Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    05. Prosinac 2023. 10:41

Radila test i negativan, ali ne odustajem. Sredila sam se i išla radit, ne želim padati u depru, 12 mjesec je i Božić, Adventi, veselim se tome a moja mrvica očito čeka bolje dane za doć:(( 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Sreca3
    05. Prosinac 2023. 10:44

Jako mi je zao zbog negativnih testova i spontanog.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• luna573
    05. Prosinac 2023. 11:11

Marisha

Kulii26

Curice moje, za nas je završilo 😔😔 opet spontani u 6 tj. :(

Baš mi je žaoMaus drži se, sretno dalje
    Razumnasretno dalje
    Sreca samo neka tamni testićLuna jesi bila na transferu?

Nisam, u cetvrtak mi je, hvala na brizi😘 Kad se sjetim kako mi je prije sve to bio stres, sad sam sve pocela odradivat kao da idem na frizuru, nakon transfera idem odma na posao, a sto cu, zivot pored toga svega mora ici dalje 
    Zao mi je za sve negativne ishode cure, glavu gore i hrabro naprijed, doci ce i nase vrijeme 😊🤞

🙎🏻‍♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
    🙍🏻‍♂️28 normo->asteno->normo
    Betaplus
    1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
    2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
    3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
    4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024

korni
    05. Prosinac 2023. 11:14

Sreca bravoo, neka beta rasturi 🤞 držim fige na najjače!
    Kulii jako mi je žao :( drži se ❤️
    Bubice nadam se da će prehlada brzo proći. uživajte sutra za sv.Nikolu ❤️
    Mrvica žao mi je :( 
    Npelica super. kad sam ja bila, onda je trudnica (s trbuhom do zuba) uzela onaj broj za redovno vađenje, pa je meni bilo bed uzeti za trudnice  super da si sve obavila, nadam se da će svi nalazi biti uredni.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

EasyGoing
    05. Prosinac 2023. 11:16

Stela odradila sam većinu pretraga, evo sad zadnje i trombofiliju, jedino nisam kariogram al pošto sam u petom mjesecu ove godine ipak uspjela ostat trudna, doktori smatraju da trenutno nemam indikaciju za neke daljnje pretrage. Što bi po tebi još trebalo napravit?
    Anica trenutno sam u fazi da mi je test negativan 8dnt tako da cu terapiju nastavit još do četvrtka za svaki slučaj, a onda javljam sestri i tražim termin za nove konzultacije da mogu ponovno u postupak 🤷🏼‍♀️

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

Marisha
    05. Prosinac 2023. 11:22

luna573

Marisha

Kulii26

Curice moje, za nas je završilo 😔😔 opet spontani u 6 tj. :(

Baš mi je žaoMaus drži se, sretno dalje
    Razumnasretno dalje
    Sreca samo neka tamni testićLuna jesi bila na transferu?

Nisam, u cetvrtak mi je, hvala na brizi😘 Kad se sjetim kako mi je prije sve to bio stres, sad sam sve pocela odradivat kao da idem na frizuru, nakon transfera idem odma na posao, a sto cu, zivot pored toga svega mora ici dalje
    Zao mi je za sve negativne ishode cure, glavu gore i hrabro naprijed, doci ce i nase vrijeme 😊🤞

Sretno ti🤞 
    Mrvice žao mi je 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

Mareeeee3112
    05. Prosinac 2023. 11:26

Sreca3

Hvala videcemo obavesticu vas , niska mi je bazalna ne znam zasto….

Moram se ubacit ...niska je zbog implatacije... sutra ce se dic bez brige❣sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Anica!
    05. Prosinac 2023. 11:29

EasyGoing

Stela odradila sam većinu pretraga, evo sad zadnje i trombofiliju, jedino nisam kariogram al pošto sam u petom mjesecu ove godine ipak uspjela ostat trudna, doktori smatraju da trenutno nemam indikaciju za neke daljnje pretrage. Što bi po tebi još trebalo napravit?
    Anica trenutno sam u fazi da mi je test negativan 8dnt tako da cu terapiju nastavit još do četvrtka za svaki slučaj, a onda javljam sestri i tražim termin za nove konzultacije da mogu ponovno u postupak 🤷🏼‍♀️

Joj, baš mi je žao, tako sam i ja 10. dan stala s terapijom, sad čekam menstruaciju, da se javim doktorici.

Jesi ti kod doktora Poljaka ili?

Želim ti puno sreće s novim postupkom!!

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Sunce12
    05. Prosinac 2023. 11:38

Stela_M

Kaya nažalost je moguće, bilo je primjera da cure niti ne dočekuju bete jer dođe mega, meni je većinom došla prije bete osim u zadnjem fetu kada sam bila pokrivena dodatno injekcijama progesterona ali najčešće sam već 8/9 dpt počela smeđariti a onda bi krenula i menga čim bi stala sa lijekovima, ako samo smeđariš moguće da je od progesterona izititiran cervix, pišni sutra test 8 dpt blastice test će ti 100% reci kako stvari stoje, sretno 🤞
    Anii ne vrijedi ti se stresirati oko priča vezanih za porod jer je to fakat individualno, nekome će dr biti katastrofa dok će tebi možda biti super, tako je i sa samim porodom netko se namuči, a netko radi expresno pravila nema, ja eventualno pročitam u grupi na fejsu iskustva iz bolnica ali ih isto tako uzimam sa rezervom i vodim se time da će mi biti kako mora biti i kako me sreća posere🙈 žao mi je zbog korone, i moj ju je dragi imao ali sreća mene je zaobišlo, nadam se da će proći sa što manje simptoma taman ovaj tj i to riješiš pa možeš u miru na uzv 🤭🥰
    Korni od svih simptoma tebe je baš nos uhvatito🙈 nadam se da će popustiti 🤞🥰
    Sunce12 ako ti je hića odi u polikliniku Leptir moje preporuke za dr Deškina, ili ako želiš, ako si iz Zg, naruči se u Petrovoj kod dr Herman-Mahečić ona je u sklopu njihovog mpo odjela i ima sluha za mpo borbu, sretno🤞 btw vidim da pišete da vam pola nalaza nije trebalo u Repromedu,kao tipa??
    Easy Going hebemu sve žao mi je 😏 jesi li ti obavila komplet proširene pretrage, vidim po potpisu da je iza tebe dosta postupaka? 🥰

Hvala ti. Poslusat cu vas sve pa cu negdje krenuti sa pregledom za stitnjacu. Ja se zapravo jos uvijek trazim u tome svemu jer mi ni dr.Radoncic ni Alebic nisu najbolje da kazem sjeli. Radoncic mi je na nalaze tipa kariogram, antifospolipide, cak i na intralipide rekao to vam nista ne treba. Ispalo je kao suprug i ja imamo super nalaze, "problem" je stitnjaca i pokusavamo tek 3 godine pa ono nije big deal. S druge strane je uzeo siru sliku i to mi je ok jer me poslao da ipak provjerim tu stitnjacu. Po njegovome za mene tipa PAI 4g/5g i heterozgot ne treba heparin. Kod Alebica je suprutno. Njemu stinjaca nije nikakav problem i on bi odmah krenuo sa svim, intralipidima i heparinom. Dva vrhnuska strucnjaka ali i dva potpuno razlicita misljenja. Bas sam nekako zbunjena sa svim😏

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

EasyGoing
    05. Prosinac 2023. 11:39

Anica!

EasyGoing

Joj, baš mi je žao, tako sam i ja 10. dan stala s terapijom, sad čekam menstruaciju, da se javim doktorici.

Jesi ti kod doktora Poljaka ili?

Želim ti puno sreće s novim postupkom!!

I meni je krivo evo i zbog tebe i zbog sebe, a sta cemo, idemo dalje 🤷🏼‍♀️ Je, kod Poljaka sam. A ti? 

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.