Medo 23 jako mi je zao zbog svega sto si prosla. Zalosno je da se pacijent mora raspitivati kako si pomoci jer su doktori nezainteresirani. Znam da ti Zagreb vjerojatno nije blizu, ali u Zagrebu u Petrovoj bolnici radi doktorica Davorka Herman Mahečić koja je najbolja endokrinologica s kojom sam bila u kontaktu. Od srca ti preporucam da razmislis o toj opciji - vrlo brzo dodjes na red, ja sam se narucila prosli tjedan i dobila sam termin 9.2. 😊
.
Anica mislim da je to zato sto utrogestan cijeli dan curka i stvara super okruzenje za razvoj bakterija. Pomaze ako cijeli dan pijes vodu - dakle, ne da strusis 2 litre u pola sata nego rasporedis hidratizaciju kroz cijeli dan kako bi redovito isla na pis pis pauzu i ispirala mokracnu cijev da se bestije ne razmnoze. A za po noci bi bilo idealno da spavas bez gacica, samo u pidzami da se mala lufta 😅
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jurki sretno na uzv, javi kako je bilo.
Anica ne znam kako ti pomoći, nadam se da će iskusnije cure dati neki savjet. Kad se približiš porodu možemo detaljnije o tome. Ima stvarno jako dragih doktora i sestara u Du, koji pomognu i sa savjetima i podrskom.
Medo dobrodošla, razumijem te u potpunosti jer sam slično prošla. Samo pomalo i hrabro dalje, nadam se da će ti ova godina napokon donijeti sreću ❤️
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Točno znam taj osjećaj o kojem pričaš - i mene je pogodilo što nema ništa za zamrznuti. Što su ti vratili, trodnevni? Držim fige da je ova jedna - tvoja mrvica koja će uspjeti 😀
Vratili su mi dvodnevni 2stanicni i 3stanicni po njima dobre kvalitete e sad ima li tu sanse ne znam, nego me iznenadilo od 10 jajnih stanica,oplodjeno 9 pa prezivjelo 7 i onda nakraju nista za smrznit, iako mi kazu da nista to nije strasno da se jednostavno dogodi i da je najvaznije da kvalitetan,pa sad,na cekanju sam,jos 10 dana do bete 🤔🤔
Cure da vas ohrabrim, ja 7 zaleđenih, pa ih 5 nije uspilo. Ništa ne mora značit. Možda je jedna, ali prava. Nadam se da je tako <3 <3
Hvala na ohrabrenju:) Istina, taman i da imam(o) ne znam koliko smrzlića, ništa ne znači ako nije kvalitetna. Znam curu kojoj se oplodila samo jedna koja je vraćena i eto je sad trudnu.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Lunolina hvala puno, dobro dođe bilo kakava info preporuka i savjet samo da se pomaknem iz začaranog kruga😊😊
💃32
🕺33 sve ok;
2017.cista žutog tijela+endometriom sakrouterini lig.
11.21 tubarna (5+4)jajovod✂️
5.22.tubarna (9+5)jajovod ✂️
Androstendion 11.52 testesteron 3.59 Tsh2.79(inace do zad.nalaza bio 2 ili niže) DEHEA-s12.27, vit D 49.9 Amh 2.2(pijem D vital)
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SIJEČANJ 2024.
23.1.
JURKI32 - ultrazvuk ivf
24.1.
NPELICA - ultrazvuk
SRECA3 - ultrazvuk
BUBICA1 - ultrazvuk
25.1.
BEBOLINA2024 - 1. ultrazvuk ivf
29.1.
GABBY - ultrazvuk
31.1
ANICA! - beta
VELJAČA 2024.
5.2.
KORNI - ultrazvuk
SANJUSHKA - dogovor za ivf
ANERI21 - beta
6.2.
FAITH - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu neka javi…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Medo 23 jako mi je zao zbog svega sto si prosla. Zalosno je da se pacijent mora raspitivati kako si pomoci jer su doktori nezainteresirani. Znam da ti Zagreb vjerojatno nije blizu, ali u Zagrebu u Petrovoj bolnici radi doktorica Davorka Herman Mahečić koja je najbolja endokrinologica s kojom sam bila u kontaktu. Od srca ti preporucam da razmislis o toj opciji - vrlo brzo dodjes na red, ja sam se narucila prosli tjedan i dobila sam termin 9.2. 😊
.
Anica mislim da je to zato sto utrogestan cijeli dan curka i stvara super okruzenje za razvoj bakterija. Pomaze ako cijeli dan pijes vodu - dakle, ne da strusis 2 litre u pola sata nego rasporedis hidratizaciju kroz cijeli dan kako bi redovito isla na pis pis pauzu i ispirala mokracnu cijev da se bestije ne razmnoze. A za po noci bi bilo idealno da spavas bez gacica, samo u pidzami da se mala lufta 😅
Ja isto idem u Petrovu na endokrinologiju sada u petak 26.01.
trazila sam da me upisu kod dr. Herman Mahečić. Nadam se da jesu. :)
Inace, razmisljala sam dal da odem izvaditi kompletan panel stitnjace: (TSH, T3, T4, fT3, fT4, Anti-TG, Anti-TP0)
U Analizi je 70EUR....
Na taj nacin bi dosla spremna...
Mada, imam nalaze TSH, spolih hormona i OGTT sa inzulinom od 10/2023 i 08/2023
Sigurno je i to dovoljno za pocetak?
Naime, moj privatni ginekolog mi nije dao sugestiju da odem kod endokrinologa...
Ja sam samoinicijativno trazila od svoje gyn preko hzzo.
Sto vi mislite cure?
Dal da dodem pripremljena ili da sacekat i vidim sto ce dr u petak reci?
Hvala
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Krivo sam napisala
nalazi su mi od 10/2022 i 07/2023
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure kad pricati o TSH, meni je bio 2,33 i poslali me da uradim Anti TPO I TG I POVISENI BILI BAS....dali mi Medrol 8 mg koji pijem do 12 tjedna.... eto cisto da znate nisam imala tegobe nikakve .
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
.
trazila sam da me upisu kod dr.Herman Mahečić. Nadam se da jesu. :)
Inace, razmisljala sam dal da odem izvaditi kompletan panel stitnjace:(TSH, T3, T4, fT3, fT4, Anti-TG, Anti-TP0)
U Analizi je 70EUR….
Na taj nacin bi dosla spremna…
Naime, moj privatni ginekolog mi nije dao sugestiju da odem kod endokrinologa…
Sto vi mislite cure?
Hvala
A jel ides i vaditi krv u bolnicu prije odlaska endokrinologu? Moj termin za vađenje krvi je 30.01. a sa tim nalazom idem endokrinologu 01.02. Zašto bi plaćala privatno kada ti to sve izvade u bolnici. Mene su u Vinogradskoj pustili u postupak sa 2,8 a u Škvorcu kažu da je poželjno da spustim ispod 2.
Curka koja je ležala u bolnici radi visokog tlaka, oprosti nisam zapamtila ime kako si i dal su te otpustili doma?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
.
trazila sam da me upisu kod dr.Herman Mahečić. Nadam se da jesu. :)
Inace, razmisljala sam dal da odem izvaditi kompletan panel stitnjace:(TSH, T3, T4, fT3, fT4, Anti-TG, Anti-TP0)
U Analizi je 70EUR….
Na taj nacin bi dosla spremna…
Naime, moj privatni ginekolog mi nije dao sugestiju da odem kod endokrinologa…
Sto vi mislite cure?
Hvala
A jel ides i vaditi krv u bolnicu prije odlaska endokrinologu? Moj termin za vađenje krvi je 30.01. a sa tim nalazom idem endokrinologu 01.02. Zašto bi plaćala privatno kada ti to sve izvade u bolnici. Mene su u Vinogradskoj pustili u postupak sa 2,8 a u Škvorcu kažu da je poželjno da spustim ispod 2.
Curka koja je ležala u bolnici radi visokog tlaka, oprosti nisam zapamtila ime kako si i dal su te otpustili doma?
Pa nisam dobila uputnicu za vadenje krvi, samo prvi posjet endokrinologu...
Pa onda ocekujem sljedeci scenarij: doci cu tamo, reci ce mi da izvadim nalaze i morati cu opet doci... :D
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji