Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    18. Kolovoz 2022. 12:53

Draga Ružice ovo što pišem nije zlonamjerno nego stvarno prijateljski savjet, prvo još nisi sredila potpis koji je nama bitan jer za svako tvoje pitanje ti nitko od nas ne može dati odg na pamet, zato taj i potpis postoji, drugo toliko je informacija na prvim stranicama koje su ove hrabre žene i lavice skupljale godinama pročitaj ih jer očito niti, treće nitko od nas nije primarijus niti doktor medicine (ispričavam se ako netko je) da zna sve odg, sve što su ove žene ovdje naučile ili saznale saznale su to putem svog liječnika ili interneta odn informirale su se i prenijele to ovdje, pa 21. stoljeće je sve je javno dostupno na internetu od hrpe znanstvenih radova da hrpe foruma, s druge strane sve ono što tebi nije jasno zapiši si na papir ili u mob i pitaj svog mpo doktora sve smo mi ovdje individue za sebe i ne znači ako nešto na mene utječe ili mi pomaže da će i kod tebe ili nekoga drugoga imati isti učinak.. mpo priča je trnovit put pun uspona i padova nekome uspije iz prve a netko se bori godinama ali na taj dio moraš sama sebe prirediti u glavi...ja ti želim od srca da uspiješ kao i svakoj ženi koja se bori da jednoga dana uzme svoje klupko sreće u ruke... ako imaš vremena za čitati post i odg na njega onda imaš i vremna za srediti potpis pa nije to znanstvena fantastika. Oprosti ako ti ovo sve zvuči grubo to mi nije namjera samo sam iskrena, sretno ❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    18. Kolovoz 2022. 12:55

Divna mamsita drago mi je da je sve ok 🤗🥰❤️❤️❤️
    Iman sad je vrijeme za uživanje 🙈🥳🥳❤️❤️❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• ružica
    18. Kolovoz 2022. 13:20

Stela,

Ja ti nisam osoba koja se na bilo što ljuti..
    A što se tiče savjeta pa upravo i razmjenjujemo ovdje iskustva mi cure, a za savjete liječnika -  zato je tu liječnik.
    Ono što se u praksi često dogodi jest da liječnici jednostavno neke stvari ili ne znaju preporučiti ili smetnu radi velikog broja pacijenata.
    Ani, ja pijem California gold qoenzim 200 mg 2 puta dnevno.
    Na i herbu naručila, odličan i brzo stigne.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Rainbow_Hope 🌈
    18. Kolovoz 2022. 13:31

Stelaaaaa 8 komada!!!!! Predivno, tako mi je drago zbog tebe! Evo, ja stvarno mislim da je puno i do uvjeta u labu, nama su isto skoro sve preostale nakon ET-a dolazile do blastica. Čestitam ti od srca, isplatilo se čekanje ❤️❤️❤️ 🔝🔝🔝🔝

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Stela_M
    18. Kolovoz 2022. 13:33

Rainbow_Hope 🌈

Stelaaaaa 8 komada!!!!! Predivno, tako mi je drago zbog tebe! Evo, ja stvarno mislim da je puno i do uvjeta u labu, nama su isto skoro sve preostale nakon ET-a dolazile do blastica. Čestitam ti od srca, isplatilo se čekanje ❤️❤️❤️ 🔝🔝🔝🔝

Hvala ti Rein i ja mislim da je jako puno do laba i napokon da imam zalihe 🐧🙈 kako si ti? Kako je na odmoru? ❤️❤️❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• ribic
    18. Kolovoz 2022. 14:12

Ruzice Slazem se sa stelom. Malo se ponavljas s pitanjima. I npr amh mjerna jedinica. Stavis u google i on izbaci konverter pa ces vidjet koliko je u tvojim jedinicama (jer mi ne znamo kojim jer nemas u potpisu). Progesteron su ti cure napisale da vadis u postupku prije stoperice (a ne sada). A odg zasto tebe nitko nije slao da nesto vadis (npr. dhea) nije pitanje za nas nego za tvog doktora. Sad si tu dobila info pa ga izvadi (privatno ili trazi na uputnicu). 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Afrodita06
    18. Kolovoz 2022. 14:45

Stela kakav rezultat 🎉🎉🎉
    Nadam se da to znači nikad više stimulacija za tebe i da ćete dobiti barem dvoje klinaca iz ovih slatkih 🐧
    😘

