Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    03. Studeni 2023. 08:20

Jutroo, Korni hvala ti…videćemo što će biti u svemu tome trbamo i SRECE 😊
    Pratim te i verujem da ce kod tebe sve ici kako treba. Sretno na ultrazvuku.
    Sani...super sad kada to resis ja nekako mislim da ce to biti to uz malo srece.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

bejbe2018
    03. Studeni 2023. 08:22

bopsich

mica.cica bolje da maksimalno odmaraš do pregleda, pa ćeš vidjeti što kažu. Brzo ce ponedjeljak 🥰
    Gabby proletiti će to vrijeme na kraju, baš se veselim tvom pregledu 🥰
    Bubica bila sam kasnije popodne na ultrazvuku, napisati ću dolje. Možeš slobodno izbrisati onaj 7.11. s popisa, taj je ostao od ranije ali otkazan je.
    Korni, PBTAB žao mi je zbog alergija, nadam se da ćete ih držati pod kontrolom 🤞
    Sanjuska čuda se događaju, pa zašto ne bi i tebi ❤️🙏🍀
    Maus jako mi je žao 😔🫂❤️ Nadam se da je taj preostali smrzlić tvoja buduća beba ❤️🙏
    PBTAB beta je odlična 🥰🥰 Sada samo strpljivo 🍀
    Marisha ja sam imala stalno te lagane grčeve i kod mene je očito bio dobar znak. Nadam se da će kod tebe biti isto 🤞🍀
    Lulina mislim da bi se 9 dpt trebala bar neka sjenica pokazati. Ali nikad ne znaš. Ako možeš kupi one obične testove trakice iz Mullera, oni bi morali pokazati 🤞🍀❤️
    Sreca3 sretno, nadam se da će biti uspješno 🤞🍀❤️
    NPelice i ja sam stalno imala grčeve kao pred menstruaciju, tako da to može biti i pozitivan znak. Svakako sretno 🍀❤️🙏
    Razumna drago mi je da si se opustila, sigurna sam da će sve biti odlično ❤️🙏🍀
    Nove cure koje sam preskočila ili vam ne znam pomoći odgovorom na pitanja - dobro došle i sretno! ❤️🍀

Ja sam bila na ultrazvuku, što je najbitnije sve je u redu. Oba ploda se i dalje uredno razvijaju i tu su otkucaji srca ❤️❤️
    Ali malo sam ostala razočarana s pregledom jer mi opet nisu pustili da čujem otkucaje srca i to mi je baš bezveze. Pokažu mi kako titraju na ekranu, ali nikako da ja čujem to što toliko želim.. A i slike s ultrazvuka su užas, toliko tamne i mutne, a i slikan je samo jedan plod, drugi je zaboravio slikati.. 🤷‍♀️
    Ne želim zvučati nezahvalno, najbitnije od svega mi je da su moje mrvice dobro i da sve ide kako treba. Nema ni traga krvi, čak mi je rekao da smanjujem postepeno Duphastone dok ih skroz ne izbacim.
    Naravno da sam zaboravila pitati za mirovanje 🤦‍♀️ Ali mislim da se mogu polako opustiti i da ne moram više strogo mirovati.

Meni je isto kasnije pustila zvuk da čujem 💓.
    A sličice su mi bile jasnije u početku,a sad u većim tjednima je lošije,beba je veća pa se drukčije vidi.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

NPelica
    03. Studeni 2023. 08:30

Razumna u Ri sam 😅 daleko ti je da me dođeš istestirat 🤣🤣 ali hvala na ponudi 😘 
    Boopsic drago mi je da je sve u redu sa mrvama, žao mi je što nisi čula otkucaje,  ali bit će prilike na drugom uzv ❤️ sretno dalje 🤗 
    Sreća sretnoo❤️ neka je ovaj put to to 🤗😘 
    annboleyn dobrodošla I sretno🤗🤗 
    Sretno svima 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Fashionista
    03. Studeni 2023. 09:19

annboleyn

Pozdrav svima, novim i starim curama. Cestitke onima koje su dosle do svog cilja, podrska onima koje se, kao i ja, jos uvijek trude.
    Mi se spremamo u novi postupak sa narednim ciklusom, ocekivanja nakon 2 izgubljene tridnoce i loseg rezultata stimulacije u prvom ciklusu nisu previsoka ali danas sam dozivjela dodatni sok. Naime, AMH mi je prije 2 godine bio 2,02 ng/ml, krajem septembra sam ga ponovila i dobila rezultat 1,53, oba puta radjeni u istom, privatnom laboratoriju. Doktor mi je trazio da uradim ponovno u drzavnoj ustanovi i danas sam dobila rezultat, 0,62 ng/ml. To me je bas sokiralo i nasekiralo, ne razumijem kako je moguce da je razlika toliko velika? Je l imala neka slicnu situaciju?
    Ne znam kojem rezultatu da vjerujem, zeljela bih da vjerujem privatnom laboratoriju ali se bojim da je ovaj iz drzavne ustanove ipak ispravniji, uzimajuci u obzir i broj dobivenih jajnih stanica u stimulaciji prosle godine…

Ja sam imala situaciju sa AMH prije 4 godine 43 pa za 2 godine pao na 11 pa sam pila DHEA i onda se podigao na 24 opet. 
    Iako su meni vrijednosti bile puno vece opet su skokovi vili nenormalni. Nemoj ocajavati to je samo broj na papiru ostajale su cure trudne i sa manjim brojem, treba samo jedna dobra stanica’! 🙏🏻🤞🏻 Ali posavjetuj se sa doktorom dal bi mogla piti te DHEA nece odmoci! Sretno! 🥰🤞🏻🙏🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Fashionista
    03. Studeni 2023. 09:34

Sani kako se osjecas? Super si u pripremama za histero, pratimo i odbrojavamo! 💪🏻🙏🏻💖 Da zabraniti AMH toliko me istresirao godinama! 😭
    Npelica pupice ajde nastavi ovaj prekrasni niz pozitivnih testica! Drzim 🤞🏻 na najjace! 🤭
    Jurky kad si nam ti na redu? U kojo si fazi sad? 😘
    Tikvice draga jel moguce da sam ti zaboravila cestitati rockas! 🤦🏼‍♀️ Sve najbolje od srca! 🎉🎂 Kako si?
    Stela i Anii kako ste vi trudnice? Kako bebice napreduju? 🥰 Mene su kao malo prosle mucnine par dana, puno vise energije i kao mrvicu se vratio apetit i jucer me opet uhvatilo sve ponovno a ja mislila kao je svemu kraj i kako cu sad bas uzivati u hrani napokon! 🙈 Jel i vama tako bilo? 
    Nemrem se uvijek svih sjetiti, oprostite mom trudnickom mozgu! 😭 Saljem svima puse! 😘

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• Višnja42
    03. Studeni 2023. 09:40

Uradila test jutros 10 dan od vraćanja smrzlica- i negativan. Nemam nikakve nade za Betu u ponedjeljak. Nemam vise smrzlica. Nemam vise ništa. 😭

NPelica
    03. Studeni 2023. 09:51

Fashionista

Sani kako se osjecas? Super si u pripremama za histero, pratimo i odbrojavamo! 💪🏻🙏🏻💖 Da zabraniti AMH toliko me istresirao godinama! 😭
    Npelicapupice ajde nastavi ovaj prekrasni niz pozitivnih testica! Drzim 🤞🏻 na najjace! 🤭
    Jurky kad si nam ti na redu? U kojo si fazi sad? 😘
    Tikvicedraga jel moguce da sam ti zaboravila cestitati rockas! 🤦🏼‍♀️ Sve najbolje od srca! 🎉🎂 Kako si?
    Stelai Anii kako ste vi trudnice? Kako bebice napreduju? 🥰 Mene su kao malo prosle mucnine par dana, puno vise energije i kao mrvicu se vratio apetit i jucer me opet uhvatilo sve ponovno a ja mislila kao je svemu kraj i kako cu sad bas uzivati u hrani napokon! 🙈 Jel i vama tako bilo?
    Nemrem se uvijek svih sjetiti, oprostite mom trudnickom mozgu! 😭 Saljem svima puse! 😘

Hvala ti mila 🤗🤗 
    Nadam se da će ti mučnine brzo proći, I da ćeš moći papati u miru ❤️😊 šaljem 🤗 

Višnja42

Uradila test jutros 10 dan od vraćanja smrzlica- i negativan. Nemam nikakve nade za Betu u ponedjeljak. Nemam vise smrzlica. Nemam vise ništa. 😭

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Maus
    03. Studeni 2023. 09:58

Višnja42

Joj Višnja zao mi je i kod mene ista situacija ja vadim isto betu u pon.a popila sam toliko brufena,ketonala i lupoceta a glava me i dalje boli. sad nakon toliko tableta bojim se i da mi bude poz. beta imam ja jedan smrznuti koji se sporo dijelio pa je 6 dan došao do blastice umjesto peti dan. Moj muž ne zeli da idemo po njega kaže samo bezveze budeš placala FET znaš da je biologica rekla da je nikakav. Još i on me sad nervira.

• Višnja42
    03. Studeni 2023. 10:04

Da li uopće vaditi Betu u ponedjeljak? Nisam pametna.

Maus
    03. Studeni 2023. 10:09

Višnja42

Da li uopće vaditi Betu u ponedjeljak? Nisam pametna.

To sam i ja mislila da samo javim kao beta nula 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.