Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    02. Travanj 2023. 17:22

MalaG

La3aricanije rano za test, ne. Ja sam isto imala transfer 3dnevnih zametaka i na 11dnt se pokazala jasna crtica.🥰 Držim fige da i tebi bude isto.🤞🍀

Tikvicedobro sam, dragička, hvala ti.🤗❤️ Je, bio je jučer UZV i sve je super sa bebicom. Lijepo raste i napreduje, prvo tromjesečje je iza nas i pao nam je veliki teret s leđa. Sad možemo predahnuti.🥰🤭 https://ibb.co/sK0PD2k evo slikica. 🤗 Ti u utorak imaš transfer? Nadam se da će biti čim bezbolniji i da bude uspješan!🙏🤞🍀❤️
    Maus i ja sam koristila taj digitalni. Smješko koji treperi znači da je lh u rastu, i dalje pratiš jednom dnevno dok ne dobiješ statičnog smješka - to znači da ovulacija nastupa kroz idućih 48h. Samo prati jel smješko treperi ili ne, nemoj gledati debljinu crtica, jer čim dobiješ ovog koji stoji, neće ti više dopustiti testiranje i znači da kreće akcija.🤗

Nije traperio smjesko, a i ne pise nigdje u uputama da može traperiti. Uglavnom pisalo je da kad se smjesko pojavi više se ne treba testirati i da se taj dan i sutra treba pokriti

• Tikvica
    02. Travanj 2023. 17:23

Lucky sad si barem na miru, on se stvarno uvijek i brzo javi, samo ne voli tipkat 🤭
    Sudjeno nam je za utorak (valjda meni bude u utorak🙈)  🥂💪🏻🤭
    Malag ajmeeee kakva slicica, predivno, a vrijeme leti i ti i Flo se kzaonig “najgoreg”. Zelim Vam dalje sto laksu trudnocu ❤️🥰
    Love ja si sama doma radim, imam sokovnik pa mi to bolje, smickam si i drugog vica pami nije zemljasto za piti 😁

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

tinčica1703
    02. Travanj 2023. 17:25

Stela_M

Flo I ovaj put je biokemijska ali što je tu je, nadam se da je taj niski progesteron uzrok, svakako moram obaviti endokrinologa i svašta nešto pa će pauza dobro doći da sve u miru obavim… nadam se da će ti uskoro i ti mirisi prestati smetati da možeš guštati u trudnoći 🤗❤️
    Vitara što se tiče biokemijske može biti tu više faktora od kromosomskih abnormalnosti embrija, anomalije maternice, manjak hormona itd, zato ne bi bilo loše da jednostavno pitaš liječnicu koja te vodi što je sa širom obradom obzirom da su iza tebe tri neuspješna postupka…. nažalost sve je više neplodnih parova i poliklinike su zatrpane pacijentima i ponekad su i ti liječnici zatrpani i moraš ih sama cimnuti pa upravo tako kao da si na placu jbg izbori se za sebe koliko god to tebi zvuči "glupo" ili bzv 😁
    Tinčica kakvi su ti ciklusi, duži ili? Rastu sporo zbog godina wtf pa svašta sam čula ali to još nisam, (u potpisu piše da imas 28 godina ili?) ima više faktora od toga da ti stimulacija ne odg ili da ti je takav ciklus.. kakav protokol imaš? vidim iz potpisa da si uz Oveleap imala loš odgovor odn dva jajčeka pa se nadam da te dr nije ostavila na istom protokolu, a i nije tvoj Amh tako jako nizak da se nema s čim raditi… nadam se da ćeš morati prekrojiti vjenčanicu 🤭🤞
    Honig neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🤗
    Ninaniksy ako dns dobiješ svakako sa protokolom krećeš 2 ili 3 dc tako da sve stigneš, ima dosta poliklinika da rade uzv na početku krvarenja da se vidi jel sve čisto i spremno za postupak… tako da milsim da sve stigneš ne brini 🤭😁🤞

Ma ja sam sad već 38 god, prije koji dan imala rođ.. 
    Partner mi je 28.
    Ciklus mi je svakih 28 dana i da, dr mi je ponovila istu terapiju jer kao zadnji put je smetnju stvarala cista i polip. A toga više nema, izgleda da ukoliko opet stvari krenu loše moram sama tražit promjenu terapije, jer ne razumijem zašto sami ne mijenjaju kad vide da nije ok i da mi ne odgovara. Nadam se iskreno da mi neće biti potrebno, ali ukoliko bude neuspješno ponovno imam pravo na još 2 pokušaja preko hzzo i onda po njihovom očito idem u "otpis"
    Koja je po vama "najjača i najbolja" terapija ??
    Privatno je skupooo i ne možemo si to trenutno priuštiti jer sam zbog ovih IVF dobila otkaz prošli mjesec. 
    Nekad imam osjećaj da je nebo protiv mene 😕

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Biljche

Vitara

Biljche, liječila te 3 god i nije ti dala na kraju kad si ju tražila. 🤯🤯🤯🤯 Nemam riječi za te dr.
    Koji dr.ti je na kraju prepisao?
    Preporučili ste mi Repromed, čitala sam da je dr Šimunić u IVF-u dobar. Iako nemam ni volje više nastavljati ovo, a ni financijski mislim da ne bi mogli.

Ona je vrhunski stručnjak ali takva sirovina u komunikaciji da je to prestrašno. Dala mi doktorica Ivanko iz Vingradske ali mislim da to ne bi bilo tako da doktor nije ordinirao iskreno.
    Nije to nešto što baš smiješ na svoju ruku uzeti.
    Nije baš šala to. 

🙎‍♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
    11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
    01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
    03/2020 IUI -AIH, beta❌️
    09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
    01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
    03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
    05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
    06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
    11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
    03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧

• Tikvica

Pisanje mi nije najjaca strana, a ispravljanje jos manje.
    Kzaonik, je iza onog 🙈🙆🏻‍♀️
    A ovo ispod je da si smuckam i drugog voca pa 🤭

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

MalaG
    02. Travanj 2023. 17:33

Maus kao što sam gore napisala - zaboravila sam da postoje dvije varijante digitalnih testova. Ispričavam se!🙄🤦‍♀️ Ja sam koristila ovaj drugi sa dva smješka. 😂
    Tikvice hvala ti draga.🤗❤️ Nadam se da je najgore prošlo i da sad slijedi onaj ljepši dio.🥰🤭 Držim ti fige za utorak!🤞🙏❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Love83
    02. Travanj 2023. 17:38

Tikvica

Pisanje mi nije najjaca strana, a ispravljanje jos manje.
    Kzaonik, je iza onog 🙈🙆🏻‍♀️
    A ovo ispod je da si smuckam i drugog voca pa 🤭

Razumjela sam da si smiksaš drugog voća 🤣🤣
    A kako sok od cikle radiš ? Ananas s drugim voćem A ciklu ? 

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Vitara
    02. Travanj 2023. 18:04

Biljche

Vitara

Biljche, liječila te 3 god i nije ti dala na kraju kad si ju tražila. 🤯🤯🤯🤯 Nemam riječi za te dr.
    Koji dr.ti je na kraju prepisao?
    Preporučili ste mi Repromed, čitala sam da je dr Šimunić u IVF-u dobar. Iako nemam ni volje više nastavljati ovo, a ni financijski mislim da ne bi mogli.

Ona je vrhunski stručnjak ali takva sirovina u komunikaciji da je to prestrašno. Dala mi doktorica Ivanko iz Vingradske ali mislim da to ne bi bilo tako da doktor nije ordinirao iskreno.
    Nije to nešto što baš smiješ na svoju ruku uzeti.
    Nije baš šala to.

Znači, da opet posjetim hematologa?? I to privatno jer nemam vremena za čekanje preko uputnice. 😔

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Rina 39
    02. Travanj 2023. 18:04

Bebolina2207

MalaG predivna slikica. Drago mi je što je sve u redu i neka tako bude i dalje.
    Tikvica beta odmah nakon Uskrsa. Muž me već ganja da piškim test ili kaže da odem prije blagdana vaditi betu. Čekat ću betu nakon Uskrsa, lijepo mi je biti PUPO i ne želim si blagdane pokvariti ako je negativno. I ja što se tiče simptoma sve sam ih i ja imala prije transfera pa im ne vjerujem. Sretno još jednom.
    Rina super si ti to sve popratila testićima. A zašto sutra radiš betu a nalaz tek dan iza (ako sam dobro shvatila)? Sretno sutra!
    Mehro navijam za lijepu betu. 🤞🤞

Jer u Njemackoj je nalaz tek sutradan 😂
    Imam termin sutra u klinici za krv i onda nazovi dan iza i kazu betu i naruce za ultrazvuk nakon tjedan dana.

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Vitara
    02. Travanj 2023. 18:11

Bebolina2207

MalaG predivna slikica. Drago mi je što je sve u redu i neka tako bude i dalje.
    Tikvica beta odmah nakon Uskrsa. Muž me već ganja da piškim test ili kaže da odem prije blagdana vaditi betu. Čekat ću betu nakon Uskrsa, lijepo mi je biti PUPO i ne želim si blagdane pokvariti ako je negativno. I ja što se tiče simptoma sve sam ih i ja imala prije transfera pa im ne vjerujem. Sretno još jednom.
    Rina super si ti to sve popratila testićima. A zašto sutra radiš betu a nalaz tek dan iza (ako sam dobro shvatila)? Sretno sutra!
    Mehro navijam za lijepu betu. 🤞🤞

Ja bih mogla test na Uskrs. I znam da ću ga napraviti jer nisam karakter da čekam. A znam da će mi dan biti upropašten ako ne bude ništa. A idemo u goste i imat ćemo goste, tako da će biti super ako mi suze ne budu curile niz lice. A simptome imam isto cijelo vrijeme stimulacije i na njih se ne mogu osloniti. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.