Bejbe a klasika tako mi je samoj, mi smo doma započeli 1001 posao pa nikako sve privesti kraju, sad mi je stvarno već sve teže i teže 🙈 što se tiče robe ja sam nešto sitno naručila online iz Sinsaya ali su veličine katastrofa, tipa L majica za trudnice mi je ono na knap, M tajice su ono li la ali ne valjaju ništa, L haljina mi je ogromna i tako🤣🤣 ja ću si sada naručiti preko fejsa (Marina - oprema za trudnice) termo tajice i spavaćice za dojenje jer mi se jednostavno ne izdvaja neka masna svota novaca za odjeću koju ću obući sada i tko zna dal ću je više nositi🤷♀️ btw ti si tek sada počela dobivati na kilaži tako da budi sretna ja sam u plusu pa sad jedno cca 14kg 🤣🤣🤣🤣 kako ne pitaj me jer pojma nemam🤣🤣
Ja imam 5kg više nego sam se dogovorila sa dr Škvorcom.
Sa obzirom da sam izgubila 25kg ja imam robe 😂😂😂😂 i meni je sve prefino, samo bi jela
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
Stela_M ja sam odlicno da kucnem u drvo. Sad je puno lakse kad ga osjetim stalno, lakse se dise😂 a opet sad za vikend nije bas nesto bio aktivan,malo je mirniji bio pa odmah panika. Al zato danas ubija od jutra😂 Spremniji za posao i za ponedjeljak nego mama😂 Malo se vise umaram i to je to.
Sto se trudnicke robe tice ja sam u Oyshu kupila dvoje tajice i moram priznat da ne izlazim iz njih - moja topla preporuka🙌🏼
U hm-u sam kupila hulahopke za trudnice crne, jedan komplet rozi suknja i vesta, crne pletene hlace trudnicke i jedan komplet hlace i vesta bež boje. Ostalo sve sto imam od prije mogu kombinirat tako da je to to ato se tice moje trudnicke robe.
PBTAB draga mislim na tebe i drzim ti fige na najjace🤞🏻 Znam da si u stresu, al samo polako i pozitivno, nemoj se stresirat dodatno. Ionako ne mozemo utjecat na nista, osim slusat preporuke dr. Pokrivena si s terapijom a i bome sa pozitivnom energijom i mislima svih nas cura s foruma.
Razumna isto drzim fige da je to to. Nisam popratila dobro kad imas prvi uzv?🤞🏻
Ostale saljem pozdrave 👋🏼👋🏼👋🏼

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Bejbe a klasika tako mi je samoj, mi smo doma započeli 1001 posao pa nikako sve privesti kraju, sad mi je stvarno već sve teže i teže 🙈 što se tiče robe ja sam nešto sitno naručila online iz Sinsaya ali su veličine katastrofa, tipa L majica za trudnice mi je ono na knap, M tajice su ono li la ali ne valjaju ništa, L haljina mi je ogromna i tako🤣🤣 ja ću si sada naručiti preko fejsa (Marina - oprema za trudnice) termo tajice i spavaćice za dojenje jer mi se jednostavno ne izdvaja neka masna svota novaca za odjeću koju ću obući sada i tko zna dal ću je više nositi🤷♀️ btw ti si tek sada počela dobivati na kilaži tako da budi sretna ja sam u plusu pa sad jedno cca 14kg 🤣🤣🤣🤣 kako ne pitaj me jer pojma nemam🤣🤣
Ja imam 5kg više nego sam se dogovorila sa dr Škvorcom.
Sa obzirom da sam izgubila 25kg ja imam robe 😂😂😂😂 i meni je sve prefino, samo bi jela
Na koliko si uspjela spustiti BMI?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Razumna i meni je sve prefino ali kako sam odmah u početku dobila dosta kg endo mi je rekla da pređem na prehranu za gestacijski koja je po meni bzv 🤣🤣 pa se trudim držati toga ali kada me primi moja "luda" i nešto mi se jede ne diraju me previše niti kile niti prehrana 🤣🤣 meni se recimo jede slatko više nego ikada 🙈 baš si super kile skinula, bravo 😍
Anii pa ja imam osjećaj da su mi sve kg otišle doslovno u trbuh i noge, gore stanem u sve stare stvari samo ih ne mogu zakopčati 😁 a kako ja ne radim nego sam doma onda se previše niti ne zamaram sa odjećom, kada dođe zima onda ću od dragog ukrasti koju duksu i dobro🤣 eh da nije ništa lakše sve je teže i teže, ne znam kako ti sa spavanjem ali ja sam već sada kao zombi🙈

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Evo curke da se ja javim uzv je prosao super..srceko kuca❤️ sve je u mjerama i kaze doktor dobro izgleda.. Ko za vraga jutros mi krenilo smeđe taman kada sam krrnula kod doktora i ja tamo imam ketone u mokrači kažu da premalo jedem i pijem tekucine pa zato.. Da moram više jesti a meni se sve živo gadi.. Ugl evo da smirim sve curr s krvarenjrm i smeđarenjem sve je to oke.. To može biti i od terapije vaginaleta i opcenito smo pune hormona.. Kaže žene znaju doci krvi do koljena a sve bude oke..
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Sanjuska ako ti sza znaci ja nisam imala nikakvih simptoma samo osjecaj da cu dobiti a ono brta 625,a prvi put sam imala sve simptome i beta 217 i nije se pravilno duplala tako da nij3 to nista
Pbtab kako je dns? Napisala samnti gore da nista ne brines zbog smeđega, sve je to normalno 😊
Korni sretno sutra na 1uzv sigurno ce se sve lijepo vidjeti 😘
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Anni208 uzv mi je 16.11 🥳🥳🥳 stalno si ponavljam kako će biti super pa sam se počela i veseliti uzv 😂 kao ono čuti ću najljepši zvuk na svijetu. Sviđa mi se ova rečenica koju si napisala Pbtab da je pokrivena terapijom, daje neku sigurnost 💞 dobro zvuči. Žao mi je što nisam upisala u potpis info ali ne usudim se 🥶.
Bebolina2024 sa 42 sam došla na 35 a trebala sam na 34 🤷 ali ja sam ogromna žena, danas su cure u firmi a ima nas barem 100 zaključile da sam druga najviša, viša je samo jedna bivša košarkašica ali ona ima 20kg manje od mene, uglavnom ogromna sam ali nisam najteža u svojoj firmi-od žena i očekujem malu bebu jer sve velike žene rode male bebeke a male velike od 5kg ili novorođenče od mjesec dana 😂😂😂
Mica.cica to su prekrasne vijesti, baš mi je drago 💞 neka trudnoća bude dalje dosadna. Uživaj 🥰
Stela što mi sve prolazimo, pa ne možemo još i na kg misliti. Znam ja da se treba paziti i želim sve najbolje svome djetetu ali kad mi padne roleta i pomraci se 🙈 jedem. Ali se zato ja nadam mucninama, kao prvo da se osjećam trudno i kao drugo izgubim koji gram ili barem da ne dobijem još koju kilu 😂
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
Hvala vam na savjetima. Probala sam jednom davno sok iz dm-a, ali brzo smo to završili. Možda bi stvarno bilo ok sa sokom od naranče.
Nije mi do sada nikad trebao, ali kako od Estrofem u zadnje vrijeme više štete nego koristi probat ću s ovime. Tnx još jednom 🤗
Vjeruj ja ciklu ne mogu vidjeti a kamo li piti. A moram. Mješam ju sa sokom od ananasa i ide nekako. To je već podnošljivo. Možda da probaš tako?
I da, na prvom pregledu 23.10. endo mi je bio 4.9, pila sam od tog dana taj miješani sok i Estrofem i 2.11. endo mi je bio 7.91. Danas imam transfer.
Jaooo, nema mi onda druge. Meni je danas endo bio kao tvoj, sljedeći uzv mi je u petak. Uzela sam sada taj od biotte što je Saniii rekla pa ću vidjeti.
Kako je prošao transfer?
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Anni208 uzv mi je 16.11 🥳🥳🥳 stalno si ponavljam kako će biti super pa sam se počela i veseliti uzv 😂 kao ono čuti ću najljepši zvuk na svijetu. Sviđa mi se ova rečenica koju si napisala Pbtab da je pokrivena terapijom, daje neku sigurnost 💞 dobro zvuči. Žao mi je što nisam upisala u potpis info ali ne usudim se 🥶.
Bebolina2024 sa 42 sam došla na 35 a trebala sam na 34 🤷 ali ja sam ogromna žena, danas su cure u firmi a ima nas barem 100 zaključile da sam druga najviša, viša je samo jedna bivša košarkašica ali ona ima 20kg manje od mene, uglavnom ogromna sam ali nisam najteža u svojoj firmi-od žena i očekujem malu bebu jer sve velike žene rode male bebeke a male velike od 5kg ili novorođenče od mjesec dana 😂😂😂
Mica.cica to su prekrasne vijesti, baš mi je drago 💞 neka trudnoća bude dalje dosadna. Uživaj 🥰
Stela što mi sve prolazimo, pa ne možemo još i na kg misliti. Znam ja da se treba paziti i želim sve najbolje svome djetetu ali kad mi padne roleta i pomraci se 🙈 jedem. Ali se zato ja nadam mucninama, kao prvo da se osjećam trudno i kao drugo izgubim koji gram ili barem da ne dobijem još koju kilu 😂
Svakako je to lijep rezultat. Samo sada treba dobro paziti da se ne vraća. I to što je sve fino, ok je nekad si dopustiti ali opet druge dane gledati da paziš na prehranu.
A beba budeš vidjela hoće li biti malena ili ipak malo veća.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mica.cica, drago mi je da je sve super, neka je i dalje tako 😉❤️
Korni, Amalija, sretno vam sutra na UZV-u! 🍀🥰
Što se tiče smeđarenja i krvarenja, kod mene je bilo oboje, a evo nas sad u 24.tjednu 🥰 Ne mora nužno biti ono najgore, zapravo je i vrlo često u zadnje vrijeme, a na kraju sve OK 👍 Znam da je teško ostati miran u takvim trenucima, ali stvarno svašta može biti razlog i ne mora značiti da je nešto loše.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji