Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Peja
    18. Srpanj 2023. 22:00

Martinamila83

Peja

Tratinčica123

Stela, hvala na odgovoru.. ma znam da tu nema točnog dana, ali sad kužim kako to otprilike ide.. 😘
    .
    Amadeus i Peja, razumijemo se😅 moja M stiže u subotu i kao da traje cijena vječnost 😅🙄

Bit će nas onda više da se pratimo 😃 ja sam odlučila u ovaj postupak potpuno sama ići…prošli je cijela obitelj znala i toliko svi bili uzbuđeni i onda došlo razočaranje ..e sada idem ja sama ni dečko neće znati (ne trebam ga vise 🤣🤣) pa ako bude sve dobro biti će pozitivno iznenađenje..ako bar ću samo ja poluditi i nitko više 😂😂

Peja , totalno si u pravu. Ja sam u prošlom postupku igrom slučaja rekla nekolicini ljudi , jer jednostavno zbog spleta okolnosti sam morala. Sada, kad čekam et u četvrtak, ne zna nitko, izuzev muža( njega sam obavijestila dan pred aspiraciju da ide dati sjeme) , i tako mi je najlakše. Ispitivanja i žaljenje u prošlom postupku su me dotukli.

Sretno!

Isto to je bilo i kod mene...sestre mi nisu ni znale kako da se ponasaju ili šta da kažu...dečko isto..baš mi je trebalo neko vrijeme da nadodem 

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Stela_M
    18. Srpanj 2023. 22:03

Peja

Stela_M

Peja

Tratinčica123

Stela, hvala na odgovoru.. ma znam da tu nema točnog dana, ali sad kužim kako to otprilike ide.. 😘
    .
    Amadeus i Peja, razumijemo se😅 moja M stiže u subotu i kao da traje cijena vječnost 😅🙄

Bit će nas onda više da se pratimo 😃 ja sam odlučila u ovaj postupak potpuno sama ići…prošli je cijela obitelj znala i toliko svi bili uzbuđeni i onda došlo razočaranje ..e sada idem ja sama ni dečko neće znati (ne trebam ga vise 🤣🤣) pa ako bude sve dobro biti će pozitivno iznenađenje..ako bar ću samo ja poluditi i nitko više 😂😂

Eh to bi ti bilo super da ti partner ne mora potpisati papire i za fet tako da nije baš da ga više ne trebaš 😁😁

Kod nas ne treba 😶…potpisali smo masu papira na početku, kod prve aspiracije tako da ništa više nismo morali potpisati…čak i zadnji FET sam sama i išla jer je on bio na poslovnom putu koji nije mogao odgoditi 😶

Nisam još za tu praksu čula po tome ispada da se par može rastati i ti možeš tipa trošiti smrzliće 🙄

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

anii208
    18. Srpanj 2023. 22:06

Stela_M

Peja

Stela_M

Peja

Tratinčica123

.

Eh to bi ti bilo super da ti partner ne mora potpisati papire i za fet tako da nije baš da ga više ne trebaš 😁😁

Kod nas ne treba 😶…potpisali smo masu papira na početku, kod prve aspiracije tako da ništa više nismo morali potpisati…čak i zadnji FET sam sama i išla jer je on bio na poslovnom putu koji nije mogao odgoditi 😶

Nisam još za tu praksu čula po tome ispada da se par može rastati i ti možeš tipa trošiti smrzliće 🙄

Da nije ni meni logično da mozes bez potpisa na fet. Jedino da  na prvim papirima koji se potpisu mozda ne pise da ukoliko dodje do promjene da se trebaju ponistiti prvi papiri i najavit da je doslo do promjene🤷🏻‍♀️

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Stela_M
    18. Srpanj 2023. 22:07

Peja sada vidim da si napisala da si u Finskoj 😁 onda super ako se tako može 🤣🤣🤣

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Peja
    18. Srpanj 2023. 22:10

Stela_M

Peja

Stela_M

Peja

Tratinčica123

.

Vidiš uopće nisam o tome razmišljala što bi bilo da prekinemo. Bilo je baš masa papira i normalno sve na finskom..ono što sam uspjela pročitati su tipa stvari o čuvanju smrzlica koliko dugo...troškovima ...i mogućim posljedicama itd..ali zbilja nisam nigdje pročitala što ako prekinemo 🤔 no doduše nama zapravo nije trebao nikakav ni dokaz da smo zapravo zajedno...nismo vjenčani u vezi smo ali samo ih je zanimalo samo koliko dugo pokušavamo da bi uopće ušli u postupak..kada smo rekli preko 6 godina onda smo automatski prešli na potpomognutu..no zapravo nikakav dokaz o vezi nam nije trebao 🙄😶

1. ET 6.4.2023 ❌
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌

Stela_M
    18. Srpanj 2023. 22:14

Peja

Stela_M

Peja

Stela_M

Peja

Tratinčica123

.

Vidiš uopće nisam o tome razmišljala što bi bilo da prekinemo. Bilo je baš masa papira i normalno sve na finskom..ono što sam uspjela pročitati su tipa stvari o čuvanju smrzlica koliko dugo…troškovima …i mogućim posljedicama itd..ali zbilja nisam nigdje pročitala što ako prekinemo 🤔 no doduše nama zapravo nije trebao nikakav ni dokaz da smo zapravo zajedno…nismo vjenčani u vezi smo ali samo ih je zanimalo samo koliko dugo pokušavamo da bi uopće ušli u postupak..kada smo rekli preko 6 godina onda smo automatski prešli na potpomognutu..no zapravo nikakav dokaz o vezi nam nije trebao 🙄😶

Hahaha koja zanimljiva država🤣🤣🤣 ovdje 100 papira kao da kredit tražiš 🤣🤣 i naravno uvijek oboje ja sam jednom došla na fet sama i na kraju je bila frka da gdje mi je partner 🤣🤣🤣 mislim dobili smo sve papire koje smo doma popunili i potpisali ali moramo skupa i doći, rekli su nam da su žene svašta radile i da od tada mora i partner doći na dan transfera🤷‍♀️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Peja
    18. Srpanj 2023. 22:20

Stela_M

Peja

Stela_M

Peja

Stela_M

Peja

Tratinčica123

.

Vidiš uopće nisam o tome razmišljala što bi bilo da prekinemo. Bilo je baš masa papira i normalno sve na finskom..ono što sam uspjela pročitati su tipa stvari o čuvanju smrzlica koliko dugo…troškovima …i mogućim posljedicama itd..ali zbilja nisam nigdje pročitala što ako prekinemo 🤔 no doduše nama zapravo nije trebao nikakav ni dokaz da smo zapravo zajedno…nismo vjenčani u vezi smo ali samo ih je zanimalo samo koliko dugo pokušavamo da bi uopće ušli u postupak..kada smo rekli preko 6 godina onda smo automatski prešli na potpomognutu..no zapravo nikakav dokaz o vezi nam nije trebao 🙄😶

Hahaha koja zanimljiva država🤣🤣🤣 ovdje 100 papira kao da kredit tražiš 🤣🤣 i naravno uvijek oboje ja sam jednom došla na fet sama i na kraju je bila frka da gdje mi je partner 🤣🤣🤣 mislim dobili smo sve papire koje smo doma popunili i potpisali ali moramo skupa i doći, rekli su nam da su žene svašta radile i da od tada mora i partner doći na dan transfera🤷‍♀️

Hehe ovdje je barem jednostavnije doći do samoga postupka ipak vjerujem kako sistem u HR bolje funkcionira i da se puno lakše moze doci do doktora...

1. ET 6.4.2023 ❌
    9.11.23. 3. FET ❌

Bebolina2024
    18. Srpanj 2023. 22:57

Teich56

Cure molim vas savjet…
    Ovak, dečko i ja bili smo prije 2 tjedna u Beta+ na novim konzultacijama, prikupili sve nalaze. Htjeli smo preko HZZOa u postupak no s obzirom da su popunjeni za ovu godinu rekli su nam da se javimo početkom iduće godine.
    U međuvremenu sam nas naručila na sv.duh na konzultacije 25.7., i dobila D1 uputnicu.

Zanima me da li mogu tu uputnicu iskoristiti samo na konzultacije na sv.duhu tj da čujemo drugo mišljenje, vidimo da li nam tamo uopće odgovara i sl
    Što u slučaju ak ne iskoristim tu uputnicu? Koliko ona vrijedi? Moze li se izdati kasnije opet ista nova?
    Jer isli bi sigurno u Beta + iduće godine.

I da,da li sv.duh traži isključivo sve svoje nalaze?

Ako je uputnica nova i iskoristiš je za konzultacije na Svetom Duhu onda da ideš bilo gdje drugdje moraš tražiti novu. Ali dok čekaš Betu+ možeš probati postupak na Svetom Duhu. Ako imaš sve potrebne nalaze (ne trebaju biti nalazi iz te bolnice) na konzultacijama ti može reći da krećete sa sljedećim ciklusom i da pokupiš pikice. Možda bolje probati a ne gubiti vrijeme čekajući drugu kliniku, do tada si možda već i trudna.
    Jednaobičnačekalica nadam se da je sve u redu bilo na pregledu 🙏🤞
    Pbtab drago mi je što je sve u redu, neka tako ostane
    Korni super što imaš nekoliko smrzlića
    Bambi čestitam na dolasku sina
    Jurky 🤞🤞
    Nadam se za trudnice da će brzo proći mučnine i glavobolje.
    Sretno sutra svima!

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Bebolina2024
    18. Srpanj 2023. 23:00

Grizli dobrodošla natrag i što prije se vratila na veseliju temu.
    Peja super što možeš sve sama odraditi bez da itko zna. Ovako ćeš samo ti biti pod stresom. Neka bude uspješan FET 🤞🤞

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

korni
    19. Srpanj 2023. 06:50

Sretno svima danas ❤️ drzim fige da sve budu dobre vijesti 🍀🤞❤️
    Molim malu pomoć, pokušavam naručiti preko iherba, ali mi kod upisa podataka s kartice ne prihvaća ime i prezime. Probala sam s dvije kartice, obje su na moje ime, i kad upišem jednostavno ne prihvaća 🙄 je li koja imala problem s tim? 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.