Lorna ti najbolje znaš kako se osjećaš i do kada će trajati tvoja borba ja ti od srca želim da fet bude pun pogodak, bitno da jedan radi što meni vrijede moja dva kada ovulacija dođe dva puta godišnje 🤪🤗❤️❤️
MalaG dobro sam evo dns napokon odradila traku za trčanje teškom mukom ali sam se pokrenula 🤣🤣 taman se vene stignu oporaviti do idućeg tjedna onda me čeka još jedna tura bockanja🤣
Lucky e baš na to mislim 🤣🤣 vidiš mogla bi ti probati nikada se ne zna možda pomogne🤣 u biti ja da ne pijem Glucophage tko zna kako bi imala mengu prije sam vječno bila na Duphastonima puj puj kako ih ne volim🤣🤣
Razumna javi se pusti snove o kupaonici 🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lorna ti najbolje znaš kako se osjećaš i do kada će trajati tvoja borba ja ti od srca želim da fet bude pun pogodak, bitno da jedan radi što meni vrijede moja dva kada ovulacija dođe dva puta godišnje 🤪🤗❤️❤️
MalaG dobro sam evo dns napokon odradila traku za trčanje teškom mukom ali sam se pokrenula 🤣🤣 taman se vene stignu oporaviti do idućeg tjedna onda me čeka još jedna tura bockanja🤣
Lucky e baš na to mislim 🤣🤣 vidiš mogla bi ti probati nikada se ne zna možda pomogne🤣 u biti ja da ne pijem Glucophage tko zna kako bi imala mengu prije sam vječno bila na Duphastonima puj puj kako ih ne volim🤣🤣
Razumna javi se pusti snove o kupaonici 🤣
Da hvala Bogu da još barem jedan radi.😁😁😁😁😁💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Lorna zab sam ti reći da sam si ja u prehranu uvrstila sjemenke sad sam se sjetila naša Sani je pisala o tome samo ja nemam ovulaciju pa sam ih stalno žderala 🤣🤣 ali ima neki klinac za vas žene sa ovulacijom kako se te sjemenke koriste 😁
Seed cycling, na to mislis 😁
Inace znas sta meni pomaze da vratim ovulaciju, aqua femina, ima stranica na fejsu, priroda u bocicama, dok nisam bila u postupcima sam to koristila i ciklusi bi se koliko toliko skulirali. Pa eto cisto da znas 😉 to je nesto tipa femisan a kapi, ali za iste novce duplo duze traje
Ja imqm ovulacije samo što mi radi lijevi jajnik. Kod mene ne ide ono jedan mjesec jedan drugi drugi. Kod mene lijevi uzeo primat.🤣🤣🤣🤣
Ma Steli sam to pisala, ona muci istu muku kao i ja, ja dok ovuliram zaboravim koji je jajnik bio zadnji put na redu 😂
Ma tak svejedno koji je bio bitno je da rade.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Lorna nikako da te pitam kako od 6 jajčeka samo dvije oplođene?
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Muž je očistio kupaonu 🥰😂 jako je dobar i neću to više morati raditi 🙃
Prelezala sam cijeli dan jer mi je jučer bio iscjedak od ultrica smeđi. Danas je bio bijeli do večeras kad su se opet pojavile smeđe niti na wc papiru. Svega toga je jako malo, radi se o kapima ali ipak ne strah. Razmišljam da je moja bebica odustala i da su to njeni komadići 😔 osjećam još bol u jajnicima i neki pritisak u maternici. Jedva čekam uzv
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Prelezala sam cijeli dan jer mi je jučer bio iscjedak od ultrica smeđi. Danas je bio bijeli do večeras kad su se opet pojavile smeđe niti na wc papiru. Svega toga je jako malo, radi se o kapima ali ipak ne strah. Razmišljam da je moja bebica odustala i da su to njeni komadići 😔 osjećam još bol u jajnicima i neki pritisak u maternici. Jedva čekam uzv
Bravo za mužeka 😊 znaš I sama da je smeđarenje često pogotovo od utrića I naša Rein je imala problema pa evo još malo I stiže Sofija 😊 još malo I uzv je tu svu sreću ti želim 🤗❤️❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Vidiš da su čuda moguća, sigurna sam da prije nisi mislila da može tako dobro čistiti...
Tako i sa bebom, sumnjas al na kraju će sve biti oko... četvrtak je blizu, nek ti da taj potrebni mir 🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Lorna nikako da te pitam kako od 6 jajčeka samo dvije oplođene?
Da da. Dvije samo. Jedna zamrznuta i jedna vraćena.
👱♀️41 - amh 7.8
Cure, moze mala pomoc? Prijateljica iz Zg me pita gdje je najbolje ici ako je u pitanju oligoasthenozoospermia. Cini mi se da ste spominjale privatno Repromed? A od bolnica Petrova i dr Hauptman na Rebru? Kako sam ja u Splitu i nemamo tu dijagnozu nisam bas obracala preveliku paznju 😬 hvala 😊
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Ajde ne piši gluposti. Sve je to od širenja maternice kako smo već ustanovili
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji