Pozdraav svimaa ❤
Trebam dobiti za 5 dana i onda moram zvati Rijeku naruciti se za prohodnost jajovoda.
Kakva su vaša iskustva? Dali boli? Koliko traje?
Hvala i sretno svima
ako su prohodni ne boli, samo je nelagodno
ako nisu, malo je vise nelagodno, kad pocne i ako počne boljeti reci im... tako sam ja...
za 10 min je gotovo, samo nemoj pogrijesiti kao ja, pa se sama odvesti u bolnicu, bila sam nekako slaba poslije, pa je M dolazio po mene
popodne sam prelezala, sutra sve ok
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Awi super brojka! Držim fige da se sve lijepo oplode!🤞🤞🤞🥰❤️ Za sad se dobro držim i ne razmišljam previše o testu, ali sigurna sam da će sutra biti druga priča.🤯🤦🏻♀️ Hvala ti na pitanju 🥰🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Awi sretno!!
Pa meni 4 brojka zvuči ok, meni je dr. Rekla da budu 3 da bi bila zadovoljna, pitam se sto mene onda čeka...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Maki, daj nam malo više reći o sebi i svojim postupcima. Daješ nama nadu!!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Maki, daj nam malo više reći o sebi i svojim postupcima. Daješ nama nadu!!
Da Maki i mene zanima koliki ti je bio amh kad si ostala trudna prvi put s ovim bebacem i koliko si dobivala jajnih stanica po postupku🤗 sad imas identican amh kao ja pa me bas zanima
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Stella
evo mene sa suplementima, pisala sam i na temi Simptomi
ovako bi to izgledalo (nije reklama, ali sve sam nasla na naturashop, pa su njihove cijene tu)
naziv supelmenta veličina pakiranja sadrzi cijena
myoinositol 200 g 1000mg 119
NAC 150tab 300mg 65
Omega 3 90tab 90mg EPA 119
250mg DPA
1000mg ribljeg ulja
Cink 60 tab 30 mg 69
Melatonin 60 tab 5mg 69
Vitamin E 90 tab ubikinol 15mcg 99
tokoferoli
betakaroten 33mg
Selen (3mj) 90 tab 200mcg 79
Vitamin C 120tab 1000mg 75
biotin 60 tab 10 000mcg 79
folna 30 tab 800mcg 79
Vitamin D3 100 tab 4000OIU +k2 100mcg 69
reserveratol 30 tab 250mg 109
ja bi trebala u postupak sljedeci mj, ne znam koliko ima smisla poceti sada…
a ako počnem kad bi trebala stati….
sto mislis o kolicinama?
Hvala
Pozdraav svimaa ❤
Trebam dobiti za 5 dana i onda moram zvati Rijeku naruciti se za prohodnost jajovoda.
Kakva su vaša iskustva? Dali boli? Koliko traje?
Hvala i sretno svima
Hej, radila sam prohodnost, citav postupak traje mozda 15 minuta sve skupa, osjecaj je nelagode i pritiska, u svakom trenutku doktorica i sestra pitaju je li sve u redu, ukoliko je jako bolno, onda bi se na uzv trebao i vidjeti problem, i vjerujem da tada prestaju sa postupkom. Meni su oba jajovoda prohodna pa nisam osjetila neke bolove. Nakon postupka prisutan je osjecaj pritiska u trbuhu, sto je i ocekivano, te savjetujem da provedes preostali dio dana odmarajuci 😊
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
zene drage, nisam bas ispratila forum dva dana- jer zivot.ja sam danas imala punkciju f. Dobili smo 4 oocita. sutra moram zvat da cujem info o oplodnji i et. trazila sam droge, prije i poslije, dobila sam. Ne znam kako bi izdrzala da me nisu bar malo omamili s tim da imam visok prag boli. Brojkom nisu odusevljeni, ali ja i dalje idem s dobrom vjerom da ce bar jedan bit kako treba.
I naravno da imam pitanje 😅 Dobila sam Utrogestan vaginalno i estrofem, znam kad ih moram koristit al nisu rekli kolko dugo, jel to rokam sve do et?
pandapanda, ti imas sutra punkciju? MalaG, tvoj se datum lijepo priblizio? kako se osjecas?
Sve druge zene, drzite se u kojoj god fazi da jeste ❤️
Kad asam ja bila na transfeu potala sam do kada koristim estrofem , medicinska sestra je rekla da se koristi dok bebi ne zacujemo srce! Za utrogestan su mi rekli do 12 tj da ima koristi od njega pa se preporucuje do tada. To su preporuke iz moje klinike.
👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
🧑🏻🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
TTC 09/2019
1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
- 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
- 11/22 - Planiran FET
Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️
Lell00101 moram priznati da sam ja koristila i manje doze izuzev myoinositol koji je minimalna doza 2000mg ili 2 g tvoje je pakiranje manje pa si barem stavi minimalno 2 g, melatonin je meni od 2 mg taman možda će ti ovaj od 5 mg biit previše 🤣 e sad NAC i reserveratol su oboje antioksidansi, NAC u tijelu služi da potiče proizvodnju glutationa, koji je kod svih u deficitu, a najjači je antioksidas, pa ne znam koji je smisao da uzimaš i jedno i drugo da ne bi pretjerala sa svime... budi pažljiva s vit topljivim u mastima kao što su D i E jer ako pretjeraš oni se ne mogu istaložiti iz organizma kao recimo vit C nego se skupljaju i talože u organizmu tako da, po meni, obavezno pauze s tim.... ja bi probala sad krenuti s tim i pila bih to sve dok mi ne povade jajašca 🤭 a nakon toga i kada dođe transfer ostaviti samo osnovne vit 🤗❤️ ako što trebaš slobodno pitaj😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lell00101 moram priznati da sam ja koristila i manje doze izuzev myoinositol koji je minimalna doza 2000mg ili 2 g tvoje je pakiranje manje pa si barem stavi minimalno 2 g, melatonin je meni od 2 mg taman možda će ti ovaj od 5 mg biit previše 🤣 e sad NAC ireserveratol su oboje antioksidansi, NAC u tijelu služi da potiče proizvodnju glutationa, koji je kod svih u deficitu, a najjači je antioksidas, pa ne znam koji je smisao da uzimaš i jedno i drugo da ne bi pretjerala sa svime… budi pažljiva s vit topljivim u mastima kao što su D i E jer ako pretjeraš oni se ne mogu istaložiti iz organizma kao recimo vit C nego se skupljaju i talože u organizmu tako da, po meni, obavezno pauze s tim…. ja bi probala sad krenuti s tim i pila bih to sve dok mi ne povade jajašca 🤭 a nakon toga i kada dođe transfer ostaviti samo osnovne vit 🤗❤️ ako što trebaš slobodno pitaj😁
ok, razumijem... narucujem sutra, osim resveratrola... pa cemo imati veci uzorak i na forumu :D kad vec nitko ne radi taj dio kako treba...
je l treba D i E onda uz hranu?
Maki - ovo je ključan dio "koju sam iskoristila za bildanje stanica svim i svacim" - malo o njemu pisi, ako ti se da :)
Sortiraj odgovore
Najstariji