Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La3arica
    02. Travanj 2023. 13:25

Hej cure, jutros sam htjela raditi testic, ali sam zaboravila. Koliko otprilike ne bi trebali piskiti prije testa? 
    Inace su mi u Beti rekli da radim test sutra, kao 14 dan od aspiracije. Ranije sam obicno vadila betu 14. dan od ET, a sutra mi je 11. dan o ET trodnevnig. Nesto razmisljam da nije prerano za testice, nasla sam samo one iz Mullera 25? 

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

• Tikvica
    02. Travanj 2023. 13:29

Fashionista tek sam sad procitala zaostatke😞 zao mi je mila, grlim 😘 hvala ti nalijepim zeljama❤️
    Domleon kiss tebi i J.
    Rina bigme si ti ti lijepo sve odradila ❤️ sutra ce rasturit beta😘 hvala ti na lijepim zeljama❤️
    Flo kaj je najgore imala sam nirmalne transfere ko i svi i nis nije boljelo i sad radi tih operacija je kaos, ja ipce ne znam kaj me vise boli. Moram priznat da mi je veca trajma transfef od punkcije 😩
    Nadam se da ce ti uskoro nestati i osjetljivost na mirise i da konacno mozes uzivati u trudnoci ❤️😘
    Bebolina hvala sreco, kako si ti? Zaboravial sam kad je beta? Ima kakvih simptoma?
    Mehro drzim fihe i navijam za sutra 🙏❤️😘
    Malag hvala ljubice, kako si ti? Jesi bila na uzv jucer? Kak je proslo? Jesam propustila sto?
    Korni, Aria, Vitara hvala ❤️😘
    Stelic hvala ti ljube😘 drzi se, nadam se da su sad otkrili problem,  napravi sto trebas privatno i idemo u taj zadnji fet da dobijes svoju bebicu❤️
    Ninaniksy vec su ti curke napisale, sretno 😘🥰
    Honing sretno 🤗
    Tratincica, ja krecem piti ciklu i ananas od 3 dc kako krenem i na prvi uzv, pijem ga do transfera, makar od punkcije kreces sa utricima pa onda vjerojatno ne bi vise trebalo, ali ja pijem🤗 doma sama cijedim sokove pa mi i pase tako i tako popiti to ujutro 😁
    Lucky da bas tako, mislim da je uvijek kaos cim Marije nema. Ona ne j…zivi silu, kad je netko predugo, ode ona kuca i ajmo dalje🤭 ali dobro, ak i u utorak budem cekala prezivjet cu, na BO sam sad pa me briga, mozak na pasu i mob u ruke i lajem sa svima 🤣
    Dobro je sa si mu poslala poruku, tako ces najbolje znati, javi 😘😘😘 i naravno sretno sutra 🙏💪🏻❤️
    Tri vracas jel? Vidim da si mlada, kak to da su tri smrznuli na jednu slamcicu? 
    Umut dobrodosla, sa niskim AMH ne mozes ocekivati veliki broj js ali dovoljna je i jedna, bilo je tu cura naravno koje imaju jednako nizak ahm pa ce ti se javiti. Radis li na kvaliteti js? Svakako procitaj prve stranice i boostaj ❤️😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Rina 39
    02. Travanj 2023. 13:37

La3arica

Hej cure, jutros sam htjela raditi testic, ali sam zaboravila. Koliko otprilike ne bi trebali piskiti prije testa?
    Inace su mi u Beti rekli da radim test sutra, kao 14 dan od aspiracije. Ranije sam obicno vadila betu 14. dan od ET, a sutra mi je 11. dan o ET trodnevnig. Nesto razmisljam da nije prerano za testice, nasla sam samo one iz Mullera 25?

