Sorry na tipfeleru hebeni autocorrect 🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nikad na ovom forumu nisu smetale trudnice, cakstavise radovale smo se sa svakom od njih jer nam je to bila motivacija i dokaz da smo na pravom putu i da mozemo i hocemo uspjeti!
Ja prva se javim s vremena na vrijeme, tu sam kao podrska curama od ranije ali ne pisem o trudnickim tegobama, odjeci, dudama, kolicima i sl. temama.
Kada sam ulazila u mpo pricu, dugo sam citala stare vol. slikala sebi bitne stavke, suplemente, savjete cura, pa se tek onda ukljucila. Mislim da svaka od novih cura treba da sredi prvo potpis, malo iscita osnovne stvari i lagano krene da upija bogata iskustva cura koje su ovdje i nesebicno ce vam odgovoriti ukoliko znaju. Toliko! 😘
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ja radim tristo stvari odjednom, posao, malo dijete i jos more obveza, pa evo nisam taj potpis jos uredila... Budem.
Takoder, potpisujem post od Leli, trebalo bi otvoriti trudnički forum - trudnoća nakon MPO (Bogu hvala na tome) jer se ovako gubimo.
I ja ću smanjiti aktivnost na forumu jer sam evo skontala da nekima smetam a to ne želim...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja nisam rekla da ju napadate nego prigovarate.
Nisam u detalje čitala sve stranice pa ako je pitala nešto već 10 puta onda mogu razumijeti..
Ali to nije bila poanta moga posta.
Nema veze, ugodan dan.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Curke,
Prije svega da kažem da sam ja stvarno zahvalna na svakom odgovoru, iskustvu.
Ja radim tristo stvari odjednom, posao, malo dijete i jos more obveza, pa evo nisam taj potpis jos uredila… Budem.
Takoder, potpisujem post od Leli, trebalo bi otvoriti trudnički forum - trudnoća nakon MPO (Bogu hvala na tome) jer se ovako gubimo.
I ja ću smanjiti aktivnost na forumu jer sam evo skontala da nekima smetam a to ne želim…
Ružice ne smetaš nikome bože dragi sve žene su ovdje dobrodošle i nema glupih pitanja ali je nama lakše kada imaš potpis i kada ti netko pogleda potpis i da odg ovako nam je teško se snaći, ali to nije razlog da ti smanjiš svoju aktivnost ili da odeš... ja se ne slažem s tim da trudnice trebaju otići na drugi forum jer baš one puno znaju o mpo vodama ali ok svatko ima svoje mišljenje i ja to cijenim... samo ti pitaj, kada stigneš googlaj i sretno ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Evo niti meni nije jasno zašto prigovarate Ružici jer postavlja pitanja na forumu koji bi za takva ili slična pitanja i trebao služiti.
Nažalost niti ovaj forum nije što je nekad bio. Pratim forum od vol 2 ili 3 i tada mi je baš odgovaralo čitati i javljati se.
Ovaj forum se sada više pretvorio u trudnički forum jer je svaki drugi post od trudnica o trudnoći.
Naravno da je svima drago da je većini borilica uspio njihov mpo put i da to daje nadu nama svima koje još nismo uspjele da to čeka i nas.
Ali mislim da bi trebala biti zasebna tema, a mislim da i postoji mpo trudnice gdje bi sve mpo suborkinje mogle nastaviti komentirati tijekom trudnoće. Jer se ovako gubi smisao ove teme.
Znam još neke osobe koje su se s ovog foruma povukle upravo zbog toga ali nitko ne želi komentirati jer ne žele naići na osudu zbog ovakvog komentara.
Danas kad dođeš na ovu temu ne znaš da li je tema za trudnice ili za mpo borilice… Šteta….
❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure nema svađe, sve smo ovdje s jednom namjerom, doci do bebe. 💕 A i trudnice jos dolaze do njih 🍀 Novima je uvijek teze jer MPO uistinu je sirok i opsezan. 💪 Malo nas smrdaju i hormoni (trudnicki ili stimulirani 😜) pa nam nesto teze pada. Zao mi je da neki odlaze, jer evo ja sam tu dosta dugo i vezem se za sve ljude, i pratim iako nisam ni blizu postupka 😂 za potpis se slazem, treba sadrzavati najbitnije info. 👍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Ja nisam rekla da ju napadate nego prigovarate.
Nisam u detalje čitala sve stranice pa ako je pitala nešto već 10 puta onda mogu razumijeti..
Ali to nije bila poanta moga posta.
Nema veze, ugodan dan.
Kako si ti? Vidim da imate malu pauzu. Tezak je nas put, samo hrabro. 💪🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Evo nervira me što su svi oko mene trudni pa širim negativnost po forumima 🙂
lelicaa91@gmail.com
Taman su mi neke frendice ostale trudne pa dođem ovdje na forum da skrenem misli, pa vidim da svi pišu kako su bili na ultrazvuku, kako je trudnoća ovakva ili onakva, pa vidim da mi ni tu nije mjesto..
U takvom sam trenutno raspoloženju, nemojte me krivo shvatiti.
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji