Cure, poklanja li tko Utrogestan 200 ako je ostalo viška?
Corinna imam ti ja utrogestana viška. Odakle si?
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Sani hvala i tebi na pojasnjenju, bas me zanima kako bide to zavrsilo. Bas sam nekako uzbudjena, vidim da je tebi uspjelo pa onda reko ajde mozda uzdjem u isti voz 😁
Meni su ciklusi 26 dana i vrlo rijetko bide +1, ugl u sat 🙈
Vidjet cemo kaj ce sef u subotu rec 😅
Flo i tebi hvala jos jednom ❤️🥰
Magnolija bas mi je zao, hvala ti sti si podijelila svije iskustvo🥰
Stela 🤭🤭🤭
Kacusha, znaci Emili je bomboncek samo takav, predivno veselo i sretno dijete 🥰❤️😘
Jesi ti u niskom startu ko i nasa Stelica?
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Hvala svima na dobrodošlici
Leeloo101 hvala na info! Imate možda neku preporuku za privatne koji rade preko hzzo? Gledala sam web od Lučingera, međutim nije ništa navedeno tog tipa...za ostale nisam dobila preporuke pa nisam previše niti guglala
Bebolina2207 super, sretno! Mi smo kod nje bili prošle godine zadnje u 02/03 mjesecu i trajalo je dok smo prikupili sve papire, međutim na kraju sam se totalno prepala svega, gužva s poslom i odlučili smo još malo pokušati priprodno, što se razvuklo i prošla je cijela godina. Tako da vjerujem kako ćemo morati sve ponovo vaditi. Bila sam kog ginićke prošli tjedan vaditi papu i one ostale što šalju na Štampar, pa ćemo sad dalje vidjeti korak po korak. Iskreno neda mi se unaprijed sve pretraživati kad će nas i tako uputiti dalje. Prošle godine je bilo dosta živciranja oko toga i svega, sad ću pokušati polako i s dobrim osjećajem Iako si još važem da li da radije idemo privatno, ne znam ni sama. Čula sam o njoj inače dobre riječi i kasnije dalje stalno ideš kod nje, što je super, ne šaltaju te svaki puta kod drugoga (barem je meni bilo tako). Također sretno i javljaj novosti :)
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala svima na dobrodošliciLeeloo101 hvala na info! Imate možda neku preporuku za privatne koji rade preko hzzo? Gledala sam web od Lučingera, međutim nije ništa navedeno tog tipa…za ostale nisam dobila preporuke pa nisam previše niti guglala
Bebolina2207 super, sretno! Mi smo kod nje bili prošle godine zadnje u 02/03 mjesecu i trajalo je dok smo prikupili sve papire, međutim na kraju sam se totalno prepala svega, gužva s poslom i odlučili smo još malo pokušati priprodno, što se razvuklo i prošla je cijela godina. Tako da vjerujem kako ćemo morati sve ponovo vaditi. Bila sam kog ginićke prošli tjedan vaditi papu i one ostale što šalju na Štampar, pa ćemo sad dalje vidjeti korak po korak. Iskreno neda mi se unaprijed sve pretraživati kad će nas i tako uputiti dalje. Prošle godine je bilo dosta živciranja oko toga i svega, sad ću pokušati polako i s dobrim osjećajemIako si još važem da li da radije idemo privatno, ne znam ni sama. Čula sam o njoj inače dobre riječi i kasnije dalje stalno ideš kod nje, što je super, ne šaltaju te svaki puta kod drugoga (barem je meni bilo tako).Također sretno i javljaj novosti :)
Draga Rolica, dobro nam dosla 😊
Na prvim stranicama imas jako puno informacija i navedene klinike koje rade i privatno i preko hzzo, pa baci pogled 😊
Sto se tice dr. L , oni ne rade preko HZZO, samo privatno.
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Hvala svima na dobrodošliciLeeloo101 hvala na info! Imate možda neku preporuku za privatne koji rade preko hzzo? Gledala sam web od Lučingera, međutim nije ništa navedeno tog tipa…za ostale nisam dobila preporuke pa nisam previše niti guglala
Bebolina2207 super, sretno! Mi smo kod nje bili prošle godine zadnje u 02/03 mjesecu i trajalo je dok smo prikupili sve papire, međutim na kraju sam se totalno prepala svega, gužva s poslom i odlučili smo još malo pokušati priprodno, što se razvuklo i prošla je cijela godina. Tako da vjerujem kako ćemo morati sve ponovo vaditi. Bila sam kog ginićke prošli tjedan vaditi papu i one ostale što šalju na Štampar, pa ćemo sad dalje vidjeti korak po korak. Iskreno neda mi se unaprijed sve pretraživati kad će nas i tako uputiti dalje. Prošle godine je bilo dosta živciranja oko toga i svega, sad ću pokušati polako i s dobrim osjećajemIako si još važem da li da radije idemo privatno, ne znam ni sama. Čula sam o njoj inače dobre riječi i kasnije dalje stalno ideš kod nje, što je super, ne šaltaju te svaki puta kod drugoga (barem je meni bilo tako).Također sretno i javljaj novosti :)
Škvorc ti prima preko uputnice,da sam znala prije to odmah bi otišla kod njega. Saznala sam kasno kad sam već iskoristila svoje postupke bio mi ostao samo još jedan i taj nam bio uspješan kod njega. Sad idem privatno! Stignem autocestom iz Bjelovara prije bez ikakvih zastoja u Samobor. Kroz Zg. uvijek gužve. Onda čekanje u bolnici satima, na dan transfera dođem samo da bi mi rekli da nemam transfer itd. Ne kažem da je u bolnici loše bilo...ali te neke sitnice jako olakšaju ovaj put. A gdje god otisle treba nam srece velike srece. Jer uspjeh kod svakog nam je u postotcima podjednak. I oni žele da imaju što više trudnoća ali nisu svemoguci. Ako dođe do transfera onda je sve u Bozije ruke. A oni koji teško dolaze do transfera trebaju pod hitno promijeniti doktora,kod nekoga tko će bolje procijeniti kad što i kako.
Stelic trebala bi 2.3. 👍🙂💕 Tebi, iako znam da ti nekad kasni 😁 vadila sam tsh ok mi je i brisevi sterilni 👍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure, poklanja li tko Utrogestan 200 ako je ostalo viška?
Imam ja dvije kutije, istek je 08/23
I 09/23
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure nisam mogla izdržati pa sam isla danas 13. dan vadit betu.. naravno da me pristic ispod ustiju ni ovaj put nije iznevjerio te je samo potvdio negativnu betu.. samo mi se povlaci pitanje ocu li ikada vise dozivjet tu pozitivnu betu.. ne kuzim sto se dogodi ako sve bude dobro i endic i blaste koje dozive 5. dana i odmrzavanje, a na kraju se ne uhvate.. i muci me to sto mi je jedini uspjesni FET bio prirodni bez ikakvih hormona i zao mi je sto mozda ovaj put tako nismo probali.. i jos me muci to koja je vjerojatnost ako ovih dva sad nisu valjala da zadnja dva valjaju..
Mislim da se sad moram malo ohladit od ove MPO price... vec 9 embrija vracenih i niti jedan nije valjao.. ne znam.. mislim da cu sacekati sad koji mjesec.. postalo mi je to sve pretesko psihicki.. zelim misli odagnat od toga.. samo neuspjesi..
Vama ostalima zelim puno srece.. 🍀🍀🍀🍀
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Objasnjeno nam je da kod muske djece postoji neki drugi razlog osim kromosoma, nesto kad zena odbaciva zdravi muski plod, neka antitijela, nesto... Kod nas je moguc slucaj da se kod spajanja mog i muzevog x-a jednostavo krivo spoji, tj stvori se kromosom viška. Kariogram moze i ne mora pokazati greske na nasim kromosomima. Mi smo i vise nego mirni. Ako ne ide, ne ide, naravno jer vec imamo ovo jedno blago.😁
Cure nisam mogla izdržati pa sam isla danas 13. dan vadit betu.. naravno da me pristic ispod ustiju ni ovaj put nije iznevjerio te je samo potvdio negativnu betu.. samo mi se povlaci pitanje ocu li ikada vise dozivjet tu pozitivnu betu.. ne kuzim sto se dogodi ako sve bude dobro i endic i blaste koje dozive 5. dana i odmrzavanje, a na kraju se ne uhvate.. i muci me to sto mi je jedini uspjesni FET bio prirodni bez ikakvih hormona i zao mi je sto mozda ovaj put tako nismo probali.. i jos me muci to koja je vjerojatnost ako ovih dva sad nisu valjala da zadnja dva valjaju..
Mislim da se sad moram malo ohladit od ove MPO price… vec 9 embrija vracenih i niti jedan nije valjao.. ne znam.. mislim da cu sacekati sad koji mjesec.. postalo mi je to sve pretesko psihicki.. zelim misli odagnat od toga.. samo neuspjesi..
Vama ostalima zelim puno srece.. 🍀🍀🍀🍀
Bas mi je zao. Tesko je to znam i po sebi. Isto smo imali 9 embriona vracena sve top a na kraju nista. Ono sto znam da nema nista od toga ubijanjem u pojam pitajuci se zasto. Jedino mozda potraziti jos neko misljenje i ustrajati. Naravno ne na ustrub naseg psihickog i tjelesnog zdravlja. Kako kazu jutro je pametnije od noci. Sad si uzmes vremena i onda bistre glave dalje naprijed. Jedino sto nam preostaje u ovoj borbi. 🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Sortiraj odgovore
Najstariji