Hey PUPICE kako ste? 🌸
Napisite koji ste dan od transfera, ET ili FET, sto ste vracale i neke znacajnije simptome koji dan ako ste iskusile i dal cete raditi testic ili cekati betu, da se lakse pratimo! 🙈
Ja cu prva!
3 dan od transfera, prirodni FET, vracena 1 blastica.
Simtoma ni na vidiku! 🤣🙈 Nemam s cime usporediti jer sam uvijek bila u stimuliranom ETu, ovo mi je prvi FET i jos prirodni. Uvijek sam u ET-ovima imala bolove u jajnicima i probadanja zbog stimulacije a sada n i s t a! 🙈 Ima smisla jer je prirodnjak al mi je sad cudno! Kao dobro ali cudno! Cice su mi napunute i osjetljive jos i dan prije transfera i ono sitna probadanja od utrica i progesteron injekcija al ono 2 od 10, ni blizu kao u stimuliranima. Kod trudnoca nisam ni znala za njih tako rano, pa ne znam rane simptome samo one poslje, cice napuhnute i osjetljive, cesto piskenje i ono tu i tamo malo zatezanja/probadanja i onda poslje kak je islo krivo sve vise i vise bolovi i probadanja.
Meni je danas 10. dnt. Rađen je ET, trodnevni, osmostanični.
Od simptoma ništa posebno, najviše probadanje u jajnicima, vherojatno zbog stimulacije.. na dan (tj. tu noć) kad je kao po rasporedu trebala biti implantacija toliko me negdje između jajnika i maternice probolo da me probudilo.. Sise malo bolne i čvrste, to pretpostavljam da je od progesterona.. od jutros na trenutke bol u leđima, kao na dan kad dobijem mengu, ali manje.. Tu i tamo malo se pojavi mučnina.. Uglavnom svi simptomi bi mogli biti od lijekova i trudnoće i nadolazeće menge 🤷♀️🤷♀️ Jedino što je novo, ne smeta mi pelud ovih dana, a ima je puno.. inače ne smijem van bez tablete za alergiju.. to ja isto gledam kao simptom, vjerojatno nema nikakve veze, al' mene ipak veseli.. 🥰 Test neću raditi, čekam betu pa što bude 🤞🙏
Jurky u prirodnoj trudnoći nisam pila uopće tabl za alergiju i organizam mi se toliko izborio da nisam uopće imala ni smetnje a ni potrebu za piti..kažu "drugo stanje" pa eto 😊
Zato ti to može biti dobar simptom 🥰
Joooj super.. ja sam jučer išla šetati samo da isprobam tu teoriju 😁 ništa mi smetalo nije 🙋♀️🙋♀️ neka me moj simptom onda i dalje veseli 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Bebolina nek se mrva cvrsto primi ❤️
Aria drago mi je da je sve okej, neka tako i ostane 🤞🍀
Tikvica drzim 🤞 za srijedu 😊
PUPICE nadam se da ti vasi simptomi upućuju da mrva ugnjezdila 🥰
Cure, nama je na spermiogramu preporucena inducirana IUI i/ili IVF-ET. Čitala sam malo oko toga i vidim da inseminacija ima bas malu uspješnost. Mogu li ja kako utjecati na to da kad krenemo da idemo odmah na IVF? Ne znam koliko me se sluša s obzirom da idemo preko HZZO-a 😁
Nama su isto krenuli s tom forom da bi se prvo pokusala inseminacija. Ja sam imala isto baš čvrst stav oko toga i rekla sam im da sam izgubila već dovoljno vremena i da ga ne želim gubiti još više. Željela sam odmah ići na "nešto konkretnije" jer radim u zdravstvu i znam kako dosta stvari funkcionira. Tvoje godine ti također idu u prilog. Moja doktorca je bila rekla da me razumije i uputila nas je na ivf. Ja bih otvoreno razgovarala s njima na tvom mjestu, a sada ovisi o njima i njihovom misljenju 🤷♀️
Mehro i Bebolina hvala vam na odgovoru 🤗
Da, baš to.. prodje vrijeme brzo pa bih isto radije odmah na "konkretnije". pokusati cu tako sutra pa se nadam da ce biti razumijevanja s njihove strane, a godine ce mi svakako biti saveznik 🤭😊
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hej cure pratim vas, jako mi je drago zbog svih dobrih vijesti 😍🥰🤞 Bebolina pupo, sretno!! Super to ide 🤞😁🙏🥳
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Anci da, i mene je bolilo i imala sam grčeve. Ja sam mirovala, napravim ručak i malo po kući pospremam i to je to , dosta mi je i muž pomogao. Svakako je bolje pripaziti i čuvati se, ali sam skužila da se mišljenja doktora razlikuje. U prethodnoj trudnoći sam jedno vrijeme samo ležala i u krevetu jela , to mi je bilo baš iscrpljujuće i leđa i sve me bolilo od ležanja.
