Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    18. Kolovoz 2022. 17:06

Leli91

Taman su mi neke frendice ostale trudne pa dođem ovdje na forum da skrenem misli, pa vidim da svi pišu kako su bili na ultrazvuku, kako je trudnoća ovakva ili onakva, pa vidim da mi ni tu nije mjesto..
    U takvom sam trenutno raspoloženju, nemojte me krivo shvatiti.

Draga znam kako ti je. I oko mene svi trudni ili rodili. 
    Ja sam jučer sa muze odlučila da definitivno idemo i na posvajanje i udomljavanje....  Iskreno, strah me toga ali nemamo što više čekati....

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anči 💕
    18. Kolovoz 2022. 17:07

samanta198876

Anči 💕

Stela bravo bravo 😍😍 bit će bebica 🤭❤️
    Leli znam kako ti je…doći će bebica ❤️
    Samanta ni ja ne vidim ništa..čak sam i provukla kroz filtere i nema ništa…jesi ti u postupku ili?

Pa evo kak se nevidihttps://ibb.co/YDmnLbF

Koji ti je dan ciklusa? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha
    18. Kolovoz 2022. 17:08

Razumna

Leli91

Taman su mi neke frendice ostale trudne pa dođem ovdje na forum da skrenem misli, pa vidim da svi pišu kako su bili na ultrazvuku, kako je trudnoća ovakva ili onakva, pa vidim da mi ni tu nije mjesto..

Ja sam jučer sa muze odlučila da definitivno idemo i na posvajanje i udomljavanje…. Iskreno, strah me toga ali nemamo što više čekati….

Sretno draga, mislim da je kao i u postupcima najgore cekanje 😂 ali valjda nas put uci strpljenju. 💕 Vjerujem da udomljavanje ide brze 🍀 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    18. Kolovoz 2022. 17:09

Razumna

Leli91

Ja sam jučer sa muze odlučila da definitivno idemo i na posvajanje i udomljavanje…. Iskreno, strah me toga ali nemamo što više čekati….

Nas su zvali na razgovor nakon tjedan dana od ulaska u registar, sto je bilo bas brzo, jer ljudi ne zele Rome. 😔 A kad ti je fet?  Ja bas vjerujem u tvoje dvije pahuljice 💖

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Roxy ✨
    18. Kolovoz 2022. 17:15

samanta198876

🌸Roxy 🌸

Medic29inace zdravstveno u Njemačkoj preuzima troskove za 3 stimulirana postupka. I ne preuzima fetove. U iznimnim slučajevima daju i 4 stimulirani. Sigurno si dobila pismo (Genehmigung) od svoje Krankenkasse di ti to sve pise. Ne znam da li se to razlikuje od pokrajine do pokrajine, svakako se raspitaj.
    Samantha ja na test nažalost ne vidim nista.

A sto je onda ovo pojavilo se u roku dvije min

https://ibb.co/YDmnLbF

Ja ti kazem da ja ne vidim. A ti ako vidis super, zelim ti srecu i neka tamni 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Leli91
    18. Kolovoz 2022. 17:26

Razumna, 💖
    Znam da znaš da nije lako, puno si prošla i divim ti se na snazi. Nadam se da će ti smrzlići koje imaš donijeti toliko željenu trudnoću i bebice. A i posvojenje svakako možete pokrenuti.
    I mi planiramo. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

anii208
    18. Kolovoz 2022. 17:28

Leli91

Normalno je to sto osjecas. Ja nemam nikoga od frendica koje imaju ovaj problem i jednostavno nemam s kim razgovarati o tome. Sve frendice ili su trenutno trudne ili su rodile vec. Koliko se god trude, ne mogu razumijet kako se osjecam i da razmisljam o tome 24 sata dnevno i brinem se hocu li uspjeti. Jedna jako bliska frendica prije godinu dana je ostala trudna i abortirala jer joj tad nije bilo zgodno , ali evo sad joj je zgodno i ostala trudna doslovno taj dan kad je rekla da sad hoce. Nisam ljubomorna ali boli me jako i borim se sama sa sobom svaki dan, svaku večer pogotovo kad idem spavat potekne bar suza-dvije.
    Znam da ti nije neka utjeha, ali nisi sama❤️

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Leli91
    18. Kolovoz 2022. 17:31

Kacusha, Anci, Stela, hvala curke na podršci.
    Znam da me vi razumijete i to mi stvarno pomaže. 

Kacusha u kojoj ste vi fazi što se posvajanja tiče? 

lelicaa91@gmail.com

Leli91
    18. Kolovoz 2022. 17:35

anii208

Leli91

Normalno je to sto osjecas. Ja nemam nikoga od frendica koje imaju ovaj problem i jednostavno nemam s kim razgovarati o tome. Sve frendice ili su trenutno trudne ili su rodile vec. Koliko se god trude, ne mogu razumijet kako se osjecam i da razmisljam o tome 24 sata dnevno i brinem se hocu li uspjeti. Jedna jako bliska frendica prije godinu dana je ostala trudna i abortirala jer joj tad nije bilo zgodno , ali evo sad joj je zgodno i ostala trudna doslovno taj dan kad je rekla da sad hoce. Nisam ljubomorna ali boli me jako i borim se sama sa sobom svaki dan, svaku večer pogotovo kad idem spavat potekne bar suza-dvije.
    Znam da ti nije neka utjeha, ali nisi sama❤️

Hvala ti na ovome. Zaista moram priznati da se osjećam jako samo u svemu ovome. Nemam nikoga tko prolazi prolazi kroz nešto slično, oni koji ne prolaze kroz to jednostavno ne mogu razumijeti koliko god se trudili i ne krivim ih.
    S mm ne mogu dijeliti svoju tugu jer ga ne želim povrijediti, ne želim pokazati koliko mi je teško jer onda se on osjeća da je on kriv za to, pa je on tužan, pa sam ja još tužnija i tako se vratimo u krug.
    At this point vjerojatno mi je potreban psiholog, ali još se nisam odvažila potražiti ga. 

lelicaa91@gmail.com

Razumna
    18. Kolovoz 2022. 17:56

Ja sam u ovome toliko otvrdnula prema sebi da vam to ne mogu opisati. Pogledam u ogledalo i kažem si "nije ti ništa" . "nemoj cmizdriti samo gubiš vrijeme"  a ganuti me može svašta. Od peseka, maci, prijateljstva.. Pa onda ide red plača pa red smijeha, pa pomislim da sam popizdila...
    A i ljuti me svašta. Pizdim jer je kolegica trudna sa drugim djetetom a ni prvom ne može priuštiti tjedan dana mora pa se trpa kolegama u vikse. Pizdim jer je sad na "komplikacijama" a dijete vodi u vrtic a kad je radila svi smo je pokrivali jer mali tad nije htio u vrtic.... 
    Btw moja prijateljica je posvojila romkinju u roku godinu dana. Istina je da nitko ne želi tome. A meni je svejedno samo bi voljela barem jednu bebu. I druga rasa mi je poželjna. Ma meni je super što se u americi mogu posvojiti embriji, da bar mogu i kod nas. Nije mi bitno da svoje gene prenesem u budućnost koliko bi voljela nekome pomoći, podići ga na noge i dati mu bezuvjetnu ljubav... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.