Stela_M da znam da je biokemijska ali pošto su moji embriji i kasnili od početka s razvojem i bili nekako spori plus mi testovi bili negativni nisam imala nikakve sjene...pitam se da mi nije kasnije bila implatacija. Makar se ne nadam previše,ja sam veliki pesimist.
PBTAB pročitala sam tvoje mailove i baš mi je žao zbog straha koji si proživjela. I meni je iskreno katastrofa kad idem na wc i kad se brišem, svaki put kažem : Bože pomozi!, koliko me bude strah.
Iako znamo da to nije ništa i da je sve ok, prirodno je da se bojimo. Meni je samo žao što to moramo proživljavati. Drži se. Znam da ti je svega preko glave! I meni je 🤢🤮🤢
Npelica pa to je jedan odličan test 🥰 neka trudnoća bude školska 💙🙏💙
Hvala ti. Doktor me dosta smirio, kaze da to nije nista i da ne brinem, samo da malo usporim tempo i pojacam terapiju. Prvo sam se prepala da je mozda od heparina, ali je rekao da nije i da samo nastavim sa time također.
Odlazak na wc umjesto olaksanje meni je trauma 😂😂🙈
Ali uvijek kazem, kako je suđeno tako će biti 🤞

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Npelica cestitam! Vidim da si takoder u Repromedu. Molim te mozes li mi ukratko napisati kako je isao postupak odnosno kad je pocelo bockanje, koliko dana si isla na pregled kod njih i ostalo, naime iz Splita sam pa me zanima koliko boravak me ocekuje u Zagrebu.
PBTAB pročitala sam tvoje mailove i baš mi je žao zbog straha koji si
Hvala ti. Doktor me dosta smirio, kaze da to nije nista i da ne brinem, samo da malo usporim tempo i pojacam terapiju. Prvo sam se prepala da je mozda od heparina, ali je rekao da nije i da samo nastavim sa time također.
Odlazak na wc umjesto olaksanje meni je trauma 😂😂🙈
Ali uvijek kazem, kako je suđeno tako će biti 🤞
Ja si stalno to u glavi tako ponavljam. Ako će biti ok, bilo bu, ako nebu-nebu, ništa ne možemo promijeniti.
Ja sam dobila zadatak na poslu da napravim neko istraživanje i anketu, nisam to do sad radila jer to nije bio moj posao, kolegica koja je dala otkaz je to radila i sad je ja hitno moram zamijeniti. Cijeli vikend sam proučavala što je ona radila, kako se rade ankete i istraživanja, toliko sam se zanijela u to da nemam vremena misliti na trudnoću i bolove. Danas mi je na ulošku krem iscjedak, koristim cyclogest ali nemam vremena se sa tim zamarati jer me nije bilo 2 tjedna pa se nakupilo mailova...
Ja nama želim lijepu trudnoću. Gledam trudnice oko sebe i one se ničega ne boje i opuštene su i realno kad pogledamo puno je više zdravih trudnoća i djece nego problematičnih. Ma sve će biti ok 💙🙏💙
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
NPelica divno nestrpljivo čekamo betu 🤭🤗😍
Korni žao mi je zbog alergije nadam se da će brzo proći, a što se tiče mučnina bolje si ih nemoj prizivati 🤣🤣 nadam se da ih niti nećeš imati jer ti fakat ne znači ništa imala ti mučninu ili ne 🤗😍
Pbtab vjerujm ti da si umorna od svega i da ti nije lako, znam da niti meni ne bi bilo lako i da bi imala 1000 sranja u glavi druge nema nego strpljivo čekati uzv iako mogao te i ranije naručiti više zbog psihe i da te malo umiri, šaljem hug🤗😍
Maus po meni je to biokemijska neki dr vole da se beta isprati do nule dok se neki previše ne zamaraju, najbolje ćeš vidjeti sa dr 🤷♀️
Wonder women mislim da su i simptomi individualni kod svake žene ja sam imala konstantno menga grčeve i na dan očekivane m sam počela smeđariti misleći da opet dolazi kuja i da opet neću dočekati betu, tek kasnije su mi došli ostali simptomi trudnoće u smislu bolnih grudi itd.. ako si nestrpljiva čekati betu uvijek možeš pišnuti testić u hodu pa ćeš znati na čemu si, sretno nadam se da mrva kopa 🤞🤞😍
Za wonder women meni su isto bile bolne grudi.
Ostale cure držite se do bete.
Maus jesi dobila dr. da vidiš što ćeš dalje.
💓
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
NPelica divno nestrpljivo čekamo betu 🤭🤗😍
Korni žao mi je zbog alergije nadam se da će brzo proći, a što se tiče mučnina bolje si ih nemoj prizivati 🤣🤣 nadam se da ih niti nećeš imati jer ti fakat ne znači ništa imala ti mučninu ili ne 🤗😍
Pbtab vjerujm ti da si umorna od svega i da ti nije lako, znam da niti meni ne bi bilo lako i da bi imala 1000 sranja u glavi druge nema nego strpljivo čekati uzv iako mogao te i ranije naručiti više zbog psihe i da te malo umiri, šaljem hug🤗😍
Maus po meni je to biokemijska neki dr vole da se beta isprati do nule dok se neki previše ne zamaraju, najbolje ćeš vidjeti sa dr 🤷♀️
Wonder women mislim da su i simptomi individualni kod svake žene ja sam imala konstantno menga grčeve i na dan očekivane m sam počela smeđariti misleći da opet dolazi kuja i da opet neću dočekati betu, tek kasnije su mi došli ostali simptomi trudnoće u smislu bolnih grudi itd.. ako si nestrpljiva čekati betu uvijek možeš pišnuti testić u hodu pa ćeš znati na čemu si, sretno nadam se da mrva kopa 🤞🤞😍
Za wonder womenmeni su isto bile bolne grudi.
Ostale cure držite se do bete.
Maus jesi dobila dr. da vidiš što ćeš dalje.
💓
Jesam, nažalost moram ponoviti. Ako sam s ovim lošijim embrijima došla do biokemijske onda onaj smrznuti možda bude trudnoća.
Npelica cestitam! Vidim da si takoder u Repromedu. Molim te mozes li mi ukratko napisati kako je isao postupak odnosno kad je pocelo bockanje, koliko dana si isla na pregled kod njih i ostalo, naime iz Splita sam pa me zanima koliko boravak me ocekuje u Zagrebu.
Hej, ja sam bila na dugom protokolu, supercur od 21dc, a krenula se pikat od i prvi uzv mi je bio na 8dc. A racunaj da ćeš ići svaka 2 dana na uzv. na konzultacijama će ti on sve reći, pa ćete se dogovorit. Možda ima opcija i da u splitu obavljas folikulimetrije. Ja sam u zagrebu bila tjedan dana, jer sam imala gdje, i nije mi se vraćalo u ri bezveze.. sretno 🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Wonde women mislim da je uspoređivanje simptoma kod nas pod normalno, mi dok čekamo betu smo ko muškarci s onom "moj je veći od tvog"🤣🤣🤣🤣
Bejbe kako si ti kako kratiš dane 😍
Npelica fakat više nećeš piškiti test 🙈
Anii, Tikvica, Pandice kako ste cure? 😍
Sani 🤗🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela a gledam TV,odem prošetati,pa do dućana nešto uzet, malo pospremanje po kući i sad zadnje dane tražim trudničku odjeću po netu jer po dućanima nema izbora (bilo je samo u H&M ali mali brojevi). Počela sad dobivati na kilaži pa me čisto strah što ću nosit.
Ne mogu više u stare gege😪
Kod tebe vidim već 27t ,bome bliži se ..
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bejbe a klasika tako mi je samoj, mi smo doma započeli 1001 posao pa nikako sve privesti kraju, sad mi je stvarno već sve teže i teže 🙈 što se tiče robe ja sam nešto sitno naručila online iz Sinsaya ali su veličine katastrofa, tipa L majica za trudnice mi je ono na knap, M tajice su ono li la ali ne valjaju ništa, L haljina mi je ogromna i tako🤣🤣 ja ću si sada naručiti preko fejsa (Marina - oprema za trudnice) termo tajice i spavaćice za dojenje jer mi se jednostavno ne izdvaja neka masna svota novaca za odjeću koju ću obući sada i tko zna dal ću je više nositi🤷♀️ btw ti si tek sada počela dobivati na kilaži tako da budi sretna ja sam u plusu pa sad jedno cca 14kg 🤣🤣🤣🤣 kako ne pitaj me jer pojma nemam🤣🤣

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji