Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Love83
    19. Srpanj 2023. 09:28

I rekao je  da te priraslice su možda bile i uzrok mog oskudnog menstrualnog krvarenja. Zadnjih 2 godine jako oskudno imam a redovito 28 dana pa eto vidjet ćemo. I kupio me kad je rekao da voli kada žene misle svojom glavom i idu kako misle da trebaju bez obzira na sve..i on se iznenadio na histero rekao je da nije očekivao. Iskreno imam osjecaj da nešto koči u meni, pa evo vidjet ćemo  nakon ovoga..
    Veliko hvala cure da nije vas ne bi ni otišla to raditi ni pola toga do sada.. neka vam je svima s blagoslovom 🙏❤️

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

anii208
    19. Srpanj 2023. 09:42

Bubica drzim fige da je samo glupi hematom🤞🏻🙏🏻 Drzi se i javi se🙏🏻
    Ostale curke sretni svima danas. Zelena i Panda cekamo dobre vijesti ❤️❤️❤️ 

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Stela_M
    19. Srpanj 2023. 10:02

Bubice ne znači ako si prokrvarila da je odmah ono najgore, bilo je ovdje fakat raznih primjera da su žene krvarile i da je sve bilo ok, drži mi se 🤞🙏🥰
    MalaG ahahahha meni je ono bilo top jednom tj a sad ovih 15 dana čekanja muko moja 😬 frendica će mi uskoro poslati Baby watcher pa ću valjda biti mirnija 🤣🤣
    Sani pratimo se i mi trebamo ići u sub na more, jedva čekam 😁❤️❤️
    Love drago mi je da si zadovoljna i da je lijepo maternica spremna za bebicu 🤭 inače je preporuka nakon histero da se ide u postupak jer ti je napravio schretching pa je navodno bolja stopa implatacije a i da dobiješ antibiotik on neće štetiti djeci😁🙏🤞❤️ btw inače je dr G cool lik i meni se sviđa što uvijek uzima u obzir i moje sugestije 😁
    Pandice i Zelena čekamo 🙏🤞🤗🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Love83
    19. Srpanj 2023. 10:14

Stela_M

Bubice ne znači ako si prokrvarila da je odmah ono najgore, bilo je ovdje fakat raznih primjera da su žene krvarile i da je sve bilo ok, drži mi se 🤞🙏🥰
    MalaG ahahahha meni je ono bilo top jednom tj a sad ovih 15 dana čekanja muko moja 😬 frendica će mi uskoro poslati Baby watcher pa ću valjda biti mirnija 🤣🤣
    Love drago mi je da si zadovoljna i da je lijepo maternica spremna za bebicu 🤭 inače je preporuka nakon histero da se ide u postupak jer ti je napravio schretching pa je navodno bolja stopa implatacije a i da dobiješ antibiotik on neće štetiti djeci😁🙏🤞❤️ btw inače je dr G cool lik i meni se sviđa što uvijek uzima u obzir i moje sugestije 😁

Vjeruj mi da ako ovaj fet ne uspije da razmisljam da probam jedan postupak kod njega i maricica i nike mi problem put do zg. Ne osjećaš se ko na traci, osjećala sam se ko žena i obavio je to stručno. Naprosto oduševljena eto. Samo riječi hvale imam. A i vi ste cure za to zaslužne puno ❤️
    S obzirom da nisam imala problem sa implatancijom prije u životu i ostala trudna iz prve doslovno, a ako je ovo bila "neka" prepreka možda može uspjeti i prirodno kroz neki period..nalazi su svi super i po ovom sad nema prepreka za uspjeh uz Božju pomoć🙏

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Zelena123
    19. Srpanj 2023. 10:24

Djevojke, moja beta je 700 :D. Upravo sam zvala polikliniku IVF, rekli su mi da ponovim u petak i onda ih opet zovnem da se dogovorimo za uvz. 
    Jako sam sretna, al sad i u malo strahu od tog petka. Nadam se da će nastaviti u ovom tonu :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Zelena123
    19. Srpanj 2023. 10:28

Love83

Stela_M

Vjeruj mi da ako ovaj fet ne uspije da razmisljam da probam jedan postupak kod njega i maricica i nike mi problem put do zg. Ne osjećaš se ko na traci, osjećala sam se ko žena i obavio je to stručno. Naprosto oduševljena eto. Samo riječi hvale imam. A i vi ste cure za to zaslužne puno ❤️
    S obzirom da nisam imala problem sa implatancijom prije u životu i ostala trudna iz prve doslovno, a ako je ovo bila "neka" prepreka možda može uspjeti i prirodno kroz neki period..nalazi su svi super i po ovom sad nema prepreka za uspjeh uz Božju pomoć🙏

Doktor Maričić je meni najbolji ginekolog kod kojeg sam ikad bila. Njegova sam pacijentica od 2017 zbog polipa i ni za što ga ne bih mijenjala. Stvarno velike preporuke za njega i cijeli tim, osjećaš se kao da vrijediš i da si osoba, a ne ko na traci :D

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Jednaobicnacekalica
    19. Srpanj 2023. 10:41

Stela - samo da javim kako je ipak srčeko i drugog blizanca prokucalo. Tražio ih je barem pola sata, odnosno jednog je odmah detektirao i on je sada cca 6 mm, a tog drugog jedno 10 min uopće nije ni vidio. Tek kada je pomaknuo sondu uzv-a onda je skužio i tog drugog koji je oko 4 mm sada i rekao je da srčeko kuca i kod njega. Jučer sam bila 6+4, tako da mjere oba ploda odgovaraju tjednima, i naručio me ponovno za tjedan dana dok ne ode na GO. 
    PBTB - znaci za tri tjedna te ponovno naručio…a gdje ideš, privatno ili?! Nadam se i držim nam fige da uspijemo 🤞🏻❤️. 
    Jurky - nema goreg nego dočekati tu betu, ali samo pomalo, za koji dan ćeš znati sve, treba samo izdrzati…Jesi li mislila testice raditi prije ili bas čekaš betu?
    Zelena- čestitke za tvoju betu, odlično se implantiralo čini se…super, samo hrabro dalje🙏🏻🙂. 
    Love83 - Draga, super da si obavila tu histero konačno, reci mi da li te boljelo ili su ti dali neku anesteziju(lokalnu) možda?! Nadam se stvarno da će ti ovaj put upaliti,i da ćeš moci odmah u FET kako ti je i dr. rekao, a stalno te se sjetim i u mislima si mi🙏🏻🥰. 

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

PBTAB
    19. Srpanj 2023. 10:43

Zelena123

Djevojke, moja beta je 700 :D. Upravo sam zvala polikliniku IVF, rekli su mi da ponovim u petak i onda ih opet zovnem da se dogovorimo za uvz.
    Jako sam sretna, al sad i u malo strahu od tog petka. Nadam se da će nastaviti u ovom tonu :)

Čestitam 😃 ne brini, bit ce to lijepa beta u petak i onda uzv 🤞🍀

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Jednaobicnacekalica
    19. Srpanj 2023. 10:43

Love83

Stela_M

I ako treba dođi u ZG, ako si zadovoljna s njime..onda se i nadam da ćemo barem kavicu popiti 🥰✌🏻. Ja i ovako živim par min od ivf poliklinike 

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Jednaobicnacekalica
    19. Srpanj 2023. 10:45

Bubice - zao mi je zbog krvarenja, ali nemoj odmah na crnjaka. Možda je stvarno samo neki hematom ili je žilica pukla, jer stvarno su iskustva različita…ne mora odmah i biti spontani osim ako ne krenu jači bolovi i kontrakcije…a nadam se da kod tebe to nije slucaj? Javi kako je prošlo🙏🏻🙏🏻

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.