Jutroo, Korni hvala ti…videćemo što će biti u svemu tome trbamo i SRECE 😊
Pratim te i verujem da ce kod tebe sve ici kako treba. Sretno na ultrazvuku.
Sani...super sad kada to resis ja nekako mislim da ce to biti to uz malo srece.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
mica.cica bolje da maksimalno odmaraš do pregleda, pa ćeš vidjeti što kažu. Brzo ce ponedjeljak 🥰
Gabby proletiti će to vrijeme na kraju, baš se veselim tvom pregledu 🥰
Bubica bila sam kasnije popodne na ultrazvuku, napisati ću dolje. Možeš slobodno izbrisati onaj 7.11. s popisa, taj je ostao od ranije ali otkazan je.
Korni, PBTAB žao mi je zbog alergija, nadam se da ćete ih držati pod kontrolom 🤞
Sanjuska čuda se događaju, pa zašto ne bi i tebi ❤️🙏🍀
Maus jako mi je žao 😔🫂❤️ Nadam se da je taj preostali smrzlić tvoja buduća beba ❤️🙏
PBTAB beta je odlična 🥰🥰 Sada samo strpljivo 🍀
Marisha ja sam imala stalno te lagane grčeve i kod mene je očito bio dobar znak. Nadam se da će kod tebe biti isto 🤞🍀
Lulina mislim da bi se 9 dpt trebala bar neka sjenica pokazati. Ali nikad ne znaš. Ako možeš kupi one obične testove trakice iz Mullera, oni bi morali pokazati 🤞🍀❤️
Sreca3 sretno, nadam se da će biti uspješno 🤞🍀❤️
NPelice i ja sam stalno imala grčeve kao pred menstruaciju, tako da to može biti i pozitivan znak. Svakako sretno 🍀❤️🙏
Razumna drago mi je da si se opustila, sigurna sam da će sve biti odlično ❤️🙏🍀
Nove cure koje sam preskočila ili vam ne znam pomoći odgovorom na pitanja - dobro došle i sretno! ❤️🍀
…
Ja sam bila na ultrazvuku, što je najbitnije sve je u redu. Oba ploda se i dalje uredno razvijaju i tu su otkucaji srca ❤️❤️
Ali malo sam ostala razočarana s pregledom jer mi opet nisu pustili da čujem otkucaje srca i to mi je baš bezveze. Pokažu mi kako titraju na ekranu, ali nikako da ja čujem to što toliko želim.. A i slike s ultrazvuka su užas, toliko tamne i mutne, a i slikan je samo jedan plod, drugi je zaboravio slikati.. 🤷♀️
Ne želim zvučati nezahvalno, najbitnije od svega mi je da su moje mrvice dobro i da sve ide kako treba. Nema ni traga krvi, čak mi je rekao da smanjujem postepeno Duphastone dok ih skroz ne izbacim.
Naravno da sam zaboravila pitati za mirovanje 🤦♀️ Ali mislim da se mogu polako opustiti i da ne moram više strogo mirovati.
Meni je isto kasnije pustila zvuk da čujem 💓.
A sličice su mi bile jasnije u početku,a sad u većim tjednima je lošije,beba je veća pa se drukčije vidi.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Razumna u Ri sam 😅 daleko ti je da me dođeš istestirat 🤣🤣 ali hvala na ponudi 😘
Boopsic drago mi je da je sve u redu sa mrvama, žao mi je što nisi čula otkucaje, ali bit će prilike na drugom uzv ❤️ sretno dalje 🤗
Sreća sretnoo❤️ neka je ovaj put to to 🤗😘
annboleyn dobrodošla I sretno🤗🤗
Sretno svima 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav svima, novim i starim curama. Cestitke onima koje su dosle do svog cilja, podrska onima koje se, kao i ja, jos uvijek trude.
Mi se spremamo u novi postupak sa narednim ciklusom, ocekivanja nakon 2 izgubljene tridnoce i loseg rezultata stimulacije u prvom ciklusu nisu previsoka ali danas sam dozivjela dodatni sok. Naime, AMH mi je prije 2 godine bio 2,02 ng/ml, krajem septembra sam ga ponovila i dobila rezultat 1,53, oba puta radjeni u istom, privatnom laboratoriju. Doktor mi je trazio da uradim ponovno u drzavnoj ustanovi i danas sam dobila rezultat, 0,62 ng/ml. To me je bas sokiralo i nasekiralo, ne razumijem kako je moguce da je razlika toliko velika? Je l imala neka slicnu situaciju?
