Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    19. Srpanj 2023. 14:30

Butterfly žao mi je što nisi nastavila ovaj dobri niz 😔, ali jesen je naša 💪🤗, šaljem 🤗
    MslaG super za pregled, sad uzivaj u trudnoći punim plućima 🤗❤️
    Tikvica drago mi je da si oduševljena dr, znači to puno, a i da je sve na pregledu ok 😘🤗❤️

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• iva151
    19. Srpanj 2023. 14:31

Pozdrav cure, 
    nakon mjeseci pokušavanja trudnoće prirodnim putem, napravili smo pretrage i dijagnoza nakon spermiograma je kriptozoospermija. Moji nalazi su zasad ok, ali imamo još dosta toga za napraviti. Zasad smo zvali Podobnik za konzultacije i doktorica je rekla da muž odmah krene piti profertil. Čitala sam dosta po forumu i vidim da cure kombiniraju razne čajeve uz tablete i da se dosta uspješno spominje g. Mijo iz Solina, ali ne uspijevam nigdje pronaći kontakt, pa bi vas molila ako netko ima da pošalje.....hvalaaaa

• Vitara
    19. Srpanj 2023. 14:34

Buterfly, žao mi je. Odtuguj i hrabro dalje. ❤️❤️
    Pande, čestitke i sretno, da sve bude ok!!! 🍀🤞
    Pbtab i Stela, dobro sam. U brizi svaki dan, ali ide. Imala sam mučnine do 12.tj, sad su povremeno. Obavili kombinirani i panoramu, mini anomaly, sve je ok, hvala Bogu. 🙏🙏🙏🙏 Spol je i meni bio iznenađenje. Isprva kad sam pročitala nisam odmah znala što riječ female znači. 🫣🫣🫣 Svi u našim obiteljima imaju samo dečke, ovo će biti prva cura nakon 5 dečkiju. 
    Čitam vas povremeno i navijam za vas. U zadnje vrijeme puno je pozitivnih vijesti i neka hvala Bogu. Sretno svima!!!! 🤞🍀🌟✨💫

👩40, 👱‍♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

anii208
    19. Srpanj 2023. 14:58

Zelena cestitam na beti - uzivaj ❤️
    Panda sve znas ❤️❤️❤️
    Ja se vratila sa uzv. Sve je super i kako treba bit🙏🏻❤️ veliki smo 27 mm i srce udara ko ludo🙏🏻 Sad sam se ful umirila i smirila.
    Ostala sam u šoku kad sam vidjela uzv i da beba vise nije tockica nego bas bas beba🤗  Bas sam jos u šoku od tehnologije 😂 Ja ocekivala tocku samo vecu😂 a ono prava beba. 
    Kako se sad stavlja dolje ono da pratimo tjedne i mjesece? Tracker?😂 Objasnite mi, seljanka sam😂

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

lalaland1991
    19. Srpanj 2023. 15:04

Bok cure, nadam se da se hrabro drzite u ovoj borbi, saljem trudnicke prasine 💌
    Naletila sam na video u kojem se spominje nemogucnost odrzavanja trudnoce iz, mozda klasicnoj medicini, nepoznatog razloga, pa evo dijelim, mozda nekome pomogne: https://youtu.be/qe6VPFTBH9M (iza 40.min) 🤍

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

purple0000
    19. Srpanj 2023. 15:05

Pozdrav,lavice moje!😘❤ Wooooow,koliko vijesti ima...🤗🤗
    Zelena-suuuuuperiška beta!Čestitam!💜Jesam ti rekla da će ovaj put uspjeti i da imam takav osjećaj?🙂🤗 Grliiiiiim!🫂
    Panda-suuuuper,čestitam!😘❤ Nek se samo lijepo dupla!🙏🙏🤞🤞
    Butterfly-ajoooooj,jako mi je žao.😞😞 Isplači se,odtuguj i samo hrabro dalje!Uspjet će!💜💜🙏🙏
    Bubica-hvala Bogu da je sve u redu!🙏🙏 Čuvaj se,miruj i samo polako!😘💜💜
    Tikvice-baš mi je drago da je sa bebolinačem sve u redu!🥰🥰💜💜
    Moji folikuli su topčina,pa večeras štoperica i u petak aspiracija.🙏🙏 Pošto mi je to prva(nadam se i zadnja),imate li kakav savjet,utjehu,bilo što za mene?Malčiče se bojim.
    Pusač svima!!!!!!😘😘💜💜

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

MalaG
    19. Srpanj 2023. 15:06

Panda rekla sam ti da ne odustaješ od pozitive.🤭 super beta, toliko mi je drago radi vas i da se čekanje isplatilo!🥳👏 Nek'se uredno dupla!🤞🙏❤️❤️
    Jurky hvala ti draga.😘❤️
    Butterfly žao mi je.😔 Isplači se i izbaci to iz sebe i hrabro naprijed!🤞🙏❤️
    Vitara drago mi je čuti da trudnoća lijepo napreduje. Čestitam na curki i nadam se da uživaš u trudnoći.🥰🤗
    Tikvice super za pregled i da pišonja lijepo napreduje! Nek'i dalje sve bude uredno.🤗😘❤️ Ja ću svakako nastaviti sa finom klopicom.🤭
    Sani hvala ti draga.😘🤗 Svakako da hoću! A ti izguraj još ova 2 dana pa na godišnji.🥳🤗❤️
    Anii baš mi je drago za uredan pregled i da sve lijepo napreduje. Nevjerojatno je vidjeti kako narastu iz jedne mrvice, pogotovo dok vidiš te ručice i nožice kako se gibaju.😍🤭❤️ Drago mi je da si se i ti umirila. Sad možeš predahnuti i uživati. 😉 Za trakicu - možeš stisnuti na moju pa odabereš pregnancy i vodi te korak po korak. Na kraju kopiraš onaj BBCode i zalijepiš u svoj potpis.😘🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Jednaobicnacekalica
    19. Srpanj 2023. 15:09

Stela- stvarno si bila u pravu da je rano, ali s druge strane kada kažu da i nisu neke šanse za drugoga, čovjeku svasta padne na pamet. Bila sam malo zabrinuta, ali sada se malo lakše ipak diše. Iako ni to ne znaci previše u ovoj ranoj trudnoću pa nestrpljivo iščekujem novi uzv. Kako se ti sada osjećaš, hoćeš li raditi one prenetalne testove? 🥹
    PBTB- Joj sada su svi na GO, bas nezgodno sada za ići na preglede ili zvatii npr svojjeg ginekologa jer ja svoju zovem danima i nitko mi se ne javlja, a trebaju mi utrogestani. Ne znam kako ću ih dobivati ubuduće ako se takav trend nejavljanja nastavi…🤦🏼‍♀️ Nego, kakva je ta dr sto si napisala? Ako se ne varam, mislim da je i Tikvica maloprije spomenula da je bila kod iste, pa vidim da je očito jako stručna čim ju svi hvalite 😀
    Saniii - hvala ti na lijepim rijecima..idem polako iz dana u dan🙏🏻. Jesi ti uspjela rješiti sve stvari koje si nedugo pisala da ih imas za obavljati ili i dalje nisi mirna s tim? Jedva cekam da i ti kreneš u novi FET i da ovaj put sve bude kako treba🥰💪🏻. 
    Zelena I Panda - čestitke na divnim betama, samo da vam se uredno duplaju i da trudnoća bude sto urednija i sretnija🙏🏻🥰. 
    Vitara - hvala ti puno, a vidim da kod tebe stiže curka, tako da primi i moje čestitke, i nadam se da će ti sve dalje biti okej. Kako si doznala za spol, jesi mozda radila one testove ? 

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Jednaobicnacekalica
    19. Srpanj 2023. 15:11

Mandy06

Butterfly baš mi je žao 🥺 drži se, odtuguj koliko treba pa onda u nove pobjede , jedan će biti uspješan..šaljem ti 🤗
    Panda odlično za tvoju betu ako vadiš opet da se podupla I da bude dalje sve ok🍀🤞
    Zelena suuuper beta…sretno dalje 🤞🍀
    Bubice sretna sam da je ipak sve ok , stvarno ne treba odmah crni scenarij iako vjerujem da kad ugledaš krv da bude užasno….sad odmaraj I pomalo 😘😘
    Jedna obična čekalicačestitam za blizance, baš prekrasno nešto 💞😊😊
    Anii uživaj na UZV očekujemo radosne vijesti
    Pozdrav svim trudnicama, uživajte i da vam simptomi budu malo lakši 😘🤗
    Svim čekalicama na bete, transferu, iduće postupke 😘🤗🤗

Hvala ti puno, i ja sam još u neizvjesnosti a bogme i nesvjesnosti situacije. Samo da sve bude okej i mojoj sreći neće biti kraja🥰✌🏻. Kako ti čekaš betu, vidjela sam da se uskoro bliži dan D? 🫢

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Vitara
    19. Srpanj 2023. 15:15

Jedna obična čekalica, hvala!! Radila sam panoramu i tako smo saznali spol. Bila sam kod dr Ujević koja je radila i mini anomaly. Beba je onda bila samo 5 cm, a vidjeli su se prstići, mahala je, gurala nogice, tako da Anii, razumijem te!!  😅😅😅
    Anii, ticker staviš tako da klikneš na nečiji, ispuniš tražene podatke i ponudit će ti 3 linka za kopiranje. Kopiraš drugi po redu i zalijepiš u svoj potpis.

👩40, 👱‍♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani