StelaMma nadam se da je dobro 💛Nakon svih trauma,pomalo postajem svjesna da cu uskoro postati mama…iskreno bilo je vremena kad sam mislila da se to nikad nece ostvariti,zato se i lako pronađem u izjavama ovih cura…svaki vas osjecaj,svaku tugu ,suzu,ljubimoru-sve znam. Zato je meni ovaj forum bitan i zauvijek cu ostati dio njega,jer sve sto znam sam tu naucila i tko zna kako bi se stvari odvijale d anije bilo vas..
🥰🥰🥰❤️❤️❤️
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Dobar dan žene moje ja sam u šoku 🙈 imamo 8 blastica mojoj sreći nema kraja ❤️❤️❤️❤️
Bravoooo💪💪🥰🥰
Hvala ti puno ❤️❤️❤️❤️ želim i tebi puno sreće i da razgovor u klinici dobro prođe, je si možda razmišljala da okušaš sreću kod nas što se tiče mpo voda?
Ovdje planiram jos na 5.IVF,ako bude razgovor dobro prosao. Inace sam zadovoljna njihovim radom i trudom. Zbilja su odradili sve sto se dalo s njihove strane. Dvije trudnoce smo postigli ali spontanima nismo nasli uzrok. A otprilike za dvije godine svakako planiram vecinu vremena provodit u Hr zbog roditelja,pa nije ni to losa opcija,vidjet cemo🤔
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Stela prekrasno, koliko malih pingvinića. Čestitam ti ženo!! ❤️ Ja sam dobro, super zapravo.
Iman drago mi je da si dobro. Sva ta probadanja i čudni bolovi su normalni, ako nisu baš neizdržljivi.
I meni je tako prije svakog ultrazvuka. Jutros sam se u 4 probudila, trajekt mi je bio tek u 8,pregled u 10. Spavala sam na nogama ostatak dana ☺️ mislim da svi imamo te strahove i da je to normalno. 😘
I žao mi je cure, žao mi je neopisivo što još niste došle do svojih beba. Svi ovdje poznajemo tu bol. I ja sam došla ovdje kada sam trebala podršku i pomoć. I vjerujem da je bolno slušati izvještaje s ultrazvuka.. Ali isto tako mislim da sve mi i dalje ovdje pripadamo. I također da moja i svaka priča i dijagnoza može ovdje nekome biti od pomoći. Puno sreće svima. 😘
Hvala ti 🤗😊 drago mi je da ste ti i Korina dobro i da curka lijepo raste 🤭 slažem se sa svime što si napisala i meni je drago što je forum mix svega😁 ali uvijek tu da si pomognemo ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja sam u ovome toliko otvrdnula prema sebi da vam to ne mogu opisati. Pogledam u ogledalo i kažem si "nije ti ništa" . "nemoj cmizdriti samo gubiš vrijeme" a ganuti me može svašta. Od peseka, maci, prijateljstva.. Pa onda ide red plača pa red smijeha, pa pomislim da sam popizdila…
A i ljuti me svašta. Pizdim jer je kolegica trudna sa drugim djetetom a ni prvom ne može priuštiti tjedan dana mora pa se trpa kolegama u vikse. Pizdim jer je sad na "komplikacijama" a dijete vodi u vrtic a kad je radila svi smo je pokrivali jer mali tad nije htio u vrtic….
Btw moja prijateljica je posvojila romkinju u roku godinu dana. Istina je da nitko ne želi tome. A meni je svejedno samo bi voljela barem jednu bebu. I druga rasa mi je poželjna. Ma meni je super što se u americi mogu posvojiti embriji, da bar mogu i kod nas. Nije mi bitno da svoje gene prenesem u budućnost koliko bi voljela nekome pomoći, podići ga na noge i dati mu bezuvjetnu ljubav…
Inspiracija si ❤️ Jednog dana će neka djeca biti presretna s mamom poput tebe❤️
Hvala od 💚. I ti ćeš biti super mama, kao i većina žena na ovom forumu jer prolazimo pakao i detaljnu pripremu.
Svakim postupkom se i psihički pripremamo i promišljamo a time dobivamo mudrost a mudrost je po meni uz ljubav najvažniji aspekt roditeljstva.
Naša djeca će biti voljena i sretna. I koliko god da je teško 99% nas će roditi zdravo barem jedno dijete. Tako da se trebamo zapravo radovati 🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Dobar dan žene moje ja sam u šoku 🙈 imamo 8 blastica mojoj sreći nema kraja ❤️❤️❤️❤️
Bravoooo💪💪🥰🥰
Hvala ti puno ❤️❤️❤️❤️ želim i tebi puno sreće i da razgovor u klinici dobro prođe, je si možda razmišljala da okušaš sreću kod nas što se tiče mpo voda?
Ovdje planiram jos na 5.IVF,ako bude razgovor dobro prosao. Inace sam zadovoljna njihovim radom i trudom. Zbilja su odradili sve sto se dalo s njihove strane. Dvije trudnoce smo postigli ali spontanima nismo nasli uzrok. A otprilike za dvije godine svakako planiram vecinu vremena provodit u Hr zbog roditelja,pa nije ni to losa opcija,vidjet cemo🤔
Baš mi je žao što si to morala proći i nadam se da će liječnici pronaći uzrok ali nije loša opcija Hr jer mislim da kod nas.i dalje ima velikih stručnjaka a tko zna možda ti samo treba novi i svježiji pristup, držim 🤞❤️❤️😊🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
StelaM 🥹🤍🤍🤍
Uskoro ces sve to osjetiti, ako bog da kao i ove cure ovdje.. ono sto jako zelis ce se kad tad ostvariti✨🥰 ide sve svojim tokom i svaka dolazi na red,neka prije,neka poslije.. zelim vam svima srecu i da cim prije dodje taj trenutak💛
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
J_Lo, Divna super da curke napreduju, šaljem vam puse 😘😘😘
La3arica ja ti mogu poslati knjigu, samo ostavi mejl
Cure s niskim AMH, ja sam uzimala ovaj Q10 https://www.lifeextensioneurope.com/super-ubiquinol-coq10-with-enhanced-mitochondrial-support-100-mg-60-softgels
EU shipping, nema carine, dođe za par dana i vikendom često imaju besplatnu dostavu
Potpuno se slažem s mojom dragom Aries, i muž i ja smo cijelo vrijeme išli svaki svojem psihologu i to nam je stvarno puno značilo i preporučujem svakome bez straha, srama, tabua. Kad nas boli zub, idemo zubaru, kad nas boli duša, idemo psihologu...
Sve mi koje smo srećom ostvarile trudnoću prošle smo sve te faze i zato vas možemo razumjeti bolje nego itko drugi. I oko mene su svi bili trudni, nebrojeno puta smo kumovi, prolazili smo trudnoću u najužem krugu obitelji bez razumijevanja za to kroz što mi prolazimo i mislim da je svaka trudnica ovdje najveći navijač i podrška svakoj lavici koja se još bori i da su ipak pune raznih iskustava kojima mogu pomoći borilicama ❤️❤️❤️ I znam da je teško gledati kako nekom uspije isprve dok se ti mučiš, ali meni je lista trudnica uvijek bila poticaj i nada da većina ipak uspije 🥰
Razumna, Kachusa ❤️❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Stela kakve divne vijesti, kakav odlican rezultat nakon tolko čekanja😍❤️! Jako, jako sam sretna zbog vas, baš si mi uljepšala dan🥰!
Divna, J_b, Aries , Rainbow puse vašim curkama i Avocado tvojem princu 😘😘😘!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
J_Lo, Divna super da curke napreduju, šaljem vam puse 😘😘😘
La3arica ja ti mogu poslati knjigu, samo ostavi mejl
Cure s niskim AMH, ja sam uzimala ovaj Q10https://www.lifeextensioneurope.com/super-ubiquinol-coq10-with-enhanced-mitochondrial-support-100-mg-60-softgels
EU shipping, nema carine, dođe za par dana i vikendom često imaju besplatnu dostavu
Potpuno se slažem s mojom dragom Aries, i muž i ja smo cijelo vrijeme išli svaki svojem psihologu i to nam je stvarno puno značilo i preporučujem svakome bez straha, srama, tabua. Kad nas boli zub, idemo zubaru, kad nas boli duša, idemo psihologu…
Sve mi koje smo srećom ostvarile trudnoću prošle smo sve te faze i zato vas možemo razumjeti bolje nego itko drugi. I oko mene su svi bili trudni, nebrojeno puta smo kumovi, prolazili smo trudnoću u najužem krugu obitelji bez razumijevanja za to kroz što mi prolazimo i mislim da je svaka trudnica ovdje najveći navijač i podrška svakoj lavici koja se još bori i da su ipak pune raznih iskustava kojima mogu pomoći borilicama ❤️❤️❤️ I znam da je teško gledati kako nekom uspije isprve dok se ti mučiš, ali meni je lista trudnica uvijek bila poticaj i nada da većina ipak uspije 🥰
Razumna, Kachusa ❤️❤️
pliz moze i meni knjiga na mail: vela.design1@gmail.com
Hvala ti ❤️
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Da nije bilo trudnica ovdje ne bih znala da su krvarenja na pocetku (i hematomi) cesti, a da ipak sve ok prode. Iako na kraju na svu srecu nisam imala. Ne bih znala sto je blighted ovum kad sam dobila tu dijagnozu. Ne bih znala ispratit biokemijsku. Ne bih znala za dr. hafnera za anomaly. Ne bih znala da briga ne prestaje s 12tt. Ne bih znala da je Panorama s manje lazno pozitivnih rez i najbolja za blizance.
Tak da upijajte te info tu jer vjerujte - doci ce te do trudnoce i trebat ce vam ❤️
Meni su osobno mpo trudnice davale nadu ali razumijem ako netko drugacije osjeca.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji