Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    21. Veljača 2023. 21:06

Sani da, suoer ti je uspjeli i stvarno bas vjerujem i navijam da ce to kod tebe biti to ❤️
    Vidjet cemo kako bude u subotu sad, paonda vjerijatno pon to bude 10 dan, sigurno bude me onda svaki dan narucivao da bolje prati…budemo vidjeli, mozda upali ❤️
    Iskreno u punoj stimulaciji dobijem dvije (dobro, inace vise ali sad je bilo tak), pa onda mi nije neka razlika 🙈
    Uzbudjena sam jer je nekaj novo i znam da su sanse takve kakve jesu pa se ne nadam previse ali sam sretna jer nismo propustili, barem ne za sad 😁
    Tockica bas mi je zao, sve sto bi ti rekla su cure vec napisale, ja ti mogu poslati zagrljaj i reci da smo tu❤️
    Cotton lijepi brojcek, drzim fige da sve opstanu🤞🏻 zelim ti svu srecu u cetvrtak ❤️❤️❤️
    KukurbitaPepo kod dr L nema bas anestezije, ima ako bas bas inzistiras. Kako ja nemam nikad veliki broj folikula nisam mjerodavna ali sve ovisi gdje su smjestene. Ako su na nezgodnom mjestu kao kod mene zadnji put onda i dvije bole katastrofa, a ako su dostupnije onda 2-3 mozes izdrzat, mislim i to je muka, a preko toga je 🙄🙄
    Ja sam najvise imala 5 folikula i stvarno ta peta zadnja sam mislila da cu poludit, a nisam neki pekmez bas🤷🏻‍♀️
    Tak oda ako mozes uzeti, uzmi, zasto se patiti ako ne moras😅

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Crvenkapica94
    21. Veljača 2023. 21:14

Pozdrav cure, javljala sam se prije, ali sam više na temi azoospermije bila. Evo konačno i ja došla do čekanja na betu, jučer mi je bio transfer 1 trodnevnog embrija (kaže biolog vrlo dobrog). Sve što smo dosad radili je privatno u poliklinici Cito u Splitu zbog muževe dijagnoze. Od subote sam na terapiji: Utrogestan vaginalno 3x2, Estrofem 3x1, Andol 1x1, Novalac (već 3 mjeseca), D vital ampule (2 tjedno). Jučer sam nakon transfera dobila i injekciju Brevactid i još jednu su mi dali za petak. Pijem i sok od cikle svaki dan, magnezij i probiotike, i Bromocorn 2x1 zbog hiperprolaktinemije. Odmaram iduća 2 tjedna, beta mi je 6.3. Pokušavam naći i čaj od lista maline, ali očito je teška nestašica u mom gradu 😂
    Otkad sam počela stavljati Utrogestan imam neke blage grčeve tj osjećaj kao da ću dobiti menstruaciju, to je sve normalno? Tako mi je bilo i od Duphastona u prijašnjim ciklusima. 
    Kakve ste vi još simptome imale nakon trodnevnog ETa? 
    Sretno svima s čekanjem, betom i testovima ❤️

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Leeloo101
    21. Veljača 2023. 21:41

Johicaa

Flowe super , mislila sam se hocu li trebati na bockanje. Objasnile ste mi ti i Sani sve ali ta info mi je bila malo nejasna. Pristala bi ja i na bockanje kad bi trebalo.
    Leelooja ova dva zadnja mj. imam problem s endo , ali evo vidjet cemo kako ide ovaj mj. Vidim po potpisu da se ti spremas za transfer, jel se primakao dan?

Sutra je 12dc idem ponovno na mjerenje, do jučer samo estrofem 3x2, i od jučer flaster..

Prolutex i cyclogest  u pripremi...

Nadam se da će se endo tvoj napokon udebljati🤞🤞🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Cocco13
    21. Veljača 2023. 21:42

ajme koliko lijepih vijesti u ovih nekoliko dana, bas ste me lijepo razveselile 😊
    Sani drzim fige na najjace i nestrpljivo cekam tvoj testic 🤞🤭
    MalaG i Flowerson divno, divno, divno... nek i dalje bude sve tako odlicno ❤️
    Waitapu iiiides, koja beta, cestitam 🥳🥳🥳 propustila sam info, koji je to dan vadena beta???
    Pepuska cestitke i tebi i sretno na prvom uzv-u... ja sam dan prije tebe na svom prvom i vec sad sam uuuuzasno nestrpljiva 🤪🤪
    Rolica ja sam u poliklinici Škvorc u Samoboru preko hzzo-a i zaista su odlicni 😊
    Tockica jako mi je zao zbog negativne bete... nema se sto tu reci, da nije tesko ne bi se zvalo borba! samo hrabro, mozes ti to 💪
    ostalim pupicama zelim puno srece i strpljivog cekanja (ako takvo nesto postoji u nasem slucaju) 😉

🙋‍♀️ 35 🙋‍♂️ 35
    svi nalazi uredni
    Poliklinika Škvorc
    5/22 i 6/22 IUI -❌️
    10/22 IVF (ovaleap+cetrotide+ovitrelle) 6 oplođenih, 5 ❄️, ET 1 blastica - ❌️
    1/23 FET 2 blastice (prirodni, ovitrelle) | B 11 dpt 479, 13 dpt 1239 | 1. uzv 6+6 💓

Leeloo101
    21. Veljača 2023. 21:54

Tockice svaki sljedeći boli milijun puta jače... i treba odmak od svega.. drzim fige da skupiš snage i volje za dalje... a do tada posveti se sebi, pa i mužu... 
    Najveći zagrljaj...

MalaG
    21. Veljača 2023. 22:40

Crvenkapice sretno ti, da bude dobitan!🤞🍀🤗 Simptomi koje sad osjećaš su vjerojatno od hormona koji su još prisutni u organizmu od stimulacije. Moguće da je i od Utrogestana, makar su žene najčešće prijavljivale napuhanost kao simptom. 
    Ja sam imala transfer trodnevnog zametka i od simptoma sam imala menga grčeve, koji su krenuli 3-4dana prije nego je test bio na redu, te povremene glavobolje i prisutan umor. I ti simptomi ovise od osobe do osobe, ali menga grčevi su najčešći. Nažalost, kod tebe je još rano da bi to bio znak trudnoće i najbolje je uopće se ne osvrtati na simptome jer do njih dolazi i od hormona, i od našeg pretjeranog razmišljanja i traženja simptoma. 🙄 
    Najbolje se opusti koliko možeš, ne razmišljati previše i biti pozitivna!🍀🍀🍀

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Crvenkapica94
    21. Veljača 2023. 23:28

Hvala cure ❤️ znam da to nisu simptomi trudnoće, samo me zanimalo jesu li to normalni simptomi od stimulacije 😊😊 i da, isto sam napuhana i spava mi se stalno. Ali nema veze, bolje da spavam nego da razmišljam previše 😂
    Sani88 zar ne piše na prvih stranicama ovog foruma da čaj od lista maline pomaže kod implantacije i osnažuje maternicu? Čak sam pročitala i na internetu da sprječava pobačaj. Nisam ga još počela piti, ali sam ga tražila za kupiti baš zbog ovog foruma 🤔

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

MalaG
    21. Veljača 2023. 23:54

Cocco hvala ti 🤗🥰 sretno i tebi. Kada imaš UZV? Kako se osjećaš?🤭🥰❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Leeloo101
    22. Veljača 2023. 05:55

Crvenkapica94

Hvala cure ❤️ znam da to nisu simptomi trudnoće, samo me zanimalo jesu li to normalni simptomi od stimulacije 😊😊 i da, isto sam napuhana i spava mi se stalno. Ali nema veze, bolje da spavam nego da razmišljam previše 😂
    Sani88zar ne piše na prvih stranicama ovog foruma da čaj od lista maline pomaže kod implantacije i osnažuje maternicu? Čak sam pročitala i na internetu da sprječava pobačaj. Nisam ga još počela piti, ali sam ga tražila za kupiti baš zbog ovog foruma 🤔

Vezano za čaj... najbolje se posavjetovati sa liječnikom i inače, a posebno kad nailazite na oprecne informacije...

Sretno

Maus
    22. Veljača 2023. 08:25

Jutro žene, menstruaciju sam imala samo dva dana, treći nista i danas 4. dan ništa za sad...sto to mrzim jer kad dođem na ultrazvuk onda imam te slobodne tekućine koja se danima čisti ne znam zašto ne izlazi van već se zadržava unutra. Jednom mi odgodili fet zbog toga kaže doktor to je kao da ubacimo emrij u more. Sad je stimulirani i od 2.dana menstruacije se pikam znači za sad sam si dala dva puta po 150jedinica danas treća doza.  Vidjet ćemo što će reći u petak.
    Sretno svima koji danas nešto imaju 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.