Bubice baš mi je drago da je smeđarenje stalo i neka ti tako ostane.🤞🙏🤗
Jurky draga, brzo će doći ponedjeljak! 🤞😉❤️
Purple super! Držim fige za što više kvalitetnih jajčeka!🤞🙏🤗
Grizli dobrodošla natrag i što prije opet otišla na veselije teme.😉🤗
MartinaMila super rezultat! Nek ih preživi što više!🤞🙏🤗
NPelica iskreno saučešće, draga! Budi jaka! Šaljem ti veliki hug!🙏🤗❤️
Korni super rezultat! Sad strpljivo čekati FET!🤞🙏🤭
PBtab toliko mi je drago čuti da je UZV dobro prošao.🤗☺️ Nadam se da će se i situacija sa tromboocitima ustabiliti i sve dalje biti dobro!🤞🙏🤗
Stela mislim da smo u prva 3mj sve htjele samo shit jesti. Rekla bi da je normalno.😆 Sutra ujutro imamo UZV i jako smo radoznali i nestrpljivi vidjeti koliko je bebač narastao.🤭❤️ Kad je tvoj UZV? Moguće da si napisala, ali sam ja zaboravila.
Bambi iskrene čestitke na dolasku vašeg anđela!🥰😍🤭 Želim ti brzi oporavak, da što prije idete domeka i da stvorite čim više predivnih trenutaka i uspomena.🤗❤️❤️
Jednaobicnacekalica drži se i sretno dalje! Nadam se da će biti sve dobro na kraju!🤞🙏❤️ Za trakicu, klikni na moju ili nečiju tuđi i od opcija odaberi pregnancy. Dalje će te voditi korak po korak i samo upišeš detalje koje te traži i na kraju BBC code kopiraš i zalijepiš u svoj potpis.😉
Panda pa hej! Nemoj sad posustati! Pozitiva do kraja!😉🤗❤️ Sutra idemo na kontrolu pa ćemo biti pametniji i sa više informacija.🙏🙏🙏
Nek'nam svima sutrašnji dan bude ispunjen lijepim vijestima i velikim betama!🤞🙏❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stela_M pa svaka cast na 4 kile pored mucnina😂 Pa bolje da si 4 u plusu nego u minusu pa se jos brines jel bebac dobiva sve sto treba 🤗
PBTAB ❤️ bas mi je drago da je sve ok i da si cula srce ❤️
Imam jedno glupo pitanje 🙈 Skuzila sam po slici da imas psa pa me zanima, s obzirom da vidim da je veci pas stafford ili ispravi me ako je neka deuga vrsta, dal ga ti setas nakon transfera i sad nakon pozitivne bete?🙈 Ja imam psa od cc 20 kila i od transfera do sad ga nisam setala jer kao strah me da me ne povuce i da to moze utjecati na plod🙈 Nemojte mi se smijati 😂 Znam da zvuci smjesno ali eto muci me😂 PS. Muž ga seta da ne mislite da pas nije bio vani 3 mjeseca 😂

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Bok cure, čestitam na lijepim betama i uspješnim uzv pregledima🤗 bitno da su nam sve bebice dobro.
Negdje sam već pisala, ali nisam zapazila odgovor...
Ciklus kreće u subotu, dobila sam Estrofem 3×2mg od 1dc. Idemo na transfer. Nemam svoje ovulacije.
Mene zanima, na koliko mm se otprilike radi transfer, koji dc obično u ovakvom slučaju bude transfer?
Na uzv idem na 10dc i obično mi tad endo bude oko 8,9mm. I koliko prije transfera krećem s Cyclogestom?
Hvala za svaki odg, preteško je isplanirati put, kad ne znaš ništa unaprijed 🙈🙄

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Stela_M pa svaka cast na 4 kile pored mucnina😂 Pa bolje da si 4 u plusu nego u minusu pa se jos brines jel bebac dobiva sve sto treba 🤗
Imam jedno glupo pitanje 🙈 Skuzila sam po slici da imas psa pa me zanima, s obzirom da vidim da je veci pas stafford ili ispravi me ako je neka deuga vrsta, dal ga ti setas nakon transfera i sad nakon pozitivne bete?🙈 Ja imam psa od cc 20 kila i od transfera do sad ga nisam setala jer kao strah me da me ne povuce i da to moze utjecati na plod🙈 Nemojte mi se smijati 😂 Znam da zvuci smjesno ali eto muci me😂 PS. Muž ga seta da ne mislite da pas nije bio vani 3 mjeseca 😂
Draga moja, dva dana nakon transfera sam imala situaciju s njom gdje sam trčala i bježala od velikog psa i nju vukla za sobom, i sad neki dan se na livadi potukla sa nekim psom i iako je bio muz ja sam potrcala da ju odvojim i smetnula s uma da sam trudna. Meni je taj pas samo stres 😂 i da, šetam ju normalno bez straha 😊

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Draga moja, dva dana nakon transfera sam imala situaciju s njom gdje sam trčala i bježala od velikog psa i nju vukla za sobom, i sad neki dan se na livadi potukla sa nekim psom i iako je bio muz ja sam potrcala da ju odvojim i smetnula s uma da sam trudna. Meni je taj pas samo stres 😂 i da, šetam ju normalno bez straha 😊
PBTAB ajd budem se onda i ja opustila. Mom buci je sad prevruce tako da mu se neda disat a kamoli tuć i radit probleme😂 ne odgovara na nikakve provokacije kad je vani ovakva vrucina tako da mislim da cemo bit ok😂

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
MalaG uživaj sutra na druškanju🤩 ja vjerujem da se prasac mali udebljao 😁 ja idem u petak jedva čekam tad ću taman biti 12+1 pa vjerujem da ću možda mrvicu odahnuti 🙈 ❤️
Anii pa fenomen kažem ti već je i dr komentirao lijepo kila po tjednu 🤣🤣 mislim da je to bio sarkazam🤣🤣 ali baš me briga skinula sam kile pije postupaka i svega sad imam pravo uživati 🤣🤣🤣 uživaj sutra 🤩❤️
Pandice moja draga jako navijam za tvoju betu i divim ti se kako si izdržala bez testa ja zadnji fet bogami nisam mogla čekati dan D 🙈 sretnooooo 🙏🙏🙏❤️❤️
Tratinčica obzirom na pcos i anovulatorne cikluse s estrofem nema zime samo ne možeš uspoređivati svoj prirodni ciklus i ciklus kada uzimaš lijekove, sve ovisi kakvi su ti inače ciklusi i kako ćeš reagira na estrofem fakat ti niti jedna od nas ne može reći kada ćeš imati transfer, kada ti endo bude oko 8 do 8,5 mm, netko voli da je i malo deblji ovisi o dr, kreće se sa progesteronom i nakon onoliko dana koliko je star embrij ide transfer... znam da je teško planirati put ali ti nitko ovdje ne može reći e imati ćeš 17 dc transfer jbg morat ćeš biti strpljiva i pričekati prvi uzv,sretnooo 🙏🤞
Sani jel se te tvoje obaveze privode kraju 😁❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Curee znam da nisam fokus al moram s nekim podijelit da nemrem docekat transfer i mijesa mi se nestrpljivost, uzbudjenje i strah. U ovom postupku sam od travnja ispizdit cu vise pardon my french 🤣
Pukla sammmm ne znam kak na poslu opstajem i koristim mozak
Kad ce ta mengaaa
Pusabok
Hehehe točno znam kako ti je...i meni kroz par dana treba doći menga pa krećemo u novi FET no tih par dana su mi kao godine 🤣🤣 kako ostati normalan u svemu ovome 😂😂
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Stela, hvala na odgovoru.. ma znam da tu nema točnog dana, ali sad kužim kako to otprilike ide.. 😘
.
Amadeus i Peja, razumijemo se😅 moja M stiže u subotu i kao da traje cijena vječnost 😅🙄

Trudimo se od 9/21.
Cijelu*🙈

Trudimo se od 9/21.
Stela, hvala na odgovoru.. ma znam da tu nema točnog dana, ali sad kužim kako to otprilike ide.. 😘
.
Amadeus i Peja, razumijemo se😅 moja M stiže u subotu i kao da traje cijena vječnost 😅🙄
Bit će nas onda više da se pratimo 😃 ja sam odlučila u ovaj postupak potpuno sama ići...prošli je cijela obitelj znala i toliko svi bili uzbuđeni i onda došlo razočaranje ..e sada idem ja sama ni dečko neće znati (ne trebam ga vise 🤣🤣) pa ako bude sve dobro biti će pozitivno iznenađenje..ako bar ću samo ja poluditi i nitko više 😂😂
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji