Srculence3, hahaha, a i mislila sam si da si već radila test, ali rekoh, ima sličnih nikova pa sam možda i fulala, ipak ću ja to staviti prema prijašnjoj listi 🤭😁 Ma bitno da i beta rastura 😘
Ivkaa, sretno sutra, držim 🤞 za lijepu crticu 🥰
I tebi također, Žuži 🍀😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Srculence3, hahaha, a i mislila sam si da si već radila test, ali rekoh, ima sličnih nikova pa sam možda i fulala, ipak ću ja to staviti prema prijašnjoj listi 🤭😁 Ma bitno da i beta rastura 😘
Ivkaa, sretno sutra, držim 🤞 za lijepu crticu 🥰
I tebi također, Žuži 🍀😊
Odustala sam, sutra cu! 😂 piiii....sam🙈
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Ivka i Žuži ja sam se vodila logikom idem probati još je rano da se vidi išta, ako ne pokaže nije kraj ako pokaže super. Doslovno se može i sjenica pokazati.Nije svakom isto, nekom je implantacija kasnija. Sretno vam od srca, jedva čekam testove🥰🥰
Anice hvala ti, provjeri sve što možeš nekad moramo slusat i svoju intuiciju. Kakav ti je vitamin D? Koliko vidim imas jos 2 smrzlica? Vjerujem da je 2024 tvoja godina,samo hrabro🥰💪💕💕
Vitamin D mi je 63, a prije 3 mjeseca je bio 90. Iako sam svaki dan ga uzimala. Morat ću pojačati doze. Da imam još 2 🙏🏻🥰 nadam se da će jedan uspijet ako ne u nove pobjede. 💪🏻💪🏻 Hvala ti od ❤️! Sretno i tebi 🙏🏻
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Aaa super. Došla sam do toga da molim Boga da mi nađu nešto i da dobijem terapiju za nešto. Na kraju počneš želit da ti nađu neku bolest 😂🤦🏼♀️ hvala ti! I čestitam ti ❤️
Ja sam isto sama tražila da mi izvade TSH. Prvi nalaz je bio 2.5 pa drugi 2.75 i onda su me poslali na kompletne pretrage štitnjače. Moje sve vrijednosti su uredne, uzv uredan, ali zbog mpo mi je doktor rekao da moram na terapiju. Sad tokom trudnoće moram češće pratiti i nakon poroda će mi vjerojatno ukinuti terapiju. Hvala draga i sretno 🍀

12/23 UZV ♥️✔️
Jutro curke🤗
Gabby dobro si napravila odlaskom na hitnu, anjima ako ne pase, nek se fuckaju, ti znas da si dala sve od sebe i to je ono sto je najbitnije. Ugl malo polakse, jaosobno bi svima preporucila komplikacije i da se posvetite sebi, meni je ovih 9 mjeseci neprocjenjivo, bez stresa, bez uzurbanosti, svaki dan kuhani zdravi rucak, maksimalna posvecenost sebi i najbolje zabebu koja je u busi😘
Stela joj nespavanje, dok je kratko nekako se izdrzi ali i kod mene traje vec mjesecima pa znam kako to je🙈
S tim da sad ne spavam duze od 3-4 sata i to rascjepkano, bas bas me bole kukovi i prepone, i onda ta okretanja su bas nezgodna, no jos malo i sve cemo zaboraviti, sve se istrpi naoon toga kaj smo prosle ovo je majci kasalj🤗
Dobro je da si spremila torbu, bit ces i ti mirnija u glavi, meni je muz rekao, slozi torbu da ne bi u lidl vrecicama sve dobila 🤣🤣🤣
Dodo dobrodosla🤗
Marijana jabi napravila sve unaprijed tako da na konzultacije dodjem sa svime i sto prije dobijem termin😃
Johica da, jos malo o bebe L. su s nama💙
Znaci ja da nisam negdje procitala za Iso sport ne znam kako bi prezivjela, doslovno me spasio i dan danas ga pijem 🙈 neka i dalje bude sve ok a ovo ce se smiriti brzo😘
Ivka nisam bas brza ali meni je za migrenu pomagalo dupli magnezij, lupocet i normabel, nije prestalo ali je umamjilo bolove da sam mogla funkcionirat, drugo nista ne smijes🤷🏻♀️
Bejbe nece se nista dogoditi ako i ne popijes dva dana Novalac, ako si iz Zg imam ti ja za premostit.
Fashionista ajme i ti si vec 19 tt, kako je preletilo, taman na pola puta, ovih drugih ce jos brze proci🙈 uzivajte❤️💙
Luna drago mi je da su iskljucili vm, dobro je sto su povecali lrogesteron, a sto se toce srceka, nekome se cuje sa 5tt, a nekome sa 7-8tt, tako da samo polako i smireno i vjeruj da ce sve biti ok❤️🥰😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Lotti ajme pakako se javljate tako sam ja ozvan sebe kako sve brzo ide. E sad, ne bi te htjela plasit ali, bolje spremi torbu🙈
Osto tako ja procam frendici kako sam skroz zatvorena i nema zurbe i onda mi preprica kako se sve doslovno u danu promjeni🙆🏻♀️ naravno poznanica isto tako i onda se otvorila i krenuli trudovi onako iz vedra neba, ne znaju sto je bio okidac ali rodila je isti dan. Zato, bolje neka je spremna torba nego damoras na horuk🤗😘
Ovo zabolnicu do terminw mi je zastrasujuce, nadam se da ces naci sto prije rjesenje jer mi je nezamislivo da nemas preglede do termina😱
U Zagrebu je takva praksa, ali isto tako evo mene moja dr jos drugi tjedan privatno gleda i samo tjedan prije poroda idem u TA🙏
Sve se moze dogovorit ako imaju volje🤗
Bebolina nadam se da ce anesteziolog reci da moze pikati u taj dio, cini se da je bolja opcija opcija od opce🙏🥰
Hvala ti❤️
Bubice ja imam vec preko mjesec dana BH kontrakcije i ne, nisu bolne ali su sad sve visenelagodne jer trbuh bude kao kamen, sad kako se mali i jos vise spustio bas nije ugodno. I sad imamave jace te menstrualne bolove, odnosno sve cesce se pojavljuju i traju duze, makar sam imala i cijelu trudnocu ali sad se bas vidi razlika😃
Ja sam inace ok, evo totalno zapravo jos nesvjesna da malisa dolazi za dva tjedna🙆🏻♀️ kao sve je spremno a glava, vidjet cemo 😆
Znaci i kod tebe baby L ali 💕💕💕 ma divotica🩷
Kako si ti? Radis jos?
Sreca drago mi je da pomaze Iso sport, spas🥰😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Srculene-cestitam sve selepo odvija nek tako i nastavi, bravo!
Ivkaa-drzimo fige na najjace.
Slazem se da su komplikacije definitivno trudnoca bez stresa a i vecini nas neophodne za zdravu i normalnu trudnocu.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Ovaj gore odg.je za Sunce ❤️ali se sve izmišalo jer sam se bojala da bude preduga poruka.
Hvala ti na odgovoru. Ja hodam privatno kod endokrinologa i zato me to ljuti jer sam zamolila da mi daje terapiju ali mi nije htjela. Isla je u detalje kako to nije dobro, da je taj TSH jos uvijek super i bla bla. Uzela mi 85E i otisla sam doma.Sad sam narucena kod drugog privatnika pa se nadam da ce biti vise srece. ❣️
Uf to je baš i velika cijena, meni su u ST naplatili zadnji pregled 60 EUR,a u drugoj klinici je prva konzultacija 80 EUR,a sljedeći dolasci po 40 .
I ja se nadam da će biti bolje kod tog novog. ❤️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav cure, prikljucujem se ovoj temi. Na forumu sam vec neko vrijeme, ali na ovoj temi sam nova :)
Mi smo oboje zdravi (ili za sad nismo nasli sto ne stima🙈) i ozbiljno pokusavamo malo vise od godinu dana - na to je jos godinu dana naozbiljnog pokusavanja kada nismo nista pratili nista.
Za MPO smo se odlucili kad smo shvatili da prirodno ne ide, a zivot stoji jer ‘sto ako bas sad ostanem trudna’ i frustracije rastu. Trenutno sam 5. dpo i koristim aspirin, utrice i folacin. Utrici su mi katastrofa🙈
Iduci mjesec nas ceka prva inseminacija u poliklinici Škvorc, a u travnju smo pisani za prvi IVF postupak.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lottiajme pakako se javljate tako sam ja ozvan sebe kako sve brzo ide. E sad, ne bi te htjela plasit ali, bolje spremi torbu🙈
Osto tako ja procam frendici kako sam skroz zatvorena i nema zurbe i onda mi preprica kako se sve doslovno u danu promjeni🙆🏻♀️ naravno poznanica isto tako i onda se otvorila i krenuli trudovi onako iz vedra neba, ne znaju sto je bio okidac ali rodila je isti dan. Zato, bolje neka je spremna torba nego damoras na horuk🤗😘
Ovo zabolnicu do terminw mi je zastrasujuce, nadam se da ces naci sto prije rjesenje jer mi je nezamislivo da nemas preglede do termina😱
U Zagrebu je takva praksa, ali isto tako evo mene moja dr jos drugi tjedan privatno gleda i samo tjedan prije poroda idem u TA🙏
Sve se moze dogovorit ako imaju volje🤗
Bebolinanadam se da ce anesteziolog reci da moze pikati u taj dio, cini se da je bolja opcija opcija od opce🙏🥰
Hvala ti❤️
Bubiceja imam vec preko mjesec dana BH kontrakcije i ne, nisu bolne ali su sad sve visenelagodne jer trbuh bude kao kamen, sad kako se mali i jos vise spustio bas nije ugodno. I sad imamave jace te menstrualne bolove, odnosno sve cesce se pojavljuju i traju duze, makar sam imala i cijelu trudnocu ali sad se bas vidi razlika😃
Ja sam inace ok, evo totalno zapravo jos nesvjesna da malisa dolazi za dva tjedna🙆🏻♀️ kao sve je spremno a glava, vidjet cemo 😆
Znaci i kod tebe baby L ali 💕💕💕 ma divotica🩷
Kako si ti? Radis jos?
Srecadrago mi je da pomaze Iso sport, spas🥰😘
Ja sam ti u petak bila na pregledu, ginekologica mi se nasmijala i rekla da nece beba skoro van, u ponedjeljak u 2 ujutro mi je pukao vodenjak.. tako da se stvarno preko noci sve moze pokrenuti. Ti si sad u terminu 🥰

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji