Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    27. Ožujak 2023. 14:36

Rina to je vise tradicija foruma nego sto mi vjerujemo u to 😁

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Fashionista
    27. Ožujak 2023. 14:49

Rina 39

Bebolina sretno!!☘️
    Ja sam danas 7dnt i nemam od jucer apetita.
    Probada me danas manje al jucer cesto .
    Krumpirice nisam jela nakon transfera jer nisam stigla a i nekako ne vjerujem u to😂
    A dizala sam i kolica i malu i nosila je po stepenicama itd i eto primilo se.

A jesi imala kakve simptome 2-4 dan?

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Jurky32
    27. Ožujak 2023. 14:53

Fashionista

Hey PUPICE kako ste? 🌸
    Napisite koji ste dan od transfera, ET ili FET, sto ste vracale i neke znacajnije simptome koji dan ako ste iskusile i dal cete raditi testic ili cekati betu, da se lakse pratimo! 🙈
    Ja cu prva!
    3 dan od transfera, prirodni FET, vracena 1 blastica.
    Simtoma ni na vidiku! 🤣🙈 Nemam s cime usporediti jer sam uvijek bila u stimuliranom ETu, ovo mi je prvi FET i jos prirodni. Uvijek sam u ET-ovima imala bolove u jajnicima i probadanja zbog stimulacije a sada n i s t a! 🙈 Ima smisla jer je prirodnjak al mi je sad cudno! Kao dobro ali cudno! Cice su mi napunute i osjetljive jos i dan prije transfera i ono sitna probadanja od utrica i progesteron injekcija al ono 2 od 10, ni blizu kao u stimuliranima. Kod trudnoca nisam ni znala za njih tako rano, pa ne znam rane simptome samo one poslje, cice napuhnute i osjetljive, cesto piskenje i ono tu i tamo malo zatezanja/probadanja i onda poslje kak je islo krivo sve vise i vise bolovi i probadanja.

Meni je danas 10. dnt. Rađen je ET, trodnevni, osmostanični.
    Od simptoma ništa posebno, najviše probadanje u jajnicima, vherojatno zbog stimulacije.. na dan (tj. tu noć) kad je kao po rasporedu trebala biti implantacija toliko me negdje između jajnika i maternice probolo da me probudilo.. Sise malo bolne i čvrste, to pretpostavljam da je od progesterona.. od jutros na trenutke bol u leđima, kao na dan kad dobijem mengu, ali manje.. Tu i tamo malo se pojavi mučnina.. Uglavnom svi simptomi bi mogli biti od lijekova i trudnoće i nadolazeće menge 🤷‍♀️🤷‍♀️ Jedino što je novo, ne smeta mi pelud ovih dana, a ima je puno.. inače ne smijem van bez tablete za alergiju.. to ja isto gledam kao simptom, vjerojatno nema nikakve veze, al' mene ipak veseli.. 🥰 Test neću raditi, čekam betu pa što bude 🤞🙏

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Rina 39
    27. Ožujak 2023. 14:53

Fashionista

Rina 39

Bebolina sretno!!☘️
    Ja sam danas 7dnt i nemam od jucer apetita.
    Probada me danas manje al jucer cesto .
    Krumpirice nisam jela nakon transfera jer nisam stigla a i nekako ne vjerujem u to😂
    A dizala sam i kolica i malu i nosila je po stepenicama itd i eto primilo se.

A jesi imala kakve simptome 2-4 dan?

Pa nisam nikakve bolove ni simptome imala bas nista!!
    Prije 2 godine nisam imala ni probadanja ni grceve ni nista a bila trudna.
    Eto sad onako malo drukcije da sam se iznenadila🙈

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Rina 39
    27. Ožujak 2023. 14:55

Jurky32

Fashionista

Hey PUPICE kako ste? 🌸
    Napisite koji ste dan od transfera, ET ili FET, sto ste vracale i neke znacajnije simptome koji dan ako ste iskusile i dal cete raditi testic ili cekati betu, da se lakse pratimo! 🙈
    Ja cu prva!
    Simtoma ni na vidiku! 🤣🙈 Nemam s cime usporediti jer sam uvijek bila u stimuliranom ETu, ovo mi je prvi FET i jos prirodni. Uvijek sam u ET-ovima imala bolove u jajnicima i probadanja zbog stimulacije a sada n i s t a! 🙈 Ima smisla jer je prirodnjak al mi je sad cudno! Kao dobro ali cudno! Cice su mi napunute i osjetljive jos i dan prije transfera i ono sitna probadanja od utrica i progesteron injekcija al ono 2 od 10, ni blizu kao u stimuliranima. Kod trudnoca nisam ni znala za njih tako rano, pa ne znam rane simptome samo one poslje, cice napuhnute i osjetljive, cesto piskenje i ono tu i tamo malo zatezanja/probadanja i onda poslje kak je islo krivo sve vise i vise bolovi i probadanja.

Od simptoma ništa posebno, najviše probadanje u jajnicima, vherojatno zbog stimulacije.. na dan (tj. tu noć) kad je kao po rasporedu trebala biti implantacija toliko me negdje između jajnika i maternice probolo da me probudilo.. Sise malo bolne i čvrste, to pretpostavljam da je od progesterona.. od jutros na trenutke bol u leđima, kao na dan kad dobijem mengu, ali manje.. Tu i tamo malo se pojavi mučnina.. Uglavnom svi simptomi bi mogli biti od lijekova i trudnoće i nadolazeće menge 🤷‍♀️🤷‍♀️ Jedino što je novo, ne smeta mi pelud ovih dana, a ima je puno.. inače ne smijem van bez tablete za alergiju.. to ja isto gledam kao simptom, vjerojatno nema nikakve veze, al' mene ipak veseli.. 🥰 Test neću raditi, čekam betu pa što bude 🤞🙏

Sve super zvuci🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙌
    Drzimo fige🥰

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Jurky32
    27. Ožujak 2023. 14:58

Rina 39

Jurky32

Fashionista

Hey PUPICE kako ste? 🌸
    Ja cu prva!

Sve super zvuci🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙌
    Drzimo fige🥰

Hvalaa 🥰🤞

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• kaya
    27. Ožujak 2023. 15:33

Meni je 4dnt...i dalje stalno menstrualni bolovi, danas neko probadanje sa lijeve strane...rekla bi mozda i umor, sinoc sam zaspala na kaucu prije reda..nadam se da je to znak da se nesto kuha i da Ce se uhvatiti cvrsto 🙈

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

Rina 39
    27. Ožujak 2023. 15:53

kaya

Meni je 4dnt…i dalje stalno menstrualni bolovi, danas neko probadanje sa lijeve strane…rekla bi mozda i umor, sinoc sam zaspala na kaucu prije reda..nadam se da je to znak da se nesto kuha i da Ce se uhvatiti cvrsto 🙈

Eto tebi ko i meni onda probadanja🙏🏽
    Neka dode braco il seka🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

• helly94
    27. Ožujak 2023. 15:58

Pozz zene, nisam bila aktivna na forumu al vas citam vec dugo, vidim da imate puno znanja i iskustva pa sam vas sad dosla pitati savjet/iskustva za ET pod temp jer neznam sta da nap …Sutra mi je ET, a sinoc sam povracala kroz noc i danas temp se lagano dize od jutra sa 37.5 pa sad vec  38.7, jel se smije ici na ET pod temp? Neka je viroza jer nas vise iz obitelji ima iste simptome danas i necaci iz vrtica su navodno donijeli virozu jer su i oni takvi i odtatak vrtica. Jel se smije takav ici na et? Je li ijedna od vas isla pod temp na et? Nekako se nadam da se proc do sutra ali sta ako ne. Do sad nisam imala smrzlice jer mi ne uspije doc do blastice razvoj pa se bojim ako ne odem sutra da ce mi propast zameci 😫 ne znam sta da ucinim 😞 

Aria41
    27. Ožujak 2023. 16:05

Tikvica

Ariapredivno ❤️❤️❤️ drzim fige da i dalje bude sve u redu 🥰😘
    Bebolina pupice, mazi busu i nek se cvrsti primi🤞🏻
    Sto se tice Mekica, neka si, ja se podijelim sa muzicem, ja krumpirice on sve drugo🤭 zadnja dva puta su mi transferi toliko bolni da mi nije do zivota poslije pa samo krumpirice pojedem🙄

Tikvica nisam te pitala u koliko si sati bila na uzv..ja kad sam ušla u čekaonicu bili samo muškarci..ostala totalno zbunjena..🤣🙈

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.