Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    19. Kolovoz 2022. 14:09

Slavice nema potrebe da pišete na drugoj temi ovdje ste od početak i ovdje vam je i mjesto,pusa velika od mene ❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Divna 🎀
    19. Kolovoz 2022. 14:14

Pozdrav svim curama, suborkinjama ❤️❤️❤️
     Kome se ne svidja, prekocis post i ides dalje. 
    Na ovom forumu nema moderatora ali idalje smatram da je ova tema najkvalitetnija sa puno dobrih i korisnih informacija. 
    I kad nisam pisala, pratila sam i strepila zajedno s curama dok su prolazile krvarenja, hematome, missede, a na kraju se radovala kad dobiju svoj smotuljak srece. 
    Cekamo 9 mjesec da pratimo  sve vas koje ste na ovom mukotrpnom putu ali koji ce biti uspjesan. 🤞🤞❤️❤️ 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    19. Kolovoz 2022. 14:18

⭐ Miss_Ivy ⭐

Ajme kakve mučne rasprave 🙈 neću se uopće spuštati na tu razinu da komentiram…
    Pošto neke i zanima, reći ću samo da se kod mene ništa ne događa. Puse svima kojima je stalo 😘

Seks, pranje prozora, caj od lista maline i dosta datulja, ako nista ne pomaze onda ne znam stvarno 😁   koliko se sjecam, bio je kasniji transfer, mozda zbog toga Borna ceka pravi trenutak ☺️😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

⭐ Miss_Ivy ⭐
    19. Kolovoz 2022. 14:21

Slavica83

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pošto neke i zanima, reći ću samo da se kod mene ništa ne događa. Puse svima kojima je stalo

😘❤️ Jel pišeš možda na kojoj drugoj temi? Mene isto zanima kakva sve iskustva imaju cure s prenošenjem… Mislim, vjerojatno nema smisla razbijati s tim glavu, jer će ionako biti kako mora biti, ali teško je u ovoj fazi ne misliti o tome…

Ne pišem nigdje, jer nisam nigdje osjećala pripadnost kao ovdje (na stranu ovi padobranci koji dođu pisati samo kad njima nešto treba). Kad te krenu zezati s ctgima svaki dan, sigurno ćeš kao i ja se pomiriti sa induciranjem, čak ga i priželjkivati. Javi mi se ako želiš na mail - liverpool_girl@hotmail.com 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    19. Kolovoz 2022. 14:25

Divna 🎀  🔜🐣

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pošto neke i zanima, reći ću samo da se kod mene ništa ne događa. Puse svima kojima je stalo 😘

Seks, pranje prozora, caj od lista maline i dosta datulja, ako nista ne pomaze onda ne znam stvarno 😁 koliko se sjecam, bio je kasniji transfer, mozda zbog toga Borna ceka pravi trenutak ☺️😘

Dobro se sjećaš, i datum je prilagođen transferu. Jednostavno se mališa ušuškao kod mene 🥰 Papam svašta - datulje, čaj, ananas, šećem... Bude kad on bude spreman i ok sam s tim! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Panda.
    19. Kolovoz 2022. 14:27

Stela ma najbolje tako. Ne možemo biti sve iste i imati jednaka razmišljanja, a opet imamo pravo reći što mislimo. Slažemo se da se ne slažemo. 😂 A ja sam evo sve u nekom trku i poslu. Bolje i tako jer vrijeme barem prolazi. 🤭 Jesi mi se ti oporavila od svega?

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Stela_M
    19. Kolovoz 2022. 14:34

Panda.

Stela ma najbolje tako. Ne možemo biti sve iste i imati jednaka razmišljanja, a opet imamo pravo reći što mislimo. Slažemo se da se ne slažemo. 😂 A ja sam evo sve u nekom trku i poslu. Bolje i tako jer vrijeme barem prolazi. 🤭 Jesi mi se ti oporavila od svega?

Jesam sunce samo je menga došla 5 dan nakon aspiracije i mislim da je već pred kraj (jako oskudna) a bolovi uh 🙄ali evo i to je iza nas sad strpljivo čekam po prvi put u životu odem po svog 🐧🙈  čekamo jesen u duetu 😁🥰🥳🥳😊🤞🤭🤗❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

💜Medenko
    19. Kolovoz 2022. 14:37

Mislim da je ovaj forum kao i život🤷🏽‍♀️...malo divan,malo nepravedan.pun veselja,boli..svi smo različiti ali mislim da svako iskustvo i savjet ne može škoditi od bilo koga tko osjeća da pripada tu🙄i ima svoje razloge za to...život nažalost ne funkcionira po pravilima,zaslugama nikad neznamo šta nas čeka bilo lijepo ili ružno,šta čuči iza ugla..tako da...ako se netko osjeća ovdje ugodno samo naprijed,ako ne..svatko ima svoje mjesto pod suncem i svoje pravo na ono što ga čini sretnim dokle god ne radi štetu drugima...to je barem moje mišljenje..svim curama u svim fazama..dobrim ili lošim big hug šaljem✨🤗

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

J_Lo
    19. Kolovoz 2022. 14:56

Imam nadam se da ti je tlak stvarno od stresa. Meni kad dođem na pregled, tlak bude još manji nego doma. 😂 Bude mi veliko olakšanje  čim nogom kočim u ordinaciju. 
    Miss_Ivy, Slavice vaše se bebe drže svojih mama.  🥰 Moja je prija sad prenijela više od tjedan dana, samo joj vade plodnu vodu svaka dva dana. Sutra joj je "drugi" termin. Mislim da je to skorz normalno.
    Divna čestitam i tebi na urednom uzv-u.
    Nema smisla očito komentirati. Čak sam se pokušala prebacit na temu zimske bebe, ali nije mi baš išlo. Sve me vuklo ovoj temi. I naprotiv, ne mislim da je zbrka. Prvih nekoliko stranica koje su se cure davno prije potrudile složiti, sadrže većinu informacija,koje su mi na početku samog razmišljanja o postupki neizmjerno pomogle.. A da ne govorim o brzim odgovorima na sve nedoumice oko nalaza, vrijednosti nalaza i svemu ostalome..
    I ružice ti si prije nekoliko tjedana isto pisala, pa si prestala, kada sam ti pokušala objasniti da inverzija fsh i lh znači da nemaš ovulacije, ladno si mi rekla da neka se ja ne brinem za tvoj fsh i lh i neka uživam u trudnoći. Tako da, ne znam koji je smisao pisanja i traženja informacija, usporedbi nalaza, i ne sređivanja potpisa... Svak ti je ovdje odgovorio i pokušao pomoći. A sad ispada da nije, što stvarno nije istina. Samo su te cure zamolile da središ potpis.
     . Ali, nije se taj rodio, koji je svakom ugodio. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• ružica
    19. Kolovoz 2022. 14:58

J Lo? Ja sam to rekla? Molim te provjeri ponovno tko tonje to rekao jer to nije moj nacin komunikacije nikada bio. Zamijenila si me s nekim.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.