Drage žene, trebala bih pomoć! Danas sam bila u Repromedu na konzultacijama. Još skupljam dojmove od svega. Nekako mi u jednu ruku pase njegov pristup, a u drugu ne. Kao ispalo je da je kod nas sve super, nalaza pola ne trebam sta imam, ali mi je reko da moram rijesiti stitnjacu. Ono prvi glas do sad. Bas se bazirao na to. Da li tko od vas ima TSH 1,97 ali povisena antitijela? Ja se bojim da kad jednon odem na euthyrox ostajes dozivotno iako je reko da je to samo dok ne rodim😂
Ja sam imala u prvoj trudnoći hipotireozu i pila terapiju do poroda. Poslije toga svi nalazi ok - dok nisam dosla do dr koja mi je rekla da zbog stitne ne mogu zanijeti niti zadržati trudnocu i da bez toga nemamo o čemu. Trazila je predkoncepcijsku terapiju, ja sam bila 4x sto na nuklearnoj sto kod endokrinologa…jedno te isto ali niko mi nije htio dati terapiju jer su mi zapravo sve vrijednosti u normali. Tj prividno jer mi je ft 3 na donjoj granici a tsh je cca 1.80.
Na kraju sam bila privatno i ona je jedva dala blagu terapiju iz prenatal kapsule .. da ne zelim imati djece briga mene onda iako muku mučim sa kilama jer tesko idu dolje a gore skokne u sekundi. A sad sam lijepo pocela gubiti taj neki neprirodni stomak i 3 kg imam manje. Terapiju u trudnoci daju cim prede tsh 2.0 tako da razumijem to za tebe sto traze jer sam i sama to prosla
Hvala ti puno na ovom postu. Sad mi je nekako onda lakse. U moru informacija koje dobijemo svakodnevno vise ne znam sta misliti. S jedne strane se osjecam dobro ( nema viska kg ni sl) a s druge strane mozda je zbilja taj jedan mali kotacic problem. Budem se narucila privatno pa cu krenuti polako i sa time. Kud sve ostalo tuda i to. ❤️
Ja sam trazila da mi dr obavezno na nalaz sa konzultacija napise da trazi terapiju i onda sam na kraju isla privatno s tim, da nije isla bih opet dalje, realno da ostaneš trudna taj taj ide odmah gore…zato trazi terapiju da ona ne proradi. Meni je gin rekla da je kasno poceti sa terapijom kad ostanem trudna. Svakako ne odustaj dok ne dobiješ terapiju. Ja ti pijem 12.5mg. to ti je nista. Jedino sto su me narucili na kontrolu opet za dva mjeseca
A jesi cekala neko vrijeme da vidis kako ce biti TSH uz terapiju ili si odmah isla u postupak? 😏
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Drage žene, trebala bih pomoć! Danas sam bila u Repromedu na konzultacijama. Još skupljam dojmove od svega. Nekako mi u jednu ruku pase njegov pristup, a u drugu ne. Kao ispalo je da je kod nas sve super, nalaza pola ne trebam sta imam, ali mi je reko da moram rijesiti stitnjacu. Ono prvi glas do sad. Bas se bazirao na to. Da li tko od vas ima TSH 1,97 ali povisena antitijela? Ja se bojim da kad jednon odem na euthyrox ostajes dozivotno iako je reko da je to samo dok ne rodim😂
Sunce ja ti imam oko 2 TSH i povisena antitijela i ostala sam trudna tako da nije ti to nista. Na Euthyroxu sam vec 2 godine i nista nije pomogao to ti samo drzi razinu TSH da bude oko 2 sto je preporucivo za trudnocu a tebi je vec 2 pa ni ne znam dal ti nuzno treba uopce. Za antitijela sam saznala prije nekih pola godine, izbacila pekare, bijeli kruh i gluten opcenito te pojacala fizicku aktivnost. Za antitijela nema bas neke druge pomoci nego srediti prehranu i biti aktivniji. I dr. Alebic ti ima intralipide koje sam uzimala isto sad u dobitnom postupku kod njega kad sam ostala trudna. Nije dokazano da pomazu za to ali mozda i pomazu.
Tako da sve ti je to do kvalitete jajne stanice a sa dobrom prehranom i fizickom aktivnoscu jednostavno poboljsavamo sve stanice u tijelu! Sretno! 🤞🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Hvala videcemo obavesticu vas , niska mi je bazalna ne znam zasto….
Moram se ubacit …niska je zbog implatacije… sutra ce se dic bez brige❣sretno
Nadam se da je to❤️🌹🙏😘
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Stela odradila sam većinu pretraga, evo sad zadnje i trombofiliju, jedino nisam kariogram al pošto sam u petom mjesecu ove godine ipak uspjela ostat trudna, doktori smatraju da trenutno nemam indikaciju za neke daljnje pretrage. Što bi po tebi još trebalo napravit?
Anica trenutno sam u fazi da mi je test negativan 8dnt tako da cu terapiju nastavit još do četvrtka za svaki slučaj, a onda javljam sestri i tražim termin za nove konzultacije da mogu ponovno u postupak 🤷🏼♀️
Joj, baš mi je žao, tako sam i ja 10. dan stala s terapijom, sad čekam menstruaciju, da se javim doktorici.
Jesi ti kod doktora Poljaka ili?
Želim ti puno sreće s novim postupkom!!
I meni je krivo evo i zbog tebe i zbog sebe, a sta cemo, idemo dalje 🤷🏼♀️ Je, kod Poljaka sam. A ti?