Leli91
    18. Kolovoz 2022. 14:52

Evo niti meni nije jasno zašto prigovarate Ružici jer postavlja pitanja na forumu koji bi za takva ili slična pitanja i trebao služiti.
    Nažalost niti ovaj forum nije što je nekad bio. Pratim forum od vol 2 ili 3 i tada mi je baš odgovaralo čitati i javljati se. 
    Ovaj forum se sada više pretvorio u trudnički forum jer je svaki drugi post od trudnica o trudnoći. 
    Naravno da je svima drago da je većini borilica uspio njihov mpo put i da to daje nadu nama svima koje još nismo uspjele da to čeka i nas. 
    Ali mislim da bi trebala biti zasebna tema, a mislim da i postoji mpo trudnice gdje bi sve mpo suborkinje mogle nastaviti komentirati tijekom trudnoće. Jer se ovako gubi smisao ove teme. 
    Znam još neke osobe koje su se s ovog foruma povukle upravo zbog toga ali nitko ne želi komentirati jer ne žele naići na osudu zbog ovakvog komentara. 
    Danas kad dođeš na ovu temu ne znaš da li je tema za trudnice ili za mpo borilice... Šteta.... 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• ribic
    18. Kolovoz 2022. 15:09

Leli  Evo ja sam se javila (prvi put na ovakvu temu) jer je curka prije mjesec dana post za postom pitala isto. Pa smo joj odg, uputili na prve stranice. I onda opet iduci dan upit s prve stranice. Al ok, sve joj strpljivo i detaljno odg. Nakon toga na drugi forum ode (i to je isto ok i sve pet, i ja sam) ali opet sve to isto pita i ja opet to isto tam pisem 😂😂

A jbg, pitanja poput - daj mi reci koliki ti je amh i u kojoj mjernoj jedinici (a curi pise u potpisu) nema smisla. Pa onda reci al to nije u njenoj mjernoj (a od kud da znamo koja je), a nikako da potpis uredi. Pa pitat nas zasto njoj doktori nisu nesto propisali - jbg, nisu. Kak da mi znamo.

Ne znam. Imam osjecaj da se vrtimo u krug… Evo iskreno i zato sam reagirala.

Da, treba pomoci ali treba se bome i znati sam snaci jer mpo prica nije med i mlijeko. I upravo u tom smjeru - da se trgne, snade, kopa, poprati, upamti, procita s razumijevanjem idu moji kom. Jer trebat ce joj sve to 💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Stela_M
    18. Kolovoz 2022. 15:18

Leli91

Evo niti meni nije jasno zašto prigovarate Ružici jer postavlja pitanja na forumu koji bi za takva ili slična pitanja i trebao služiti.
    Nažalost niti ovaj forum nije što je nekad bio. Pratim forum od vol 2 ili 3 i tada mi je baš odgovaralo čitati i javljati se.
    Ovaj forum se sada više pretvorio u trudnički forum jer je svaki drugi post od trudnica o trudnoći.
    Naravno da je svima drago da je većini borilica uspio njihov mpo put i da to daje nadu nama svima koje još nismo uspjele da to čeka i nas.
    Ali mislim da bi trebala biti zasebna tema, a mislim da i postoji mpo trudnice gdje bi sve mpo suborkinje mogle nastaviti komentirati tijekom trudnoće. Jer se ovako gubi smisao ove teme.
    Znam još neke osobe koje su se s ovog foruma povukle upravo zbog toga ali nitko ne želi komentirati jer ne žele naići na osudu zbog ovakvog komentara.
    Danas kad dođeš na ovu temu ne znaš da li je tema za trudnice ili za mpo borilice… Šteta….

Nije mi jasno zšt si odmah shvatila da ju netko napada ili sa bilo tko od nas ne smije postaviti pitanje pa pet puta smo ju zamolile da stavi potpis da nam svima bude lakše nije to ništa iz zle ili loše namjere, pa ispada po tvome da nitko ne smije imati svoje mišljenje pa se onda I ja pitam koji je smisao foruma ako čovjek ne smije reći što misli ali čim kažeš što misliš ispada da nekoga napadač nitko ju ne napada niti milsi išta loše meni je žao što nisi shvatila bit mog pošta...i nije bitno i da su sve trudnice meni je drago za svaku lavicu ovdje koja je ostala na forumu jer su njihove informacije i ono što su prošle za nas izvor znanja... osuda?? Pa tko ju osuđuje ajde da svi maknemo potpise pa ćemo si pomoći i jedna druga ćemo davati savjete na konto čega?

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.