Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    08. Studeni 2022. 18:19

Stela_M

Lelloo hahaha ne stane mi toliko svega 😁🤣🤣🤗❤️
    Lorna čuj nju da stara puj puj kakvi stara koka u najboljim godinama 😁 a morala sam sama sebi uvesti disciplinu prvenstveno zbog kila mislim nisam bila ono ful debeljuškasta ali sam bila pošteno popunjena i to mi je jako smetalo morala sam se pokrenuti zbog sebe i zdravlja 😁
    Panda a koliko je tebi željezo? Malo me strah na željezo 20 uzimati takav tip dodatka 🙄 ja čekam 2023 godinu da barem ova godina završi u miru i bez mpo drame jel😁🤗❤️

Neka si radi sebe da.
    Ja čekam da sad ovo curenje odradim i bacam se na trening ponovno.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    08. Studeni 2022. 18:19

Lorna zab sam ti reći da sam si ja u prehranu uvrstila sjemenke sad sam se sjetila naša Sani je pisala o tome samo ja nemam ovulaciju pa sam ih stalno žderala 🤣🤣 ali ima neki klinac za vas žene sa ovulacijom kako se te sjemenke koriste 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Loorna41
    08. Studeni 2022. 18:24

Leeloo101

Loorna41

Stela_M

Loorna41

Stela_M

Loorna41

Stela_M

Dupla Panda neka muž fino i zdravo papa I to mu je dovoljno 😁🤗❤️❤️
    Mala G kako si? Jel sitno brojiš? 🤗❤️❤️
    Loorna tako je i meni poslije ovoga feta došla uz mengu migrena stoljeća odmaraj ❤️❤️🤗🥰
    Lelloo drži mi se 🤗🥰❤️❤️🥰
    Meni su došli nalazi štitnjače, kks, dks, feritin, folna i željezo i sve je super 😁 koliki uopće feritin mora biti željezo, Uibc,Tibc to je sve toop a feritin mi je 25 jel to ok?

Baš gledam tvoj potpis koja razlika u smrzlicama između Petrove i IVF-a.

Manje kila, bolja prehrana plus dodaci i bolji sgram sve je po malo utjecalo na to i vjerojatno se potrefio dobar ciklus i dobra stimulacija, i mislim da se lab ne može mjeriti onaj u bolnici i privatnim poliklinikama tako da je sve po malo utjecalo 😁

Slažem se da. Što je zapravo jako tužno ali eto.
    Koje dodatke si uzimala?

Myoinositol po 2 g ujutro I navečer, NAC, folnu, biotin,vit D, C
    (E jedno kratko vrijeme), omegu, selen (3 mj pijem pa pauza 3 mj) prije spavanja cink I po potrebi melatonin uz to prehrana i vježbanje 😁

Svaka ti čast na disciplini.
    Ja sam isto pila Nac, folnu, Vit D i još neke vitamine tj kombinaciju. Al ja sam stara🤣🤣🤣🤣

Stara 🤨🧐 gospođo ne prihvaćamo takve izraze 😝😜

Joj mila mislim da mi je ovo zadnji zadnji vlak. Slijedeće godinr ću 42 i stvarno mislim da je to to. Imam još tog smrzlića pa ćemo vidjeti.
    Totalno sam ja razumna i svijesna svojih dosega i mogućnosti.
    Već sam se i pomorila s činjenicom na život bez djece. 
    I mislila sam da me neće toliko dirati neuspjeh ali bome je. Kad ga imaš tu u ruci odmah na početku i onda ga više nemaš. Baš tužno. Do sad sam znala nema nema i lakše. 
    Divim se svima vama koje ne posustajete.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

MalaG
    08. Studeni 2022. 18:34

Pandapanda

MalaG

Pandapanda draga🤗🥰 evo me, napokon gotov radni tjedan. Mužić i ja smo lagano krenuli sa pripremama za odlazak doma pa nam je fokus trenutno na tome. Ja se jedva čekam maknuti sa posla jer je situacija užasna, pogotovo kako se bliži božićno vrijeme i kreće gužva. Odbrojavam dane do otkaznog roka!😂
    Vidim da je i tebi na poslu ludnica, ali se nadam da nije pre strašno. Barem nam vrijeme prođe brže ako ništa drugo.😉
    Jel se mužić i ti boostate?🍀🍀
    Slažem se sa ovime što si rekla Steli. 😂Tako je i meni, na pola zaboravim tko je što imao pa mi je glupo pisati išta, da koga ne izostavim, a moguće je. Baš je forum postao aktivan u zadnjih par tjedana i teško je sve pohvatati.🤯🙈

jejjj još malo i gotova ti sa tim, držim fige da što prije prođe otkazni ( a možeš malo i bolovanja možda iskoristit da ga ubrzaš) i onda malo vedriji dani idu🤗🥰
    Istina, vrijeme brzo prolazi dan po dan mislim, al termin koda se udaljava od mene nekako, predugo mi se čini čekanje, što znači i više overthinkanja, haha ali dobro , borba
    Ja se boostam on ne, jer smo kasno krenuli (jer smo čekali sgram nalaze) pa sam čula od cura da bolje ne mjesec dana prije postupka kretat a ok mu je nalaz, nadamo se da će i ostat takav, a ne nas opet zeznut baš taj dan :) ja pijem vitaminD, ubiquinol 200g dnevno, folna 400 dnevno, prenatal omega i to.. valjda je dovoljno, vidjet cemovi??
    Daa forum gori, baš ne stižem čitat ali dobro, nadopunjujemo se pa vidim svak dobije odg na svoje , a podrška je konstantna bile mi tu ili ne, drži se , još malo! HUGG🤗🥰

Baš odbrojavam,da 🤭 još 3 tjedna do otkaza i 5 tjedana rada.🥳 Razmišljala bih o bolovanju, ali nažalost ne ulazi u otkazni rok, a i nije plaćeno pa mi je glupo.🙄
    Nadam se da će brzo doći M, da kreneš sa stimulacijom pa da nemaš previše vremena za overthinkanje. Ali znam kako ti je, da. I meni je kaos u glavi i 100 pitanja.🤯
    Vjerujem da će biti super rezultat! Tvoja jajašca će se naboostati, a kao što je Stela rekla, mužić nek fino i zdravo papa i bit će to dobro 😉🤞 i ti isto, polako dan po dan i bez previše razmišljanja! I ja tebi šaljem veliki hug!🤗🥰❤️
    Stela odbrojavam, odbrojavam!🥳 Jedva čekam i baš se veselim biti doma za Božić i sve iznenaditi.😍🙈
    Kako si ti? Jel se ručice oporavljaju od bockanja? 🙄❤️❤️ Drago mi je čuti da su svi rezultati dobri!🥳🥰❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Leeloo101
    08. Studeni 2022. 18:37

Loorna41

Leeloo101

Loorna41

Stela_M

Loorna41

Stela_M

Loorna41

Stela_M

Loorna tako je i meni poslije ovoga feta došla uz mengu migrena stoljeća odmaraj ❤️❤️🤗🥰
    Meni su došli nalazi štitnjače, kks, dks, feritin, folna i željezo i sve je super 😁 koliki uopće feritin mora biti željezo, Uibc,Tibc to je sve toop a feritin mi je 25 jel to ok?

Manje kila, bolja prehrana plus dodaci i bolji sgram sve je po malo utjecalo na to i vjerojatno se potrefio dobar ciklus i dobra stimulacija, i mislim da se lab ne može mjeriti onaj u bolnici i privatnim poliklinikama tako da je sve po malo utjecalo 😁

Koje dodatke si uzimala?

(E jedno kratko vrijeme), omegu, selen (3 mj pijem pa pauza 3 mj) prije spavanja cink I po potrebi melatonin uz to prehrana i vježbanje 😁

Ja sam isto pila Nac, folnu, Vit D i još neke vitamine tj kombinaciju. Al ja sam stara🤣🤣🤣🤣

Joj mila mislim da mi je ovo zadnji zadnji vlak. Slijedeće godinr ću 42 i stvarno mislim da je to to. Imam još tog smrzlića pa ćemo vidjeti.
    I mislila sam da me neće toliko dirati neuspjeh ali bome je. Kad ga imaš tu u ruci odmah na početku i onda ga više nemaš. Baš tužno. Do sad sam znala nema nema i lakše.

Ma to sam ja više na moj račun, jer su mi se svi obraćali sa - gospođo obzirom na vaše godine. Pa mi je došlo do vrsitim i sve ih steram...
    Jbg imam koliko imam, napravimo najbolje što mozemo

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Loorna41
    08. Studeni 2022. 18:49

Leeloo101

Loorna41

Leeloo101

Loorna41

Stela_M

Loorna41

Stela_M

Loorna41

Stela_M

Koje dodatke si uzimala?

Ma to sam ja više na moj račun, jer su mi se svi obraćali sa - gospođo obzirom na vaše godine. Pa mi je došlo do vrsitim i sve ih steram…
    Jbg imam koliko imam, napravimo najbolje što mozemo

https://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/4046930/mlada-u-petoj-a-mladonzenja-u-osmoj-deceniji-asmira-51-ceka-bebu-sa-sabanom-83-video

Eto ga na..😁😁😁
    Meni Vrčić nije ništa rekao ja sam ga preduhitrila i rekla da znam da sam stara al da sam čula da je on radi čuda pa reko da vidim jel ima i za mene koje🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

Loorna41
    08. Studeni 2022. 18:58

Razumna dii siii? 

👱‍♀️41 - amh 7.8

Leeloo101
    08. Studeni 2022. 19:00

Loorna41

Razumna dii siii?

Vjerojatno sanja kako cisti kupaonu

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Loorna41
    08. Studeni 2022. 19:09

Leeloo101

Loorna41

Razumna dii siii?

Vjerojatno sanja kako cisti kupaonu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Popodnevni snovi su najbolji🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

Loorna41
    08. Studeni 2022. 19:11

Lucky 🙏🏼👶🏼

Stela_M

Lorna zab sam ti reći da sam si ja u prehranu uvrstila sjemenke sad sam se sjetila naša Sani je pisala o tome samo ja nemam ovulaciju pa sam ih stalno žderala 🤣🤣 ali ima neki klinac za vas žene sa ovulacijom kako se te sjemenke koriste 😁

Seed cycling, na to mislis 😁
    Inace znas sta meni pomaze da vratim ovulaciju, aqua femina, ima stranica na fejsu, priroda u bocicama, dok nisam bila u postupcima sam to koristila i ciklusi bi se koliko toliko skulirali. Pa eto cisto da znas 😉 to je nesto tipa femisan a kapi, ali za iste novce duplo duze traje

Ja imqm ovulacije samo što mi radi lijevi jajnik. Kod mene ne ide ono jedan mjesec jedan drugi drugi. Kod mene lijevi uzeo primat.🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.