Drage moje cure et je zavrsen.. nazalost od 3 jc samo se jedna oplodila tako da imamo jedan pokisaj trenutno.. Rekli su mi da je emnrion u vrlo dobrom stanju i da je to maksimum za treci dan..ostaje da cekam..beta za 14 dana.. Dok sam lezala nakon et tri puta me sestra upozorila da ne podizem ruke, da se ne savijam..a ja na kraju dok sam se oblacila sagnem se da pospremim papuce 🤦♀️ ona zagalami na mene. Nadam se da nisam ja nesto zeznula, ali nisam ni znala da bas toliko ne smijes bas nista
Ne opterecuj se, nisi nista zeznila. Ja sam imala transfere i u bolnici i privatno i nikad mi nista takvo nisu rekli. Receno mi je samo prvi dan se malo pripazit i mirovat, al to ne znaci da se ne smijes sagnuti po papuce 😅 Ostale dane nemoj tesko dizat, izbjegavaj odnose i sport. I opet kazem, ne brini, ako je embrij dobar i svi ostali uvjeti zadovoljeni, primit ce se, ne mozes na to utjecati. Zelim ti puno srece! 💓
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Drage moje cure et je zavrsen.. nazalost od 3 jc samo se jedna oplodila tako da imamo jedan pokisaj trenutno.. Rekli su mi da je emnrion u vrlo dobrom stanju i da je to maksimum za treci dan..ostaje da cekam..beta za 14 dana.. Dok sam lezala nakon et tri puta me sestra upozorila da ne podizem ruke, da se ne savijam..a ja na kraju dok sam se oblacila sagnem se da pospremim papuce 🤦♀️ ona zagalami na mene. Nadam se da nisam ja nesto zeznula, ali nisam ni znala da bas toliko ne smijes bas nista
Nisi se sagnula po kameni blok🙄🙄
Samo pripazi da ne obavljas nista tesko, mozes nastavit normalno zivit😊
.
curke zbog vag.flore sam dobila pteporuku svoje ginicke za omni biotic flora plus, jel se moze probiotik konzumirat u isto vrime kad i gonal i cetrotide?
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
EasyGoing bas tako, prosto se na neke stvari ne moze mnogo uticati..danas i sutra cu odmarati, lezati a od ponedeljka idem u lagane setnje i lagane obaveze u kuci
Ivkaa 😁😁 nasmijala si me.. kameni blok 😁😁
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
EasyGoing
Hvala ti za upute za trombofiliju, jedva čekam to obavit.
Ja sam histeroskopiju kod njih radila pod anestezijom, da ona se plaća 300 eura dodatno. Meni je drago da jesam jer mi je popucao vrat maternice i šili su ga, rekla je da gdje god ga ke takla da je pucao, jer će čudne konzistencije, ali da s tim mojim vratom maternice i kanalom je sve čudno.
Prošli mjesec sam radila schrecing na živo, popila brufen i Normabel prije, naravno opet me bolio taj moj ulazak u maternicu, a to je bilo kratko, tako da nije ništa strašno.
Mislim da nebi bila ni histeroskopija strašna, jedino ako se nađe neki problem, pa neznam kako je kad nisi pod anestezijom.
Svakako ti želim da ti prođe što brže i bezbolnije
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
EasyGoing
Hvala ti za upute za trombofiliju, jedva čekam to obavit.
Ja sam histeroskopiju kod njih radila pod anestezijom, da ona se plaća 300 eura dodatno. Meni je drago da jesam jer mi je popucao vrat maternice i šili su ga, rekla je da gdje god ga ke takla da je pucao, jer će čudne konzistencije, ali da s tim mojim vratom maternice i kanalom je sve čudno.
Prošli mjesec sam radila schrecing na živo, popila brufen i Normabel prije, naravno opet me bolio taj moj ulazak u maternicu, a to je bilo kratko, tako da nije ništa strašno.
Mislim da nebi bila ni histeroskopija strašna, jedino ako se nađe neki problem, pa neznam kako je kad nisi pod anestezijom.
Svakako ti želim da ti prođe što brže i bezbolnije
Hvala ti za info! Uf, mogu mislit to kod tebe kad je tako ispalo, svakako je sreća da si bila pod anestezijom... Ja inace dobro trpim bol, aspiraciju uvik radim bez anestezije i računala san da histero ne može bit puno gora od toga plus sta sam kontala da cu morat uzet lokalnu. Al kad mi je rekao da moram pod opću, pogledala sam cijenu i nije mi bilo milo 😅 Al dobro, eto nedaj Boze da se sta zakomplicira, nikad ne znaš 🤷🏼♀️ Nadam se da ce proc sve ok, jedva to cekam rijesit da se mogu malo opustit prije nego opet krenem žestoko 😂 Hvala ti još jednom ❤️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Drage trudnice pitanje :
Da li ste imale na pocetku trudnoce menstrualne bolove?
Ja ih imam predvece,da li je to normalno? Cim legnem i mirujem prodje ali mi se pojavljuje i odlazi od 8 dana transfera
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Tanja nemoj se nista sikirat sve ce biti dobro.
Cure dali je Ike’s a od vas imala implatacisko krvarenje?
Ja sam jucer ujutro tj 7 dan ET ugledala 2-3 kapljice roze.. i sada smedji iscjedak guglam Al me sve nesto strah da nije pocetak menstruacije.
💆♀️💆♀️
Deja ja implatacijsko nisam nikad imala ali po danima bi moglo biti bas to.. inace iz razgovora sa prijateljicom koja je to vise puta prosla shvatila sam da i menstriacija nakon terapije kasni zbog uzimanja progesterona..tako da 🤞🤞🤞🤞
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Ivkaa super da startaš, sretno 🍀🤞
Tanjanja27 pupo, sretno, nek se mrva cvrsto primi 🤞 ne brini se, nisi ništa loše napravila 🙂
Sreca meni su menga grcevi bili lagani i kratko su trajali. Ali znam da su cure pisale da je to normalno, i da ih znaju imati i u kasnijim tjednima. Bit će sve okej 🤗🤞🍀
Daja nadam se da je implantacijsko 🤞 kakvo je bilo stanje kroz noc?
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni hvala.
Daja, može biti dobar znak jer su meni grcevi kao pred mengu krenuli u tom periodu i za sad je to bilo pozitivno, krvarila nisam.
U to vreme se desava implantacija , javi kako si provela noć.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji