Ja bi se zalila, ministarstvu ako ne nadređenima. A i taj razlog sa ogradom mi je🤮

Htjela sam prvo odraditi ovaj postupak pa ću sjesti i napisati žalbu i zamolbu samo da mi se hormoni srede da ne napišem svašta. Bili smo tako ljuti i razočarani. A na prvom sastanku smo joj objasnili o kakvoj se kući radi i da mi nismo vlasnici i da nije ograđena pa je rekla da će to vjerojatno zanemariti. Ma joooj baš da vrištiš

Nama za posvojenje nisu nista gledali, niti je li nekretnina u nasem posjedu, niti kvadraturu djwcje sobe, a posebno ne dvoriste jer smo u stanu 

Mi smo morali dobiti suglasnost moje mame koja je vlasnik kuće da se slaže za udomljavanje.kuća ima 4 stana koji svaki ima svoj poseban ulaz i stvarno su ju mogli okarakterizirati kao zgrqdu al ne.
    Mah CZSS je u mom slučaju teški shit

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    08. Studeni 2022. 11:44

Pozdrav curke
    Ja procurila. Ništa od mog maštanja.😁
    Al su bolovi majko moja.😲😲😲

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Mimica91
    08. Studeni 2022. 12:34

Ja namjeravam piškiti u subotu ujutro. Sad mi je još preprerano.
    Dobra vijest je da nam je 6ti dan jedna blastica zamrznuta i to odlične kvalitete, tako da sam sretna zbog toga 🤞

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.