Flowerson cestitam, odlicna beta 💪❤️
Leeloo heparin sluzi da smanjuje grusanje krvi. Ne znam jesi bila na testiranju za trombofiliju. Sretno na aspiraciji 💕
Issadora zao mi je da je tako, u ovoj cijeloj prici je najbitnije ne izgubiti sebe i ocuvati brak. Probajte jos malo popricati. I ja se mirim da je ovo zadnji postupak i iskreno kako sam donijela tu odluku puno sam mirnija. Ali svakako bi trebala biti zajednicka odluka. Drzi se ❤️❣️
Koliko ste vi prosli stimuliranih? Jel vas zovu sta za posvajanje? Mi bi trebali uskoro u registar, ali isto nisam bas optimisticna. Crnjak skroz 😅
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Kacusha, hvala ti! 😊
Issadora, onda nije ništa gotovo. Ne sumnjam uopće da je frustrirajuće...Ovdje ima žena s puno znanja koje ti možda mogu preporučiti neku drugu kliniku koja bi bila bolja za vaš slučaj.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Draga Issadora
Žao mi je jer vam nije uspjelo.
Stvarno znam koliko je ovo težak put i kako je teško s njime se nositi, ostati normalan i sačuvati psihičko zdravlje i na kraju krajeva i brak.
Ako možeš pojasniti što znači dijagnoza teška OAT? O kojim brojevima tu pričamo? Pitam zato jer možda je opcija da ti muž ide na TESE? Možda bi se tako došlo do boljih spermija? Što kažu zašto nije došlo do oplodnje, zbog loše kvalitete spermija?
On nije kandidat za TESE jer ima spermija. Kazu da je do kvalitete zametaka. A sve su to nagadanja.
86, sve uredno
FET X
Draga Issadora
Žao mi je jer vam nije uspjelo.
Stvarno znam koliko je ovo težak put i kako je teško s njime se nositi, ostati normalan i sačuvati psihičko zdravlje i na kraju krajeva i brak.
Ako možeš pojasniti što znači dijagnoza teška OAT? O kojim brojevima tu pričamo? Pitam zato jer možda je opcija da ti muž ide na TESE? Možda bi se tako došlo do boljih spermija? Što kažu zašto nije došlo do oplodnje, zbog loše kvalitete spermija?
On nije kandidat za TESE jer ima spermija. Kazu da je do kvalitete zametaka. A sve su to nagadanja.
Pa ja onda stvarno vjerujem da vas čeka vaša beba, samo treba biti jak i uporan. I jednom će se dogoditi kvalitetan zametak.
Vjerujem da je frustrirajuće kada ne uspiješ doći do transfera, ali ne treba padati u očaj.
Možda da pokušate promijeniti kliniku, da se prebacite u Petrovu?
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Ne znam zašto bi već razmišljala o donaciji ako spermija ima.
Evo naš spermiogram je puno lošiji pa još ne razmišljamo o donaciji.
Odmorite se malo i pokušajte opet kada se slegnu emocije
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Ne znam zašto bi već razmišljala o donaciji ako spermija ima.
Evo naš spermiogram je puno lošiji pa još ne razmišljamo o donaciji.
Odmorite se malo i pokušajte opet kada se slegnu emocije
To i jest zanimljivo, nema pravila, evo tu primjera trudnoce nakon TESE, a ima primjera idiopatske neplodnosti kada su oboje ok po nalazima. Razmatramo donaciju jer se ja bojim da cemo izgubiti vrijeme i novac u uzaludnom pokusavanju, a znamo da ja mogu zatrudnjeti. Samo ne s MM 😞
86, sve uredno
FET X
Ne cure, ne radi se o tome da on nece, nego se sa svojom dijagnozom pomirio prije nekoliko godina (da nece moci imati djece). A ja sam frustrirana jer sam s bivsim ostala trudna nakon 1 odnosa. I jer sam mislila da ovo samo netko treba zamuckati i ako se oplodi to je to. I znam da smo tek godinu i nesto u tome, ali prosli smo 4 stimulirana. Jos nekako kad si PUPO… nadas se, ali kad nakon hiperstimulacije ne bude niti 1 zametak… ne znam jel bi udavila lijecnika, embriologa, muza ili sebe 🙈
Udavi lijecnike i promijeni kliniku. A mi smo tu da smo ti podrska…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Leeloo heparin sluzi da smanjuje grusanje krvi. Ne znam jesi bila na testiranju za trombofiliju. Sretno na aspiraciji 💕
Issadora zao mi je da je tako, u ovoj cijeloj prici je najbitnije ne izgubiti sebe i ocuvati brak. Probajte jos malo popricati. I ja se mirim da je ovo zadnji postupak i iskreno kako sam donijela tu odluku puno sam mirnija. Ali svakako bi trebala biti zajednicka odluka. Drzi se ❤️❣️
Koliko ste vi prosli stimuliranih? Jel vas zovu sta za posvajanje? Mi bi trebali uskoro u registar, ali isto nisam bas optimisticna. Crnjak skroz 😅
Ovo ce nam biti 5. 🤣 Pa usli smo u registar u 7mj,sad u petak cemo imati treci razgovor za koji jako navijam. Sve su bila romska djeca, ali nama to nije problem. Malo je jedino glupo sto tu nema kriterija nego kako im se svidis. 😁 Nosi i taj put svoje teskoce ali zelja je veca ❤️ Ukoliko se oduzi idemo u Afriku 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ovo ce nam biti 5. 🤣 Pa usli smo u registar u 7mj,sad u petak cemo imati treci razgovor za koji jako navijam. Sve su bila romska djeca, ali nama to nije problem. Malo je jedino glupo sto tu nema kriterija nego kako im se svidis. 😁 Nosi i taj put svoje teskoce ali zelja je veca ❤️ Ukoliko se oduzi idemo u Afriku 🌈
Zamisljam jednu divnu malu muzikalnu romkinju💗
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, došla mi je beta…12dpt 437. Nadam se da je to ok!😍
❤️👌❤️❤️❤️❤️❤️🤰Cestiiitaaaaamm!!!! 🎉🥳🥳🥳🥳👏👏👏👏👏👏
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Sortiraj odgovore
Najstariji