Rolica trenutno sam u fazi čekanja na postupak. Trebala sam ići početkom 1.mj u postupak (Vinogradska) ali zbog blagdana i što mi se ciklus malo poremetio ipak ću ići s ciklusom koji mi kreće krajem 1.mj pa će se sve bitno odigravati u 2.mjesecu.
Jurky baš mi je drago zbog nalaza i što su konzultacije već tako brzo. Nadam se da ćeš i brzo u novi postupak. 🤞🤞
Sreća beta je top, neka se sada samo pravilno dupla. Vidim po potpisu da si dosta toga prošla pa nadam se da je konačno to to.
Tanjanja sretno sutra na transferu i da bude koji smrzlić 🤞🤞
Razumna šteta što je ovako završilo. Nadala sam se da ćeš bar ti uspjeti kad mi ostale koje smo bile u toj bolnici nismo uspjele. Ajde neka sljedeći bude uspješan pa da im malo statistiku popraviš. 😘
Trudnice sve uživajte u trudnoći (ima vas dosta pa da ne nabrajamo) i naravno neka pregledi budu uspješni.
Pbtab malo si nas zabrinula ali super da uživaš u nekim drugim lijepim stvarima a i drago mi je što je pregled prošao u redu, neka sve bude i dalje uredno 🤞🤞
Svima koje nisam spomenula želim sreću u kojoj god fazi bile 🤗
sretno s novim postupkom🤞😊 ja sam mislila da ce i mene tako otpepat s obzirom da su blagdani i godisnji..al eto od danas krecem, pa sto bude🙈
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Bebolina uzivaj u ovim blagdanima, brzo će proći, I uskoro po svoju bebicu❤️
Tanjanja sretno danas ❤️ javi nam se nakon transfera 🤗
Ivkaa i ti krenula 🤩 neka ti ovaj 12 mjesec donese sreću 🤗❤️
Ja sam skroz u panici. Nemam ama baš nikakve simptome trudnoće, samo mali umor, ali to neznam dal sam umorna od života ili nečeg drugog 😅 Bojim se da ne ide sve kako treba, ili me samo postedilo svega 🤞😅 ah..
Želim vam ugodan vikend ❤️
Stela, Tikvica, Sanii, PBTAB, Hope, Jurky32, Korni, Vitara, maslačak, EasyGoing, daja, Razumna, Bubica, Fashionista, Flo, , sreća, I sve ostale ❤️❤️❤️❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Bebolina, hvala ti 🥰 uživaj u blagdanima, brzo će veljača 🥰
Stela, da, baš brzo..mislila sam da će me tek nakon blagdana na kontrolu naručiti, ali eto baš super što je već idući tjedan 🤞🥰
Daja, sretno danas 🤞🥰
Ivka, drago mi je da si krenula, sretnoo 🤞🥰
NPelice, sigurna sam da je kod tebe sve u redu ovaj put i da će tako i ostati 🤞🥰
Mene je cure sad malo strah da će nešto krenuti po zlu..to mi se uvijek dogodi..kad god nešto napokon ide po planu, ja postanem pesimist pa se bojim da opet nešto neće valjati..ali dobro, proći će mene to 😁
Uživajte u vikendu...😘😘😘😘😘 svima
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Bebolina, hvala ti 🥰 uživaj u blagdanima, brzo će veljača 🥰
Stela, da, baš brzo..mislila sam da će me tek nakon blagdana na kontrolu naručiti, ali eto baš super što je već idući tjedan 🤞🥰
Daja, sretno danas 🤞🥰
Ivka, drago mi je da si krenula, sretnoo 🤞🥰
NPelice, sigurna sam da je kod tebe sve u redu ovaj put i da će tako i ostati 🤞🥰
Mene je cure sad malo strah da će nešto krenuti po zlu..to mi se uvijek dogodi..kad god nešto napokon ide po planu, ja postanem pesimist pa se bojim da opet nešto neće valjati..ali dobro, proći će mene to 😁
Uživajte u vikendu…😘😘😘😘😘 svima
Eto sve si rekla 😅 kad god sve ide dobro. Ja krenem bit pesimist 😅 žene i ženski mozak 🤷♀️
Vjerujem da će sve bit u redu, i uskoro ideš po bebicu❤️😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Stela tako je sada bezbrižno uživam u blagdanima a onda idemo u nove pobjede.
Ivka hvala, onda se tebi dobro poklopilo i odradiš sada pa odmor za blagdane i naravno nadamo se najboljem. Sretno 🤞🙏
Jurky hvala, znam sve će to za čas doći. Jesu ti nešto rekli kad bi mogla u postupak ili se i od njih čeka na lijekove?
Npelica hvala i tebi. Probaj se opustiti, ako nema krvarenja i jakih bolova onda bi trebalo biti sve u redu. Nadat se najboljem i mora biti dobro 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
NPelica, ženski mozak je vrlo čudan organ 😁
Bebolina, vjerujem da ću sve detalje saznati sad u četvrtak na kontroli 🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky, hvala ti 💓
Cure, ja sam u IVF-u, šogorica se još nije odlučila, ona bi probala i betu i IVF, ali joj je malo frka zbog ovih termina koje spominjete.
Može li otići na konzultacije kod jednih i drugih i ako je sve ok, dospjeti na obje liste kod njih za HZZO pa onda odlučiti koja će ju prije uzeti?
Znam da nije baš lijepo, ali ona ima 41 godinu i malo joj je frka zbog toga, a odbijala je krenuti u postupak dosta dugo i sad kad se odvažila, ne bih joj uništavala nade i planove, ako se ovo može, mislim da bi joj i ta opcija pomogla da se malo smiri oko cijele situacije.
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sanjushka da tako je, znala sam da je netko spominjao al se nisam mogla sjetit tko 😅 Hvala ti na info! A ništa, kupit cu i probat, valjda neće odmoć 😅
Stela daaa, evo uspjela sam dogovorit da odradim sve pa sam mirna 😁 Reci mi samo, zar se histero i scratching ne rade pod lokalnom anestezijom? 🤔 Ja pamtim da su cure pisale kako su pričale s doktorom za vrijeme zahvata, a meni je doktor rekao to odraditi pod općom, a na njihovom webu vidim da je tako duplo skuplje 🤦🏼♀️
Ivka super da si krenila 🤞🏻 Evo i meni jutros stigla vještica, tako da računam da bi histero mogla odradit idući tjedan, pa sam mirna do blagdana, a onda u nove pobjede 😁🤞🏻
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Drage moje cure et je zavrsen.. nazalost od 3 jc samo se jedna oplodila tako da imamo jedan pokisaj trenutno.. Rekli su mi da je emnrion u vrlo dobrom stanju i da je to maksimum za treci dan..ostaje da cekam..beta za 14 dana.. Dok sam lezala nakon et tri puta me sestra upozorila da ne podizem ruke, da se ne savijam..a ja na kraju dok sam se oblacila sagnem se da pospremim papuce 🤦♀️ ona zagalami na mene. Nadam se da nisam ja nesto zeznula, ali nisam ni znala da bas toliko ne smijes bas nista
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji