Cureeee, FSH je 8.5… aaaaaa u šoku sam ❤️
Super! 🥳🥳
Kakav ti je sad plan za dalje? Jesi im javila? Šta kažu?
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Tinker neznam odgovor na tvoje pitanje, ali nadam se da se mrvica samo gnijezdi unutra ❤️
Ivanica dobrodošla i sretno. Imaš na prvim stranicama popis klinika. Nisam iz zg, pa ti ne mogu previse pomoci.. Cure idu i u neke privatne koje rade preko hzzo, samo postoji lista čekanja.
Jurky32 to koka❤️ to je to 😊❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ivancica, dobrodošla i sretno 🤞🥰
Stela, NPelica, Monstera, Sanjushka, hvala cure 🥰 baš sam se bojala, ali evo dobro je.. i E2 je ovoga puta super.. AMH je sa 5.3 pao na 4.6, ali očekivala sam i veći pad i neću se oko toga zamarati 💪
Monstera, na Rodinom forumu sam pročitala da su cure uzimale Shatavari prah i smokve u maslinovom ulju za snižavanje FSH pa sam to uzimala i nastaviti ću..ne znam je li pomoglo baš to, ali odmoglo nije.
Sanjushka, čekam još TSH koji bi trebao biti gotov do ponedjeljka i onda se javljam Beti+ za dalje 💪
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Ok žene Moje.......JA SAM U NEKOM BUNILU JER BETA JE 548,47………..🙏☀️🥳🌹🥰🌞…..jel ovo stvarnoooooooooo…..
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jel imao neko ovakvu Betu ja se sad bojim da je prevelika
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pecopeco jako mi je drago sta je tako ispalo na kraju!! Od srca ti želim urednu trudnocu do kraja!! ❤️❤️
Sreca woooow beta je rasturila!!! 💪💪
Jurky Tooooooooo!!! Razvalila si s nalazima!!! 💪💪 Bravo!!! ❤️ Da te pitam, jesu kod tog pripravka suhe smokve u pitanju?
Ja sam jutros bila na konze i za imunologiju mi je rekao da je dovoljno da sam odradila trombofiliju i da vise nista ne treba vezano za to. Isto tako smo dogovorili privatno histeroskopiju i scratching endometrija odmah sad iduci ciklus, a onda iza toga u postupak. Za kariogram sam dobila njegovu preporuku i uputnicu od soc gin i termin 27.02. u kbc 😅 Klasika, to cu se nacekat, al racunam da ce nalaz doc uredan. Eto, sad cekam M i krecem u borbu 💪💪
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Možeš li mi napisati koliko koštaju konzultacije kod njih? Sve ostalo je na teret HZZO-a?
Da li si samo poslala D1 uputnicu a na konzultacije donijela sve nalaze? Kako si zadovoljna pristupom i doktorom?
Oprosti na sto pitanja
Na žalost strah nam je uvijek prisutan radi te boleščuge, šaljem ti zagrljaj i sretno u novom postupku
Sorry, ja jednom dnevno zavirim na forum pa malo kasnim.
Vidim da ti je Jurky već odgovorila, ona je bila na konzultacijama kod njih tjedan dana prije mene.
.
Prve konzultacije su 90 eura i one ne idu preko hzzo-a, ne treba ti nikakva uputnica, samo ideš sa svim nalazima koje imaš do sad, ona to sve pregleda, zapiše u komp i dogovorite plan za dalje.
Nulti uzv se također plaća, to ideš prije samog kretanja u postupak (meni će to biti u veljači), nakon što napraviš eventualne nalaze koje ti još kaže da moraš napraviti.
Nakon toga više ne plaćaš ništa i tada ti treba D1 uputnica.
Ako sam dobro zapamtila, plaća se dodatno opća anestezija koju je meni odmah preporučila zbog endometrioze i operacije koju sam prošla i mislim da je još nešto spomenula ali nisam sigurna. Ostalo je sve pokriveno.
.
Zadovoljna sam s doktoricom za taj prvi dojam od 20ak minuta šta smo popričale, vidjeti ćemo kako će biti dalje. Tamo su svi dragi i ljubazni i sve ti objasne što i kako trebaš.
.
Ako te još nešto zanima slobodno pitaj ali eto, nemam za sada nekog velikog iskustva kod njih osim tih prvih konzultacija.
Hvala na odgovoru Jurky i tebi . U međuvremenu su odgovorili i na moj upit.
Skužili smo po nalazima da je prošlo 6mj od spermiograma a i moj papa vrijedi još 6 dana, pa smo se odlučili za Škvorc, konzultacije u siječnju pa vam javim dojmove. U Beti + ako imate sve nalaze i idete već sada na konzultacije dobijete termin u ožujku a IVF je pun do svibnja, pa ako kome pomaže ova info.
pecopeco drago mi je da je ispalo sve OK, neka i dalje ostane tako
Luna sretno, držimo fige za pozitivne testiće i betu
Sreca3 beta će biti bomba
Jurky javi kako si to postigla i sretno dalje
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Ja sam jutros bila na konze i za imunologiju mi je rekao da je dovoljno da sam odradila trombofiliju i da vise nista ne treba vezano za to. Isto tako smo dogovorili privatno histeroskopiju i scratching endometrija odmah sad iduci ciklus, a onda iza toga u postupak. Za kariogram sam dobila njegovu preporuku i uputnicu od soc gin i termin 27.02. u kbc😅 Klasika, to cu se nacekat, al racunam da ce nalaz doc uredan. Eto, sad cekam M i krecem u borbu💪💪
Sretnoooo
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Ja jos ne verujem NE VERUJEM I NE RADUJRM SE NEGO MI MOZAK SAMO TRAZI RAZLOGE DA NE BUDE SRETAN BOZEEEEEE CURKE MOJE, ja ne znam kako da se smirim HILJADU MISLI I EMOCIJA MI SE MOTA PO GLAVI.
Pecopeco jako mi je drago sta je tako ispalo na kraju!! Od srca ti želim urednu trudnocu do kraja!!❤️❤️
Sreca woooow beta je rasturila!!!💪💪
Jurky Tooooooooo!!! Razvalila si s nalazima!!!💪💪 Bravo!!!❤️ Da te pitam, jesu kod tog pripravka suhe smokve u pitanju?
Ja sam jutros bila na konze i za imunologiju mi je rekao da je dovoljno da sam odradila trombofiliju i da vise nista ne treba vezano za to. Isto tako smo dogovorili privatno histeroskopiju i scratching endometrija odmah sad iduci ciklus, a onda iza toga u postupak. Za kariogram sam dobila njegovu preporuku i uputnicu od soc gin i termin 27.02. u kbc😅 Klasika, to cu se nacekat, al racunam da ce nalaz doc uredan. Eto, sad cekam M i krecem u borbu💪💪
Bravo baš mi je drago, onda sam ja jučer prošla isto kao i ti jučer.
Ja sam u Klaićevoj dobila 9.2 termin za Kariogram, di su cure pisale da se najbrže dođe, tako da nije neka velika razlika.
Super za histeroskopiju, onda si mirna, ja sam to isto obavila kod njih!
Ti si već radila trombofiliju? Molim te ako se sjećaš da li se moram naručit u KBC za to ili samo dođem, gdje je to? Sve je korisno.
Na račun ovih cura ode smo se izborile :D
Sretno dalje!! <3
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