Ne znam kojem rezultatu da vjerujem, zeljela bih da vjerujem privatnom laboratoriju ali se bojim da je ovaj iz drzavne ustanove ipak ispravniji, uzimajuci u obzir i broj dobivenih jajnih stanica u stimulaciji prosle godine…
Ja sam imala situaciju sa AMH prije 4 godine 43 pa za 2 godine pao na 11 pa sam pila DHEA i onda se podigao na 24 opet.
Iako su meni vrijednosti bile puno vece opet su skokovi vili nenormalni. Nemoj ocajavati to je samo broj na papiru ostajale su cure trudne i sa manjim brojem, treba samo jedna dobra stanica’! 🙏🏻🤞🏻 Ali posavjetuj se sa doktorom dal bi mogla piti te DHEA nece odmoci! Sretno! 🥰🤞🏻🙏🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Sani kako se osjecas? Super si u pripremama za histero, pratimo i odbrojavamo! 💪🏻🙏🏻💖 Da zabraniti AMH toliko me istresirao godinama! 😭
Npelica pupice ajde nastavi ovaj prekrasni niz pozitivnih testica! Drzim 🤞🏻 na najjace! 🤭
Jurky kad si nam ti na redu? U kojo si fazi sad? 😘
Tikvice draga jel moguce da sam ti zaboravila cestitati rockas! 🤦🏼♀️ Sve najbolje od srca! 🎉🎂 Kako si?
Stela i Anii kako ste vi trudnice? Kako bebice napreduju? 🥰 Mene su kao malo prosle mucnine par dana, puno vise energije i kao mrvicu se vratio apetit i jucer me opet uhvatilo sve ponovno a ja mislila kao je svemu kraj i kako cu sad bas uzivati u hrani napokon! 🙈 Jel i vama tako bilo?
Nemrem se uvijek svih sjetiti, oprostite mom trudnickom mozgu! 😭 Saljem svima puse! 😘
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Uradila test jutros 10 dan od vraćanja smrzlica- i negativan. Nemam nikakve nade za Betu u ponedjeljak. Nemam vise smrzlica. Nemam vise ništa. 😭
Sani kako se osjecas? Super si u pripremama za histero, pratimo i odbrojavamo! 💪🏻🙏🏻💖 Da zabraniti AMH toliko me istresirao godinama! 😭
Npelicapupice ajde nastavi ovaj prekrasni niz pozitivnih testica! Drzim 🤞🏻 na najjace! 🤭
Jurky kad si nam ti na redu? U kojo si fazi sad? 😘
Tikvicedraga jel moguce da sam ti zaboravila cestitati rockas! 🤦🏼♀️ Sve najbolje od srca! 🎉🎂 Kako si?
Stelai Anii kako ste vi trudnice? Kako bebice napreduju? 🥰 Mene su kao malo prosle mucnine par dana, puno vise energije i kao mrvicu se vratio apetit i jucer me opet uhvatilo sve ponovno a ja mislila kao je svemu kraj i kako cu sad bas uzivati u hrani napokon! 🙈 Jel i vama tako bilo?
Nemrem se uvijek svih sjetiti, oprostite mom trudnickom mozgu! 😭 Saljem svima puse! 😘
Hvala ti mila 🤗🤗
Nadam se da će ti mučnine brzo proći, I da ćeš moći papati u miru ❤️😊 šaljem 🤗
Uradila test jutros 10 dan od vraćanja smrzlica- i negativan. Nemam nikakve nade za Betu u ponedjeljak. Nemam vise smrzlica. Nemam vise ništa. 😭
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Joj Višnja zao mi je i kod mene ista situacija ja vadim isto betu u pon.a popila sam toliko brufena,ketonala i lupoceta a glava me i dalje boli. sad nakon toliko tableta bojim se i da mi bude poz. beta imam ja jedan smrznuti koji se sporo dijelio pa je 6 dan došao do blastice umjesto peti dan. Moj muž ne zeli da idemo po njega kaže samo bezveze budeš placala FET znaš da je biologica rekla da je nikakav. Još i on me sad nervira.
Da li uopće vaditi Betu u ponedjeljak? Nisam pametna.
To sam i ja mislila da samo javim kao beta nula
Sortiraj odgovore
Najstariji