Kod mene je još rano, u subotu bi trebala vadit betu, al otić cu ranije. Testovi su pozitivni od 5dpt, samo danas nisam napravila, ponestalo mi testova 😅 Isto često mijenjam veš jer od početka imam vodenasti iscjedak, a dnevne nisu mi baš ugodne pa ne stavim uvijek. Brinu me oštra probadanja kroz maternicu, nadam se da je sve u redu 🤞
Zvuči odlično, isto sam imala obilan vodenasti iscjedak i probadanja❤️🤞
Lucky, Stela, veselim se vašim novim postupcima..
Sretno Leeloo!❤️
Hvala 🥰😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Nama nije uspio FET niti aktualni postupak (hiperstimulacija bez oplodnje). Dosta mi je pikanja, uzv, svega. Totalno sam potonula. Sad opet sve nalaze vadit, a pitam se čemu i do kada, u glavi mi samo ide tika taka. Skupila sam hrpu mailova za IUI s doniranom spermom i niš mi nije jasno. Sve je na pauzi zbog tih postupaka i novaca, čini mi se sve preko HZZO da je gubitak vremena. Svi govore da su radili i s težim slučajevima, niš mi to u ovom trenu ne znači. Lagano mi je i brak u krizi jer se muž sa svojim stanjem pomirio odavno, a ja ne mogu. Sorry, malo mentalne dijareje :/
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Flowerson čestitam od ❤️, veselim se urednom duplanju tvoje bete 🤞😘
MissM objasnile su ti curke već. Ja sam bila u blagom hiperu što sam saznala nakon svega i nakon katastrofalne reakcije na aspiraciju. Tad sam dobila i dostinex za smirivanje stanja ali mi nisu odgodili ET. Išlo se na ET 5.dan po procjeni doktorice. Kao što su rekle već cure, to sve ovisi o njihovoj procjeni.
Tamek di si, kako si?
June7 možeš, ja sam ga pila od početka ☺️ koji si sad tt?
Leeloo 🤞🤞🤞
Issadora žao mi je jako. Čini mi se da vam treba ipak odmora od svega. Malo razbistriti glavu pa hrabro krenuti dalje. Nema toga šta ne možeš nama napisati, tako da bez isprika.
Stela jesam jesam, spavala sam cijelo vikend ☺️ prošli tjedan sam vadila krv, za štitnjači i nakon toga pala u nesvijest, pa su skužili da mi je i anemija gora nego prije unatoč suplementima pa sam definitvno odlučila stati na loptu. Ne idem nikud, ne radim ništa 😅 kako si ti sada? Uzmi pauzu sigurno.. Pa onda navijamo ❤️
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Draga Issadora
Žao mi je jer vam nije uspjelo.
Stvarno znam koliko je ovo težak put i kako je teško s njime se nositi, ostati normalan i sačuvati psihičko zdravlje i na kraju krajeva i brak.
Ako možeš pojasniti što znači dijagnoza teška OAT? O kojim brojevima tu pričamo? Pitam zato jer možda je opcija da ti muž ide na TESE? Možda bi se tako došlo do boljih spermija? Što kažu zašto nije došlo do oplodnje, zbog loše kvalitete spermija?
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Nama nije uspio FET niti aktualni postupak (hiperstimulacija bez oplodnje). Dosta mi je pikanja, uzv, svega. Totalno sam potonula. Sad opet sve nalaze vadit, a pitam se čemu i do kada, u glavi mi samo ide tika taka. Skupila sam hrpu mailova za IUI s doniranom spermom i niš mi nije jasno. Sve je na pauzi zbog tih postupaka i novaca, čini mi se sve preko HZZO da je gubitak vremena. Svi govore da su radili i s težim slučajevima, niš mi to u ovom trenu ne znači. Lagano mi je i brak u krizi jer se muž sa svojim stanjem pomirio odavno, a ja ne mogu. Sorry, malo mentalne dijareje :/
Eto i moj muž je odustao taman ja prikupila sve nalaze a on ne želi izvaditi krv niti odnijeti ejakulat na higijenski za bakteriološki.. danas sam konačno izbacila i krevetić iz sobe. Ali kad čitam tvoj potpis vidim da ste tek na početku, pre brzo odustajete nama je trebalo 4 godine da ostvarimo trudnocu i jako puno neuspješnim postupka je bilo...a ti si tek na početku i nema veze što moraš sve iz početka moraš pokušavati da bi ti uspjelo.
