Curke zaboravila sam pitati, doktor mi je preporučio i DHEA tablete 3x1, koje ste vi uzimale i kakva su vaša iskustva? Znam da je već bilo govora o tome, al kako nisam uzimala nisam ni zapamtila 🤦🏼♀️ Hvalaaa ❤️
Također sam nedavno postavila pitanje za DHEA, Jurky32 mi je preporučila iz Kuće čaja Makarska. Nisam još ni naručila, jer kako čitam trebala bi ipak prije izvaditi vrijednosti (a to mi dr.nije rekla). Jesi li ti kontrolirala dhea? Trenutno istražujem i za te smokve u m. ulju, da i to uključim. Više ni sama nisam pametna kaj da više uzimam.
Jurky32 superr za fsh, drago mi je 😀
Ja sam ga vadila skupa s ostalim nalazima kad sam isla u postupak i bio mi je niži, al nisam ništa posebno kontrolirala. Ne znam jel postoje nekakve dodatne kontrole za to, al svakako mislim da je bolje iskontrolirat prije uzimanja 🤷🏼♀️
Ivka ma ne brini i meni takav bude prvi dan, sutra ce krenit normalno. Nemoj se stresirat 😉
Sad sam išla pogledat i vidim da sam i ja s ostalim nalaz.vadila Moj je 6,44 (0,70-12,49umol/L). Cure kaj to znači da mi je DHEAs snižen? Onda bi ipak morala krenuti s tabletama i naručiti ih konačno. Čujem da od njih ima nuspojava (akne I sl.), nadam se da neće. I da se barem 3mj.treba piti za učinak, ispravite ma ak sam krivo skužila? Hvala
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
zivciram se bezveze, a bas nista nije normalno😑
easy vidim za kariogram, nalaze ces dobit tamo negdi krajem 4. miseca. Em cekas da izvadis epruvetu krvi, em nalaze nikar docekat🙊🙉🙈
Ma je, teža katastrofa, al sta cu, neda mi se i to placat. Dosta mi je sta cu platit histero i scratching to ce me kostat ko svetog petra kajgana, a za kariograme sam pitala privatno u analize kostaju 280E po osobi🙉
E znam, pitala sam i ja. Da bi na kraju skuzila doktorica da je to slucajno zaokruzila na protokolu..al eto znam da mi je uredan🤣
Mene ako iduci transfer ne uspije, ceka me histero, to vec znam🙈
Meni je jutros reka doktor da ce mi histero i scratching radit pod općom anestezijom, a ja sam bila uvjerena da se to radi pod lokalnom 🤷🏼♀️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Easy, ja sam pila neke iz Kuće čaja Makarska, nezz tko je proizvođač..netko je spominjao da se kosa masti, ali nisam ja.. ja nisam imala nikakvih nuspojava..dok sam bila u Petrovoj pila sam 2x1, a kad sam prešla u Sv. Duh onda 3x1. Zadnjih nekoliko mjeseci ne pijem više.
Ania, ja sam tek ovdje saznala da bi se prije konzumiranja dhee trebao provjeriti dheas, nitko od doktora mi nije to rekao 🤦♀️ tako da ne znam što znači ako je snižen, ja nisam nikad ni vadila..
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Daja12 i ostale cure.. kako izgleda et? Koliko traje i da li je bolno? I razlikuje li se s obzirom da cu raditi u kombinaciji sa embrioglue?
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Easy, ja sam pila neke iz Kuće čaja Makarska, nezz tko je proizvođač..netko je spominjao da se kosa masti, ali nisam ja.. ja nisam imala nikakvih nuspojava..dok sam bila u Petrovoj pila sam 2x1, a kad sam prešla u Sv. Duh onda 3x1. Zadnjih nekoliko mjeseci ne pijem više.
Ania, ja sam tek ovdje saznala da bi se prije konzumiranja dhee trebao provjeriti dheas, nitko od doktora mi nije to rekao 🤦♀️ tako da ne znam što znači ako je snižen, ja nisam nikad ni vadila..
Puno ti hvala na svim informacijama ❤️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Daja12 i ostale cure.. kako izgleda et? Koliko traje i da li je bolno? I razlikuje li se s obzirom da cu raditi u kombinaciji sa embrioglue?
Pozdrav Tanja, i ne osjetis stavi kateter i baci ga u maternicu i to je to. Par minuta.. od svega mi je najteza punkcija i i cekanje poslje ET 14 dana..
Ovo to je prvi put?
Puno ti hvala na svim informacijama❤️
❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
easy u nove probjedeee💪💪
srecadrzim 🤞 da sve bude u redu, beta ti je 🥳🥳🥳
ja sam jutros dobila, pocela s decortinom, javila sestrama, umirala od bolova…i sad nista, kad se brisem malo ima i to je to. Ja ne znam pod kojim sam stresom il sta je😑
Sretno Ivkice….❤️🌹
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Deja jeste, prvi put..pa vidjet cemo kako ce biti na kraju.. Kako trebam da se ponasam posle et, da li je vise pozeljno mirovanje ili lagane setnje? Ima li nesto da se izbjegava recimo neka hrana, slatko...ili je nesto pozeljno vise
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Deja jeste, prvi put..pa vidjet cemo kako ce biti na kraju.. Kako trebam da se ponasam posle et, da li je vise pozeljno mirovanje ili lagane setnje? Ima li nesto da se izbjegava recimo neka hrana, slatko…ili je nesto pozeljno vise
Normalno sve, samo ne sport raditi sve ce ti reci sutra 👍
I izbjegavati te tesko dizati. Ne puno kave nikako cigare i alkohol.
Bar u mojoj klinici su tako rekli
Jesu ti vec rekli da kada sutra da dodjes?
Dali ti je friski embri ili zaledjeni?
Sortiraj odgovore
Najstariji