Nije prerano ako je 14 dana i sutra beta.
    I test od 25miu treba pokazat🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Rina 39
    02. Travanj 2023. 13:42

umut

Zdravo zene,
    Nadam se da cemo uskoro sve ugledati plusice na testovima..ja bih da podijelim s vama iskustvo koje sam imala, a i da vidim da li je neka bila u slicnoj situaciji.
    Naime 2018.smo krenuli u postupak IvF, iz razloga sto je mm spermiogram bio los. Prvi transfer sa svjezim embriem bio je neuspijesan..nakn pat mjeseci se odlucimk za fet koji je takodjer bio neuspijesan..ali nakon 2mjeseca od tog feta ja ostanem trudna prirodno..sada imamo curicu kojoj ce aBd skoro 3g..da napomenenm da imam 37g a muz 32..odnosi su nam cijelo vrijeme bili nezasticeni nekad ciljani nekad ne..muz je cesto na terenu puno radimo i nekada se preskoce svi potenvijalni plodni dani..bili smo na kontrolama uobicajenim prije pola godine pada nas je dr pustila da probamo jos koji mjesec mozda se desi prirodno..ali eto nije se desavalo..sada smo ponovo pokrenuli sve da vidimo sta dalje ovaj put smo promijenili kliniku cisti da vidimo druga misljenja..odradila sam potrebne nalaze i cekam hsg a muz da odradi spermiogram ponovo..malo sam sokirana svojim amh hormonon koji je poprilocno nizak 0.76 🙄
    Ciklusi su mi nakon trudnoce postali poprilicno neredovni variraju od 25 do 32 dana i traju gotovo 10 dana.
    Sada me strah da zbog amh necu imati nekih kvalitetnih js pa da li je neka sa tako niskim hormonom uspijevala da dobije neki znacajan br jajnih stanica i koje kvalitete..
    Izvinite na predugom postu. Veliki pozdrav

Pozdrav.
    Ja sam ta koja ima amh nizak samo vece godine od tebe vidis u potpisu🫢
    Prije 2 god amh je bio 0.67ng i vracene dva trodnevna embriona  i dobili curicu.
    Sad je pao na 0.37ng ,isli nedavno opet i dobili 1 blastu nazad a dvi zamrzli.
    I evo kucni test pozitivan ,cekam betu.
    Nisam nista posebno uzimala za jacanje jajnih,pila samo folat ove 2 god.
    Mislim da je bitno da se i pogodi stimulacija koja ce ti odgovarati al eto i s niskim amh se moze dobit kvalitetne  jajne🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

anii208
    02. Travanj 2023. 14:05

Rina 39

umut

Zdravo zene,
    Nadam se da cemo uskoro sve ugledati plusice na testovima..ja bih da podijelim s vama iskustvo koje sam imala, a i da vidim da li je neka bila u slicnoj situaciji.
    Naime 2018.smo krenuli u postupak IvF, iz razloga sto je mm spermiogram bio los. Prvi transfer sa svjezim embriem bio je neuspijesan..nakn pat mjeseci se odlucimk za fet koji je takodjer bio neuspijesan..ali nakon 2mjeseca od tog feta ja ostanem trudna prirodno..sada imamo curicu kojoj ce aBd skoro 3g..da napomenenm da imam 37g a muz 32..odnosi su nam cijelo vrijeme bili nezasticeni nekad ciljani nekad ne..muz je cesto na terenu puno radimo i nekada se preskoce svi potenvijalni plodni dani..bili smo na kontrolama uobicajenim prije pola godine pada nas je dr pustila da probamo jos koji mjesec mozda se desi prirodno..ali eto nije se desavalo..sada smo ponovo pokrenuli sve da vidimo sta dalje ovaj put smo promijenili kliniku cisti da vidimo druga misljenja..odradila sam potrebne nalaze i cekam hsg a muz da odradi spermiogram ponovo..malo sam sokirana svojim amh hormonon koji je poprilocno nizak 0.76 🙄
    Ciklusi su mi nakon trudnoce postali poprilicno neredovni variraju od 25 do 32 dana i traju gotovo 10 dana.
    Sada me strah da zbog amh necu imati nekih kvalitetnih js pa da li je neka sa tako niskim hormonom uspijevala da dobije neki znacajan br jajnih stanica i koje kvalitete..

Pozdrav.
    Prije 2 god amh je bio 0.67ng i vracene dva trodnevna embriona i dobili curicu.
    Mislim da je bitno da se i pogodi stimulacija koja ce ti odgovarati al eto i s niskim amh se moze dobit kvalitetne jajne🙏🏽

Rina 39 cestitam na plusicima🤗 Kad ides vadit betu? I daj me podsjeti koja si lijekove ti koristila?

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Fashionista
    02. Travanj 2023. 14:17

La3arica

Taj iz Milera ti je najbolji on ce ti vec danas pokazati trebao bi! Drzim fige! 🤞🏻🤞🏻
    Ninanixy Tikvica Mehro hvala cure! 🙌🏻💖 Mehro sretno sutra na beti drzim 🤞🏻
    Aria oh nisam to znala pa super za znati znaci moze i kasnije test pokazati i sve super biti sa trudnocom! 👏🏻😍  Ja sam mislila da sve mora ici onako kao sa Rininim i Flowerson da ti trakice pokazuju crticu od 5 dana blastice.
    Iako za mene nema vise nade jer je jucer bila sjena a danas nista, da je barem danas nastavila sjenica neka pa da imam neku nadu.. Svakako cu sutra ujutro jos jedan napraviti za svaki slucaj.
    Isto sam koristila te iz milera trakice.

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Fashionista
    02. Travanj 2023. 14:22

kaya

Danas 10dnt negativan test nakon trodnevnog, rekla sam sama sebi da vise necu raditi testove pa sto bude. Neke koje imaju iskustva sa ovim mi govore da sam rano radila test. Kako god bilo ne nadam se ničemu ali dok nema krvi nećemo nista otpisati. Pa kako bude.

Zao mi je draga, nadam se da je jos prerano za trodnevne na taj dan ali bojim se jer ti je ko meni pokazalo prvo crticu a sad vise ne.. Ubija me to vise 🙈😭
    I ja sam s vremenom naucila da ako ides sa testovima onda samo te trakice iz milera i pratiti svaki dan ili ako se odluci ne raditi testovi bolje nista nego cekati betu, sve izmedu je mucenje. 😫

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Rina 39
    02. Travanj 2023. 14:29

Panii208

Rina 39

umut

Zdravo zene,

Pozdrav.
    Prije 2 god amh je bio 0.67ng i vracene dva trodnevna embriona i dobili curicu.
    Mislim da je bitno da se i pogodi stimulacija koja ce ti odgovarati al eto i s niskim amh se moze dobit kvalitetne jajne🙏🏽
    Rina 39 cestitam na plusicima🤗 Kad ides vadit betu? I daj me podsjeti koja si lijekove ti koristila?

Hvala draga samo nadam se da ce bit sve ok.
    Sutra vadim ujutro krv u klinici.
    Od vitamina sam samo folat iz mullera a od stimulacije sad Pergoveris 300 pa 250ie,orgalutran.

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Rina 39
    02. Travanj 2023. 14:34

Fashionista

kaya

Danas 10dnt negativan test nakon trodnevnog, rekla sam sama sebi da vise necu raditi testove pa sto bude. Neke koje imaju iskustva sa ovim mi govore da sam rano radila test. Kako god bilo ne nadam se ničemu ali dok nema krvi nećemo nista otpisati. Pa kako bude.

Zao mi je draga, nadam se da je jos prerano za trodnevne na taj dan ali bojim se jer ti je ko meni pokazalo prvo crticu a sad vise ne.. Ubija me to vise 🙈😭
    I ja sam s vremenom naucila da ako ides sa testovima onda samo te trakice iz milera i pratiti svaki dan ili ako se odluci ne raditi testovi bolje nista nego cekati betu, sve izmedu je mucenje. 😫

Jako mi zao cure al to sto je bila crtica bude il los test ili evoporacijska koju sam cesto znala imat kod prirodnog pokusavanja začeća🙈
    Definitivno vam je to stres i bolje je svaki dan pratit test od 5 dana nakon transfera ako vec mislite se testirat.
    Nakon trodnevnog prije 2 god imala sam pozitivan test 7 dana nakon transfera i vec onako dosta crveno a ne sjena .

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

• Tikvica
    02. Travanj 2023. 14:40

E da curke, znami meni su grudi tak osjetljive da vam nemrem rec, ko da sam vec bila na transferu. I to od jucer, tako da i prije utrica, nemrem grudnjak opce imat, samo top i on mi nije bas drag 🤣🙈
    Evo simptoma prije transfera🤣, razvalili me valjda pvu stimulaciju hormoni 🙆🏻‍♀️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.