Cure iz Zg, da li se na rebru mogu raditi testovi trombofilije i ogtt? Da li se treba naručiti?
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Flowerson cestitam, odlicna beta 💪❤️
Leeloo heparin sluzi da smanjuje grusanje krvi. Ne znam jesi bila na testiranju za trombofiliju. Sretno na aspiraciji 💕
Issadora zao mi je da je tako, u ovoj cijeloj prici je najbitnije ne izgubiti sebe i ocuvati brak. Probajte jos malo popricati. I ja se mirim da je ovo zadnji postupak i iskreno kako sam donijela tu odluku puno sam mirnija. Ali svakako bi trebala biti zajednicka odluka. Drzi se ❤️❣️
Bila sam, nemam problema.. zato me i čudi
I ne slažem se s ovim dijelom očuvanja sebe I braka, treba očuvati sebe. Jer ako obje strane nisu spremne za život sa ili bez djece, nema tu srece…
Naravno samp velike su to odluke do kojih treba doci zajednicki. A ako nemas sebe nema ni braka. 💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kacusha koja si ti snaga ženo ❤️❤️ pa nisam niti sama sigurna kada ću znam da mi sada treba pauza moram svakako obaviti papu,vađenje krvi,endokrinologa i trebala bi opet na uzv (.)(.) jer mi opet luduju limfe ispod pazuha, sad me baš satralo od ovih lijekova u fetu stalno mi kvržice izbijanju koje su jako bolne tako sa moram dosta toga obaviti 🙄 pitanje ovi svi nalazi koje moramo imati za mpo je su li oni bitni za fet, u smislu što ako mi nešto istekne od nalaza?
Lelloo slažem se da treba i sebe čuvati i def je ovo istina ako obje strane nisu spremne za život bez djece teško takav brak ili odnos mogu opstati 🤷♀️❤️ i mene zanima više oko tog embriogluea jer sam diskutirala s dr da bi ga možda uzeli u idućem fetu ali naravno želim čuti koje mišljenje 🙈
JLo ženo boostaj to željezo i odmaraj dosta je tog udarnog tempa 🤗🥰❤️
Rein srećo kako ste ti i Sofija 🤗🥰❤️
Ja uvijek napravim briseve. Ostalo ti ne gledaju. Samo polako, bome bih i ja trebala na uzv smokvica 😁 Ja sam ti imala embrioglue kod tri transfera i nista 😔 Ali probaj nije na odmet. To je tekucina kojom premazu maternicu i navodno se onda bolje prima. 👍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Malo da pozdravim ekipu da vidim kako mi napredujete 🥰
Stela M-zadivljena sam tvojom količinom blastica😇kako si to uspijela, sve mi oricaj. Vidim da si pcso a kod nas je poznato da su nekvalitetne jajne stanice. Sigurna sam da je među smrzlićima tvoja bebe tj više njih
Mrvice kako si? Nema te dugo
Evo super uzivam u anđelu mom malom ima 2 i po mjeseca. Svaki dan nesto novo. A ti? 🥰
Bas mi je drago cmokni ga od mene i neka ga dragi Bog cuva.Ja se divim nasoj Juliji evo vec mjesec dana napunila vrijeme leti🤭❤️🔥😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Medenko kako si ti? I ti mi sitno brojiš 😁
Linda kako si? Kako si cure?🥰
JLO je si ti napokon usporila tempo ? 😄
Stela hvala na pitanju☺️..iako svi kažu da imam još vremena,tek ušla u 31 tj.ustvari nikad neznaš 🤷🏽♀️i ja sam rođena inače u 32 tj..pa evo me sad freee Willy🐳..definitivno stoji ono što kažu skinuti suvišnu kilažu prije,jer ja sam ušla sa viškom pa sad evo gegam se,dahćem,muž me kotrlja okolo i smije se..svima sam slatka osim sebi🙊kao da ću puknuti🤪
Nadam se da će mi se i ti malo odmoriti,bila si hrabra i vrijedna...da je fino malo otići na neki Bali ili slično i odmoriti dušu i tijelo...uhhh🧘🏽♀️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Leeloo, Stela ja sam koristila embrioglue u zadnja 2 transfera, kod mene to nema efekta 🤷♀️. Sto se nalaza tice za FET traze samo papu i briseve ne starije od godinu, ostali nalazi su za stimulaciju.
Rainbow kod mene je dosad cervix se pokazao pouzdanim znakom, evo jutros je skroz dole, jedva ugurala utrice i test naravno negativan, danas 5dnt 😔.
Pisnut cu jos sutra, prekosutra, ali nemam nimalo nade…
Rekli su nam uvecava za 3-5%
Moji folikulici vani, idu na party u lab
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sani88 možda te sutrašnji test ugodno iznenadi 🤭, ali opet same najbolje znamo pa bolje ne gajiti lažne nade. Ja mislim da je kod mene isto. Nemam nikakve simptome osim da menga dolazi. Ne bih htjela biti pesimist, ali jednostavno mi je takav predosjećaj.
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Leeloo, Stela ja sam koristila embrioglue u zadnja 2 transfera, kod mene to nema efekta 🤷♀️. Sto se nalaza tice za FET traze samo papu i briseve ne starije od godinu, ostali nalazi su za stimulaciju.
Rainbow kod mene je dosad cervix se pokazao pouzdanim znakom, evo jutros je skroz dole, jedva ugurala utrice i test naravno negativan, danas 5dnt 😔.
Pisnut cu jos sutra, prekosutra, ali nemam nimalo nade…
Rekli su nam uvecava za 3-5%
Moji folikulici vani, idu na party u lab
Ne moze odmoci ali ti nitko ne moze reci ni koliko zaista pomaze jer kako da znaju kako bi u tom ciklusu ta npr. blastica prosla bez istoga. Svakako se mora ranije najaviti jer su oplodene stanice onda u tom “posebnom mediju” i nemres na transferu reci - e ja bi to. Nego prije.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sani držim fige na najjače da sutrašnji test iznenadi 🤞🍀
1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤
Leeloo ja se vodim time da ako ista imalo pomaze, to cu i pokusati, evo da sada nisam uzela embrioglue bi se kajala sto nisam, ovako znam da sam dala sve od sebe.
Za dobar party u labosu 🤞🤞
Panda svaka ti cast kako izdrzis do same bete bez testa, meni je puno lakse ranije znat i pomirit se sa time, ja sam se jos jucer isplakala, i danas sam ravnodusno gledala taj test. Tebi zelim da te osjecaj prevari i sutra ugodno iznenadi 🤞🤞🤞🤞
Slažem se... i tako sam i ja uvijek gledala na ovo sve.
Ali za sad sam preskocila, nadam se da će I ovako biti uspjesno🥰
Imamo ih 12
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji