Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    02. Travanj 2023. 20:37

Mrvica722

DOMLeon🤰🏽⏳️❤

Mrvice kako je tvoj malac ?
    Sani😘
    Mojim curkama 😘😘😘😘😘

Ženooo je si ti to ponovno trudna ???💓💓💓💓rekli bi kod nas mašina proradilaaa 🎉🎉🎉
    Moj malac je super al sam na carski rez pa pauze jos 10mj moram napravit

Ej macka jesam 🤭i ja sam 23.09 rodila na carski al za sad lijepo napreduje trudnoca 14tt sam.Ljubi bebolinaca  i tebi pusa 😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Jurky32
    02. Travanj 2023. 21:22

Curee, samo da vas pozdravim.. 🤗
    Vidjela sam da ima tu nekih negativnih testova i blijedih crta, žao mi je, što reći nego glavu gore i idemo dalje.. ❤️
    Sve koje imate nešto u narednom tjednu (bete, transfere, ultrazvuke), svu sreću svijeta vam želim 🤞🤞🥰
    Ja sam svoje odtugovala, dobila mengu i sad mirno čekam 21. za nove konzultacije.. 
    Pusa velika svima 😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Stela_M
    02. Travanj 2023. 22:07

MalaG dobro sam draga, vraćam se svojim treninzima i to me baš veseli već sam dva mj ko leš 🤣🤣🤭 drago mi je da si dobro i da bebica lijepo raste 🤗❤️
    Sani bilo bi lijepo da se pratimo 🤭🤗❤️
    Lucky hebemu nadam se da je taj tvoj transfer napokon sutra 🤭🤞🤗❤️
    Anii kako si? Baš si mi tiha, kada će fet? 🤞🤗❤️
    Kaya žao mi je zbog testa 🤗❤️
    Tinčica možda je dr fakat mislila da je problem bila cista i da ćeš sad imati bolji odgovor ne znači ako rastu sporije da je to loše, možda je jednostavno takav ovaj ciklus... što se tiče samog protokola određuje ga liječnik na konto tvojih hormona možda bi kod tebe bila bolja kombinacija Pergoverisa ili Menopura (kombinacija lh i fsh), ali o ovisnosti kakav je tvoj lh, opet je to sve stvar kako ti dr odredi jbg ipak su se oni za to školovali dok smo mi ipak u tom području "laici" svaka od nas je individua za sebe i kao takvima nam i treba pristupati 🤷‍♀️
    Vitara ako ti je soc ginić ok neka ti da uputnicu za hematologa, najmanje se čeka u Vinogradskoj pogotovo ako u mailu napišeš ukratko da se radi o Ivf-u, ja sam doslovno za 3 dana dobila termin 🤗
    Rina ne sumnjam da beta neće razvaliti 🤗🤭
    Pbtab ima žena koje imaju trudnoću za poželjeti bez simptoma guštaj u tome 🤭🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• nikita88
    02. Travanj 2023. 22:12

Pozdrav cure, nekad davno sam bila aktivna u ovoj grupi žena lavica … velika podrška smo si bile u najtežim i najveselijom momentima ❤️ svim cekalicama od srca želim ogromne plusčine i jos vece Bhcg, trudnicama bezbrižne i školske trudnoće, čestitke  mamicama lavicama…
    2020 sam iz cetvrtog pokusaja dobila zdravu veeeelikuuuu( naglašavam, jer su mi rekli da djeca ICSI budu sitna, moja je imala 4200 i 56 cm) curicu, svu sreću i radost ovog svijeta, posebnu… najbolju…jer bas takva i jesu ta naša dugooo željena dječica, nakon njenog rođenja sam mislila da je za mene MPO završena priča, ali ipak nijeee htjela bi da ima brata ili seku i evo zato sam se vratila u te vode i čekam spremno iduću menstruaciju i idemo opet ispočetka 😊
    Konkretno i trenutno me zanima ima li cura koje su nakon jedne bebice išle ponovno, da li su tada šanse imalo veće čisto radi mirnijeg stanja psihe, jer kao sad idem manje opterećeno 🙈

Ja 1988, MM 1988
    Kod mene sve ok, MM Azoospermia
    2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
    1 ICSI ✖️
    1 FET ✖️, 2 FET ✖️
    2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
    10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️

Fashionista
    02. Travanj 2023. 22:12

Lena2803

Fashionista

Lena2803

Fashionista

Anii draga kako si ti dosla do dr. Vrcica?
    Sinulo mi je kako je tebi radio IVF u Repromedu privatno da mozda radi tako i histeroskopske operacije tamo privatno ili barem da dodem nekako do njega da mi u Petrovoj to odradi.
    On zvuci kao iskusan lijecnik em radi ivf em porada djecu valjda bi i u ovome trebao biti dobar.
    Ako cu ici preko bolnice i uputnica do njega trebat ce mi cijela vjecnost. To se operacija navodno radi nekad u prvih 7 dana od pocetka ciklusa, koji ce doci uskoro. Ovako ako se privatno da doci njega onda bih mozda mogla odmah 🙈

Pozdrav, nedavno sam pisala da sam ostala prirodno trudna nakon 5 postupaka. Trudnoću mi sada vodi prof Vrčić i idem kod njega privatno u Hilarus, a on radi i histeroskopije i najbolje se naručiti kod njega privatno u Hilarus i porazgovarati sa njime. Tako smo i mi u siječnju ove god i uputio nas je na preglede za koje ni sami nismo čuli, a meni je radio biopsiju endometrija u Petrovoj. Nakon toga nam se dogodila prirodna trudnoća.

Woow genijalno, cestitam na trudnoci! :)
    Hvala ti puno na javljanju!
    Tu biopsiju endometrija sto ti je radio, sto je to tocno? Kao ono struganje enda screeching ili kao se pise? :)
    Da li si to radila na zivo ili pod opcom anestezijom?

Da da, to je struganje endometrija i radi se na živo. Iskreno ja sam mislila da je to ko papa ili slično, ali nije. Neugodno je i baš me jako bolilo, ali kratko traje. Ali nakon punkcije na živo kod doktora L, mislim da nema veće boli od toga, tako da mi žene sve možemo preživjeti😁 meni je Vrčić rekao da ću ja ostati prirodno trudna i ja onako aha da i stvarno se dogodilo. On nam je preporučio Profertil za muža, uz to je pio Selen, Cink i nakon 6 godina pokušavanja nam je baš ta kombinacija upalila😉 Vrčić histero radi savršeno također.

Bas mi je drago zbog tebe! 😍
    PBTAB Anii i Lena hvala puno curke 🙌🏻 vec sutra krecem u akciju! 💪🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

MalaG
    02. Travanj 2023. 22:21

Stela hvala ti draga.🥰 Drago je i meni čuti da si ti dobro!🥰❤️ Vjerujem da će ti treninzi super doći i pomoći odmaknuti misli od trenutne situacije i da budeš čim spremnija za idući FET.😉🤞🙏
    Nikita sretno u daljnjoj borbi i da što prije dođeš do svog cilja!🤗🙏🍀

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Love83
    02. Travanj 2023. 22:26

Lena2803

Fashionista

Lena2803

Fashionista

Anii draga kako si ti dosla do dr. Vrcica?
    Sinulo mi je kako je tebi radio IVF u Repromedu privatno da mozda radi tako i histeroskopske operacije tamo privatno ili barem da dodem nekako do njega da mi u Petrovoj to odradi.
    On zvuci kao iskusan lijecnik em radi ivf em porada djecu valjda bi i u ovome trebao biti dobar.
    Ako cu ici preko bolnice i uputnica do njega trebat ce mi cijela vjecnost. To se operacija navodno radi nekad u prvih 7 dana od pocetka ciklusa, koji ce doci uskoro. Ovako ako se privatno da doci njega onda bih mozda mogla odmah 🙈

Pozdrav, nedavno sam pisala da sam ostala prirodno trudna nakon 5 postupaka. Trudnoću mi sada vodi prof Vrčić i idem kod njega privatno u Hilarus, a on radi i histeroskopije i najbolje se naručiti kod njega privatno u Hilarus i porazgovarati sa njime. Tako smo i mi u siječnju ove god i uputio nas je na preglede za koje ni sami nismo čuli, a meni je radio biopsiju endometrija u Petrovoj. Nakon toga nam se dogodila prirodna trudnoća.

Woow genijalno, cestitam na trudnoci! :)
    Hvala ti puno na javljanju!
    Tu biopsiju endometrija sto ti je radio, sto je to tocno? Kao ono struganje enda screeching ili kao se pise? :)
    Da li si to radila na zivo ili pod opcom anestezijom?

Da da, to je struganje endometrija i radi se na živo. Iskreno ja sam mislila da je to ko papa ili slično, ali nije. Neugodno je i baš me jako bolilo, ali kratko traje. Ali nakon punkcije na živo kod doktora L, mislim da nema veće boli od toga, tako da mi žene sve možemo preživjeti😁 meni je Vrčić rekao da ću ja ostati prirodno trudna i ja onako aha da i stvarno se dogodilo. On nam je preporučio Profertil za muža, uz to je pio Selen, Cink i nakon 6 godina pokušavanja nam je baš ta kombinacija upalila😉 Vrčić histero radi savršeno također.

I ja sam radila u ovaj utorak struganje endometrija ( privatno di vodim postupak) isto na živo, doktor je rekao da je prije za to davao kao anesteziju ali s obzirom da traje 30 sekundi da vise ne daje. I mene je bolilo i to dosta bez obzira šta je kratko trajalo, krvarila samo par sati taj dan..nadam se da će se i meni posreciti kao i tebi jer sada idem u FET kroz ovaj mj. Čekam da dobijem stvari pa krećemo. I moj muž pije profertil.  Koliko dugo ti je muž pio profertil, da li može piti to bez pauze duže razdoblje? 

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

anii208
    02. Travanj 2023. 22:47

Stela_M

MalaG dobro sam draga, vraćam se svojim treninzima i to me baš veseli već sam dva mj ko leš 🤣🤣🤭 drago mi je da si dobro i da bebica lijepo raste 🤗❤️
    Sani bilo bi lijepo da se pratimo 🤭🤗❤️
    Lucky hebemu nadam se da je taj tvoj transfer napokon sutra 🤭🤞🤗❤️
    Anii kako si? Baš si mi tiha, kada će fet? 🤞🤗❤️
    Kaya žao mi je zbog testa 🤗❤️
    Tinčica možda je dr fakat mislila da je problem bila cista i da ćeš sad imati bolji odgovor ne znači ako rastu sporije da je to loše, možda je jednostavno takav ovaj ciklus… što se tiče samog protokola određuje ga liječnik na konto tvojih hormona možda bi kod tebe bila bolja kombinacija Pergoverisa ili Menopura (kombinacija lh i fsh), ali o ovisnosti kakav je tvoj lh, opet je to sve stvar kako ti dr odredi jbg ipak su se oni za to školovali dok smo mi ipak u tom području "laici" svaka od nas je individua za sebe i kao takvima nam i treba pristupati 🤷‍♀️
    Vitara ako ti je soc ginić ok neka ti da uputnicu za hematologa, najmanje se čeka u Vinogradskoj pogotovo ako u mailu napišeš ukratko da se radi o Ivf-u, ja sam doslovno za 3 dana dobila termin 🤗
    Rina ne sumnjam da beta neće razvaliti 🤗🤭
    Pbtab ima žena koje imaju trudnoću za poželjeti bez simptoma guštaj u tome 🤭🤗❤️

Stela_M  evo čekam iduću mengu koja bi trebala doci cc 15.4. ako mi se ne pošeremeti ciklus a nadam se da nece😂 pa cemo onda u FET. Iskreno malo sam tiša jer mi je baš trebalo mrvicu da se odmaknem mislima i skupim snage za FET tj za čekanje bete 🙄 S jedne strane me veseli a s druge plaši, klasika jel😂 Razmišljam sta mogu napraviti ja sa svoje strane da nam fet bude uspjesan. Al pratim sve budno sto se događa, veselim se svakom plusu i suosjecam sa svakim minusom.
    Kakav je tvoj plan? Malo pauza?

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• nikita88
    02. Travanj 2023. 22:54

Love83

I ja sam radila u ovaj utorak struganje endometrija ( privatno di vodim postupak) isto na živo, doktor je rekao da je prije za to davao kao anesteziju ali s obzirom da traje 30 sekundi da vise ne daje. I mene je bolilo i to dosta bez obzira šta je kratko trajalo, krvarila samo par sati taj dan..nadam se da će se i meni posreciti kao i tebi jer sada idem u FET kroz ovaj mj. Čekam da dobijem stvari pa krećemo. I moj muž pije profertil. Koliko dugo ti je muž pio profertil, da li može piti to bez pauze duže razdoblje 

daj mi reci koliko prije postupka se radi struganje endometrija, koliko dođe privatno za napraviti.u mom dobitnom postupku sam mjesec prije postupka imala skidanje polipa s maternice i to je na neki način meni bilo doslo kao struganje endometrija i uvjerena sam da je najviše iz tog razloga postupak bio uspješan…

Ja 1988, MM 1988
    Kod mene sve ok, MM Azoospermia
    2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
    1 ICSI ✖️
    1 FET ✖️, 2 FET ✖️
    2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
    10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️

Lulii
    02. Travanj 2023. 23:19

Uhh, ne mogu vjerovati da ipak pišem... Pratim ovu grupu od samih početaka, možda jednom i olakšam dušu i ispričam svoju priču. 
    Sada se javljam samo da kažem svoje iskustvo sa septumom, njegovim uklanjanjem i čak 5  histeroskopija.
    Imala sam potpuni septum, znači od cerviksa do kraja maternice pregrada, uz to i srcolika  maternica. Ipak, čudo moje = prirodna trudnoća 2009, zadak radi septuma i porod na carski. Resekcija septuma hysc u OB pod anestezijom 2021. Septum je građen od vezivnog tkiva koje se nakon uklanjanja na nekim mjestima ponovno stvara i opet nastaje pregrada. Zato je potrebno raditi kontrolnu hysc za mjesec dana. Ja sam 5 mj kasnije napravila i vidjelo se da mi je ostalo još 20 mm septuma i da se opet negdje sljepilo jer su nastale tzv sinehije. Ono što bih od srca preporučila je op hysc kod dr Maričića u IVF poliklinici. On je skinuo još 1 cm pa u sljedećem postupku još malo. Uz jedan brufen prije zahvata ja sam odgledala cijeli postupak pa i samo uklanjanje septuma koje zbog vrste tkiva ništa, ali ništa ne boli. Divan je doktor, ima odličan pristup i sve objasni. Preporuka je mirovanje taj dan, ali mi smo glumili turiste pa sam taj dan i sljedeća dva hodala po Zg. Neusporedivo je lakše kod njih ambulantno nego u bolnici gdje te u spavaju, moraš proći svu preoperativnim obradu i zbog anestezije trebaju ti dani da dođeš sebi. 

Mi 41, naše ❤️ 13g
    Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
    IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
    ET/FET x 9, Missed x 1
    Hysc x 5, Lpsc x 1
    Resekcija septuma x 3
    Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
    Klinika x 2

Dear past, thank you for the lessons.
    Dear future, I am ready.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.