Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    18. Srpanj 2023. 17:33

Hvala svima na lijepim riječima, nadam se da ce sve biti uredno do kraja 🙏🏻 ❤️ sada samo da saznam uzrok bolova jer i to me plaši nekako, vjerujem da plodu ne moze nista ali nadam se da nije nesto ozbiljnije 🙏🏻
    Jednaobicnacekalica Iduća kontrola je za 3 tjedna ali posto je moj dr na go ici cu kod druge doktorice pa kad se on vrati nastavim kod njega. Ali za 10 dana mi je rekao da se javim sa nalazima krvi zbog tih trombocita i bolova koje imam pa ako ce biti potrebno i ranije pogledati. 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Jurky32
    18. Srpanj 2023. 17:44

Jednaobicnacekalica

Stela_M

Jednaobicnacekalica jesu li dvije žumanjčane svaka za sebe odn jesu li dvojajčani ili jednojajčani blizanci? Obzirom da do implatacije oba embrija najčešće ne dođe u isto vrijeme najčešće je jedan manji, tako je kod većine žena… ja sam prvi uzv imala u 5 tt i jedan je imao embrionalni odjek drugi ne, a u 6 tt oba su srčeka kucala, e sad ako gledamo po mjerama meni je u 6 tt jedna bila na 4,7 mm ta je odg mjerama za 6 tt a druga manja je bila 3 mm, ništa to još nije za "otpisati" jer ti ova manja ne odgovara još za 6 tt, svakako ćeš stvarnu situaciju znati na sljedećem uzv, kod mene je na kraju prestala srčana aktivnost kod većeg a ovaj mali kržljavac je ostao tvrdoglav 😁 samo se nemoj stresirati fakat na ništa ne možeš utjecati niti si ti nešto "kriva" ako jedan odustane, nažalost u jako puno ivf trudnoća koje započnu kao blizanačke jedan plod stane sa razvojem… javljaj nam situaciju, sretno i drži mi se ❤️❤️ ako što trebaš samo pitaj 🤗🤗

Dvojajcani su, dva trodnevna embrija je bilo vraćeno. Jel tako i kod tebe bilo?
    Pitala sam ja njega radi li se možda o kasnijoj implataciji pa je odgovorio kako se može raditi o 12 sati +/- implantaciji ali da je ovaj drugi jako maleni od 2 mm i da nije siguran oko njegove srčane reakcije. Mislim, nije još, barem mislim za otpisati u ovim tjednima ali me zanimalo kako je to kod tebe sve prošlo. Jesi li bila točno 6+0 na toj kontroli kada su se dva srceka vidjela ili ipak nešto kasnije od toga?
    Naravno, nije da ću sebe kriviti, sto bude, biti će, da je i jedan a da znam da će biti sve okej, odmah bi bila potpisala i bila najsretnija na svijetu, a ovako sam još u neizvjesnosti oko svega..pa sam čitala da može srčeko čak i u 8 tj ako ne i kasnije prokucati, hoću reci nekako je sve moguće još…Hvala ti na odgovoru i podršci, puno znaci🥰🥹.
    PBTB - Cini se da je stvarno okej veličina u globalu, mislim ako zaostaje ili je napredniji za dan, dva, sve je to u tom kalupu dopustivnog. Ja ću tek iza 8 doći jer idemo privat pa javim kako će proci…kada su tebi rekli iduću kontrolu?
    Jurky- Hvala ti punooo, evo i ja sam još u neizvjesnosti šta će biti i kako će sve proci🥹, ali javim…Kako si ti, ako sam dobro vidjela, imaš još neko vrijeme do vađenja bete?

Biti će sve u redu  vjerujem 🤞❤️
    Dobro sam, nervozno, ali dobro 😊 u ponedjeljak je beta, čekamo 🤞🤞

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32
    18. Srpanj 2023. 17:47

Panda.

MalaG optimizam lagano pada kako se bliži beta i osjeća se nervozica. 😅🙈 Nadam se da je sve ok s rukicom i da je Patrick (ako sam dobro zapamtila) pravi borac. 🙏❤️
    Bambi čestitam od ❤️ i želim ti brz oporavak. 🥰🤗
    Jurky hvala ti! 💓😘 Kako sam na tebe zaboravila. 🙈 Nadam se da se varaš i da će te iznenaditi lipa beta. 🙏🤗Jesi mislila raditi test prije?
    Zelenabitno da si ti bolje i da sutra beta rasturi. 💪🤞🍀 Ja se još dvoumim di ću vaditi. Svugdi me vežu loše uspomene pa tražim di nisam možda. 🙈🤣 Otići ću do laboratorija pa ako bude gužva u Analize. To mi je najmanje bitno trenutno. Sritno sutra! 🤞❤️
    Darliv čekamo vijesti. 🙏🥰
    PBTAB čestitam na ❤️ i neka sve do kraja bude uredno 🤞

Malo sam izostala s foruma zadnjih nekoliko dana pa me nije teško zaboraviti u ovom moru lavica 😃
    Znam, sve je moguće, ali nervozica je tu 🙊 Ne, ne, ovaj put neću test, biti ću u blaženom neznanju do ponedjeljka 😀🤞

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Panda.
    18. Srpanj 2023. 18:27

Jurky32

Panda.

MalaG optimizam lagano pada kako se bliži beta i osjeća se nervozica. 😅🙈 Nadam se da je sve ok s rukicom i da je Patrick (ako sam dobro zapamtila) pravi borac. 🙏❤️
    Bambi čestitam od ❤️ i želim ti brz oporavak. 🥰🤗
    Jurky hvala ti! 💓😘 Kako sam na tebe zaboravila. 🙈 Nadam se da se varaš i da će te iznenaditi lipa beta. 🙏🤗Jesi mislila raditi test prije?
    Zelenabitno da si ti bolje i da sutra beta rasturi. 💪🤞🍀 Ja se još dvoumim di ću vaditi. Svugdi me vežu loše uspomene pa tražim di nisam možda. 🙈🤣 Otići ću do laboratorija pa ako bude gužva u Analize. To mi je najmanje bitno trenutno. Sritno sutra! 🤞❤️
    Darliv čekamo vijesti. 🙏🥰
    PBTAB čestitam na ❤️ i neka sve do kraja bude uredno 🤞

Malo sam izostala s foruma zadnjih nekoliko dana pa me nije teško zaboraviti u ovom moru lavica 😃
    Znam, sve je moguće, ali nervozica je tu 🙊 Ne, ne, ovaj put neću test, biti ću u blaženom neznanju do ponedjeljka 😀🤞

Bez nervozice ne ide jednostavno. 😅 Samo neka bude happy end pa ćemo zaboraviti na nervozu. Ti ćeš onda kao i ja bez testa. Meni je tako najbolje. Npr. zadnji put bila biokemijska i beta 108. Da sam radila test, ponadala bi se da je napokon uspjelo, ali beta je bila niža i znala sam da teško da bude što od toga. I puno je njih mislilo ništa od toga pa su ostale trudne. Nikad ne znamo da je taj dobitni. 🥰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

MalaG
    18. Srpanj 2023. 19:04

Bubice baš mi je drago da je smeđarenje stalo i neka ti tako ostane.🤞🙏🤗
    Jurky draga, brzo će doći ponedjeljak! 🤞😉❤️
    Purple super! Držim fige za što više kvalitetnih jajčeka!🤞🙏🤗
    Grizli dobrodošla natrag i što prije opet otišla na veselije teme.😉🤗
    MartinaMila super rezultat! Nek ih preživi što više!🤞🙏🤗
    NPelica iskreno saučešće, draga! Budi jaka! Šaljem ti veliki hug!🙏🤗❤️
    Korni super rezultat! Sad strpljivo čekati FET!🤞🙏🤭
    PBtab toliko mi je drago čuti da je UZV dobro prošao.🤗☺️ Nadam se da će se i situacija sa tromboocitima ustabiliti i sve dalje biti dobro!🤞🙏🤗
    Stela mislim da smo u prva 3mj sve htjele samo shit jesti. Rekla bi da je normalno.😆 Sutra ujutro imamo UZV i jako smo radoznali i nestrpljivi vidjeti koliko je bebač narastao.🤭❤️ Kad je tvoj UZV? Moguće da si napisala, ali sam ja zaboravila.
    Bambi iskrene čestitke na dolasku vašeg anđela!🥰😍🤭 Želim ti brzi oporavak, da što prije idete domeka i da stvorite čim više predivnih trenutaka i uspomena.🤗❤️❤️
    Jednaobicnacekalica drži se i sretno dalje! Nadam se da će biti sve dobro na kraju!🤞🙏❤️ Za trakicu, klikni na moju ili nečiju tuđi i od opcija odaberi pregnancy. Dalje će te voditi korak po korak i samo upišeš detalje koje te traži i na kraju BBC code kopiraš i zalijepiš u svoj potpis.😉
    Panda pa hej! Nemoj sad posustati! Pozitiva do kraja!😉🤗❤️ Sutra idemo na kontrolu pa ćemo biti pametniji i sa više informacija.🙏🙏🙏 
    Nek'nam svima sutrašnji dan bude ispunjen lijepim vijestima i velikim betama!🤞🙏❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

anii208
    18. Srpanj 2023. 19:07

Stela_M pa svaka cast na 4 kile pored mucnina😂 Pa bolje da si 4 u plusu nego u minusu pa se jos brines jel bebac dobiva sve sto treba 🤗 
    PBTAB ❤️ bas mi je drago da je sve ok i da si cula srce ❤️
    Imam jedno glupo pitanje 🙈 Skuzila sam po slici da imas psa pa me zanima, s obzirom da vidim da je veci pas stafford ili ispravi me ako je neka deuga vrsta, dal ga ti setas nakon transfera i sad nakon pozitivne bete?🙈 Ja imam psa od cc 20 kila i od transfera do sad ga nisam setala jer kao strah me da me ne povuce i da to moze utjecati na plod🙈 Nemojte mi se smijati 😂 Znam da zvuci smjesno ali eto muci me😂 PS. Muž ga seta da ne mislite da pas nije bio vani 3 mjeseca 😂 

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Tratinčica123
    18. Srpanj 2023. 19:12

Bok cure, čestitam na lijepim betama i uspješnim uzv pregledima🤗 bitno da su nam sve bebice dobro. 

Negdje sam već pisala, ali nisam zapazila odgovor...
    Ciklus kreće u subotu, dobila sam Estrofem 3×2mg od 1dc. Idemo na transfer. Nemam svoje ovulacije.
    Mene zanima, na koliko mm se otprilike radi transfer, koji dc obično u ovakvom slučaju bude transfer?
    Na uzv idem na 10dc i obično mi tad endo bude oko 8,9mm. I koliko prije transfera krećem s Cyclogestom?
    Hvala za svaki odg, preteško je isplanirati put, kad ne znaš ništa unaprijed 🙈🙄

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

PBTAB
    18. Srpanj 2023. 19:29

anii208

Stela_M pa svaka cast na 4 kile pored mucnina😂 Pa bolje da si 4 u plusu nego u minusu pa se jos brines jel bebac dobiva sve sto treba 🤗
    Imam jedno glupo pitanje 🙈 Skuzila sam po slici da imas psa pa me zanima, s obzirom da vidim da je veci pas stafford ili ispravi me ako je neka deuga vrsta, dal ga ti setas nakon transfera i sad nakon pozitivne bete?🙈 Ja imam psa od cc 20 kila i od transfera do sad ga nisam setala jer kao strah me da me ne povuce i da to moze utjecati na plod🙈 Nemojte mi se smijati 😂 Znam da zvuci smjesno ali eto muci me😂 PS. Muž ga seta da ne mislite da pas nije bio vani 3 mjeseca 😂

Draga moja, dva dana nakon transfera sam imala situaciju s njom gdje sam trčala i bježala od velikog psa i nju vukla za sobom, i sad neki dan se na livadi potukla sa nekim psom i iako je bio muz ja sam potrcala da ju odvojim i smetnula s uma da sam trudna. Meni je taj pas samo stres 😂 i da, šetam ju normalno bez straha 😊

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

anii208
    18. Srpanj 2023. 19:41

PBTAB

anii208

Draga moja, dva dana nakon transfera sam imala situaciju s njom gdje sam trčala i bježala od velikog psa i nju vukla za sobom, i sad neki dan se na livadi potukla sa nekim psom i iako je bio muz ja sam potrcala da ju odvojim i smetnula s uma da sam trudna. Meni je taj pas samo stres 😂 i da, šetam ju normalno bez straha 😊

PBTAB ajd budem se onda i ja opustila. Mom buci je sad prevruce tako da mu se neda disat a kamoli tuć i radit probleme😂 ne odgovara na nikakve provokacije kad je vani ovakva vrucina tako da mislim da cemo bit ok😂

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Stela_M
    18. Srpanj 2023. 20:58

MalaG uživaj sutra na druškanju🤩 ja vjerujem da se prasac mali udebljao 😁 ja idem u petak jedva čekam tad ću taman biti 12+1 pa vjerujem da ću možda mrvicu odahnuti 🙈 ❤️
    Anii pa fenomen kažem ti već je i dr komentirao lijepo kila po tjednu 🤣🤣 mislim da je to bio sarkazam🤣🤣  ali baš me briga skinula sam kile pije postupaka i svega sad imam pravo uživati 🤣🤣🤣 uživaj sutra 🤩❤️
    Pandice moja draga jako navijam za tvoju betu i divim ti se kako si izdržala bez testa ja zadnji fet bogami nisam mogla čekati dan D 🙈 sretnooooo 🙏🙏🙏❤️❤️
    Tratinčica obzirom na pcos i anovulatorne cikluse s estrofem nema zime samo ne možeš uspoređivati svoj prirodni ciklus i ciklus kada uzimaš lijekove, sve ovisi kakvi su ti inače ciklusi i kako ćeš reagira na estrofem fakat ti niti jedna od nas ne može reći kada ćeš imati transfer, kada ti endo bude oko 8 do 8,5 mm, netko voli da je i malo deblji ovisi o dr, kreće se sa progesteronom i nakon onoliko dana koliko je star embrij ide transfer... znam da je teško planirati put ali ti nitko ovdje ne može reći e imati ćeš 17 dc transfer jbg morat ćeš biti strpljiva i pričekati prvi uzv,sretnooo 🙏🤞
    Sani jel se te tvoje obaveze privode kraju 😁❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.