Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    29. Listopad 2023. 18:22

Razumna probaj ujutro testić s prvim jutarnjim, sigurna sam da će biti lijepa crtica 🤗🍀 saljem pozitivnu vibru i držim fige na najjace 🤞🍀
    Pbtab navijam za lijepu betu 🤗❤️
    Gabby nadam se da ti je bolje sad. Pokušaj makar nesto lagano pojesti, i gut po gut vode piti. Odmori se. Bit ce sve okej 🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Maus
    29. Listopad 2023. 18:22

Nakon transfera od utrogestana mi nikad nisu narasle grudi kao sad cak sam prošli put koristila i one injekcije progesteron pa nisam imala nikakve promjene na grudima. Pošto su moje baš male male sad su mi baš vidno narasle,ne bole me možda mrvicu. Mislim da cu nastaviti koristiti ove utrogestane  i kasnije hahhahahha. Da napomenem ni u uspješnim postupcima kad sam bila trudna nisam imala promjene na grudima nikakve sve do pred porod. Danas mi je 4.dan nakon transfera. Što mislite zenice jel trudnoca ili utrogestan? 

• Peja
    29. Listopad 2023. 18:49

Hvala vam svima na odgovorima 🤗 budem pratila situaciju pa ćemo vidjeti. Planiramo već sa idućom ovulacijom u postupak no ja nekako imam feeling da ništa od ovoga...ali bez stresa ovoga puta. Jednostavno šta bude bude, mi u ovom trenutku ništa ne možemo napraviti 

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

PBTAB
    29. Listopad 2023. 19:04

Maus

Nakon transfera od utrogestana mi nikad nisu narasle grudi kao sad cak sam prošli put koristila i one injekcije progesteron pa nisam imala nikakve promjene na grudima. Pošto su moje baš male male sad su mi baš vidno narasle,ne bole me možda mrvicu. Mislim da cu nastaviti koristiti ove utrogestane i kasnije hahhahahha. Da napomenem ni u uspješnim postupcima kad sam bila trudna nisam imala promjene na grudima nikakve sve do pred porod. Danas mi je 4.dan nakon transfera. Što mislite zenice jel trudnoca ili utrogestan?

Ja kazem da je trudnoca ❤️😍

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• mica.cica
    29. Listopad 2023. 19:08

Gabby

Žene drage, sta sam ja prezivjela sinoc… 😱 ocito pokupila želučanu virozu, Muz je imao u petak, iako smo se razdvojili..
    U 4 ujutro krenulo povraćanje, ne staje. Svakih pola sata-sat vremena. Jedno 10 puta, a svaki put 5-7 nagona. Uzas
    Nista ni blizu ustima ne smijem. Malo kola pomogla, smirilo se Al me strah ista uzet.
    Vec se bila spremala za hitnu pa odustala, Al Mozda bi ipak trebala. Dehidrirana sam, gladna slaba. Od elektrolita ni E.
    E sad to su takvi grčevi bilo, cijeli trbuh je grčio se. Nadam se da je sa mojoj flekicom sve u redu..
    Je imala koja slicno u trudnoći pa da je bilo sve ok?

Jesi bolje? Pa znaš šta idem nekom logikom da hrpa žena zna uzasno povracati u ranoj trudnoci  i bude sve oke.. Mozda da uzmes onaj enterosgel njega smijes u trudnoci trebala bi brzo prestati povracati od njega.. 

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

Razumna
    29. Listopad 2023. 19:24

Gabby

Žene drage, sta sam ja prezivjela sinoc… 😱 ocito pokupila želučanu virozu, Muz je imao u petak, iako smo se razdvojili..
    U 4 ujutro krenulo povraćanje, ne staje. Svakih pola sata-sat vremena. Jedno 10 puta, a svaki put 5-7 nagona. Uzas
    Nista ni blizu ustima ne smijem. Malo kola pomogla, smirilo se Al me strah ista uzet.
    Vec se bila spremala za hitnu pa odustala, Al Mozda bi ipak trebala. Dehidrirana sam, gladna slaba. Od elektrolita ni E.
    E sad to su takvi grčevi bilo, cijeli trbuh je grčio se. Nadam se da je sa mojoj flekicom sve u redu..

Drži se draga. Moja prijateljica je užasno povraćala cijelu trudnoću. Čak je imala manje kg na kraju nego prije trudnoće ali beba se rodila savršena. 
    Imaš u ljekarnoj kupiti neki prašak za nadoknaditi sve što izgubiš povraćanjem, rehidromiks. Dežurne ljekarne rade cijelu večer i noć. Ako ste ti i muž previše loše da odete do ljekarne, javi mi se na mail dolje, otići ću ti ja po to.
    Maus meni ovo zvuči kao trudnoća.
    Pejo znam da ti nije lako ali još ima puno nade za tebe. Svaka žena koja pobaci na kraju će, kad tad roditi živo terminsko dijete, ja i sebe tješim time

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Gabby
    29. Listopad 2023. 19:41

mica.cica

Gabby

Jesi bolje? Pa znaš šta idem nekom logikom da hrpa žena zna uzasno povracati u ranoj trudnoci i bude sve oke.. Mozda da uzmes onaj enterosgel njega smijes u trudnoci trebala bi brzo prestati povracati od njega..

Smanjilo se. Do podne je bilo ful. Onda jednom tad i jednom u 17 h. Ali sam zakurila 37,8•c… odvratan osjecaj u želucu, mučnina. Ne smijem na hranu ni pomisliti. Uspjela 4-5 zlica juhe pojest i to je to.
    Prava viroza. A vidjet cu do ujutro. Ako ne bude bolje, odoh na hitnu da me malo rehidriraju.

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Gabby
    29. Listopad 2023. 19:45

Razumna

Gabby

Drži se draga. Moja prijateljica je užasno povraćala cijelu trudnoću. Čak je imala manje kg na kraju nego prije trudnoće ali beba se rodila savršena.
    Imaš u ljekarnoj kupiti neki prašak za nadoknaditi sve što izgubiš povraćanjem, rehidromiks. Dežurne ljekarne rade cijelu večer i noć. Ako ste ti i muž previše loše da odete do ljekarne, javi mi se na mail dolje, otići ću ti ja po to.
    Maus meni ovo zvuči kao trudnoća.
    Pejo znam da ti nije lako ali još ima puno nade za tebe. Svaka žena koja pobaci na kraju će, kad tad roditi živo terminsko dijete, ja i sebe tješim time

Hvala ti puno. 🤗 ma muž je dobro, on je svoje odradio u cet na petak 🤦‍♀️ bas cu vidjet za taj prasak. Dobro bi mi dosao.
    I ja sam se pribojala da nije to. Zove se trudnička hiperemeza. 
    Ali s obzirom da sam i temp dobila, onda nije. Prava viroza. 
    Ajde bar znam da mora proci jednom onda 😁

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Maus
    29. Listopad 2023. 20:12

PBTAB

Maus

Nakon transfera od utrogestana mi nikad nisu narasle grudi kao sad cak sam prošli put koristila i one injekcije progesteron pa nisam imala nikakve promjene na grudima. Pošto su moje baš male male sad su mi baš vidno narasle,ne bole me možda mrvicu. Mislim da cu nastaviti koristiti ove utrogestane i kasnije hahhahahha. Da napomenem ni u uspješnim postupcima kad sam bila trudna nisam imala promjene na grudima nikakve sve do pred porod. Danas mi je 4.dan nakon transfera. Što mislite zenice jel trudnoca ili utrogestan?

Ja kazem da je trudnoca ❤️😍

Nadam se, ali kako kazu da je implatacija treći dan prebrzo mi za simptome nekako 🙂 a ja sam ovo s grudima primjetila treći dan. Implataciju sam osjetila drugi dan onako oštro pikanje da moram zastati malo tako mi je bilo u obje trudnoće oštra pikanje ,ali samo jednom, a sad se ponavljalo više puta na istom  mjestu nije valjda odustala 

• majaaa2023
    29. Listopad 2023. 20:30

Ej,samo da ti kažem da i ja imam IR i nisu mi to čekali iz klinike da se riješi,jer to može trajati ,ne znam jesi ti dobila kakvu terapiju.
    Tako da ni to nije prepreka ako ti ne bude ok nakon par mj .

Dobila sam preporuke za prehranu i Glucophage za piti. Nekako mi se cini da dr. V nije sklon pustiti me u postupak dok to ne rijesim. Uz to i vitamin d mi je jaki nizak, 50, i rekao je dok ne bude bar 120 da necu u postupak. Kad su tebi to otkrili, u kojoj kkinici, koliki ti je HOMA indeks i pazis li na prehranu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.