Jel ti stalo krvarenje? Jesu ti kontrolirali tlak?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage dame, još jednom hvala na pomoći oko Brevactida! Mi smo tek krenuli u postupak s prvom inseminacijom, naravno, nadat ćemo se najboljem, ali vas je lijepo čitati kako ste pune podrške i lijepih riječi za svaku. Svima želim uskoro puno bebica da popravimo natalitet. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Bebolina nek se mrva cvrsto primi ❤️
Aria drago mi je da je sve okej, neka tako i ostane 🤞🍀
Tikvica drzim 🤞 za srijedu 😊
PUPICE nadam se da ti vasi simptomi upućuju da mrva ugnjezdila 🥰
Cure, nama je na spermiogramu preporucena inducirana IUI i/ili IVF-ET. Čitala sam malo oko toga i vidim da inseminacija ima bas malu uspješnost. Mogu li ja kako utjecati na to da kad krenemo da idemo odmah na IVF? Ne znam koliko me se sluša s obzirom da idemo preko HZZO-a 😁
Hvala draga...sretno...🤞🍀💗
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Jeste se raspisale svaka vam čast.
Sva sam se pogubila. Više ne znam ko kuda goni.🤣🤣🤣🤣🤣
Ja sam prestala curiti al me jajnici rasturaju i desni jajnik mi tera bol u nogu. Za poludit.
Sutra idem vaditi betu. Trazila sam i uputnicu od dokice za krvnu sliku (malo željezo provjeriti i ostalo).
Danas sam počela piti DHEA tablete. 🤞🤞🤞
Cure samo jako. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Uskoro dolazi naše vrijeme..❤️❤️❤️❤️
Pupice i trudnice neka sve bude u najboljem redu do kraja.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ja sam prestala curiti al me jajnici rasturaju i desni jajnik mi tera bol u nogu. Za poludit.
Sutra idem vaditi betu. Trazila sam i uputnicu od dokice za krvnu sliku (malo željezo provjeriti i ostalo).
Cure samo jako. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Babac ako imaš normabel popij jedan, mene su prije u ovulaciji ubijali jajnici i bol mi se širila u nogu...i to mi je jedno pomoglo...
Sretno😘😘😘😘
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Cure samo jako. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Babac ako imaš normabel popij jedan, mene su prije u ovulaciji ubijali jajnici i bol mi se širila u nogu…i to mi je jedno pomoglo…
Sretno😘😘😘😘
Babac nema tog babca koji nema normabel doma. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad krenem spavat budem. To mene inače smanta ko da sam pijana pa ja to prije spavanja.
Kako si ti?
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Anci da, i mene je bolilo i imala sam grčeve. Ja sam mirovala, napravim ručak i malo po kući pospremam i to je to , dosta mi je i muž pomogao. Svakako je bolje pripaziti i čuvati se, ali sam skužila da se mišljenja doktora razlikuje. U prethodnoj trudnoći sam jedno vrijeme samo ležala i u krevetu jela , to mi je bilo baš iscrpljujuće i leđa i sve me bolilo od ležanja.
Jel ti stalo krvarenje? Jesu ti kontrolirali tlak?
A ja u bolnici stvarno bas lezim,danas cili dan nisam izasla iz sobe,muz bija jutros da me u koliicima na zrak izvede sestra nije dala 🤨🤨
Sad ova sestra prije bila kaze jel ti dolazi posjeta ja kazem da poslije muz kaze dat cu vam kolica nisam te vidila 🤣 mislim razlike pa necu hodat al dobro 🫡
Ja sam se sva ukocila u krevetu i samo jedem i gladna sam a to mi se ne svidja..
Ne krvarim samo na ulosku uvik malo tamnog dvi tri kapi a kad se obrisem doslovno crna krv i kao zilice 🤐
Od jutros imam ovu spravu na ruci i svakih 15 min mi miri tlak a valjda kroz noc ce svakih po ure..
Jutros je bija 120/80
Dokt jucer kaze kako na temelju jednog mirenja(ono kod ginekologa u petak 160/100) odmah terapija?
Vidit cemo ujutro kakav je tlak danas cili dan bija i ultrazvuk sutra da vidimo sto je sa hematomima 🙏🫂❤️
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji