Jeste se raspisale svaka vam čast.
Sva sam se pogubila. Više ne znam ko kuda goni.🤣🤣🤣🤣🤣
Ja sam prestala curiti al me jajnici rasturaju i desni jajnik mi tera bol u nogu. Za poludit.
Sutra idem vaditi betu. Trazila sam i uputnicu od dokice za krvnu sliku (malo željezo provjeriti i ostalo).
Danas sam počela piti DHEA tablete. 🤞🤞🤞
Cure samo jako. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Uskoro dolazi naše vrijeme..❤️❤️❤️❤️
Pupice i trudnice neka sve bude u najboljem redu do kraja.
Babac ako imaš normabel popij jedan, mene su prije u ovulaciji ubijali jajnici i bol mi se širila u nogu…i to mi je jedno pomoglo…
Sretno😘😘😘😘
Babac nema tog babca koji nema normabel doma. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad krenem spavat budem. To mene inače smanta ko da sam pijana pa ja to prije spavanja.
Kako si ti?
O ja sam onda jači babac od tebe, ja se već navikla na njega...imala dvije prometne u kratko vrijeme i od onda pijem uz ketonal i normabel...naravno sad sam izbacila ketonal..
Dobro sam...jučer mi ono smeđarenje uzelo 5g. života ali danas me dr umirio i rekao da se to nažalost često događa u ranim trudnoćama...mucnina nemam, natukla 5kg što isključivo prepisujem ultricima..🤣
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Anci da, i mene je bolilo i imala sam grčeve. Ja sam mirovala, napravim ručak i malo po kući pospremam i to je to , dosta mi je i muž pomogao. Svakako je bolje pripaziti i čuvati se, ali sam skužila da se mišljenja doktora razlikuje. U prethodnoj trudnoći sam jedno vrijeme samo ležala i u krevetu jela , to mi je bilo baš iscrpljujuće i leđa i sve me bolilo od ležanja.
Jel ti stalo krvarenje? Jesu ti kontrolirali tlak?
A ja u bolnici stvarno bas lezim,danas cili dan nisam izasla iz sobe,muz bija jutros da me u koliicima na zrak izvede sestra nije dala 🤨🤨
Sad ova sestra prije bila kaze jel ti dolazi posjeta ja kazem da poslije muz kaze dat cu vam kolica nisam te vidila 🤣 mislim razlike pa necu hodat al dobro 🫡
Ja sam se sva ukocila u krevetu i samo jedem i gladna sam a to mi se ne svidja..
Ne krvarim samo na ulosku uvik malo tamnog dvi tri kapi a kad se obrisem doslovno crna krv i kao zilice 🤐
Od jutros imam ovu spravu na ruci i svakih 15 min mi miri tlak a valjda kroz noc ce svakih po ure..
Jutros je bija 120/80
Dokt jucer kaze kako na temelju jednog mirenja(ono kod ginekologa u petak 160/100) odmah terapija?
Vidit cemo ujutro kakav je tlak danas cili dan bija i ultrazvuk sutra da vidimo sto je sa hematomima 🙏🫂❤️
Te zilice su vjerojatno hematom koji se raspada. Ako ti nedaju hodat okolo slušaj ih. Imat ćeš vremena za hodanje.
Biti će to ave u redu mila. Samo se probaj ne sikirari i dozivaj si samo pozitivne misli. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏
Sve smo uz tebe.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Jeste se raspisale svaka vam čast.
Sva sam se pogubila. Više ne znam ko kuda goni.🤣🤣🤣🤣🤣
Ja sam prestala curiti al me jajnici rasturaju i desni jajnik mi tera bol u nogu. Za poludit.
Sutra idem vaditi betu. Trazila sam i uputnicu od dokice za krvnu sliku (malo željezo provjeriti i ostalo).
Danas sam počela piti DHEA tablete. 🤞🤞🤞
Cure samo jako. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Uskoro dolazi naše vrijeme..❤️❤️❤️❤️
Pupice i trudnice neka sve bude u najboljem redu do kraja.
Babac ako imaš normabel popij jedan, mene su prije u ovulaciji ubijali jajnici i bol mi se širila u nogu…i to mi je jedno pomoglo…
Sretno😘😘😘😘
Babac nema tog babca koji nema normabel doma. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad krenem spavat budem. To mene inače smanta ko da sam pijana pa ja to prije spavanja.
Kako si ti?
O ja sam onda jači babac od tebe, ja se već navikla na njega…imala dvije prometne u kratko vrijeme i od onda pijem uz ketonal i normabel…naravno sad sam izbacila ketonal..
Dobro sam…jučer mi ono smeđarenje uzelo 5g. života ali danas me dr umirio i rekao da se to nažalost često događa u ranim trudnoćama…mucnina nemam, natukla 5kg što isključivo prepisujem ultricima..🤣
Ohooo svaka ti čast za kile. 😁😁😁😁
A smeđarenje je sasvim normalno. Znaš i sama. Glavno da je sve u redu.
I ja sam od kad aam krenula u MPO vode natukla 5 kila. Kaos.
Baš smo babci.🤣🤣🤣🤣🤣 prije mi nije palo na pamet uzeti normabel..sad ko da me sunce obasja kad ga vidim.🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Bebolina2207 moji su trojajčani. Nikom nije jasno otkud tri folikula a bome ni spermiji da ih oplode. Očito smo se preboostali suplementima. Suprugu je spermiogram bio bolji ali prije svake AIH je pokazao oligo. Zato smo i uzeli pauzu, em pun kufer čekanja na UZV pa svaki put nastupi ovulacija unatoč štopericama u različitim fazama a i blagdane smo htjeli u miru provest.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Ja sad kad sam bila na WC-u pobrisala se i bilo malo bijele sluzi sa malo krvi, to vjerojatno od transfera danas.
Ja tek sad navečer kužila da je muževi nalaz s Asthenozoospermie prešao u oligo. Ja se fokusirala na brojku progresivno pokretnih koja je malo milja s 9 na 13 ali ukupan broj manji. Nadam se da će biti dobitni sada pa se nećemo trebati zamarati sa spermiogramom.
Svi se nadamo da je dobiti. Pa da bude puuunoooo trudnica na forumu. ❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Bebolina2207moji su trojajčani. Nikom nije jasno otkud tri folikula a bome ni spermiji da ih oplode. Očito smo se preboostali suplementima. Suprugu je spermiogram bio bolji ali prije svake AIH je pokazao oligo. Zato smo i uzeli pauzu, em pun kufer čekanja na UZV pa svaki put nastupi ovulacija unatoč štopericama u različitim fazama a i blagdane smo htjeli u miru provest.
Koji je to kinder suprise bio. 😁😁😁😁😁😁
👱♀️41 - amh 7.8
Bebolina nek se mrva cvrsto primi ❤️
Aria drago mi je da je sve okej, neka tako i ostane 🤞🍀
Tikvica drzim 🤞 za srijedu 😊
PUPICE nadam se da ti vasi simptomi upućuju da mrva ugnjezdila 🥰
Cure, nama je na spermiogramu preporucena inducirana IUI i/ili IVF-ET. Čitala sam malo oko toga i vidim da inseminacija ima bas malu uspješnost. Mogu li ja kako utjecati na to da kad krenemo da idemo odmah na IVF? Ne znam koliko me se sluša s obzirom da idemo preko HZZO-a 😁
Nama su isto krenuli s tom forom da bi se prvo pokusala inseminacija. Ja sam imala isto baš čvrst stav oko toga i rekla sam im da sam izgubila već dovoljno vremena i da ga ne želim gubiti još više. Željela sam odmah ići na "nešto konkretnije" jer radim u zdravstvu i znam kako dosta stvari funkcionira. Tvoje godine ti također idu u prilog. Moja doktorca je bila rekla da me razumije i uputila nas je na ivf. Ja bih otvoreno razgovarala s njima na tvom mjestu, a sada ovisi o njima i njihovom misljenju 🤷♀️
Ja kad sam sa 36 dosla u petrovu da me salju na ivf oni su rekli da sam super i da mi nista ne treba (jer sam imala visok amh tada 43) da pokusavam sa klomifenima i letrozolima, cak mi nisu dali ni inseminaciju i nakon 3 godine kad je AMH pao na 10 onda idemo hitno na inseminaciju i ivf! 😤
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Bebolina nek se mrva cvrsto primi ❤️
Aria drago mi je da je sve okej, neka tako i ostane 🤞🍀
Tikvica drzim 🤞 za srijedu 😊
PUPICE nadam se da ti vasi simptomi upućuju da mrva ugnjezdila 🥰
Cure, nama je na spermiogramu preporucena inducirana IUI i/ili IVF-ET. Čitala sam malo oko toga i vidim da inseminacija ima bas malu uspješnost. Mogu li ja kako utjecati na to da kad krenemo da idemo odmah na IVF? Ne znam koliko me se sluša s obzirom da idemo preko HZZO-a 😁
Nama su isto krenuli s tom forom da bi se prvo pokusala inseminacija. Ja sam imala isto baš čvrst stav oko toga i rekla sam im da sam izgubila već dovoljno vremena i da ga ne želim gubiti još više. Željela sam odmah ići na "nešto konkretnije" jer radim u zdravstvu i znam kako dosta stvari funkcionira. Tvoje godine ti također idu u prilog. Moja doktorca je bila rekla da me razumije i uputila nas je na ivf. Ja bih otvoreno razgovarala s njima na tvom mjestu, a sada ovisi o njima i njihovom misljenju 🤷♀️
Ja kad sam sa 36 dosla u petrovu da me salju na ivf oni su rekli da sam super i da mi nista ne treba (jer sam imala visok amh tada 43) da pokusavam sa klomifenima i letrozolima, cak mi nisu dali ni inseminaciju i nakon 3 godine kad je AMH pao na 10 onda idemo hitno na inseminaciju i ivf! 😤
Za poludit kako zavlače. Za poludit.😡😡😡😡👊👊👊👊👊👊
👱♀️41 - amh 7.8
Lucky još malo, da 🙈 strah i nervoza su prisutni. A mučnine, ma samo nek su one tu da znam da je sve dobro. 😅🤭 Vidim da tvoj endo lijepo surađuje, držim fige da surađuje do kraja!🤞🙏🍀❤️
Seks u kombinaciji sa utrićima, ma milina, hahaha.🤢🤢
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Aria ja kad sam bila (10:30) isto puno muskih, cim je puno punkcija/transfera pa zene po sobama, ali su sve curke bile mladje, pa sam skuzila da tebe nema ili da se nismo poklopile🙈🤭
Helly, nije pametno na transfer sa temp niti radi tebe niti radi drugih. Najbolje da sve velis dr pa cete se dog.
Lucky odlicno, znaci suradjuje❤️
Neka si ga ispilala😅🤭
Mehro ❤️
Korni🥰😘 sretno sutra🙏❤️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji