Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    02. Studeni 2023. 13:47

Višnja42

Žene moje danas mi je 9 dan od FET-a mogu li uraditi test? Rekli su da test iz krvi uradim 14 dan

Da možeš 

Marisha
    02. Studeni 2023. 13:47

Maus

Marisha

Bok curke, prekjucer sam imala FET blastociste (ovog puta uz ultrazvuk), od sinoc i jutros osjecam nekakve grcice, ne znam uopce kako bih to opisala dok prosli put dok je bio vracen trodnevni embrij nisam imala nikakav osjecaj dolje. Da li je neka od vas imala slicne simptome?

Hej samo da ti kazem ja sam dva puta osjetila te grcice i oba puta sam bila trudna. Tako i kazu da se vec drugi treći dan od vraćanja on smještava i prima za maternicu.

Prije svega zao mi je radi tvoje situacije. Imam osjecaj da se nesto desava, a ni sama ne mogu obasniti da li nesto umisljam i bojim se uopce ponadati da bi to moglo biti to. 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

Maus
    02. Studeni 2023. 14:05

Razumna

Višnja42

Žene moje danas mi je 9 dan od FET-a mogu li uraditi test? Rekli su da test iz krvi uradim 14 dan

Apsolutno!
    Pbtab koja prekrasna beta. Čestitam 🥳🥰
    Maus žao mi je, ali vjerujem da je taj sadnji 🥶 dobitni, ti si ipak dokazana mamica tri puta. Znači znamo da imate dobru genetiku i da ti možeš iznijeti čak i blizanacku trudnoću tako sa pod bor dolazi braco 💙
    Ja se u pon vraćam na posao. Lijepo mi je doma ali izludit ću čekajući 16. 11. Bolje sa radim i da sam okružena ljudima

Uvijek kad prodje tako neko vrijeme kazem ajmo probati hocemo li u postupak. A kad dodje ovo vrijeme cekanje bete...onda se pitam što je meni ovo trebalo.  A ovo za uspjeh tko zna ipak je i doktor rekao da sam malo ostarila od zadnjeg uspjeha, a imama samo 34g.  Moja seka je rodila curicu u 25 tjednu od 500g. Tada joj je doktor rekao ne brinite imate srece sto je curica one imaju vece sance za prezivjeti žilavije su. I tako je i bilo danas ima 6godina ima carobno plave oci i gustu plavu kosu toliko debeli rep da me ruka zaboli dok joj vežem. Prekrasna je! Tako da ovo moje zamrznuto cudo je sigurno curica koja je tako žilava i izborila se da dode do super blastice ,cak je i biolog rekao da ne vjeruje a ipak je.

bejbe2018
    02. Studeni 2023. 14:08

Maus

Razumna

Višnja42

Apsolutno!
    Pbtab koja prekrasna beta. Čestitam 🥳🥰
    Maus žao mi je, ali vjerujem da je taj sadnji 🥶 dobitni, ti si ipak dokazana mamica tri puta. Znači znamo da imate dobru genetiku i da ti možeš iznijeti čak i blizanacku trudnoću tako sa pod bor dolazi braco 💙
    Ja se u pon vraćam na posao. Lijepo mi je doma ali izludit ću čekajući 16. 11. Bolje sa radim i da sam okružena ljudima

Uvijek kad prodje tako neko vrijeme kazem ajmo probati hocemo li u postupak. A kad dodje ovo vrijeme cekanje bete…onda se pitam što je meni ovo trebalo. A ovo za uspjeh tko zna ipak je i doktor rekao da sam malo ostarila od zadnjeg uspjeha, a imama samo 34g. Moja seka je rodila curicu u 25 tjednu od 500g. Tada joj je doktor rekao ne brinite imate srece sto je curica one imaju vece sance za prezivjeti žilavije su. I tako je i bilo danas ima 6godina ima carobno plave oci i gustu plavu kosu toliko debeli rep da me ruka zaboli dok joj vežem. Prekrasna je! Tako da ovo moje zamrznuto cudo je sigurno curica koja je tako žilava i izborila se da dode do super blastice ,cak je i biolog rekao da ne vjeruje a ipak je.

Pa ajme šta sve ti doktori neće reć,a žene se bore i u 40-toj da dobiju dijete.
    Nadam se da te nije to zbediralo,jer nekako u ovom procesu sve utječe na nas..

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Tikvica
    02. Studeni 2023. 14:10

Pbtab opa, beta rastura 💪🏻💪🏻💪🏻 cekamo uzv🥰🥰🥰
    Razumna da, usla u 28 tjedan 🤗 kaj si ti odlucila oces vadit danas betu? Ne znam jesam li preskocila post.
    Ja da sam na tvom mjestu ne bi isla radit, nego bi lagano opusteno doma, skuhala rucak, setnjice, kavica, malo po doma, serije, filmeki i uzivacnija, ja sam od prvog dana doma i tak si svasta stavim u raspored da dan preleti.
    Kad ti je pregled prvi? I pbtab kad ti imas pregled?
    .
    Sve ostale curke, trenutno vam je akcija na neke suplemente i Novalac pa ako nekoj treba…
    https://www.tvojaljekarna.com/webshop/product_info.php?products_id=4132

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Maus
    02. Studeni 2023. 14:18

Marisha

Maus

Marisha

Bok curke, prekjucer sam imala FET blastociste (ovog puta uz ultrazvuk), od sinoc i jutros osjecam nekakve grcice, ne znam uopce kako bih to opisala dok prosli put dok je bio vracen trodnevni embrij nisam imala nikakav osjecaj dolje. Da li je neka od vas imala slicne simptome?

Hej samo da ti kazem ja sam dva puta osjetila te grcice i oba puta sam bila trudna. Tako i kazu da se vec drugi treći dan od vraćanja on smještava i prima za maternicu.

Prije svega zao mi je radi tvoje situacije. Imam osjecaj da se nesto desava, a ni sama ne mogu obasniti da li nesto umisljam i bojim se uopce ponadati da bi to moglo biti to.

Znam sve,i nemoj se bojati nadati.  Pa kako bude ne možeš puno utjecati. 🙏 Znam kako boli kad nemaš djece,znam kako boli kad nemaš transfer, znam kako boli kad je test negativan znam kako boli negativna beta. Ali znam i kako je nadati se.  Meni je lako sad kad imam negativan test,ali ipak osjetim mrvicu tuge jer da nisam željela nebi ni išla,ali svakako mi je lakše nego prije kad nisam imala.

EasyGoing
    02. Studeni 2023. 14:19

Curke, stigli su mi nalazi trombofilije. Radila sam urođenu i stečenu. Ima li netko da bi mi znao protumačiti nalaze? Stečena mi se čini da je sve ok, al ovu urođenu ne kužim ova dva zadnja šta bi to značilo.
    Evo stavljam linkove pa ako netko zna. Hvala.
    https://ibb.co/XySqV7c
    https://ibb.co/QD392YZ

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

EasyGoing
    02. Studeni 2023. 14:21

PBTAB čestitam na odličnoj beti!! Jesi počela s Fragminom?

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

Maus
    02. Studeni 2023. 14:24

Lulina

Danas mi je 9.dan od FET-a blastice. Jako me boli glava, već 4 dana. Pijem litre i litre vode i samo sam i dalje žedna. Grudi me bole, ali kao nekako iznutra. Kao da me prsa bole, poput osjećaja nakon dizanja utega u benchu. Noge ne mogu dovoljno ugrijati. Evo, stopala su mi i dalje ledena, a pas mi ih grije. Uzimam samo cyclogest 2x dnevno i novalac vitamine. Ciklus je prošao potpuno prirodno, jer je endometrij narastao do 11.7 cm. Čak niti štopericu nisam dobila.

Svi testovi za trudnoću su mi negativni (first sign i clearblue običan, ne rani), a svi testovi za ovulaciju (kineski) su pozitivni.

Gledala sam videe u kojima su doktori i sestre objašnjavali da test za ovulaciju može detektirati trudnoću jer ne razlikuje LH od beta HCG (jer su molekularno isti).

I sad, tko će ga znat više. Betu vadim tek u ponedjeljak. Tad mi je 13. dan ciklusa.

Ne stignem se osjećati glupo jer me previše boli glava. Nemoćna sam, ležim, pijem, hodam na wc.

I mene boli glava vec dva dana meni je 8.dan od transfera negativan test. Zato sam ga i napravila da mogu popiti tabletu da se ne mučim više. U prvoj blizanackoj trudnoci mi je beta bila baš visoka pa taj hormon trudnoce kod mene utjece tako da nemam glavobolje tj migrene cijelu trudnocu. Cim me glava boli u postupku znam da mi nije uspjelo.

• mica.cica
    02. Studeni 2023. 14:29

Pbtab odlicnaaa druga beta 😊

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.