I da, danas imam jos losih vijesti. Stigli mi brisevi:
Ureaplasma spp.10/3CFU/ml
Dr.mi je prepisao vaginalete Geonustin.
Jel netko od vas imao ovakav nalaz? Jeste jos nesto dodatno pile - cajeve, sokove brusnica, nesto?😔
Ne brini se, znam puno cura koje su ju imale i rijesile ju antibioticima, i ti ces ju istjerati 😉 zao mi je zbog stresa oko petrove, nadam se da ces brzo uspjeti naci drugo rjesenje, bas bi isla u privatne poliklinike koje rade preko hzzo ili i bolnice dolaze u obzir?
trenutno mi sve dolazi u obzir. S obzirom da mi je ovo novi moment i da jos ne znam u kojem smijeru ce se razvijat situacija, htjela bi se na vrijeme raspitati o svim mogucnostima. Tako da u obzir dolaze i bolnice i privatnici koji rade preko hzzo i cisti privatnici.
Bit ce mi jako tesko “rastat” se od doktora koji me trenutno vodi jer sam u njega stekla takvo povjerenje, da mi sama pomisao na mjenjanje doktora izaziva anksioznost😔
Tako da sva iskustva su dobrodosla u vezi klinka🤗
Ja imam malo staza u MPO vodama pa nemam nista puno ni za savjetovati 😅 prvotno sam krenula u vinogradsku kod bolance ali nisam nikad dosla do postupka jer su ono preuredivali, mogu samo reci da je jako ugodan i strpljiv i sve temeljito objasnjava, bas mi je bio sjeo, a luci mi je super, zna znanje, pojasni sve nejasnoce i tamo je uvijek veselo, meni tamo bas odgovara jer volim takvu opustenu atmosferu.
Hej, jeli li trenutno kod Lucija? Lijevo od njegovih vrata?
Hej, ako mislis na frcakvu plavusu da, ti si sjedila meni s desne? Nisam bila sigurna, davno smo se vidjele pa sam si mislila ajd suti da ne ispadnes debil 😂
Uglavnom cure endic je 7, luci zadovoljan, u petak idem opet pa cemo znat kad je transfer, od danas pojacavamo estrofem na 3x2.
Jesam. Jao, i meni bilo bed nešto reći jer nisam bila sigurna a ti si čini mi se posvijetlila malo kosu pa nisam bila zicer 🙉
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav drage cure.
Molim vas opet za pomoć bila sam sada u 9 mjesecu na prohodnosti jajovoda i prohodni su 😊😊
Doktorica mi je rekla kao da pokusavamo jos prirodno. Do 11,12 mjeseca. Pa da poslije idem na inseminaciju
E sada mene zanima. Ako je meni tsh 3.39 sada ja ne mogu na inseminaciju? I sada sam bas gledala u 12 mjesecu bi otprilike trebala dobiti 24.12. Dali to znaci da idem u 11 mjesecu na inseminaciju ako nije problem tsh,kako to ide? Kada zovem u Rijeku na humanu da vidim sto treba jos od nalaza? Posto ja i dragi nismo jos vjenčani,dali za inseminaciju treba ista adresa biti? Hvala vam puno i oprostite na 1000 pitanja
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Update od mene endo je 9,5 mm, včr krećem s Cyclogestom i u pon fet 🤭🥳🥳🥳🥳
Dupla Panda šalje veliki hug 🤗❤️❤️❤️😄
Sunny kako si srećo jel mi sitno brojiš 🤭
Sani88 vrijedi probati prp jel skupo to? Već se ideje nižu 🤭😄❤️❤️❤️
Flowerson što čeka ta o 🤞🤭❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav drage cure.
Molim vas opet za pomoć bila sam sada u 9 mjesecu na prohodnosti jajovoda i prohodni su 😊😊
Doktorica mi je rekla kao da pokusavamo jos prirodno. Do 11,12 mjeseca. Pa da poslije idem na inseminaciju
E sada mene zanima. Ako je meni tsh 3.39 sada ja ne mogu na inseminaciju? I sada sam bas gledala u 12 mjesecu bi otprilike trebala dobiti 24.12. Dali to znaci da idem u 11 mjesecu na inseminaciju ako nije problem tsh,kako to ide? Kada zovem u Rijeku na humanu da vidim sto treba jos od nalaza? Posto ja i dragi nismo jos vjenčani,dali za inseminaciju treba ista adresa biti? Hvala vam puno i oprostite na 1000 pitanja
mogu ti pomoci oko nekih pitanja jer sam isama nedavno prosla kroz to. moja pretpostavka je da ce prije svega ponovno biti konzultacije + utz pregled. moj savjet ti je da se javis krajem 11.mj za termin u 12.mj gdje cete se dogovorit sto i kako dalje. ako si kandidat za inseminaciju, na tom pregledu ce ti uzeti briseve, dati uputnice za hepatitis b, c i hiv markere i krvnu grupu ako jos nemas taj nalaz. isto vrijedi i za partnera- hep b,c i hiv markeri, krvna grupa i uputnica za sjeme, uputnice za to ce dobiti od svog lijecnika obiteljske medicine. ako niste u braku, morate donijeti izjave ovjerene kod javnog biljeznika o postojanju bracne zajednice i jos 2 izjave koje ne znam napamet, ali ne brini jer za sve sto sam nabrojala dobijes napisano na jednom papiru 😊 znam jer sam i ja u kbc ri.