Ja sam kod doktorice Aračić. Zadovoljna sam skroz, jer je svaki put pokušala uvest nešto novo, nije ih vraćala samo tako. Ali svejedno i dalje bez uspjeha.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Ja sam kod doktorice Aračić. Zadovoljna sam skroz, jer je svaki put pokušala uvest nešto novo, nije ih vraćala samo tako. Ali svejedno i dalje bez uspjeha.
Ako smijem pitati, šta ti je novo uvodila?
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
1. FET - ništa
2. FET - Andol i Dekortin
3. FET - radila mi je prije histeroskopiju, +Andol i Dekortin
4. FET- radila mi je prije streching endometrija + Fragmin
Mislim svaki put je pokušala s nečim novim što mi je davalo nadu, ali eto... Vidit ću što će reći ovaj put, jer mi je zadnji put odustala od transfera jer nije mogla nikako uć, pa je zvala doktora Poljaka, i on je onda na kraju nekim čudom uspio uć i napravit transfer.
1.icsi- 4/2023-Cito
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
1. FET - ništa
Mislim svaki put je pokušala s nečim novim što mi je davalo nadu, ali eto… Vidit ću što će reći ovaj put, jer mi je zadnji put odustala od transfera jer nije mogla nikako uć, pa je zvala doktora Poljaka, i on je onda na kraju nekim čudom uspio uć i napravit transfer.
Meni je andol uvijek u terapiji, a za Fragmin doktor smatra da mi ne treba makar imam neke blage mutacije. Al svakako mi se sviđa pristup, imaš barem neku nadu... Kod mene je situacija da uvijek moram u novi postupak jer nikad nemam ni jednog smrzlica, al eto sta je tu je, ne smimo gubit nadu Želim ti punooo srece i uspjeha i naravno što lakše transfere u buducnosti!!
❤️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Ja sam imala u prvoj trudnoći hipotireozu i pila terapiju do poroda. Poslije toga svi nalazi ok - dok nisam dosla do dr koja mi je rekla da zbog stitne ne mogu zanijeti niti zadržati trudnocu i da bez toga nemamo o čemu. Trazila je predkoncepcijsku terapiju, ja sam bila 4x sto na nuklearnoj sto kod endokrinologa…jedno te isto ali niko mi nije htio dati terapiju jer su mi zapravo sve vrijednosti u normali. Tj prividno jer mi je f
Ja sam trazila da mi dr obavezno na nalaz sa konzultacija napise da trazi terapiju i onda sam na kraju isla privatno s tim, da nije isla bih opet dalje, realno da ostaneš trudna taj taj ide odmah gore…zato trazi terapiju da ona ne proradi. Meni je gin rekla da je kasno poceti sa terapijom kad ostanem trudna. Svakako ne odustaj dok ne dobiješ terapiju. Ja ti pijem 12.5mg. to ti je nista. Jedino sto su me narucili na kontrolu opet za dva mjeseca
A jesi cekala neko vrijeme da vidis kako ce biti TSH uz terapiju ili si odmah isla u postupak? 😏
Isla sam na prir.ivf desetak dana nakon početka uzimanja terapije, dr je rekla da je to ok sve i to ali nije doslo do transfera jer je js jednostavno propala nakon oplodnje. I rekla je da je to sve zbog stitne da imam bolesne jajnike odnosno lose js zbog toga. I naravno rekla je bez obzira sto su vrijednosti u granicama - rekla je da to jednostavno imas u sebi pogotovo jer si to vec imala. Brutalna je dr ali ja ju obozavam .
I sad sam u stim.ivf, bas moram kod njih sutra jer sam izgleda razvila HS
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Djevojke, evo mene opet. Nije me duže bilo.. 6.11. vraćene 2 blastociste. Primila se jedna. Jučer sam bila u Petrovoj. Potvrdili su trudnoću od 7 tjedana. 😊. Trebala bih opet vašu stručnu pomoć...
Doktorica mi je rekla da u petak moram doći i ostati u bolnici da mi naprave hrpu pretraga. Među njima i trombofiliju. Zanima me da li je ijedna od vas ležala u bolnici zbog pretraga? Koliko dana se bude? Što sve rade? Ako ima koja volje da mi bar nešto kažete? Hvala puno unaprijed 😘
1. FET - ništa
Mislim svaki put je pokušala s nečim novim što mi je davalo nadu, ali eto… Vidit ću što će reći ovaj put, jer mi je zadnji put odustala od transfera jer nije mogla nikako uć, pa je zvala doktora Poljaka, i on je onda na kraju nekim čudom uspio uć i napravit transfer.
Meni je andol uvijek u terapiji, a za Fragmin doktor smatra da mi ne treba makar imam neke blage mutacije. Al svakako mi se sviđa pristup, imaš barem neku nadu… Kod mene je situacija da uvijek moram u novi postupak jer nikad nemam ni jednog smrzlica, al eto sta je tu je, ne smimo gubit naduŽelim ti punooo srece i uspjeha i naravno što lakše transfere u buducnosti!!
❤️
Ma ona je meni isto, rekla da mi daje sve za što se ikad vjeovala da imalo pomaže, jer uvik imamo kao sve savršene uvjete a ne uspije. Jer mi nemamo nađen problem, pa da će probat sa svim, ako se ja slažem.
Nadam se da ti je idući dobitan, pa da neće bit potrebe za dalje! Sretno <3 <3
1.icsi- 4/2023-Cito
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
5.veljača- FET ❄️ -❌