Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    19. Kolovoz 2022. 23:14

Leli91

Evo niti meni nije jasno zašto prigovarate Ružici jer postavlja pitanja na forumu koji bi za takva ili slična pitanja i trebao služiti.
    Nažalost niti ovaj forum nije što je nekad bio. Pratim forum od vol 2 ili 3 i tada mi je baš odgovaralo čitati i javljati se.
    Ovaj forum se sada više pretvorio u trudnički forum jer je svaki drugi post od trudnica o trudnoći.
    Naravno da je svima drago da je većini borilica uspio njihov mpo put i da to daje nadu nama svima koje još nismo uspjele da to čeka i nas.
    Ali mislim da bi trebala biti zasebna tema, a mislim da i postoji mpo trudnice gdje bi sve mpo suborkinje mogle nastaviti komentirati tijekom trudnoće. Jer se ovako gubi smisao ove teme.
    Znam još neke osobe koje su se s ovog foruma povukle upravo zbog toga ali nitko ne želi komentirati jer ne žele naići na osudu zbog ovakvog komentara.
    Danas kad dođeš na ovu temu ne znaš da li je tema za trudnice ili za mpo borilice… Šteta….

Meni nije jasno ako si otisla jer ti nije pasalo zasto si se sad vratila ovdje ? Da komemtiras i brojis trudnice ?Svaka od nas je prosla svoj put i nekom je ovdje draga i ima potrebu i dalje se javljat..Sad ces se uhvatit za mene jer si ocito takva...da ja sam prirodno ostala trudna dva puta ALIIIII izmedu prvog i drugog dijeteta je 9 god razlike stekalo je korostila sam lijekove prosla aspiracije et i fetove tako da nemas pravo doc ovdje (bar nebi trebala imat) i iznosit takva misljenja jer ces postic kontraefekt s tim.Mi smo se sve u vecini pratile iz feta u fet pa u krug i drago je svakoj koja cuje da je neka od nas uspjela.A tebi preporucam da odes opet s teme jer ovdje za tebe nema korisnih info.Da se sad te trudnice nebi zbog tebe i takvih prestala javljat.Ja dodem svako toliko da vidim koja je lavica jos uspjela u svojoj borbi.Ja sam ti jedna od onih koja itvoreno i bez rukavica kaze sta ima i ne dira me dal ces se uvrijedit jer ocito ni ti ne gledas dal ce se ijedna uvrijedit tvojim nacino i pristupom.Lp
     mama lavica i borilica ❤️

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• ribic
    19. Kolovoz 2022. 23:44

Rainbow U tim tjednima su ti dvije curke imale krvarenje zbog rasta posteljice i sl. Tako da vjerujem da je to tebi isto. I prestalo im brzo ….

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Rainbow_Hope 🌈
    20. Kolovoz 2022. 00:03

roxy, stela, j_lo, ribic sve se odmah smirilo, bilo je baš kao da je neka žilica pukla, ali znala sam da se neću moći opustiti ako ne odem provjeriti 🙈 sad sam mirna kad znam da je sve okej 🥰

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Leptirica 90🦋
    20. Kolovoz 2022. 06:35

Darliv s njom je sve ok već mi se muž razbolio kad je ona imala 3 mj imao zloćudni tumor limfoma vamo nju jedva dobili  ali sve je ok hvala dragom Bogu 🙏😘dokle siti stigla sata ima kod tebe pozz 🥰

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    20. Kolovoz 2022. 06:37

Darliv hvala za čestitku

Azospermia

Kacusha
    20. Kolovoz 2022. 06:37

Afrodita06

Stela_M

Afrodita ti još sitno brojiš, kada će ta vještica više 🙈 je si li nestrpljiva 😁❤️
    Stela došla vještica. Popila sam danas drugu tablete Yasmina. Pogledala filmiće o davanju Decapeptyl i Gonal F, samo me štrecnilo ali dobro mogu ja to. To je doduše još daleko. Sa 07.09. počinjem s pikanjem pa sam ostavila pitanja za onda jer ću pola zaboraviti.
    Jedino sam danas dobila nalaz štitnjače, 2.6, pa me i to malo štrecnilo ali nema sad zezanja i trtarenja. Nadam se da to mogu malo regulirati prehranom. Počela sam čitanje knjige pa ćemo vidjeti.

Gonal je super jer je u penu i ne boli, ima malu iglicu. Uhvatis podrucje oko pupka (jos ako imas malo salenceta 👍)  i rokaj. 😁 Nakon prve postajes profi, sretno 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    20. Kolovoz 2022. 06:42

Leptirica 90🦋

Darliv s njom je sve ok već mi se muž razbolio kad je ona imala 3 mj imao zloćudni tumor limfoma vamo nju jedva dobili ali sve je ok hvala dragom Bogu 🙏😘dokle siti stigla sata ima kod tebe pozz 🥰

Uf bas mi je zao 💔 Stres za stresom. Bitno da ste sad ok, uzivajte u maloj srecici 🍀

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    20. Kolovoz 2022. 06:46

DOMLeon🤰🏽⏳️❤

Leli91

Evo niti meni nije jasno zašto prigovarate Ružici jer postavlja pitanja na forumu koji bi za takva ili slična pitanja i trebao služiti.
    Nažalost niti ovaj forum nije što je nekad bio. Pratim forum od vol 2 ili 3 i tada mi je baš odgovaralo čitati i javljati se.
    Ovaj forum se sada više pretvorio u trudnički forum jer je svaki drugi post od trudnica o trudnoći.
    Naravno da je svima drago da je većini borilica uspio njihov mpo put i da to daje nadu nama svima koje još nismo uspjele da to čeka i nas.
    Ali mislim da bi trebala biti zasebna tema, a mislim da i postoji mpo trudnice gdje bi sve mpo suborkinje mogle nastaviti komentirati tijekom trudnoće. Jer se ovako gubi smisao ove teme.
    Znam još neke osobe koje su se s ovog foruma povukle upravo zbog toga ali nitko ne želi komentirati jer ne žele naići na osudu zbog ovakvog komentara.
    Danas kad dođeš na ovu temu ne znaš da li je tema za trudnice ili za mpo borilice… Šteta….

Meni nije jasno ako si otisla jer ti nije pasalo zasto si se sad vratila ovdje ? Da komemtiras i brojis trudnice ?Svaka od nas je prosla svoj put i nekom je ovdje draga i ima potrebu i dalje se javljat..Sad ces se uhvatit za mene jer si ocito takva…da ja sam prirodno ostala trudna dva puta ALIIIII izmedu prvog i drugog dijeteta je 9 god razlike stekalo je korostila sam lijekove prosla aspiracije et i fetove tako da nemas pravo doc ovdje (bar nebi trebala imat) i iznosit takva misljenja jer ces postic kontraefekt s tim.Mi smo se sve u vecini pratile iz feta u fet pa u krug i drago je svakoj koja cuje da je neka od nas uspjela.A tebi preporucam da odes opet s teme jer ovdje za tebe nema korisnih info.Da se sad te trudnice nebi zbog tebe i takvih prestala javljat.Ja dodem svako toliko da vidim koja je lavica jos uspjela u svojoj borbi.Ja sam ti jedna od onih koja itvoreno i bez rukavica kaze sta ima i ne dira me dal ces se uvrijedit jer ocito ni ti ne gledas dal ce se ijedna uvrijedit tvojim nacino i pristupom.Lp
    mama lavica i borilica ❤️

Gle tako i ja mogu reci, imala sam 7 transfera i nije isto onoj koja uspije iz prve i koja se napati i mozda nikada ne dođe do trudnoce, kamoli djeteta. 💔 Mislim da je sad stvarno vrijeme da se prijeđe preko ove teme. Nema potrebe za grubim rijecima, jer uz sve sto prolazimo nije nam potrebna grubost na ovom forumu. 🌈

👨‍🦰 Oligo-normo

Kacusha
    20. Kolovoz 2022. 06:50

Dugice bitno da je curka ok, nazalost svi smo istraumatizirani jer tesko dođemo do trudnoce i onda jos manje komplikacije dovode do ludila. Cuvaj bebicu 🌈❤️💕
    Stelic jel ti onda s iducom mengom ides u FET?  🍀🌺

👨‍🦰 Oligo-normo

Sunny_🐣
    20. Kolovoz 2022. 08:24

Leptirica90 i ja te se sjecam 😊 ajme curica vec ima godinu 🥰 drzite se i muzu brz oporavak zelim 😘
    Leli91 mogu djelomicno shvatiti tvoje razmisljanje. Ja sam na forumu od vol. 4 i uvijek je bilo trudnica i mama, sto se meni osobno svida na ovom forumu. Znam, jer su mi upravo mame i trudnice koje su imale istu dijagnozu kao mi bile najveca utjeha i nada. Ali mogu shvatiti da netko tako ne misli i da zeli grupu samo za sebe odnosno fazu kroz koju on prolazi. Pa zasto na primjer ti ne bi otvorila grupu na forumu samo za MPO postupke. U njoj se mogu okupljati samo cure koje prolaze postupak. Takoder, kod otvaranje nove teme potpomognuta oplodnja 9. mi mozemo navesti naziv te nove grupe na forumu i uputiti cure tamo ako ce se bolje osjecati samo sa curama koje su u postupku. Ako se odlucis na otvaranje nove teme samo nam tu napisi kako se zove.
    Cure jos malo pa 9.mjes i more postupaka i FETova 😍😍😍 babyboom 🥳🥳🥳

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.