sto se tice tsh i euthyroxa znam slijedece - na humanoj zele da je tsh ispod 2,5. meni je isto tsh bio oko 7 kad sam pocela s euthyroxom u 3.mj, na zadnjem vađenju prije 2tj je 2,3 (zadnjih mjesec i pol uzimam 75mcg svaki dan) tako da po meni taman bi ti do iducih konzultacija trebao pasti ispod 2,5.
sretno🤞
pozdrav žene, oporavljala sam se psihički pa nisam dugo pisala, ali čitala jesamčestitke na pozitivnim betama, sretno curke neka sve dobro prođe, a svim ostalim u postupcima sretno!! čitam i mislim na vas..
Išla sam vaditi vitamin D prvi put ikada, 76.4 nmol/L (ref. 75-100). Što preporučate? Nisam screenshotala što ste slale i sad više ne mogu naći.. mislim da MalaG je slala link za neke, i kako se vitamin D uzima? i koliko se često kontrolira? I koliko brzo se može povećati?
Sutra idem na prve konzultacije za novi MPO… pa ćemo vidjeti šta će dr.B reći…
Pozz
Ja pijem jos uvijek D vital 25000 koji ide na recept jednom tjedno. I meni ti se u mjesec i pol povecao sa 35 na 133. I doktor mi je reko da nastavim pit 🤗
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Stela, endo je sad super, spremna si za ponedjeljak! 😍 Meni se pomaklo na srijedu, ako se desi ovulacija do petka.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Drage lavice ,
Moji nalazi su napokon zadovoljavajući i mogu u postupak 🥳🥳🥳
Počela sam sa Femarom, 3 tbl. dnevno do 6 DC u ponedjeljak ultrazvuk pa idemo dalje ..
toliko sam sretna , a isto toliko i uplašena , da li će sve ići kako treba ..
htjela sam pitati iskusnije trudilice, pošto mi je prvi put, kada MM daje svoj uzorak za postupak ?
Šaljem vam svima dobre vibracije , da uspijete i vama koje ste uspjele da uživate s vašim malenim klupcima sreće 🥰🪄
32👩🏼 AMH- 5,80
38👨🏼
Biok. 2021.
5/22. uputa za IVF ,
7/22- 1.pregled za IVF
8/22- 2. Pregled za IVF, FSH -20, Femosan 2/10 2 mj.
10/22 - početak postupka IVF ako FSH dođe na potrebne vrijednost
10/22 Femara 3/2.5 mg do 6DC
10/22 IVF KBC ST , Aspiracija-2JS, Transfer 1 JS 3.D osmostanicni , Beta 01.11. Negativna
Pozdrav drage cure.
Sto se tice inseminacije nikakvi markeri tebe ni supruga ne trebaju ni vjencani ni nista,to ide kad je ivf.Pijes tablete nekoliko dana ciklusa doktor Ce rec koje i kad,prati se ultrazvukom dobijes stopericu 36 sati prije i dodjes tamo u tocno vrijeme kad doktor kaze,postupak traje minuticu jako je jednostavan, Sretnooo
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Pozdrav drage cure.
Sto se tice inseminacije nikakvi markeri tebe ni supruga ne trebaju ni vjencani ni nista,to ide kad je ivf.Pijes tablete nekoliko dana ciklusa doktor Ce rec koje i kad,prati se ultrazvukom dobijes stopericu 36 sati prije i dodjes tamo u tocno vrijeme kad doktor kaze,postupak traje minuticu jako je jednostavan, Sretnooo
To je bilo u Splitu ne znam jel gdje drugacije sto se tice papira,to treba kad je ivf kod nas
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Stela juhuhu endo je bio poslusan 🤭🥳
Flowerson zaprijeti tom jajcu da se skoncentrira 😁
Razumna aha, dosta sam posvijetlila kosu, nakon spontanog sam nesto morala pa sam se poblajhala 😂
Sto se tice papira za one koji su u vanbracnoj zajednici, ja sam kod lucija morala i za inseminaciju donijeti potvrdu o izvanbracnoj zajednici
Aha evo gledam i da je jos jedna curka pisala da je i ona nosila papire sve,znaci svugdje je drugacije,ma lako se to sve obavi ja sam u cas
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji