Jednaobicnacekalica jesu li dvije žumanjčane svaka za sebe odn jesu li dvojajčani ili jednojajčani blizanci? Obzirom da do implatacije oba embrija najčešće ne dođe u isto vrijeme najčešće je jedan manji, tako je kod većine žena... ja sam prvi uzv imala u 5 tt i jedan je imao embrionalni odjek drugi ne, a u 6 tt oba su srčeka kucala, e sad ako gledamo po mjerama meni je u 6 tt jedna bila na 4,7 mm ta je odg mjerama za 6 tt a druga manja je bila 3 mm, ništa to još nije za "otpisati" jer ti ova manja ne odgovara još za 6 tt, svakako ćeš stvarnu situaciju znati na sljedećem uzv, kod mene je na kraju prestala srčana aktivnost kod većeg a ovaj mali kržljavac je ostao tvrdoglav 😁 samo se nemoj stresirati fakat na ništa ne možeš utjecati niti si ti nešto "kriva" ako jedan odustane, nažalost u jako puno ivf trudnoća koje započnu kao blizanačke jedan plod stane sa razvojem... javljaj nam situaciju, sretno i drži mi se ❤️❤️ ako što trebaš samo pitaj 🤗🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bamby - čestitke na ovako divnom i velikom dečkiću, sada uzivajte svakim danom zajedno🥹💙.
PBTAB - super, srčeko kuca i to je ono najbitnije..bas mi ne drago da je sve u redu..jel znaš možda koliko mm ti je veliki plod? I ja kasnije idem na uzv pa da mogu “usporediti”. Napisala sam niže Steli zašto me zanima..
Tikvice- bila sam u petak kod Lučija, a sada ću dalje kod svog Valetića koji je inače s Merkura ali su sada svi oni na Vinogradskoj (zbog renovacije), a ti?!
Stela - mislim da se nalazim u sličnoj situaciji kao i ti…
Ugl. U petak sam bila na uzv, a idem i kasnije, i rečeno mi je kako su i dalje dvije vidljive točkice unutra, jednoj je bilo odjek cirkulacije i srčane aktivnosti (4-5 mm), a druga je bila jako mala i sitna (2mm) i on nije uspio detektirati srčanu aktivnost i cirkulaciju. Pa je rekao da odem za tjedan dana opet na uzv, kako bi tog drugog pogledali, ali obzirom da je bilo 6 tj, i da je tolika razlika između jednog i drugog navodno nisu velike šanse da će se ovaj drugi razviti. Tako da idem danas kod svog ginica jer i njega od sutra nema, ide na GO, pa ćemo vidjeti sto će biti..’Na sve sam spremna, iako bi voljela naravno da se i ovaj drugi razvije 🥹🙏🏻. I p.s. Danas sam 6+4 ako se ne varam….E sad, pitanje je kolike su šanse da se i ovaj drugi razvije?! Malo sam zabrinuta, iskreno…
Plod ima 4,2 mm sto odgovara tjednu od 6+1. Ja sam ti po ZM 6+3 ali je rekao da dan dva nije nista.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Jube, Stela, Saniii hvala vam 🤗
PBTAB drago mi je da sve u redu 🍀 sad opušteno na odmor 😎
Bambi dečkić je pravi slatkis 🥰 iskrene čestitke! Zelim ti brzi oporavak i da ste brzo doma 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni, rasturaš 🤗 od srca ti želim da se među ta tri smrzlića nađe tvoja beba 🤞❤️
Stela, 🤞❤️
Bamby, iskrene čestitke i brz oporavak želim ❤️🥳
PBTAB, drago mi je da je sve u redu ❤️
Jednaobicnacekalica, sretno i drži se 🤞❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Korni, rasturaš 🤗 od srca ti želim da se među ta tri smrzlića nađe tvoja beba 🤞❤️
Stela, 🤞❤️
Bamby, iskrene čestitke i brz oporavak želim ❤️🥳
PBTAB, drago mi je da je sve u redu ❤️
Jednaobicnacekalica, sretno i drži se 🤞❤️
Hvala ti ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jednaobicnacekalica jesu li dvije žumanjčane svaka za sebe odn jesu li dvojajčani ili jednojajčani blizanci? Obzirom da do implatacije oba embrija najčešće ne dođe u isto vrijeme najčešće je jedan manji, tako je kod većine žena… ja sam prvi uzv imala u 5 tt i jedan je imao embrionalni odjek drugi ne, a u 6 tt oba su srčeka kucala, e sad ako gledamo po mjerama meni je u 6 tt jedna bila na 4,7 mm ta je odg mjerama za 6 tt a druga manja je bila 3 mm, ništa to još nije za "otpisati" jer ti ova manja ne odgovara još za 6 tt, svakako ćeš stvarnu situaciju znati na sljedećem uzv, kod mene je na kraju prestala srčana aktivnost kod većeg a ovaj mali kržljavac je ostao tvrdoglav 😁 samo se nemoj stresirati fakat na ništa ne možeš utjecati niti si ti nešto "kriva" ako jedan odustane, nažalost u jako puno ivf trudnoća koje započnu kao blizanačke jedan plod stane sa razvojem… javljaj nam situaciju, sretno i drži mi se ❤️❤️ ako što trebaš samo pitaj 🤗🤗
Dvojajcani su, dva trodnevna embrija je bilo vraćeno. Jel tako i kod tebe bilo?
Pitala sam ja njega radi li se možda o kasnijoj implataciji pa je odgovorio kako se može raditi o 12 sati +/- implantaciji ali da je ovaj drugi jako maleni od 2 mm i da nije siguran oko njegove srčane reakcije. Mislim, nije još, barem mislim za otpisati u ovim tjednima ali me zanimalo kako je to kod tebe sve prošlo. Jesi li bila točno 6+0 na toj kontroli kada su se dva srceka vidjela ili ipak nešto kasnije od toga?
Naravno, nije da ću sebe kriviti, sto bude, biti će, da je i jedan a da znam da će biti sve okej, odmah bi bila potpisala i bila najsretnija na svijetu, a ovako sam još u neizvjesnosti oko svega..pa sam čitala da može srčeko čak i u 8 tj ako ne i kasnije prokucati, hoću reci nekako je sve moguće još…Hvala ti na odgovoru i podršci, puno znaci🥰🥹.
PBTB - Cini se da je stvarno okej veličina u globalu, mislim ako zaostaje ili je napredniji za dan, dva, sve je to u tom kalupu dopustivnog. Ja ću tek iza 8 doći jer idemo privat pa javim kako će proci…kada su tebi rekli iduću kontrolu?
Jurky- Hvala ti punooo, evo i ja sam još u neizvjesnosti šta će biti i kako će sve proci🥹, ali javim…Kako si ti, ako sam dobro vidjela, imaš još neko vrijeme do vađenja bete?
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Bamby - čestitke na ovako divnom i velikom dečkiću, sada uzivajte svakim danom zajedno🥹💙.
PBTAB - super, srčeko kuca i to je ono najbitnije..bas mi ne drago da je sve u redu..jel znaš možda koliko mm ti je veliki plod? I ja kasnije idem na uzv pa da mogu “usporediti”. Napisala sam niže Steli zašto me zanima..
Tikvice- bila sam u petak kod Lučija, a sada ću dalje kod svog Valetića koji je inače s Merkura ali su sada svi oni na Vinogradskoj (zbog renovacije), a ti?!
Stela - mislim da se nalazim u sličnoj situaciji kao i ti…
Ugl. U petak sam bila na uzv, a idem i kasnije, i rečeno mi je kako su i dalje dvije vidljive točkice unutra, jednoj je bilo odjek cirkulacije i srčane aktivnosti (4-5 mm), a druga je bila jako mala i sitna (2mm) i on nije uspio detektirati srčanu aktivnost i cirkulaciju. Pa je rekao da odem za tjedan dana opet na uzv, kako bi tog drugog pogledali, ali obzirom da je bilo 6 tj, i da je tolika razlika između jednog i drugog navodno nisu velike šanse da će se ovaj drugi razviti. Tako da idem danas kod svog ginica jer i njega od sutra nema, ide na GO, pa ćemo vidjeti sto će biti..’Na sve sam spremna, iako bi voljela naravno da se i ovaj drugi razvije 🥹🙏🏻. I p.s. Danas sam 6+4 ako se ne varam….E sad, pitanje je kolike su šanse da se i ovaj drugi razvije?! Malo sam zabrinuta, iskreno…
Plod ima 4,2 mm sto odgovara tjednu od 6+1. Ja sam ti po ZM 6+3 ali je rekao da dan dva nije nista.
I p.s.kako se stavi ovo s odbrojavanjem tjedana u potpis? Bas mi je fora za vidjeti🙂🥹
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Cure molim vas savjet...
Ovak, dečko i ja bili smo prije 2 tjedna u Beta+ na novim konzultacijama, prikupili sve nalaze. Htjeli smo preko HZZOa u postupak no s obzirom da su popunjeni za ovu godinu rekli su nam da se javimo početkom iduće godine.
U međuvremenu sam nas naručila na sv.duh na konzultacije 25.7., i dobila D1 uputnicu.
Zanima me da li mogu tu uputnicu iskoristiti samo na konzultacije na sv.duhu tj da čujemo drugo mišljenje, vidimo da li nam tamo uopće odgovara i sl
Što u slučaju ak ne iskoristim tu uputnicu? Koliko ona vrijedi? Moze li se izdati kasnije opet ista nova?
Jer isli bi sigurno u Beta + iduće godine.
I da,da li sv.duh traži isključivo sve svoje nalaze?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓
Jednaobicnacekalica bila sam točno 6+1, a manji plod je odgovarao mjerama za 5+4, ako se ne varam, meni je dr rekao da tih par dana razlike ništa ne znači, nekome srčeko prokuca sa 6 nekome sa 7, a nekome sa 8 tjedana niti to pak nema pravila, moj taj manji je bio 3 mm tako da stigne i tvoj još narasti, sve ćeš znati na idućoj kontroli def 🤞🙏 ma nema na čemu tu smo da si pomognemo ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
MalaG optimizam lagano pada kako se bliži beta i osjeća se nervozica. 😅🙈 Nadam se da je sve ok s rukicom i da je Patrick (ako sam dobro zapamtila) pravi borac. 🙏❤️
Bambi čestitam od ❤️ i želim ti brz oporavak. 🥰🤗
Jurky hvala ti! 💓😘 Kako sam na tebe zaboravila. 🙈 Nadam se da se varaš i da će te iznenaditi lipa beta. 🙏🤗Jesi mislila raditi test prije?
Zelena bitno da si ti bolje i da sutra beta rasturi. 💪🤞🍀 Ja se još dvoumim di ću vaditi. Svugdi me vežu loše uspomene pa tražim di nisam možda. 🙈🤣 Otići ću do laboratorija pa ako bude gužva u Analize. To mi je najmanje bitno trenutno. Sritno sutra! 🤞❤️
Darliv čekamo vijesti. 🙏🥰
PBTAB čestitam na ❤️ i neka sve do kraja bude uredno 🤞
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