Vitara u kojoj si to bolnici bila kad ne uzimaju u obzir prvi porod i mišljenje ortopeda?
Sisak. 😔 Dr je malo umišljen i uvjeren da je najpametniji.
Maus, nemam riječi za ovo tvoje ležanje u bolnici, a da nisu ni znali zašto si tamo. 😱😱😱
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Maus i Bebolina, slažem se s vama. I kažem, cijeli naš razgovor dr priča bit će carski da bi na kraju kad sam već na vratima ordinacije rekao probat ćemo prirodno, ako bude manja beba. Ja ono 🤯🤯🤯🤯 nisam stigla ništa više reći. Još jednom ću otići k njemu i inzistirati, ako neće, idem u drugu bolnicu.
Bojim se da će me sad naručivati u TA samo kad on radi, da do drugog dr neću ni doći.
Ko da on pamti što je rekao sad kad budeš bliže porodu reci mu da ti da termin za carski ako kaže pa probat ćemo prirodno. Reci mu ne, da vam je bio reko da cete carski jer je preveliki rizik tvoja riječ protiv njegove. I da nisi došla lako do tog djeteta da ne zeliš riskirati.
Bome jedna moja prijateljica - nakon prvog poroda di su ju izmučili na kraju napravili carski ona vise nije htjela ni čuti za prirodan porod, lijepo se sa svojim gin dogovorila i on je sredio u bolnici Dr za carski i to je to. Tako da, sve se da uz malo poticaja...
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Vitara u kojoj si to bolnici bila kad ne uzimaju u obzir prvi porod i mišljenje ortopeda?
Sisak. 😔 Dr je malo umišljen i uvjeren da je najpametniji.
Maus, nemam riječi za ovo tvoje ležanje u bolnici, a da nisu ni znali zašto si tamo. 😱😱😱
Moja ginekologica je vidjela da se otvaram i rekla je da ce napraviti briseve da vidi da nije neka bakterija u pitanju. Naručila me na kontrolu,i rekla da ponesem torbu za svaki slucaj za bolnicu . Ali taj dan je radila popodne i rekla je pošto su brisevi dobri, da ipak odem u bolnicu. I ja tako otišla a tamo je bio jedan mlad doktor koji je tek počeo raditi možda je i stažirao. On me primio pregledao i poslao u sobu. Glavni doktor ne znam gdje je bio,pošto ja nisam bila hitan slucaj po stažistu..ovaj doktor nije ni došao. I tako da nitko od glavnih doktora nije znao zašto sam ja tu. I cekamo tako ja svaki dan kad ce oni mene podvezati...nitko ništa pa ajd reko da pitam. Ali nikad necu zaboraviti njihove poglede. Pošto ja te doktore tamo nisam poznavala nisam ni znala reci tko me primio,kasnije sam saznala da je ovaj mladi tek došao.
Cure moje sad nakon toliko postupka i vracenih embrija vidim koliko sam imala srece da mi je taj 4. postupak i prvi transfer završio trudnocom. Da su oba embrija bila odlična i da ih nisam rodila prije vremena da smo izdržati do kraja i da nije bio dog. carski možda još i duže. Kako su se oni primili od prve i oba.. a sad nece pa nece...možda ipak godine igraju neku ulogu,pa ti embriji više nisu tako dobri.
Monny, držim 🤞 da bude sve u redu 🥰
Tikvice, Bebolina, 😘😘

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Maus i Bebolina, slažem se s vama. I kažem, cijeli naš razgovor dr priča bit će carski da bi na kraju kad sam već na vratima ordinacije rekao probat ćemo prirodno, ako bude manja beba. Ja ono 🤯🤯🤯🤯 nisam stigla ništa više reći. Još jednom ću otići k njemu i inzistirati, ako neće, idem u drugu bolnicu.
Bojim se da će me sad naručivati u TA samo kad on radi, da do drugog dr neću ni doći.
Ko da on pamti što je rekao sad kad budeš bliže porodu reci mu da ti da termin za carski ako kaže pa probat ćemo prirodno. Reci mu ne, da vam je bio reko da cete carski jer je preveliki rizik tvoja riječ protiv njegove. I da nisi došla lako do tog djeteta da ne zeliš riskirati.
Bome jedna moja prijateljica - nakon prvog poroda di su ju izmučili na kraju napravili carski ona vise nije htjela ni čuti za prirodan porod, lijepo se sa svojim gin dogovorila i on je sredio u bolnici Dr za carski i to je to. Tako da, sve se da uz malo poticaja…
Ako ti dr ima veze u bolnici. Mislim da moja nema i mislim da ne znam nikog preko koga bih mogla "doći" do nekog. Vidjet ću još jedan pregled tamo pa ću odlučiti što i kako.
Maus, ne znam što ima veze. Meni s 35 nije uspijevalo. Nisam bila prestara, rodila tek prije 3 g, nikad nikakvih problema, mislila da mogu zatrudniti kad hoću. U postupcima od 14 oplođenih js, samo 1 bc. Drugi vraćani trodnevni i nikad ništa. I gle..... Mislila sam da ni jedna js više ne valja kod mene.
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
Pozdrav, ja sam nova. Ovo je moj prvi ET. Imala sam ET blastociste i danas je 11 dan i imam blago krvarenje. Ima te li neka iskustva??? Doktorica je rekla da je sve to normalno i da mogu to ocekivati,a dok beta ne dodje da ne prekidam s terapijom.
Pozdrav, ja sam nova. Ovo je moj prvi ET. Imala sam ET blastociste i danas je 11 dan i imam blago krvarenje. Ima te li neka iskustva??? Doktorica je rekla da je sve to normalno i da mogu to ocekivati,a dok beta ne dodje da ne prekidam s terapijom.
Jesi li radila test? Ne znaš je li uspjelo ili nije? Možda je menga, bez obzira na terapiju, možda je trudnoća pa je od nje, možda hematom...... Može biti svašta. Nadam se da će biti uspješno i dobro na kraju. 🤞🤞🤞🤞
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
Hej Tam, kakvo ti je krvarenje? Kao menstruacija ili lagano smeđkasto, roskasto? Ja imam problema sa smeđim iscjedkom, čak mi je jednom izašao pravi ugrušak, ali moj doktor isto kaže da je to u 1. trimestru normalno. Svakako koristi terapiju i odmaraj 🤞

12/23 UZV ♥️✔️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji