Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nirvana2024
    08. Prosinac 2023. 18:35

Smokve u ulju, ova trudnička prašina na forumu utječe na mene, a ni u postupku nisam 😅

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Ania
    08. Prosinac 2023. 18:36

EasyGoing

Curke zaboravila sam pitati, doktor mi je preporučio i DHEA tablete 3x1, koje ste vi uzimale i kakva su vaša iskustva? Znam da je već bilo govora o tome, al kako nisam uzimala nisam ni zapamtila 🤦🏼‍♀️ Hvalaaa ❤️

Također sam nedavno postavila pitanje za DHEA, Jurky32 mi je preporučila iz Kuće čaja Makarska. Nisam još ni naručila, jer kako čitam trebala bi ipak prije izvaditi vrijednosti (a to mi dr.nije rekla). Jesi li ti kontrolirala dhea? Trenutno istražujem i za te smokve u m. ulju, da i to uključim. Više ni sama nisam pametna kaj da više uzimam.
    Jurky32 superr za fsh, drago mi je 😀

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• daja12
    08. Prosinac 2023. 18:37

Faith1509

Tanjanja27

NPelica hvala mnogo ❤ zvali su me prije pola sata, pitali su me zelim li i embrionglue, prihvatila sam..mislim da ne moze biti visak..pitala sam i od 3 koliko je oplodjeno ali te informacije cu znati sutra. Iskreno sam iznenadjena da je vec sutra termin za et s obzirom da sam juce radila aspiraciju..cini mi se previse brzo..da li je to dobar ili los znak 🤔 uglavom idemo dan po dan 💪🤞

Ja sam imala embrio glue. To je kao dodatni medij koji pomaže pričvrstiti oplođene jajašće na stijenu maternice i povećava šansu za implantaciju. Neki kažu da pomaže, neki ne. Nama je iz prvog postupka uspjelo, danas 6+2 😊

Pozdrav cure, 
    nije me bilo vise is mjesec dana.. morala sam se psihicki smiriti i krenuti u novi poces po zadnji zamrznuti embrio.. i dali su mi drugaciju metodu bez progynova tableta pa sam bila malo skepticna kako ce sve to ici ipak zadnji I rekli mi kao da zele sad da idemo sa embrio glue i ok ja sam pristala na sve samo da vise proces uspije. 01.12. mi je bio transfer nadam se da ce ovaj put biti uspjesno.. Faith vidim da si ti imala embrio glue isto, ja nisam bias si sad cula da je isao tom metodom, a kad sam bila za transfer pokazali su mi embrio i ja sam ga vidjela puno ljepsi i bolje se vidi nego zadnja 4 koja sam dobila. 
    Oprostite na duzem postu, al ja ili me nema duzi period ili pisem romane 🙈

EasyGoing
    08. Prosinac 2023. 18:47

Ania

EasyGoing

Curke zaboravila sam pitati, doktor mi je preporučio i DHEA tablete 3x1, koje ste vi uzimale i kakva su vaša iskustva? Znam da je već bilo govora o tome, al kako nisam uzimala nisam ni zapamtila 🤦🏼‍♀️ Hvalaaa ❤️

Također sam nedavno postavila pitanje za DHEA, Jurky32 mi je preporučila iz Kuće čaja Makarska. Nisam još ni naručila, jer kako čitam trebala bi ipak prije izvaditi vrijednosti (a to mi dr.nije rekla). Jesi li ti kontrolirala dhea? Trenutno istražujem i za te smokve u m. ulju, da i to uključim. Više ni sama nisam pametna kaj da više uzimam.
    Jurky32 superr za fsh, drago mi je 😀

Ja sam ga vadila skupa s ostalim nalazima kad sam isla u postupak i bio mi je niži, al nisam ništa posebno kontrolirala. Ne znam jel postoje nekakve dodatne kontrole za to, al svakako mislim da je bolje iskontrolirat prije uzimanja 🤷🏼‍♀️
    Ivka ma ne brini i meni takav bude prvi dan, sutra ce krenit normalno. Nemoj se stresirat 😉

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

korni
    08. Prosinac 2023. 18:57

Johica bravooo, drzim fige da testić lijepo tamni 🤞 sretno ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ivkaa
    08. Prosinac 2023. 18:57

zivciram se bezveze, a bas nista nije normalno😑
    easy vidim za kariogram, nalaze ces dobit tamo negdi krajem 4. miseca. Em cekas da izvadis epruvetu krvi, em nalaze nikar docekat🙊🙉🙈

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

EasyGoing
    08. Prosinac 2023. 19:14

ivkaa

easy vidim za kariogram, nalaze ces dobit tamo negdi krajem 4. miseca. Em cekas da izvadis epruvetu krvi, em nalaze nikar docekat🙊🙉🙈

Ma je, teža katastrofa, al sta cu, neda mi se i to placat. Dosta mi je sta cu platit histero i scratching to ce me kostat ko svetog petra kajgana, a za kariograme sam pitala privatno u analize kostaju 280E po osobi 🙉

KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

Jurky32
    08. Prosinac 2023. 19:24

Daja, pupice sretno 🤞🥰
    Ania, hvala ti 🥰
    Easy, ja sam dosta dugo pila dheu, ali su mi dvije doktorice rekle da više ne trebam 🤷‍♀️ uglavnom one kao poboljšavaju kvalitetu jajnih.. i ja ti sad ne znam reći je li to tako ili nije 😁
    Nirvana, ovako sam ti ja to, 40 suhih smokvih prerezala na pola, stavila u teglu i natopila uljem..to kao treba stajati 40 dana prije upotrebe, ali ja sam počela uzimati i prije..jedna ujutro natašte i jedna navečer. A prah uzimam jednom dnevno sa jogurtom ili mlijekom i nekim voćem jer je s vodom jako ružan 😁 a smokve su iznenađujuće fine s uljem 😁 u devetom mjesecu mi je fsh bio 23 i sad evo 8.5

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

ivkaa
    08. Prosinac 2023. 19:30

EasyGoing

ivkaa

Ma je, teža katastrofa, al sta cu, neda mi se i to placat. Dosta mi je sta cu platit histero i scratching to ce me kostat ko svetog petra kajgana, a za kariograme sam pitala privatno u analize kostaju 280E po osobi🙉

E znam, pitala sam i ja. Da bi na kraju skuzila doktorica da je to slucajno zaokruzila na protokolu..al eto znam da mi je uredan🤣
    Mene ako iduci transfer ne uspije, ceka me histero, to vec znam🙈

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

EasyGoing
    08. Prosinac 2023. 19:30

Jurky Jesi ti pila one Swanson? I koliko dnevno kapsula si uzimala? Jesi ono ti bila rekla da ti se od njih kosa masti? 🤔 

KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.