Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daja12
    10. Prosinac 2023. 15:07

Sreca3

Korni hvala.
    Daja, može biti dobar znak jer su meni grcevi kao pred mengu krenuli u tom periodu i za sad je to bilo pozitivno, krvarila nisam.
    U to vreme se desava implantacija , javi kako si provela noć.

Jesi imala kakav iscjedak? 

Sreca3
    10. Prosinac 2023. 15:22

Nisam imala iscedak , ama nista ali od Progesterona koji uzimam 3x1 od 400mg tesko da mogu da vidim iscedak vodeni ili bilo koji drugi. Da je bio crveni ili smedji to bih videla. Samo osecaj kao da cu dobijem.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    10. Prosinac 2023. 15:26

Ne znam jel si pratila taj dan osmi-zbog bolova u toku noci kao pred M sam uradila ujutro test i bio je + bledi kroz tri dana dve debele crvene crte i 11 dan u 09 ujutro izvadjena Beta 548....sutra ponavljam.🌞

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• daja12
    10. Prosinac 2023. 15:31

Sreca3

Ne znam jel si pratila taj dan osmi-zbog bolova u toku noci kao pred M sam uradila ujutro test i bio je + bledi kroz tri dana dve debele crvene crte i 11 dan u 09 ujutro izvadjena Beta 548….sutra ponavljam.🌞

Ahha oke ja Manke uzimam progestan 3x1 
    Ovaj put su mi dali skroz drugu terapiju pa vidjet cu jos koji dan🙈.. hvala ti😘

Sreca3
    10. Prosinac 2023. 15:40

Navijamo da ti Beta rasturi ako radis testic molim te daj slikicu!🥰

• daja12
    10. Prosinac 2023. 15:57

Sreca3

Navijamo da ti Beta rasturi ako radis testic molim te daj slikicu!🥰

🙏🏻🙏🏻 Hvala ti ❤️ samo imam strah ogroman, meni se nikako ne svidja ovaj iscjedak.. al pokusat cu se uvjeriti da je od silnih hormona inekcija tableta i pokusaja jednostavno maternica izritirana.. jer opet poslje toliko transfera mislim da je sve to osjetljivo 🙂

Bubica1
    10. Prosinac 2023. 17:05

Bokić svima! 🤗
    Nove cure dobrodošle i čim prije otišle na trudničke teme 😁
    Stelić i Tikvice, još ste me u srijedu pitale kako sam, a ja nikako da odgovorim. 🙈 Evo pa ide, imam dojam da sve više gegam ko pingvin i saginjanje mi sve više stvara problem. Ovakav trbuh kakav imam sad sam u prvoj trudnoći imala pred porod 😄 Ali nemam se zapravo ništa žaliti, dobro sam ❤️
    Sreća, odlična beta, i sutra će rasturiti, ne sumnjam u to 👏😊
    Gabby, čestitam na pišulincu i urednom nalazu Niftya, uživaj 🥰❤️
    Luna, Tanja, Daja, PUPICE naše, da se mrve čvrsto prime, držim fige 🤞😘
    PecoPeco, baš mi je drago da je sve izašlo na dobro 😊 Kako se sada osjećaš?
    Jurky, jako mi je drago da je FSH sad u redu 🥳 Želim ti svu sreću svijeta dalje 🥰 I da nisam više čitala negativu, ovaj put će sve biti kako treba 😉
    EasyGoing, i tebi sretno, čekamo da i ti startaš 🍀🥰
    NPelice, ni ja u prvoj trudnoći nisam imala ama baš nikakve simptome tako da ne brini, sve je to normalno, i hrpa simptoma i nikakvi simptomi 😘
    I evo ja ozdravila, a sad curka dobila temperaturu, ništa strašno, samo to i začepljen nosić. Nadam se da će čim prije proći 👍

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    10. Prosinac 2023. 17:09

PROSINAC
    Anii208 UZV 11.12.
    Korni UZV 11.12.
    Stela_M UZV 12.12.
    Faith UZV 12.12.
    Tikvica UZV 13.12.
    Jurky Kontrola 14.12.
    Kulii UZV 15.12.
    Luna573 Test 16.12.
    Bubica1 UZV 20.12.
    Gabby UZV 20.12.
    NPelica UZV 29.12.
    Ivkaa Novi postupak 12/23

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Srculence3
    10. Prosinac 2023. 18:17

Pozdrav žene. Ovo je moj prvi postupak, isli smo u Prag s donatorskim muškim stanicama. Sve je išlo super, blaga stimulacija gonal f 125, cetroide i 9 dan štoperica 2×ovittrelle. Amh mi je 35,FSH 9, desni policističan jajnik. Na uzv 7 i 9 dan preko 15 folikula. Danas aspiracija, 17 folikula i samo 2 occite.. Jeli moguće da su zakasnili s punkcijom, ili koji može biti razlog tako lošeg rezultata?
    Hvala puno unaprijed💜

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Sreca3
    10. Prosinac 2023. 18:21

Bubica1

Bokić svima! 🤗
    Nove cure dobrodošle i čim prije otišle na trudničke teme 😁
    Stelić i Tikvice, još ste me u srijedu pitale kako sam, a ja nikako da odgovorim. 🙈 Evo pa ide, imam dojam da sve više gegam ko pingvin i saginjanje mi sve više stvara problem. Ovakav trbuh kakav imam sad sam u prvoj trudnoći imala pred porod 😄 Ali nemam se zapravo ništa žaliti, dobro sam ❤️
    Sreća, odlična beta, i sutra će rasturiti, ne sumnjam u to 👏😊
    Gabby, čestitam na pišulincu i urednom nalazu Niftya, uživaj 🥰❤️
    Luna, Tanja, Daja, PUPICE naše, da se mrve čvrsto prime, držim fige 🤞😘
    PecoPeco, baš mi je drago da je sve izašlo na dobro 😊 Kako se sada osjećaš?
    Jurky, jako mi je drago da je FSH sad u redu 🥳 Želim ti svu sreću svijeta dalje 🥰 I da nisam više čitala negativu, ovaj put će sve biti kako treba 😉
    EasyGoing, i tebi sretno, čekamo da i ti startaš 🍀🥰
    NPelice, ni ja u prvoj trudnoći nisam imala ama baš nikakve simptome tako da ne brini, sve je to normalno, i hrpa simptoma i nikakvi simptomi 😘
    I evo ja ozdravila, a sad curka dobila temperaturu, ništa strašno, samo to i začepljen nosić. Nadam se da će čim prije proći 👍

Bubica1 Ako bude dobra dugujem ti bar Veceru na moj racun❤️🌹❤️🌹❤️ nadam se🙏….da ce sve biti okej.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.