Žao mi je. Ovo nikako nije jednostavan postupak.. ja sam neki dan oplakala jer sam si trebala zabosti još tri injekcije.
Uzmi si vremena, ako možeš i sama negdje otići da se poslozis, bez ikoga
Da znaš što TI želiš, a ostali nek se posloze.
Ako sam dobro shvatila muž ne želi dalje. Ni to nije kraj svijeta, ali bitno je da ste na istoj valnoj duljini. Zato je ovaj TVOJ odmak od svega potreban.
Ljubim, grlim i šaljem najljepše vibre kojih se mogu sjetiti.
Eto i moj muž je odustao taman ja prikupila sve nalaze a on ne želi izvaditi krv niti odnijeti ejakulat na higijenski za bakteriološki.. danas sam konačno izbacila i krevetić iz sobe. Ali kad čitam tvoj potpis vidim da ste tek na početku, pre brzo odustajete nama je trebalo 4 godine da ostvarimo trudnocu i jako puno neuspješnim postupka je bilo…a ti si tek na početku i nema veze što moraš sve iz početka moraš pokušavati da bi ti uspjelo.
Lijepo ja tvrdim već godinama da i muškarci imaju svojevrstan pms. Vjerujem da je i kod tvoga tako, uzmi to kao privremeno stanje, pa pokušaj za nekoliko opet razgovarati.
Naravno ako ti to želiš...
Flowerson cestitam, odlicna beta 💪❤️
Leeloo heparin sluzi da smanjuje grusanje krvi. Ne znam jesi bila na testiranju za trombofiliju. Sretno na aspiraciji 💕
Issadora zao mi je da je tako, u ovoj cijeloj prici je najbitnije ne izgubiti sebe i ocuvati brak. Probajte jos malo popricati. I ja se mirim da je ovo zadnji postupak i iskreno kako sam donijela tu odluku puno sam mirnija. Ali svakako bi trebala biti zajednicka odluka. Drzi se ❤️❣️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ne cure, ne radi se o tome da on nece, nego se sa svojom dijagnozom pomirio prije nekoliko godina (da nece moci imati djece). A ja sam frustrirana jer sam s bivsim ostala trudna nakon 1 odnosa. I jer sam mislila da ovo samo netko treba zamuckati i ako se oplodi to je to. I znam da smo tek godinu i nesto u tome, ali prosli smo 4 stimulirana. Jos nekako kad si PUPO... nadas se, ali kad nakon hiperstimulacije ne bude niti 1 zametak... ne znam jel bi udavila lijecnika, embriologa, muza ili sebe 🙈
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Issadora, Maus, ne znam što bih vam pametno rekla...to je grozna situacija kad oba partnera ne razmisljaju jednako. I sama sam bila u situaciji da sam jedva nagovorila muža da idem u stimulaciju jer je njega bilo strah. Nažalost, stimulacija mi je stvarno bila užasna, on je strahovao više nego ja i rekao da je to zadnji put pa makar ne imali djece. Znam da sam se nakon toga osjećala koma, pod stresom u nadi da ćemo imat što više blastica jer ne znam kako bi nam brak opstao da sam se morala pomirit s tim da nemamo djecu ili da čekam u nadi da će se slučajno desit prirodno. Šaljem vam zagrljaje, nadam se zaista da ovo nije kraj vaših pokušavanja i da ćete razgovarati sa svojim muževima kad osjetite da je trenutak. Mislim da je glavni problem što muški nemaju taj majčinski nagon pa je njima teže i shvatit koliko nama to znači, ali čast izuzecima koji stvarno ne odustaju.
J_Lo, hvala ti puno! ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji