Kacusha koja si ti snaga ženo ❤️❤️ pa nisam niti sama sigurna kada ću znam da mi sada treba pauza moram svakako obaviti papu,vađenje krvi,endokrinologa i trebala bi opet na uzv (.)(.) jer mi opet luduju limfe ispod pazuha, sad me baš satralo od ovih lijekova u fetu stalno mi kvržice izbijanju koje su jako bolne tako sa moram dosta toga obaviti 🙄 pitanje ovi svi nalazi koje moramo imati za mpo je su li oni bitni za fet, u smislu što ako mi nešto istekne od nalaza?
Lelloo slažem se da treba i sebe čuvati i def je ovo istina ako obje strane nisu spremne za život bez djece teško takav brak ili odnos mogu opstati 🤷♀️❤️ i mene zanima više oko tog embriogluea jer sam diskutirala s dr da bi ga možda uzeli u idućem fetu ali naravno želim čuti koje mišljenje 🙈
JLo ženo boostaj to željezo i odmaraj dosta je tog udarnog tempa 🤗🥰❤️
Rein srećo kako ste ti i Sofija 🤗🥰❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Kacusha koja si ti snaga ženo ❤️❤️ pa nisam niti sama sigurna kada ću znam da mi sada treba pauza moram svakako obaviti papu,vađenje krvi,endokrinologa i trebala bi opet na uzv (.)(.) jer mi opet luduju limfe ispod pazuha, sad me baš satralo od ovih lijekova u fetu stalno mi kvržice izbijanju koje su jako bolne tako sa moram dosta toga obaviti 🙄 pitanje ovi svi nalazi koje moramo imati za mpo je su li oni bitni za fet, u smislu što ako mi nešto istekne od nalaza?
Lelloo slažem se da treba i sebe čuvati i def je ovo istina ako obje strane nisu spremne za život bez djece teško takav brak ili odnos mogu opstati 🤷♀️❤️ i mene zanima više oko tog embriogluea jer sam diskutirala s dr da bi ga možda uzeli u idućem fetu ali naravno želim čuti koje mišljenje 🙈
Vezano za te limfne- imaš li macku?
Meni skoče kad me mačka ogrebe, ne smeta mi dlaka ni dirati ih, ali i malena ogrebotina potiče žlijezde ispod pazuha.
Meni za fet nisu tražili ništa, ali nalazi su mi bili unutar 6mj, pa možda nije mjerodavno
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Isadora ako dobro citam tvoj potpis, vi ste bili u jednom postupku ivf, ovi ostali su samo potpomognuti.. ima tu još puno mjesta za rad, prije odustajanja. Ne znam jesam li tebepitala što uzimas?
Prag ima skeniranje zametaka pa mozda je i to opcije
Willy💖
4 stimulirana ICSI i 1 u prirodnom ciklusu, sve je IVF.
willy što reć, lijepo je čuti da život i pozitivno iznenadi
Vjerujem da ce me proci, ali ta zelja i frustracija i strah da nemam vise vremena su mi sad iznad svega, razuma, braka, podemonila sam. Imamo jos 1 HZZO postupak pa cu se stavit na listu u IVF iza Nove... cekanje ce ziher biti godinu dana ili dulje 😒 Između ću smislit nesto.
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Stela hvala ti. 🤗🥰 Što se tiče nalaza, meni su provjeravali za FET jesu li istekli. Srećom nisu još.
Kacusha na kraju će morati biti neki happy end i nadam se lijepim vijestima. 😊🥰
Willy jako motivirajuća i lijepa priča. Dobro dođe čuti takvo što kad sve lađe potone.❤️
Isadora teška je ovo borba i sigurno je najvažnije ne izgubiti sebe, a ni odnos s partnerom. Inače ništa nema smisla. Imala sam i sama situaciju kad moj suprug nije ni htio pristati na mpo jer se pomirio s činjenicom da neće imati djecu i evo nas u borbi skupa sad. Tako da razgovor, stručna pomoć, ma bilo što da riješite skupa sve. Za naš cilj se itekako isplati. 🥰
Leeloo kad je berba? Jesam li propustila? 🤭
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Vezano za te limfne- imaš li macku?
Meni skoče kad me mačka ogrebe, ne smeta mi dlaka ni dirati ih, ali i malena ogrebotina potiče žlijezde ispod pazuha.
Meni za fet nisu tražili ništa, ali nalazi su mi bili unutar 6mj, pa možda nije mjerodavno
Nemam životinje, nažalost uvijek mi te limfe reagiraju čim imam neki doticaj sa hormonima, zna mi se i u sredini ciklusa pojaviti na preponi ili ispod pazuha ali nikada mi to ovako nije malo malo buknilo znam da će se povući kada dođe m ali me to sada već brine tako da mi ne gine opet uzv (.)(.) Nažalost i te moje dvije vrećice za čaj su pune malih cista pa to moram češće pratiti 🤷♀️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Evo i mene da se javim
U četvrtak došla m 5 dana ranije, u petak 2 dc pregled na lijevom jajnika endometrioza.sada koristim decspeptlyl 1x
Estrofem3x1 i decortin 1x.
U subotu idući pregled pa ćemo vidjeti šta dalje.
Cure čestitam vam svima na pozitivnim testovima💗💗
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Maslačakx2 zašto bi bili van konkurencije, eventualno zbog dobi bebe? Mislim i ja imam dijete pa ne vidim zašto bi to bio minus, ali kod nas je specifična situacija jer ide kod oca pa sam zato pesimistična.
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Pepuška sretno 🤞🙏🤗🥰
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Flowerson cestitam, beta je top 🥳
Kacusha drzim fige da uspijete ❤️
Issadora i Maus slazem se s ovim sto su cure rekle ❤️
Stela draga, super da si se malo opustila za vikend. Odmori i obavi pretrage i sve sto trebas pa u nove pobjede... 🥰 Joj, imam i ja puno cista na dojkama ponekad mi se zna upaliti neka pa malo boli, idem svako 6 mj na UZV kontrole i punkcije vecih cista po potrebi. Isto mi je bilo gore nakon postupka, inace, bas sam bila s 5 tt na zadnjem UZV. Nadam se da ce ti biti sve ok, samo treba redovno pratiti. I evo, sada je prilika spomenuti svim curama ovdje da naprave UZV dojki ako nisu jos nikada i onda po preporuci doktora redovne kontrole ukoliko je potrebno.
Hvala ti na pitanju, cure i ja smo dobro, ne mozemo se pozaliti 🥰 Zavrsavamo sredivanje sobe, ovaj vikend je bio sajam beba pa smo se mm i ja odvazili i nabavili manje vise vecinu potrebnu za prvu ruku... Sada treba to sve posloziti, oprati i tako... Samo da sve bude dobro ❤️
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Flowerson cesttike za betu ❣️🎉💪🏼🍀
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji