Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    02. Travanj 2023. 19:14

PBTAB

PBTAB

Fashionista

Anii draga kako si ti dosla do dr. Vrcica?
    Sinulo mi je kako je tebi radio IVF u Repromedu privatno da mozda radi tako i histeroskopske operacije tamo privatno ili barem da dodem nekako do njega da mi u Petrovoj to odradi.
    On zvuci kao iskusan lijecnik em radi ivf em porada djecu valjda bi i u ovome trebao biti dobar.
    Ako cu ici preko bolnice i uputnica do njega trebat ce mi cijela vjecnost. To se operacija navodno radi nekad u prvih 7 dana od pocetka ciklusa, koji ce doci uskoro. Ovako ako se privatno da doci njega onda bih mozda mogla odmah 🙈

Hej, Vrčić ti radi u Hilarus poliklinici.

Slučajno sam stisnula nisam dovršila poruku. On ti radi u Hilarusu, centar grada, nazovi njih i naruči se kod njega. A isto tako možeš kod dr. Elveđi Gašparović, ona je također u Hilarusu. Ja sam prvo bila kod nje jer je ona glavni dr na patologiji trudnickoj u Petrovoj i sve pretrage sam obavila preko nje u Petrovoj, isla sam u dnevnu bolnicu i provela cijeli dan i napravila nalaze za koje nisam ni znala da postoje, a sve preko njih, pa možda tako i Vrčić radi. Na pregled sam dosla za par dana i isto tako dnevnu bolnicu za dan dva.

Ah hvala ti na info super super!
    Pitat cu ih dal onda i ovo sto meni treba ali vjerujem da da.
    A koje nalaze si sve radila ti? Sto je to dnevna bolnica, sorry ne znam, kao kad odes na sve te preglede tamo ili operaciju? Svakako ce mi za to trebati uputnica ako cu raditi u bolnici ali da svakako ovako se moze brzo doci do njih da srede sve na brzinu doci na red.
    Ti si u postupku u repromedu bas ili preko Vrcica isto?
    Sretno najsretnije sutra ili prekosutra na ultrazvuku da te iznenadi najljepse! :)

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• Lena2803
    02. Travanj 2023. 19:19

Fashionista

Sinulo mi je kako je tebi radio IVF u Repromedu privatno da mozda radi tako i histeroskopske operacije tamo privatno ili barem da dodem nekako do njega da mi u Petrovoj to odradi.
    On zvuci kao iskusan lijecnik em radi ivf em porada djecu valjda bi i u ovome trebao biti dobar.
    Ako cu ici preko bolnice i uputnica do njega trebat ce mi cijela vjecnost. To se operacija navodno radi nekad u prvih 7 dana od pocetka ciklusa, koji ce doci uskoro. Ovako ako se privatno da doci njega onda bih mozda mogla odmah 🙈

Pozdrav, nedavno sam pisala da sam ostala prirodno trudna nakon 5 postupaka. Trudnoću mi sada vodi prof Vrčić i idem kod njega privatno u Hilarus, a on radi i histeroskopije i najbolje se naručiti kod njega privatno u Hilarus i porazgovarati sa njime. Tako smo i mi u siječnju ove god i uputio nas je na preglede za koje ni sami nismo čuli, a meni je radio biopsiju endometrija u Petrovoj. Nakon toga nam se dogodila prirodna trudnoća.

👱‍♀️36-prolaktin,vit d
    🙍‍♂️36-asthenozo
    28.02.+🥰

MalaG
    02. Travanj 2023. 19:19

Lucky ma neće te zaboraviti! Ne sad kad endo napokon lijepo surađuje. Nemoj se sekirati 😉😘❤️
    PBTAB brzo će utorak i tvoj UZV!🤗🥰🙈 Ma bit će sve u redu, nemoj ništa brinuti. Dosta ženica se žali da simptomi kreću tek od 7-8tt tako da još stignu. Uživaj dok ih nema.😉 S nestrpljenjem očekuju slikicu.🤭🤭
    Rina sretno i tebi sutra.🤭🤗🤞🤞

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Rina 39
    02. Travanj 2023. 19:32

MalaG

Lucky ma neće te zaboraviti! Ne sad kad endo napokon lijepo surađuje. Nemoj se sekirati 😉😘❤️
    PBTAB brzo će utorak i tvoj UZV!🤗🥰🙈 Ma bit će sve u redu, nemoj ništa brinuti. Dosta ženica se žali da simptomi kreću tek od 7-8tt tako da još stignu. Uživaj dok ih nema.😉 S nestrpljenjem očekuju slikicu.🤭🤭

Hvala ti🥰

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Fashionista
    02. Travanj 2023. 19:36

Lena2803

Fashionista

Pozdrav, nedavno sam pisala da sam ostala prirodno trudna nakon 5 postupaka. Trudnoću mi sada vodi prof Vrčić i idem kod njega privatno u Hilarus, a on radi i histeroskopije i najbolje se naručiti kod njega privatno u Hilarus i porazgovarati sa njime. Tako smo i mi u siječnju ove god i uputio nas je na preglede za koje ni sami nismo čuli, a meni je radio biopsiju endometrija u Petrovoj. Nakon toga nam se dogodila prirodna trudnoća.

Woow genijalno, cestitam na trudnoci! :)
    Hvala ti puno na javljanju! 
    Tu biopsiju endometrija sto ti je radio, sto je to tocno? Kao ono struganje enda screeching ili kao se pise? :)
    Da li si to radila na zivo ili pod opcom anestezijom? 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Fashionista
    02. Travanj 2023. 19:53

anii208

Fashionista

Fashionistakako ti je i PBTAB napisala, naruci se kod njega u Hilarusu. Pa se s njim dogovori. Mislim da ti on u Petrovoj radi histero. Pricala sam s dvije cure kojima je on savjetovao da naprave histero i on ih je i odradio u Petrovoj. A sad dal radi u repromedu histero, to stvarno ne znam. 🙌🏼 S njim neces pogrijesit u svakom slucaju👍🏻

Super da si pricala sa curkama koje su kod njega radile histero pa da tak sam si i mislila da nekak s njim nemrem pogresiti! 
    Hvala ti na javljanju 🙌🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔

• Lena2803
    02. Travanj 2023. 20:04

Fashionista

Lena2803

Fashionista

Woow genijalno, cestitam na trudnoci! :)
    Hvala ti puno na javljanju!
    Tu biopsiju endometrija sto ti je radio, sto je to tocno? Kao ono struganje enda screeching ili kao se pise? :)
    Da li si to radila na zivo ili pod opcom anestezijom?

Da da, to je struganje endometrija i radi se na živo. Iskreno ja sam mislila da je to ko papa ili slično, ali nije. Neugodno je i baš me jako bolilo, ali kratko traje. Ali nakon punkcije na živo kod doktora L, mislim da nema veće boli od toga, tako da mi žene sve možemo preživjeti😁 meni je Vrčić rekao da ću ja ostati prirodno trudna i ja onako aha da i stvarno se dogodilo. On nam je preporučio Profertil za muža, uz to je pio Selen, Cink i nakon 6 godina pokušavanja nam je baš ta kombinacija upalila😉 Vrčić histero radi savršeno također. 

👱‍♀️36-prolaktin,vit d
    🙍‍♂️36-asthenozo
    28.02.+🥰

PBTAB
    02. Travanj 2023. 20:12

Fashionista

PBTAB

PBTAB

Fashionista

Hej, Vrčić ti radi u Hilarus poliklinici.

Slučajno sam stisnula nisam dovršila poruku. On ti radi u Hilarusu, centar grada, nazovi njih i naruči se kod njega. A isto tako možeš kod dr. Elveđi Gašparović, ona je također u Hilarusu. Ja sam prvo bila kod nje jer je ona glavni dr na patologiji trudnickoj u Petrovoj i sve pretrage sam obavila preko nje u Petrovoj, isla sam u dnevnu bolnicu i provela cijeli dan i napravila nalaze za koje nisam ni znala da postoje, a sve preko njih, pa možda tako i Vrčić radi. Na pregled sam dosla za par dana i isto tako dnevnu bolnicu za dan dva.

Ah hvala ti na info super super!
    Pitat cu ih dal onda i ovo sto meni treba ali vjerujem da da.
    A koje nalaze si sve radila ti? Sto je to dnevna bolnica, sorry ne znam, kao kad odes na sve te preglede tamo ili operaciju? Svakako ce mi za to trebati uputnica ako cu raditi u bolnici ali da svakako ovako se moze brzo doci do njih da srede sve na brzinu doci na red.
    Ti si u postupku u repromedu bas ili preko Vrcica isto?
    Sretno najsretnije sutra ili prekosutra na ultrazvuku da te iznenadi najljepse! :)

Dnevna bolnica je kad si na korpoloskoj obradi od 7 ujutro do 15h, vadenje krvi sto ampula, urin, itd. Nakon par dana brisevi da se iskljuce infekcije. Dr opce prakse ti mora dati d2 uputnicu ali to ce te sve uputiti dr vrčić ili dr elveđi, ja sam prvo isla kod nje jer je Vrčić bio popunjen a meni se žurilo. Sad sam u Repromedu kod prof Radončića i on ti je super kao i Vrčić.Sve su to veliki stručnjaci i za kojeg god se odlucis neces pogrijesiti. Prednost je ta sto ce Vrčić neke zahvate odraditi u Petrovoj besplatno dok Radončić samo privatno. 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

PBTAB
    02. Travanj 2023. 20:13

MalaG

Hvala ti draga 🥰

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Biljche
    02. Travanj 2023. 20:21

Vitara

Biljche

Vitara

Biljche, liječila te 3 god i nije ti dala na kraju kad si ju tražila. 🤯🤯🤯🤯 Nemam riječi za te dr.
    Koji dr.ti je na kraju prepisao?
    Preporučili ste mi Repromed, čitala sam da je dr Šimunić u IVF-u dobar. Iako nemam ni volje više nastavljati ovo, a ni financijski mislim da ne bi mogli.

Ona je vrhunski stručnjak ali takva sirovina u komunikaciji da je to prestrašno. Dala mi doktorica Ivanko iz Vingradske ali mislim da to ne bi bilo tako da doktor nije ordinirao iskreno.
    Nije to nešto što baš smiješ na svoju ruku uzeti.
    Nije baš šala to.

Znači, da opet posjetim hematologa?? I to privatno jer nemam vremena za čekanje preko uputnice. 😔

Probaj se naručiti u Vinogradsku na uputnicu. Odi direktno tamo u dnevnu bolnicu i traži dr.Ivanko. Ona koliko ja znam vodi trudnice. Tamo je najmanja gužva. Na Rebro ne idi jer sam ja preko veze čekala 6 tjedana kad sam morala odraditi taj drugi kontrolni pregled, pa 6 tjedana nalaze ( inače se tako dugo čekaju te genetske pretrage), pa još 4 tjedna da me pita po šta sam došla 

🙎‍♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
    11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
    01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
    03/2020 IUI -AIH, beta❌️
    09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
    01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
    03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
    05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
    06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
    11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
    03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.