Npelica jel planiraš test raditi ?
Ej mila, pojma nemam.. i bi i nebi.. danas mi je tek 4dnt, svakako nebi prije 7-8 dana..
Ionako stalno imam grceve kao kad trebam dobiti M, tako da necu ocekivat previse.. kako si mi ti?
Ma pisani test dok je rano, tko ga 🍆.
Ja se sjećam Pbtab 4dnt objavila svoj test, i ja odmah otišla u wc a bilo već 20h i popisala test. Muž me vidi i kaže šta ti nije rano, ja rekao ne zezaj nego ti traži crtu jer imaš bolji vid. I stvarno morali smo čekati 10min da se test posuši i da se vidi neka jadna crta. To sam onda ja proglasila isparavajuca linija pa sam ujutro ponovila test, kad opet ta isparavajuca linija. Kažem to prijateljici i ona kaže ne može dva puta biti isparavajuca linija, to je rijetkost i tako ja napravila test 4dnt.
😅😅 ma jooj
Sad mi već svasta pada na pamet😅 dobro da nemam niti jedan doma.. i sreća da je sutra prolom oblaka i necu nikud ic kupit , onda možda u subotu budem napravila, hmm
Pa ako si u zg, zapadni dio grada lako ja tebe dođem istestirati 😀
Annbolen nemoj razbijati glavu amh, bitna je jedna dobra stanica, a žene sa manjim amh uvijek prije rode bebu od nas koje imamo tisuću krzljavi stanica.
I zapravo ja više vjerujem privatnom labu, ovo kod nas u državnim bolnicama sve zastarilo.
Drži se i samo hrabro u nove pobjede 💞
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Npelica jel planiraš test raditi ?
Ej mila, pojma nemam.. i bi i nebi.. danas mi je tek 4dnt, svakako nebi prije 7-8 dana..
Ionako stalno imam grceve kao kad trebam dobiti M, tako da necu ocekivat previse.. kako si mi ti?
Takvi grcevi su dobar znak, imala sam ih i ja povremeno.
Drzim fige da bude pozitivno 🤞🍀❤️
Slažem se ovo za grceve da je dobar znak,ja ih ovaj put nisam imala. Dobro sam ja ♥️
Sreca nadam se da ćeš ovaj put imati sreće:). Ja pomalo prikupljam nalaze pa ću u pon kod anesteziologa na pregled sa svim nalazima i onda čekam M i termin za histero 😘
Annboleyn kojem rezultatu da vjerujes- nijednom zapravo! Amh je samo brojka na papiru.
Nemoj se uopće zamarati visinom AMH jer ta pretraga sama za sebe apsolutno ništa ne znači, kad poželiš ponovit nalaz radije idi na folikulometriju i izbrojte antralce jer je to zapravo realno stanje zalihe tvojih js i to je relaventnije za Ivf, dakle birati ciklus sa najvećim brojem antralaca za stimulaciju.
Antralaca imaš kolko imaš ili nemaš, i što ti znači i amh 20 na papiru kad antralci pričaju drugu (realnu) priču 😏.
Rezultat amh ovisi koliko u tom ciklusu ima antralaca, već sljedeći ciklus može biti drugačiji, pa ako recimo imaš 5-6 afc logicno da će amh biti manji, pa u drugom ciklusu imas 10afc pa će amh logicno biti veći. Zatim različiti rezultati dolaze i zbog različitih labosa, različitih mjernih jedinica, razlicite kalibracije strojeva. Da svaki mjesec vadiš amh uvijek bi bio drugačiji. Mene da se pita, a ne pita se 🤪, ja bih tu pretragu zakonom zabranila radit, jer samo zbunjuje pacijentice a njegov rezultat nije važan za buduću stimulaciju. Za određivanje stimulacije su bitniji fsh, lh.
Okej u početku izvadit pa da bude smjernica ,ali ponavljanje stvarno nema smisla.
Ja sam dosad dvaput vadila amh i rez se vrti oko 18pmola, a imam 6 postupaka iza sebe, ali svaki put bojimo antralce.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Da se nadovežem na Sanii i ja bi amh zakonom zabranila 😂
Toliko sam nociju provela uplakala googlajuć amh, da sam postala opsjednuta njima. A do prije par godina ta se pretraga nije ni radila…
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
mica.cica bolje da maksimalno odmaraš do pregleda, pa ćeš vidjeti što kažu. Brzo ce ponedjeljak 🥰
Gabby proletiti će to vrijeme na kraju, baš se veselim tvom pregledu 🥰
Bubica bila sam kasnije popodne na ultrazvuku, napisati ću dolje. Možeš slobodno izbrisati onaj 7.11. s popisa, taj je ostao od ranije ali otkazan je.
Korni, PBTAB žao mi je zbog alergija, nadam se da ćete ih držati pod kontrolom 🤞
Sanjuska čuda se događaju, pa zašto ne bi i tebi ❤️🙏🍀
Maus jako mi je žao 😔🫂❤️ Nadam se da je taj preostali smrzlić tvoja buduća beba ❤️🙏
PBTAB beta je odlična 🥰🥰 Sada samo strpljivo 🍀
Marisha ja sam imala stalno te lagane grčeve i kod mene je očito bio dobar znak. Nadam se da će kod tebe biti isto 🤞🍀
Lulina mislim da bi se 9 dpt trebala bar neka sjenica pokazati. Ali nikad ne znaš. Ako možeš kupi one obične testove trakice iz Mullera, oni bi morali pokazati 🤞🍀❤️
Sreca3 sretno, nadam se da će biti uspješno 🤞🍀❤️
NPelice i ja sam stalno imala grčeve kao pred menstruaciju, tako da to može biti i pozitivan znak. Svakako sretno 🍀❤️🙏
Razumna drago mi je da si se opustila, sigurna sam da će sve biti odlično ❤️🙏🍀
Nove cure koje sam preskočila ili vam ne znam pomoći odgovorom na pitanja - dobro došle i sretno! ❤️🍀
...
Ja sam bila na ultrazvuku, što je najbitnije sve je u redu. Oba ploda se i dalje uredno razvijaju i tu su otkucaji srca ❤️❤️
Ali malo sam ostala razočarana s pregledom jer mi opet nisu pustili da čujem otkucaje srca i to mi je baš bezveze. Pokažu mi kako titraju na ekranu, ali nikako da ja čujem to što toliko želim.. A i slike s ultrazvuka su užas, toliko tamne i mutne, a i slikan je samo jedan plod, drugi je zaboravio slikati.. 🤷♀️
Ne želim zvučati nezahvalno, najbitnije od svega mi je da su moje mrvice dobro i da sve ide kako treba. Nema ni traga krvi, čak mi je rekao da smanjujem postepeno Duphastone dok ih skroz ne izbacim.
Naravno da sam zaboravila pitati za mirovanje 🤦♀️ Ali mislim da se mogu polako opustiti i da ne moram više strogo mirovati.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Hvala vam cure najbolje ste kao i uvijek!🌹
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Bopsich, meni je jedan dr rekao da kad puštaju otkucaje koriste color doppler (čini mi se), a da on malo jače zrači od običnog uzva-a pa zato izbjegavaju koristiti ga prečesto. Meni isto dr na 1.uzv nije pustila. On je bio privatnik pa mi je pustio malo, tek da čujem. I u bolnici na hitnom prijemu su mi samo jednom pustili da me umire, a bila sam već 3 puta na hitnoj, tako da možda ima nešto u tome.
Onda, iako je ovo nama jako velika stvar, dr to ne doživljavaju tako jer je njima to svakodnevnica i možda se nije sjetio da ti pusti jer si mu bila možda 25.pacijentica danas.
Znam da si razočarana, ali bitno da je sve u redu. 😊😉 I imaš ❤️❤️.
Pbtab, Razumna i Korni, čestitke još jednom. 🥳🥳🥳🥳 Baš, baš mi je drago zbog vas i želim vam sreću. 🤞🍀🌟✨
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Razumna, prije svega, malo sam citala zadnje stranice i vidjela da imas pozitivnu betu, cestitam i neka bude uredna trudnoca do kraja 🤞🌹
Hvala tebi, kao i Sanii i Anii, na odgovoru.
Shvatam da nalaz AMH sam po sebi ne znaci nista, i prije ovog zadnjeg rezultata sam znala da imam smanjenu rezervu jajnika, ovo me je samo dodatno uzdrmalo.
Nazalost, i broj afc (5, 6 ih je bilo prosli mjesec) a i FSH (12,9, po zadnjem mjerenju) govore u prilog losijeg rezultata. Doktor je rekao da cemo najprije uraditi UZ pa, na osnovu njega, odluciti krecemo li taj ciklus sa stimulacijom ili ne.
Kod nas nazalost smanjena rezerva nije jedini problem, imamo i muski faktor a na histeroskopiji prosle godine pored priraslica, bilo je i mjesto suspektno na perforaciju te ce i to dodatno biti otezavajuca okolnost za implantaciju…
Pa ipak, jos uvijek pokusavamo i nadamo se pa cu se ubudice malo aktivnijebdruziti sa vam ovdje, a ne samo citati kad stignem 😀🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Flowerson hvala ti 🤗 nadam se da ste uhvatili ritam s malenom i da je sada malo lakše ❤️
Sreca drzim ti fige na najjače 🍀❤️
Razumna lajkam tvoj stav ❤️
Bopsich vjerujem da si htjela čuti kako srčeka kucaju, ali najbitnije je da znaš su dvije mrve dobro ❤️❤️ hvala ti ☺️
Vitara hvala ti ☺️ nadam se da je kod tebe sve okej 🍀🤗
annboleyn generacijo, dobro došla i sretno 🍀❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Annboleyn. Super ti je doktor 👍
Ja bih se puno više brinula zbog visokog fsh i fokusirala se na njegovo snižavanje jer se može sniziti. Time ne povecavas rezervu js ali puno utjeces na ishod stimulacije. Na netu imaš brdo članaka kako prehranom si pomoci ,a na Rodinom forumu imaš super temu-visok fsh, nizak amh i tamo brdo savjeta. Svakako provjeri I DHEAS iz krvi i ako je nizak a vjerovatno jest, uzmi si suplemente dhea.
Ako imas 5,6 afc to je 5,6 potencijslnih js , dakle ima se sa cime raditi ,ali ako je u startu visok fsh on u tom ciklusu potiče samo jedan dominantni folikul da raste i onda uzalud stimulacija, a ako ga snizis onda imaš sanse da stimulacijom regrutirate svih 5,6. Obzirom na cijelu klinicku sliku, godine, visok fsh ,muški faktor nemate baš vremena za gubljenje. Sretno od ❤️
Bopsich čestitke na 2 ❤️❤️. Curke su spominjale da u toj ranoj fazi nije poželjno da dr puštaju otkucaja zbog zračenja, a ti jos imaš blizanacku trudnoću koja je od starta rizicnija od jednoplodnih. Nek samo dalje bude sve uredu 🙏
Sretno svima 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc