Luna ja sam isla u prirodni fet. Krenuli smo sa uzv 11.dc gdje je folikul bio 13mm, a endo 7mm, za 2 dana ponovno uzv gdje je folikul bio 17mm endo 8,5mm, i za 2 dana ponovno uzv gdje je folikul bio 19mm i endo 10mm, taj dan sam primila stopericu i za 7 dana je bio fet.
To mi je tako i logično, a ne da vjerujemo trakicama i da odlede blasticu i na kraju propadne transfer. Ne znam jel se ona moze ponovo zalediti?
I bas ti je lijep testic, drzim fige da ovaj put bude sve kako treba biti 🤞
Ma ja bi da sam na tvom mjestu zahtjevala folikulometrije do kad god je potrebno, kakve trakice, pa kakva je to dr, ocito ona kojoj se ne da raditi.
Ako prezivi odmrzavanje moze se ponovno zalediti.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Razumna bit ce kako mora biti 🙏🏻❤️
Vadis sutra betu jel?
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Razumna tebi su vracena 2, pa je moguce da su se oba primila i u nekom trenu je jedan prestao s razvojem i zato slabija koncentracija hcga, to mi objasnjava svjetliji testic, ali linija je svakako tu❤️
Ja sam zadnji test radila u subotu kako sam imala ono smeđarenje i rekla sam da ne zelim vise te da cu cekati utorak i betu.
Evo taj zadnji:https://ibb.co/16zFK94
Nemam nikakav osjecaj, do neki dan me nesto tu i tamo piknulo ali od jucer vise nista, takoder nastojim biti pozitivna. Obzirom na prijasnja iskustva, meni test ne znaci nista 🤷🏻♀️
Sve sto zelim sebi, zelim i tebi, a to je najurednija trudnoca ❤️
Luna ja sam isla u prirodni fet. Krenuli smo sa uzv 11.dc gdje je folikul bio 13mm, a endo 7mm, za 2 dana ponovno uzv gdje je folikul bio 17mm endo 8,5mm, i za 2 dana ponovno uzv gdje je folikul bio 19mm i endo 10mm, taj dan sam primila stopericu i za 7 dana je bio fet.
Ovaj zadnji test koji dan ciklusa si napravila ?
Ne znam koji je dc 🙈 ali je 8 dan nakon transfera blastice.
Da da na to sam mislila
Dobro jutro cure 😊 imam pitanje za one koje su isle u prirodni FET, jeste isle prije na uzv da vam vide debljinu endometrija?
Ne znam jel se sjecate, ali ja sam 9 dc isla na uzv di je dr predvidila da vjerojatno necu imat ovulaciju ovaj mjesec nakon stimulacije i da je endo tanak ali da svejedno pratim trakicama pa cemo viditi. Ja sam jucer ulovila pik sa trakicama, a i bolio me lijevi jajnik i po iscjetku poprilicno sam sigurna da imam ovulaciju i uglavnom poslala sam im slike trakica i rekli su mi da dodem na transfer u sub 4.11. Nakon toga sam ih zvala da pitam trebam li prije doci na neki uzv da potvrde ovulaciju i vide debljinu endometrija, ali rekli su mi da ne trebam da ce to sve vidit u subotu. I sad sam ja malo zbunjena jer sto ako endo bude pretanak, a oni su vec odledili blasticu? Ja pijem svaki dan sok od cikle, ali niko ne garantira da ce bit dobar jos pogotovo jer je 9dc kao bio tanak nije rekla koliki. Jel imao tko takvu situaciju?
Ako uvijeti nisu idealni za transfer nece ga vratiti, a tko zna mozda ga nece ni odmrzavati prije pregleda. Ja sam išla jednom u prirodni iako je bilo sve uredu vidio je višak tekućine u maternici,rekao je da ga nece vraćati da je to isto kao da ga bace u more. Kod mene se dešava da kad dobijem menstruaciju ta tekućina ne može izaći vani smeta carski rez pa je kao barijera na izlazu i ne može mi se lijepo maternica očistiti. Daj mi reci dali piše negdje taj dan kad si bila 9. dan ciklusa koliko mm je bio endometrij ako je bio npr 6mm taman je sigurno sada preko 8 i to ti bude taman.
Ako uvijeti nisu idealni za transfer nece ga vratiti, a tko zna mozda ga nece ni odmrzavati prije pregleda. Ja sam išla jednom u prirodni iako je bilo sve uredu vidio je višak tekućine u maternici,rekao je da ga nece vraćati da je to isto kao da ga bace u more. Kod mene se dešava da kad dobijem menstruaciju ta tekućina ne može izaći vani smeta carski rez pa je kao barijera na izlazu i ne može mi se lijepo maternica očistiti. Daj mi reci dali piše negdje taj dan kad si bila 9. dan ciklusa koliko mm je bio endometrij ako je bio npr 6mm taman je sigurno sada preko 8 i to ti bude taman.
Nije mi ni rekla niti zapisala, jos sam je ja pitala i samo je rekla da je tanak i tako je i zapisala.. i za folikul je rekla kao tu je jedan mrvicu veci i u nalazu napisala da se ne vidi vodeci folikul.. a realno mozda je sve bilo u skladu s ciklusom samo mi je ovulacija kasnije, jer najcesce pik na trakicama uhvatim 12 dc a jucer mi je bio 14 kad je trakica bila pozitivna.. a to nije bila moja dr jer je ona bila na godisnjem pa im je ocito guzva pa kao nek pratim ja sama trakicama.. mislim malo sam ljuta jer ja to sve placam, ali sad je gotovo, doci cu onda u sub na fet i nadat se da sve bude dobro, ali necu im ni dat da mi trose blasticu ako uvjeti nisu idealni..
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Vadis sutra betu jel?
Upravo sam na sv Duhu. Pokušavam se naručiti za sutra. 87 ljudi je ispred mene.
Kaže muž :samo sranje sa tim testovima za trudnoću. Prva dva di bila nesretna jer si mislila da su lažno pozitivni. Pa si sa trećim bila zadovoljna dok nisi počela smedariti. I sad četvrti grozno, a peti još gore. Pa tko je vidio raditi dijagnostiku sa testovima od kunu. To je da vidiš jesi ili nisi. Treba to zabraniti,! 😂😂😂😂
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Vadis sutra betu jel?
Kaže muž :samo sranje sa tim testovima za trudnoću. Prva dva di bila nesretna jer si mislila da su lažno pozitivni. Pa si sa trećim bila zadovoljna dok nisi počela smedariti. I sad četvrti grozno, a peti još gore. Pa tko je vidio raditi dijagnostiku sa testovima od kunu. To je da vidiš jesi ili nisi. Treba to zabraniti,! 😂😂😂😂
Ja sam jednom otisla u grižansku i nikad vise, to bilo 500 baba ispred mene 😂 a 5 min udaljen labos privatni di nema nikoga, ja ti tamo odem betu vaditi jer nemam zivaca cekati 🙈 razmažena sam i muz poludi radi toga ali sto cu 🤷🏻♀️
Da, testove treba zabraniti slazem se u potpunosti.
Drzim fige i tebi i sebi da sutra beta razvali 🤞🍀
pozdrav cure,
neko vrijeme vas citam koliko stigene, ali odlučula sam se i pridružiti temi, iako sam mislila da ću izbijeći mpo.
naša priča ide ovako nekako, trudili smo se oko godinu dana, trudnoća završila spontanim, nakon 3 mjeseca ostajem opet trudna i sada imamo dijete od skoro 3 godinine. dok smo pokušavali saznali smo da suprug ima lošiji spermiogram ali uz pomoć dodataka prehrani uspijeli smo ostavriti trudnocu.
e sad prije godinu i pol bili smo spremni za još jedno, naravno nimo očekivali da će biti iz prve ali prolazi previše vremena.
suprug ponavlja spermiogram ispada da je 44% morfološki pokretnih smermija, uvz pokazuje variokokelu ali urolog kaže da to ne bi trebala biti prepreka za trudnoću, a moji AMH je 3,5 pmol/L što je ispod referentne vrijedniosti dok su svi ostali hormoni u savršenom redu. ja imam 34 godini, a suprug 36.
Ginekolog nas je poslao na humanu i termin imam sad u petak.
Naručena sam kod dr.Luetić na sv.Duh.
Ako mi može neka od vas napisati što da očekujem u petak, uputiti me kako to sve funkcionira. doslovno se osjećam kao da sam pala s Marsa, izgubljeno, ne znam uopće što bi ju i pitala u petak.
Pbtab, Razumna držim fige za sutrasnje bete 🤞🍀 neka razvale 🤗🍀
Ja sam danas sluzbeno vadila prvu betu u KBCu, ali s obzirom da su one tri bile u drugom labu, ne znam šta trebam očekivati od ove kad dodje 🙈 kako god, javiti ce mi termin za uzv kad dobiju nalaz 🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Vadis sutra betu jel?
Ja sam jednom otisla u grižansku i nikad vise, to bilo 500 baba ispred mene 😂 a 5 min udaljen labos privatni di nema nikoga, ja ti tamo odem betu vaditi jer nemam zivaca cekati 🙈 razmažena sam i muz poludi radi toga ali sto cu 🤷🏻♀️
Da, testove treba zabraniti slazem se u potpunosti.
Drzim fige i tebi i sebi da sutra beta razvali 🤞🍀
Draga i treba se i po maziti i razmaziti. Ako mi nećemo biti nježne prema sebi, tko će? Život? Moš mislit. Ja apsolutno podržavam svaku razmaženost u našim godinama. I mislim da će naše Bete biti super 💙🙏💙🙏
Ja sam čekala 40min da se upišem i na kraju mi je rekla gospođa na šalteru, kad sam došla na red, jel, da me može upisati tek za sljedeći pon ali da mogu doći sutra i kao trudnica sa internom uputnicom stisnuti onaj gumb za prioritet 🙈.
Korni tvoja beta će biti apsolutno super kao i ove do sad. Bete rekorderke 🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