Tratinčice ako si kod dr Aničić žena je stvarno dobra i znam par koji je u prirodnom postupku kod nje dobio bebu a doslovno su im šanse u stimuliranom bile nikakve (koliko god to grozno zvučalo samo želim napomenuti da im nikakva statistika nije bila naklonjena). Tako da ne gubi nadu pre brzo.
----
Kod nas transfer u četvrtak. Za sada 4 od 5 oplođeno i još se drži.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sorry Tinčica autocorrect pa sam te prekrstila u Tratinčica.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
afrodita060606@gmail.com
Tratinčice ako si kod dr Aničić žena je stvarno dobra i znam par koji je u prirodnom postupku kod nje dobio bebu a doslovno su im šanse u stimuliranom bile nikakve (koliko god to grozno zvučalo samo želim napomenuti da im nikakva statistika nije bila naklonjena). Tako da ne gubi nadu pre brzo.
—-
Kod nas transfer u četvrtak. Za sada 4 od 5 oplođeno i još se drži.
I nije Aničić nego Abičić
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
afrodita060606@gmail.com
Sorry Tinčicaautocorrect pa sam te prekrstila u Tratinčica.
Ma ok. Da, dr je stvarno divna. Sretno na ET 🤞❤️🤗
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Curke, evo me razočarane.😔
Idem u 2. postupak i zbog ciste idemo u prirodnom ciklusu, bez lijekova. Kakva su vam iskustva?
Meni se čini da sam osuđena na loš ishod, čitam da su šanse jako loše.
Prirodni ciklus ne mora biti loš. Osobno sam imala dva prirodna ciklusa, da ih ima više, išla bih prije u prirodni, nego u stimulirani. No naravno, nije za svakoga prirodni šansa za uspjeh, naprotiv, šanse su jaaako male.. U prirodnjaku je bitno da ste oboje zdravi za uspješnost, kod mene se prvi put prestala dijelit js, drugi put je došlo do transfera. Nije se primilo, al nisam očajavala baš previše zbog toga budući da muž ima jako loš spermiogram, bio mi je uspjeh da smo imali transfer.
Gle, dokumentacija kaže da smo oboje zdravi, osim što su meni kako dr kaže jajovodi počepljeni. Javljam ishod nadalje, ali 1 🥚 mi ne zvuči niti malo obećavajuće. 😔
Ne razumijem zašto ti nisu onda prvo riješili prohodnost jajovoda? U svakom slučaju, nemoj se obeshrabriti ako ste oboje na papiru zdravi, imate ok šanse. Da, jedna je js, ali ako je dobra, ne treba ti više. Nadam se da će ispasti dobro!
A kak bi se rijesila prohodnost jajovoda? Rekla bih da je bila na toj pretrazi koja samo pokazuje jesu li prohodni ili ne ali ne znam da ima nacin “rjesavanja tog problema”.🤔
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Curke, evo me razočarane.😔
Idem u 2. postupak i zbog ciste idemo u prirodnom ciklusu, bez lijekova. Kakva su vam iskustva?
Meni se čini da sam osuđena na loš ishod, čitam da su šanse jako loše.
Zšt te nisu poslali da lpsc ukloniš cistu? Ja sam imala dvije ciste i prije nego smo krenuli u postupak morala sam ih ukloniti 🤷♀️
Ma jooj, preko hzzo te nitko ne pita za mišljenje nego rade kako oni misle da je najbolje. Nadam se iskreno da će bit ok. 🙄
Sve je to meni jasno kakve su ciste vodene ili?
Cista je nastala djelovanjem Clomifena iz prvog postupka.
Danas na UZV mi je rekla da imam cistu- žuto tijelo 22 mm.
Te ako mi da bilo kakve lijekove da će mi cista "pojesti" lijekove tj uništiti djelovanje lijekova što god to značilo.
Da ne propadne vrijeme tj mjesec ide još 1 u prirodnom ciklusu. Ma realno, šanse su nikakve, al nek bude što mora biti. 🤞
Meni je cista nastala od Femare u prirodnom ciklusu i iduci mjesec sam isla u stimulirani i nije nista pojela lijekove :)
Dobila jednaki broj folikula kao i bez nje. Jedino doktor rekao da moze mozda biti teze sve folikule izvuci ak bude cista smetala. Al to samo na toj strani i samo pojedini su bili upitni za aspiraciju.
Al da, bolje ici bez ciste (opcenito) u postupak. To svakako
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage ženice,
pregled je obavljen i beba raste. Odgovara tjednima 6+6 dobro. Ono što je doktora zabrinulo je što su otkucaju srca 92, kaže da su malo sniženi i da bi volio da su bar 100. Za tjedan dana moram ponoviti uzv i kaže da očekuje da će tada biti na 140. Hematoma nema, svjezeg krvarenja nema, postoji miom koji je malo narastao od trudnoće, al kaže da on ne bi sada trebao smetati.. Ostalo se za sada čini u redu, al moram mirovat uz uzimanje propisane terapije. Da li mi netko može nešto reći o otkucajima i što se smatra normalnim? Baš sam u strahu. Smečkasti iscjedak i dalje blago prisutan, pojačan nakon pregleda. Hvala❤️
👱♀️ 35
👨36
3.g. pokušavamo 👶
Spermiogram: normospermia
AMH: 17
Brisevi uredni.
Papa test uredan.
Hormoni uredni.
Jajovodi prohodni.
Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏
Pozdrav! Embriotransfer je bio 21.9... 12 dan od tranfera sam radila betu i bila je 58.28 IU/L, sutra trebam ponoviti betu da vidimo da li se pravilno dupla. Cini mi se mala beta za 12 dan. Vracene su mi dvije blastociste. Je li neko imao slicno iskustvo?
Saby ja ti stvarno ne znam kakvi su bili otkucaji u tako ranoj fazi, doktor ih nije brojao, samo smo vidjeli da ih ima. Isto sam imala probleme prvo s krvarenjem i hematomom od 6. tt do 10.-12. tt, onda se povuklo to sve i dalje bilo u redu.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Evo cure jos malo losih vijesti iz Petrove.
Danas sam se bila upisati za ivf i sestra me upisala al mi je rekla da cu vrlo vjerovatno morati naci novog doktora i novu kliniku😔
Jos nista ne znaju detalje, ali je mala vjerovatnos da ce nas vodit isti doktori na drugim lokacijama😔
Bas me ukomiralo to i sad moram traziti plan B.
Jel netko od vas ima iskustva sa privatnim klinikama ali preko HZZO? Iako mislim da ja otpadam za tu varijantu jer imam prenizak amh🤷🏻♀️
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji